Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre Dinamomania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
RflaviusD
Ce credeti voi?Sunteti "dependenti" de acest site respectiv forum sau e doar un hobby?

Anyway...DINAMOMANIA RULLZ !!!
snake_warior
sincer sa fiu nu stiu cum ai putea sa nu fi macar un pic dependent de forumu` asta... ii cel mai tare forum din cate am vazut pana acuma!!! si eu am ajuns sa fiu dependent.. dar fara exagerari beerchug.gif
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif E un formu adevarat pacat de unele topicuri si discutii care nu isi au rostul pe un site de fotbal...si mai ales pe forumul unei ekipe ca Dinamo...in rest e cel mai tare forum... HAITA_DINAMO.gif tineti-o tot asa...sunte Nr 1 si asa vom fii mereu
COSMIN C
Daca primul lucru pe care-l faci dimineata cand te trezesti, si ultimul pe care-l faci seara, pe la 2(sau chiar mai tarziu) taunt.gif , inainte de a te baga in pat, e sa dai "doar un click" pe Dinamomania,sa vezi ce se mai intampla, inseamna ca esti dependent!!!
Daca intr-o zi, in care dai sa intri pe Dinamomania si iti apare "page cannot be displayed", iti vine sa dai cu calculatorul de pamant, faci crize de nervi , si nu te calmezi decat cand apare omul de la net si rezolva problema , inseamna ca esti dependent !
Daca in loc sa mananci ca omul la masa, iti iei farfuria in poala ca sa nu pierzi nimic din ce se intampla pe forumul dinamomaniacilor, inseamna ca esti dependent!
Daca te pregatesti de concediu, si gandul iti e la ziua cand vei reveni pe Dinamomania, inseamna ca esti dependent !
Dar nu va speriati, mai bine dependent de Dinamomania, decat de altele !!!
RED75
Si o metoda de tratament daca prezentati simptomele descrise de Cosmin: Luati un topor si taiati cablul de NET !
N-am incercat dar s-ar putea sa functioneze!

p.s. Nu stiu cum se manifesta starea de sevraj 010.gif
COSMIN C
N-ai incercat din cauza ca nu prezinti simptomele, sau pentru ca ti-e frica, sa nu-ti dai una in cap de ciuda ca nu mai poti intra pe site ?! icon_lol.gif
RED75
Pai nu stiu... Cred ca inca sunt in faza aia in care psihologul incearca sa-l convinga pe pacient ca e bine sa recunoasca starea de dependenta 010.gif
COSMIN C
Aha, vorbim peste cateva luni !!! beerchug.gif
anmini
QUOTE(RED75 @ 11 Jul 2006, 19:54) *
Si o metoda de tratament daca prezentati simptomele descrise de Cosmin: Luati un topor si taiati cablul de NET !
N-am incercat dar s-ar putea sa functioneze!

p.s. Nu stiu cum se manifesta starea de sevraj 010.gif

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif nu-ti recomnad. singurul lucru pe care il vei face e sa gasesti cat mai repede un calculator conectat la internet.
RED75
La mine nu se aplica tratamentul. Am conexiune wireless 010.gif
anmini
de ce nu recunosti ca n-ai mai plecat in vacanta din cauza forumului? 010.gif
red_dog_rahova
lol

da, sunt dependent...
red_dogvitan
E un site a pentru niste suporteri adevarati avem nevoie de suporteri doar cei care tin cu adevarat cu DINAMO nu orice spurcat sa se inregistreze si de fapt el sa tina cu alta echipa 010.gif
dinocaine1956D
Cred ca am fost injectata cu virusul lui C.BORCEA ,CACI CUM VIN LA SERVICI DESCHID NETUL SI CITESC FORUMUL DINAMOMANIA , CACI ACASA NU AM CALCULATOR SI CITESC ULTIMELE STIRI DESPRE ECHIPA MEA DE SUFLET FIINDCA FORUMUL ARE CELE MAI NOI NOUTATI DESPRE ECHIPA,COLEGII MA STIU CAT DE FANA SUNT CU DINAMO.
radu
Sigur ai fost injectata...
paddy
verystrange.gif verystrange.gif depinde ce ser ia fost administrat 010.gif 010.gif
Am incercat si eu tot felul de experimente de a nu mai intra pe Dinamomania drunk.gif din pacate nu am rezistat mai mult de 3 zile..........asta nu inseamna ca ma virusat Borcea diablo.gif pur si simplu sint dependent de acest forum si binenteles de Dinamo HAITA_DINAMO.gif
Sint destui care au spus ca nu mai vor intra pe acest forum niciodata tongue.gif dar ii vedem zi de zi cum isi fac aparitia incolonati in sir indian, cei mai orgoliosi apar sub alt ID , icognito sau un simplu vizitator care asteapta sa apara urmatorul mesaj pe pagina principala thumb.gif .....
Asa ca indiferent ce esti, cetatean, ultras , semintar, mormoloc.........sintem dependenti de tot ceea ce inseamna Dinamo, mai putin de actionari tongue.gif
FarfelkugeL
mormoloc?
bianco_rossa
ce spun fetele dawg? 010.gif 010.gif
sunt dependenta de dinamomania dar in limte normale...au focut o treaba excelenta baietii astia....merita toata precierea noastra pentru ca au stiut sa ne capteze atentia...poate ar trebui sa fiti luati in stafful de management-marketing al clubului thumb.gif
RED75
QUOTE(bianco_rossa @ 16 Jul 2006, 16:59) *
poate ar trebui sa fiti luati in stafful de management-marketing al clubului thumb.gif

