Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fotbal bulgar
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
milan_bulgar
Acest om va fi sefaul Petre.
ebola
Mital astia nu sunt tot aia care au cumparat combinatul de la Galati si faceau gargara cu pioneze ca fac din Otelu Galati mare echipa ?
milan_bulgar
Acest care se interesiaza de CSKA este bratul acest de Otelul. Suporteri Otelul va spune pe mine, nu are nimic similar aceste brate. Tot face biznes sau.
anmini
QUOTE(milan_bulgar @ 16 Jul 2006, 10:29) *
Indian multimilioner doresc cumpara CSKA, vedea stadionul si baze, si azi va dat oferta Vasil Bojkov. Daca acest om cumpara CSKA va se salvem de patronul nostru care este levskar si CSKA va si revine nume mare la Europa.

Amical la Avsrtia: Levski- Barno Cehia 3:2

alooooooooooooooooooo,n-a fost vorba ca asta e topicul in care ne vorbesti de Petre?! Ce ne intereseaza pe noi informatii despre castraveti?
Nexus
ar trebui sa zboare milan de pe forum,deja o cam ia razna cu cska...........
milan_bulgar
Tu sper la Bulgaria are tot zile informatia de Petre? Si Ronaldo daca joca la CSKA, nu va are mereu informatia de brzilenu.
Eu scria aic de CSKA, cand are info de Petre va informa imediat.
fl0r1nel
Daca joaca Dinamo cu TSKA in UEFA, vii la meci? Pe stadionul Dinamo? HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
ebola
Ce aveti cu omul lasati-l sa scrie ce vrea ca oricum tot cine vrea citeste ce scrie si apoi ne mai zice uneori cate ceva despre Petre . offtopic.gif Si apoi daca la noi s-ar zvoni ca ar veni un actionar care ar vrea sa investeasca intr-adevar in echipa si noi am fi bucurosi . offtopic.gif
milan_bulgar
QUOTE(fl0r1nel @ 16 Jul 2006, 12:02) *
Daca joaca Dinamo cu TSKA in UEFA, vii la meci? Pe stadionul Dinamo? HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Da, este normal, dar stadionul va fi poarte mic de tot nostru suporteri. 256.gif
bianco_rossa
omuleee....dar tu nu vrei sa ne lasi o data in pace?....acum pe ce forumuri mai postezi?.....cumva Craiova?....du'te si lasa'ne.....ca si asa numai tampenii scrii peste tot....
zi merci ca a venit Piticu la voi si isi face treaba.....si cu asta basta 149.gif
milan_bulgar
Eu uriunde, eu iubesc fotbalul romun, este normal, Craiova este dusmani vostru, nu dusmani mele.
paddy
Tu esti Mititelule 010.gif deghizat in castravete 010.gif ...........vad ca esti cam iubaret, nu cumva esti pe invers, si incerci sa agati ceva icon_lol.gif icon_lol.gif gogule ai gresit forumul, Mirel e la spurcaciuni, vezi ca a mai intrat Bostina si Cristocea, ai de unde alege thumb.gif
milan_bulgar

Azi avem nou stire, partonul CSKA Vasil Bojkov spune nu va dat ecipa de cumpara. Vasil Bojkov doresc investa la CSKA si anul urmator.
rednorth
Bre milane, stii ce i-a zis vulpea la arici?
kataiba
Patron CSKA mare mafiot, el face pariu cu mafioti arabi pe blat CSKA si minte la voi ca nu are bani tine echipa. Sper CSKA retrogradat sa vine Petre inapoi la Dinamo. nana2.gif
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
milan_bulgar
De azi intepe turneu PLAYSTATON 2006 care CSKA organiza tot an. Acest an va jocat ecipele: CSKA, Lokomotiv Sofia, Drava Slovenia, Esteglal Ahvaz Irak

Progrmul:
azi
18:00 Lokomotiv Sofia- Drava
20:15 CSKA- Estegal Irak

20 iulie:
de locul 3 de la ora 18
si finala de ora 20:15

Astaepta informatia de acest turnir. Si de jocul Petre.
rednorth
149.gif .....'tu-ti agentia de stiri a lu' tot neamu tau de mirositori de trandafiri si partcipanti la turniruri ce sunteti.
Lasa-ne in .... mea in pace, cu stirile despre ecipa ta si mafiotii care-ti conduc destinele.
Agata-ti bre, o piatra de moara de gat, sari in Dunare si vorbeste cu pestii de acolo. banned.gif
MosIonRoata
Eu chiar nu inteleg ce te bucuri ca va cumpara Mittal ala echipa.
Mittal e un bandit international care fura sub acoperire pentru
Guvernul Britanic ca a ajuns slavita imparatie la ananghie si nu
mai are parale.

