Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fotbal bulgar
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
coolio
sigur ca da....si oile tale sunt foarte cuminti.
tu te gandesti ca esti de 2X dusman...1 data esti oaie, 2 esti bulgar.pe langa asta mai incerci sa ne si minti in fata si sa ne zici ca nu e rasism sa se strige Tiganii 90 de minute.
COSMIN C
Oaie cu cetatenie bulgara.
RED75
Eu n-am nimic cu milan, in afara de faptul ca e oaie evident.
Ca ne-au facut tigani la meciul de la Sofia nu trebuie sa o luam in tragic. Asta e civilizatia stadioanelor si, tinand cont de evenimentele cu rromii din Italia care sunt cap de afis prin presa europeana, cred ca puteam sa jucam si in China ca tot se gasea unul sa ne faca tigani...
milan_bulgar
Si oficiali vostru dupa mecul spune galeria bulgara iera civilizata, a glaeria vostru nu. :)
coolio
Oficialii nostri e prosti, e prosti toti...ce putem noi sa le facem?!?!!?
Pe voi va reprezinta delcaratiile idioate ale oficialilor vostri??
ROMANII au reactionat cum au stiut ei mai bine, iar eu unul sunt mandru de ce au facut.
Voi ati fi stat ca oile in turma, ma bucur ca cineva in tara asta mai ia atitudine.
dudu1961
Mai @milane , imi pare mie sau ai cam uitat de ieri pina azi ?! icon_evil.gif
Ieri spuneai ca da , ne-ati fluierat imnul , ne-ati facut "tigani"( ca parca la voi nu sint din ambundenta ) si acum ce faci vii cu ce spus un oficial DOBITOC de la noi fyou.gif
chocollatte
bulgarii au cam exagerat cu declaratiile "inspaimantatoare" (gen aia 200000 euro), precum si cu denigrarile la adresa Romaniei. normal ca le cerem 30 euro la vama, ar trebui sa ne sarute mana ca-i lasam sa intre in Romania, la ce tara mizerabila au (am trecut acum o luna si ceva pe acolo). sa speram ca toate comentariile in plus le vor aduce ghinion ......
milan_bulgar
Trebvue toti stie acest numai un mec. Voi iera mai buni la acesta grupa si se califica. La vitoaere va avem alte multe mecula bulgaro romun si la nivel international si la club. Trebvuem schimbam si noi si voi mantalitetul si aceste duele facem spectacal, nu razvoi.
Eu sand sigur 90 % de bulgari va suporta una ecipa la EVRO - Romania. beerchug.gif
antisteaua
Stai linistit Milane ca la ce echipe vor fi la euro, dupa 3 meciuri steaua se va intoarce acasa iar cei 10% dintre bulgari vor fi fericiti.
milan_bulgar
Video de galeria vostru, facut de bulgar, este tare: http://www.zazz.bg/play:71ed7f3e
Cai Lun
Milan, ce strigau bulgarii in finalul acelui video? Era ceva cu "tigani" la sfarsit...

...vreau sa stiu si eu cum ne injura lumea... icon_mrgreen.gif
matador
milane....voi ati fost la fel de necivilizati cand ne-ati fluierat imnul...poate chiar mai grav
milan_bulgar
Eu nu fiuera imnul vostru. Nu putea vorba de alte persone.
Va vin la Steaua- Dinamo, va fac una pagina de derbi vostru la gazeta nostru.
matador
nu m-am referit la tine,ci la cei ce au facut asa ceva, si din partea mea esti binevenit oricand la noi:)
coolio
chiar asa revin si eu cu intrebarea adresata de Cai Lun mai sus...
era ceva de genu :" ole ali sa moara tiganii???"...
deci...
CRISX
Pe mine m-apuca rasu cand vad ca tocmai inapoiatii de bulgari, care au fost INTOTDEAUNA in urma noastra si ca civilizatie, si ca nivel de dezvoltare si ca frumusete si ca arianism !! se apuca sa ne jigneasca ! In afara de albena, bulgaria e o tara de saraci, de scond-hand-uri, de tigani si de urati !

Milan-bulgar ,you are a nice guy maybe, but your football fans are so stupid !
COSMIN C
QUOTE(milan_bulgar @ 20 Nov 2007, 18:36) *
Eu nu fiuera imnul vostru. Nu putea vorba de alte persone.
Va vin la Steaua- Dinamo, va fac una pagina de derbi vostru la gazeta nostru.

Faci o laie. Hai ca deja incepi sa ma enervezi. Du-te -n... si tu , si zdeaua si gazeta vostru. blowup.gif
The Game
Si aici, ca si peste tot, se considera ca acei cateva sute de idioți de pe stadion reprezinta Bulgaria. Sau ca acei care se bateau intre ei reprezinta Romania ...
COSMIN C
Bai nene, ce dracu ii tot cautati in coarne milogului asta?
The Game
Eu am inteles "ola li bulgari" . icon_rolleyes.gif
milan_bulgar
15:30 (ora Romania) Levski- CSKA aic: http://e-televizor.com/channel.php?cid=427 (cu Internet exsplouer), haide eu va plec la stadion.
The Game
Mda... Ne intereseaza puțin spre deloc.
milan_bulgar
Vada, voi urmari campionatul bulgar la sport.ro BRAVO :)
Cai Lun
In bulgaria nu se transmite? Si tu tot la SPORT.RO te uiti? 010.gif
Raikkonen
Din lipsa de ocupatie, plecat fiind, am vazut un derby de care si Barcelona-Real Madrid, Arsenal-Tottenham sau Inter-Juventus ar fi lasati in umbra Belasitsa Petrich-Vihren Sandanski!

PS: Poate imi spune si mie cineva, daca tot au cumparat niste drepturi cei de la Sport.ro din Bulgaria de ce naiba dau un meci intre doua echipe aflate la retrogradare doar sa comenteze 90 de minute in stil ironic?
Cai Lun
...pentru ca nu au cumparat drepturile pentru "felia" care include meciurile tari? icon_mrgreen.gif
milan_bulgar
Azi Levski eliminat de cupa Bulgaria. Pierdut de Pirin cu 1:0 bananasmile.gif
Noi nu urmarim sport.ro, numai eu vada prin netul. :)
1:4 de Timisoara? De ce??????
Cai Lun
Pentru ca nu stim fotbal.
anna
sau pentru ca uneori uitam sa jucam fotbal...
milan_bulgar
Ce facete voi, bretule romani? Nu scrie de mult timp aic, mi lipseste mult icon_mrgreen.gif Acum situatia la fotbal vostru e foarte diferenta. Si Dinamo si Steaua sand foarte slabi, dar fotbal e interesant. :)
Va scria la acest forum, numai daca moderaturi dat afara acesta poza cu crastavitele jos de poza mea.
Mucumesc bratele :)
Si va rog, cauta poze, de proteste la voi, cand avea arestat romania inainte de mecul cu Levsci. Ms.
Cai Lun
Imi place asa de mult cum ai spus-o, ca nu-mi vine sa o sterg! 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.