Da... Cai Lun si Sezran moderatori ai grupului de actionari ! Sa vezi atunci bann-uri la Borcea si la Turcu 010.gif

Bine, cel mai interesant ar fi sa citesti titlu in presa: "Turcu banned by cartea de gramatica "
bianco_rossa
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif ...asa'i Red:))
fl0r1nel
Este cel mai fain website de suporteri din Romania. Decat sa citesc stiri de pe prosport sau gașca slugilor proaste, mai bine le iau de aici. Avem apoi cel mai tare forum de discutie. Ce mai trebe? Daca avem si stelisti inregistrati?
snake_warior
ai dreptate fl0r1nel... sa stii ca chiar ii cel mai tare forum thumb.gif
red_dogvitan
Cred ca e cel mai tare forum din tara care exista n-am vazut nici o echipa sa aiba un asemenea forum nici spurcatii dar nici cioroii!!! 010.gif 010.gif
snake_warior
pai io n`am vazut inca forum asa de tare la nici un alt site din romania.. nu neaparat legat de fotbal beerchug.gif
DAN RED DOG35
Da sunt dependent,nu cred ca exista zi in care sa nu accesez acest site fie ca scriu sau nu in forum dar stirile sunt de actualitate si mult mai reale decat pe ziarele spurcatilor(gașca slugilor proaste si prosport) care dupa parerea mea ii ridica in slavi si le dedica vreo 3 pagini pe zi iar noi cand am facut cate o performanta au scris 2 zile si gata.
COSMIN C
Ia sa va vad dinamomaniacilor, cati ati fost gata sa intrati in sevraj, ca nu merse Dinamomania vreo doua ore?
Trei stiu eu, si cu mine patru !!! icon_lol.gif icon_lol.gif
red_dog 4 ever
Hop si eu :010:Acum pe bune ma speriasem de ceva probleme cu hackeri ca in ultima vreme numai chestii nasoale sau intamplat
red_dog_ditza207
010.gif 010.gif 010.gif ...eu dormeam...acuma imi dau si eu seama...trezitu' tarziu are si avantaje... bananasmile.gif
Nexus
cred ca muream azi daca nu mergea site`ul.deja aveam o oarecare stare de nervozitate ca nu mergea.
Bascanu
eu am dezinstalat firefox-ul din cauza ca nu mergea...am crezut ca-i d la calc meu.
dudu1961
axe.gif protestam pe saitul televiziunilor si la pro sport si la gaz s. si ziceam ca ei ni l-au virusat ca ii injuram mereu .Acum aflu ca a fos oprit! 149.gif
Sezran
nu "a fost oprit" ci a fost oprit. a fost ceva la server.
dinocaine1956D
bigcry.gif Eu una sunt dependenta de acest site pentru ca aici gasesc tot ce ma intereseaza despre Echipa mea de suflet Dinamo Bucuresti cu sediul aproape de locuinta mea.Iubesc aceasta echipa de cand ma stiu si dinamovisti din tata in fiu 251.gif HAITA_DINAMO.gif
RflaviusD
Eu m-am dus prin oras sa ma plimb sa imi iau gandul de la DinamoMania si de la faptul ca nu a mers bigcry.gif Ma gandeam...Daca nu merge toata ziua??? shocked.gif Dar o saptamana ??? shocked.gif shocked.gif
anja86
football.gif NORMAL CA E CEL MAI TARE FORUM, DOAR E LEGAT DE HAITA_DINAMO.gif . SI TOT CE E LEGAT DE HAITA_DINAMO.gif E TARE. RECUNOSC ...........SUNT "putin" DEPENDENTA, DAR BOALA ASTA DINAMOMANIA NU E GRAVA!? NU-I ASA???????????? banned.gif SAU E.......................?
radu
Ha ha ..pana te mariti iti trece!!