Inainte era cu mucaerer, haraci, peskesh, ciubuc, baksis...acum e
cu "investitori" straini si cu comertu' "liber"...

Sanatate!
fl0r1nel
TSKA Sofia e infratita cu steaua. Deci, aceleasi practici si la steaua, si la tska. Asa ca, lui trica i se potriveste echipa, dar lui petre nu.
milan_bulgar
Lokomotiv Sofia- Drava Slovenia 2:1
video: http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?q=25261

CSKA- Esteglal Iran 4:0, gol marca si Trica de penalti. Petre afost scimbat si tot stadion aplouda la picore.

Video de Dinamo Tirana- CSKA 0:1 golul Trica, dupa pas Petre:
http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?q=24873

Video de Coper Slovenia- Litex 0:1: http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?q=24870

Levski va joca cu Sioni Cruzia, care azi elimina Bacu.

Litex cumpara olandezul Tuis Suliter de Hercules Olanda, este fost jocator Vites si Heveren.
paddy
Tu esti ala din poza 010.gif 010.gif seameni cu ala care ia furat masina lui Segarceanu 010.gif 010.gif mari pungasi bulgarii astia crazy.gif
Rugati-va sa nu cadeti cu noi in grupa diablo.gif ca va luati de la 5 in sus 010.gif
Milane de unde ai poza aia frate, de la nunta sau de la parastas gunshot.gif
milan_bulgar
Acesta ceu mai noua poza. Eu face acest poza, va dat documente de pasport, eu se prigati va iesi la Constanta si scanda "Bulgari iunaci".

[img]http://i70.photobucket.com/albums/i111/milan_nikolov/bulgaria/bulgaria_team.jpg[/img]
paddy
Mai bine nici nu va prezentati, pierdeti cu 3-0 prin neprezentare 010.gif
milan_bulgar
Va se prezentem cu 7 000 suporteri.

[img]http://i70.photobucket.com/albums/i111/milan_nikolov/bulgaria/Bulgaria3.jpg[/img]
kataiba
QUOTE(rednorth @ 18 Jul 2006, 12:56) *
149.gif .....'tu-ti agentia de stiri a lu' tot neamu tau de mirositori de trandafiri si partcipanti la turniruri ce sunteti.
Lasa-ne in .... mea in pace, cu stirile despre ecipa ta si mafiotii care-ti conduc destinele.
Agata-ti bre, o piatra de moara de gat, sari in Dunare si vorbeste cu pestii de acolo. banned.gif

nu va mai luati ma de el ca eu ma distrez rau de tot cu muratura aici. lasati-l asa pe calea lui.

PS: fac pariu ca sta in cartierul levski diablo.gif
anmini
diablo.gif topicul asta deja a degenerat. parca era vorba sa ne dea informatii despre petre, si uite la ce s-a ajuns. sa vedem poze cu castraveciori pe stadion 149.gif 149.gif
alooooooooooooooo, milaneeeeeeeeeeee, du-te neica dupa tata-mare. si sa vii cand te-oi chema eu. 149.gif
CyberDog
Milane,

Nu te lasa frate...
Scrie, ca-i un forum liber ( zic unii )!!!

PS: Cum naiba faceti bai de exportati castraveciori pana-n USA? Chiar ieri am cumparat doua borcane.
Scria pe ele, pe spatele etichetei : "Ajutati TSKA Sofia, cumparand acest borcan de muraturi. In el veti gasi alaturi de castraveciori, spiritul conservat al lui Hristo Stoichkov. Exportator unic: BFF ( Federatia Bulgara de Fotbal ). Importator unic: DC United, USA".
milan_bulgar
Video: CSKA- Estregal Iran 4:0,
http://www.sport1.bg/sport1/play_video.php?q=25265

MosIonRoata
Daca facem egal sau daca ne bate Bulgarii la Constanta,
putem sa incepem linistiti pregatirile pentru CM 2010
din Africa de Sud.
Conteza si sa fie omu' linistit, sa se pregateasca in tihna
,incet, omeneste nu mereu sub presiunea rezultatului...

