Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LA MULTI ANI ALEXYUTZA!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
f_rares
LA MULTI ANI ALEXYUTZA!!!!!!!! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif Sa fi sanatoasa , fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele in viata!!! beerchug.gif beerchug.gif
azi dai de baut!! HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
La multi ani!!!! HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
Mythok
LA MULTI ANI!!!!!!!
Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele(una dintre ele e sa castigam campionatul,nu?)
Multa bafta!
P.S.- azi o sa ai o zi cam grea,asa-i? drink.gif beerchug.gif drinks_wine.gif
BandiT
La multi ani si sanatate!
ALEXANDRA
la multi ani! tot ce iti doresti ,multa sanatate si fericire din plin .
HAITA_DINAMO.gif
redlady08
LA multi ani!!!! si multe bucurii alaturi de Dinamo HAITA_DINAMO.gif beerchug.gif beerchug.gif
FarfelkugeL
La multi ani, sanatate, fericire si sa ai parte de tot ce iti doresti!
DiliBili
LA MULTI ANI!.. SA FII IUBITA SI SA AI PARTE DE MOMENTE PLACUTE ALATURI DE DINAMO.
ebola
Sper sa ai parte de ziua ta de multa fericire si implinire sufleteasca . La multi ani !
red_dog_ditza207
La multi ani Alexyutza...tot ce iti doresti...sa ai parte numai de momente de fericire de cand incepe campionatul si pana se termina 010.gif

Vezi ca azi faci cinste!!!! beerchug.gif beerchug.gif
fl0r1nel
La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti, alaturi de HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
LA MULTI ANI SA AI PARTE DE MULTE BUCURII SI FERICIRE IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
free ya mind
LA MULTI ANI!!!
Sa ai parte numai de bucurii! beerchug.gif beerchug.gif
reddogforever84
La multi ani ! beerchug.gif
catzelus_berceni
la multi ani si tot ce iti doresti!
alexyutza
Multumesc pt urari , sunteti niste scumpi! ;)Pt voi si pt mine beerchug.gif
Uite ca mi-a venit si mie randul sa mi se faca urari , nu stiu daca va mai amintiti dar eu am inceput pt 1 data topicul asta , pt un forumist de al nostru!

Multumesc inca o data si va las , trebuie sa ajung la petrecerea mea , ar fii culmea sa lipsesc tocmai eu dupa ce m-am ocupat 3 zile de ea 010.gif

Distractie placuta si voua !!!!
Nexus
La multi ani!!!! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif Cand dai de baut?
anca_07
La multi ani!! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
bigbobo
La Multi Ani si tot ce-ti doresti!!! beerchug.gif beerchug.gif
silentdog
Sa dea DUMNEZEU sa ai parte de tot ceea ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!!!

Un sincer LA MULTI ANI!!!

P.S. : sper ca nu-mi porti ranchiuna ptr divergentele din trecut....
antisteaua
La multi ani! Sa fii iubita!
red_dog 4 ever
La multi ani si sa fii fericita beerchug.gif beerchug.gif
gavros
la multi an
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.