PS legati de Dinamo sunt si actionarii iar conform logicii tale asta inseamna ca sunt tari?!!
Florin_Bogdan
in fiecare zi.. tre sa postez cel putin 1 mesaj.. nu imi merge ziua bine daca nu :D
ovy_reddog
tocmai devin dependent.3/4 din cat stau in fata calculatorului stau pe dinamomania. HAITA_DINAMO.gif
Nexus
QUOTE(anja86 @ 23 Aug 2006, 20:02) *
football.gif NORMAL CA E CEL MAI TARE FORUM, DOAR E LEGAT DE HAITA_DINAMO.gif . SI TOT CE E LEGAT DE HAITA_DINAMO.gif E TARE. RECUNOSC ...........SUNT "putin" DEPENDENTA, DAR BOALA ASTA DINAMOMANIA NU E GRAVA!? NU-I ASA???????????? banned.gif SAU E.......................?

inca nu ti`ai dat seama ca nu te poti dezlipi de monitorul calculatorului pana nu ai mai dat o tura pe site? drink.gif
anne
Pai credca sunt dependenta...primul lucru pe care il fac cand sunt pe internet e sa intru pe dinamomania.Acesta este deasemenea si ultimul lucru pe care il fac inainte sa inchid calculatorul.Oricum e cel mai tare site de fotbal.
Florin
4312 membri, 90086 mesaje postate si 500 de membri online in cursul zilei de 15 septembrie... in forum la DinamoMania

divisor
Felicitari administratorilor!

E cel mai tare Site & Forum daca a ajuns sa fie citat de mass-media, si vizitat de adversari!
red&white
Imi place mult DinamoMania si accesez des aceasta pagina,dar pe forum......nu sunt chiar obsedat de el,trimit vreo 4,5 mesaje pe zi doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif
Este cel mai tare forum diablo.gif beerchug.gif

-------------------------------------
mincinosule.
Florin_Dinamo
Daca vin si stelisti si posteaza pe aici, (sigur, cei care au bun-simt) inseamna ca e SUUUUPEr. Bravo. Acum sper ca nu e cu suparare, dar mie sincer imi plac si celelalte site-uri de dinamovisti.
dudu1961
gunshot.gif Se oftica toti mai ales ziaristi de doi lei (cine stie Radu Banciu e dinamovist ? de la Sport Total)
edy
Eu folosesc cel mai mult Dinamomania pentru ca e cel mai complet site dedicat suporterilor dinamovisti.

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Nexus
Dinamomania e cu siguranta cel mai tare site,cu un forum extraordinar de bine facut.Eu unul sunt dependent de acest site. thumb.gif
Cai Lun
QUOTE(Florin_Dinamo @ 17 Sep 2006, 13:03) *
Acum sper ca nu e cu suparare, dar mie sincer imi plac si celelalte site-uri de dinamovisti.

..datorita culorilor.. tongue.gif
hunter
QUOTE(Florin_Dinamo @ 17 Sep 2006, 13:03) *
Acum sper ca nu e cu suparare, dar mie sincer imi plac si celelalte site-uri de dinamovisti.

dojana verystrange.gif
ForzaLazio
QUOTE(COSMIN C @ 11 Jul 2006, 19:44) *
Daca primul lucru pe care-l faci dimineata cand te trezesti, si ultimul pe care-l faci seara, pe la 2(sau chiar mai tarziu) taunt.gif , inainte de a te baga in pat, e sa dai "doar un click" pe Dinamomania,sa vezi ce se mai intampla, inseamna ca esti dependent!!!
Daca intr-o zi, in care dai sa intri pe Dinamomania si iti apare "page cannot be displayed", iti vine sa dai cu calculatorul de pamant, faci crize de nervi , si nu te calmezi decat cand apare omul de la net si rezolva problema , inseamna ca esti dependent !
Daca in loc sa mananci ca omul la masa, iti iei farfuria in poala ca sa nu pierzi nimic din ce se intampla pe forumul dinamomaniacilor, inseamna ca esti dependent!
Daca te pregatesti de concediu, si gandul iti e la ziua cand vei reveni pe Dinamomania, inseamna ca esti dependent !
Dar nu va speriati, mai bine dependent de Dinamomania, decat de altele !!!

atunci sunt dependent rau de tot :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.