Sanatate!
RflaviusD
auzi bulgare,,,voi ce sponsor aveti frate la ekipamentul sportiv.ca vad ca sunt mai buni decat nike.. 010.gif
fl0r1nel
TSKA Sofia + Steaua = ciuma fotbalului
Craiova= Cancerul fotbalului
milan_bulgar
Eu stiu voi se interesiaza de Petre, va dat un forunm bulgar, care este mai popular si, este tropic de engleza, daja are suporteri de Steaua, Poli Timisoara, Arges, Universitatia Craiova, va fi mai interesnt daca are si dinamovisti.

http://forum.radiogong.net/viewtopic.php?t=3354

registrare: http://forum.radiogong.net/profile.php?mod...amp;agreed=true

Потребител= user nume

майл адерс= email

Парола= parola (pasword)

Потвърдете парола= repeta parola

Потвърдителен код= codul,

AVTAR de ПРОФИЛ, апои РАЗЛИСТВАНЕ

bun venite, si putea dat poze cu ecipa dinamo.
djmihaitza
icon_smile.gif
QUOTE(RflaviusD @ 19 Jul 2006, 14:17) *
auzi bulgare,,,voi ce sponsor aveti frate la ekipamentul sportiv.ca vad ca sunt mai buni decat nike.. 010.gif

Din cate am vazut eu si sper sa nu gresesc sponsorul tehnic este Unisport! (desi intrebarea nu-mi era adresata mie 010.gif )
djmihaitza
QUOTE(milan_bulgar @ 19 Jul 2006, 22:57) *
Eu stiu voi se interesiaza de Petre, va dat un forunm bulgar, care este mai popular si, este tropic de engleza, daja are suporteri de Steaua, Poli Timisoara, Arges, Universitatia Craiova, va fi mai interesnt daca are si dinamovisti.

Ште ибан на майкьтй в путкьта й на твойу цска й steaua, плосэк!

P.S. .....За 5 лева !!!
milan_bulgar
Multe gresele, vedete nu este usor se vorba limba straina.
paddy
Pai bagao pe Engleza, Italiana, Spaniola, pe ce vrea muschii tai beerchug.gif si mai adu citiva castraveti ca sa o punem de o discutie multiculturala 010.gif
milan_bulgar
Haide seroiz, eu va se bucura mult daca intra acest forum si dinamovisti, va fi mai interesnt, va putea dat poze la dinamo si bulgari va vad si voi tare galeria.
Bun venit prietele.
red_dog 4 ever
Ai hemoroizi sau ce dracu spui acolo rofl.gif.Mai bine lasa vrajala asta si inapoiatii masina lui Segarceanu hotilor ce sunteti rofl.gif
BandiT
simpatic bulgarul asta care activeaza pe toate forumurile de fotbal din tara...dar cica tine cu steaua!
RED75
Pai eu cred ca de fapt este un stelist care se da drept bulgar ca sa-si justifice carentele in ale gramaticii 010.gif

ps.Oricum e de apreciat ca vrea sa lege prietenii intre suporteri. Poate-i da UEFA un premiu !
red_dog 4 ever
Sa stii ca eu cred ca este jijii rofl.gif
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif mda...incearca sa atraga cat mai multi dinamovisti...sa-i transforme...
fl0r1nel
Acu sa ne spuna despre francezul ala, Yannick Boumsong, sa ne zica daca are rost sa il luam.
milan_bulgar
QUOTE(RED75 @ 20 Jul 2006, 10:20) *
Pai eu cred ca de fapt este un stelist care se da drept bulgar ca sa-si justifice carentele in ale gramaticii 010.gif

ps.Oricum e de apreciat ca vrea sa lege prietenii intre suporteri. Poate-i da UEFA un premiu !

Daca nu vreu eu bulgar va intepe scrie aic pe bulgara? 010.gif
milan_bulgar
Deja are dinamovisti:

Tropicul de fotbal romun este deja acest:
Sezran
pina aici ti-a fost.
nu aveti trafic pe forumul vostru amarit si te-ai gindit tu sa chemi acolo multi romani sa se certe.
ai luat-o pe departe cu petre in sus, petre in jos, mittal si ai ajuns tot unde ai vrut tu.

care cum se trezeste vine aici sa recruteze membri pentru forumul lui.
la castraveti!
ebola
E bun de ceva Y. Boumsong ?
fl0r1nel
QUOTE(ebola @ 20 Jul 2006, 15:20) *
E bun de ceva Y. Boumsong ?

Asta ziceam si eu.
Sa ne dea levskaru ala, sau cu cine dreq tine, info despre Yannick.
COSMIN C
ebola, fl0r1nel, Milan nu poate sa va mai raspunda. Si chiar nu inteleg ce importanta au raspunsurile lui. Y. Boumsong e in probe. Astepati raspunsul lui Mircea Rednic. Refuz sa cred ca aveti mai mare incredere in Milan, decat in antrenorul nostru.
RED75
L-ati "lichidat" pe bietul Milan ?
Nu ca mi-ar fi fost simpatic bulgaru' ca am inteles ca ne umple de castraveti pe forumurile altor echipe da... saracu' cred ca devenise dependent de forum 010.gif In plus nu pot sa cred ca nu invatase si niste injuraturi in romaneste si am vazut ca s-a abtinut cu stoicism sa le foloseasca .

p.s si noi de cine mai facem misto acum ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.