Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre Dinamomania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
Tudor
QUOTE(dudu1961 @ 17 Sep 2006, 13:07) *
gunshot.gif Se oftica toti mai ales ziaristi de doi lei (cine stie Radu Banciu e dinamovist ? de la Sport Total)

offtopic.gif Din cate stiu eu ( sunt destul de informat dupa atatea sute de ore de ciclism urmarite , in care slava Domnului ca numai ciclism nu comenteaza cateodata ) Radu Banciu are o singura mare pasiune in ceea ce priveste echipele de fotbal : Olimpique Marseille .
Nu cred sa aiba pasiuni intre echipele de la noi ... e la fel de critic fata de toate .
Florin_Bogdan
Bravo voua .. DinamoMAnia e cel mai tare site al suporterilor dinamovisti!!! FELICITARI!
Cai Lun
QUOTE(hunter @ 17 Sep 2006, 14:48) *
dojana verystrange.gif

Clar! icon_lol.gif
anja86
OK.OK.OK. Recunosc 256.gif e cam grava boala. Chiar daca am treaba in fiecare zi incerc sa intru, chiar daca nu postez nici un mesaj!
Dinamomania e cel mai atre site! Unicul adevarat.Bv baieti faceti o treaba buna! Tineti-o tot asa!
bianco_rossa
Grupul cainilor dependenti de Dinamomania saluta administratorii....moderatorii..membrii 010.gif si asteptam marea intalnire beerchug.gif

Intradevar e cel mai complex site dinamovist....cel mai cel....dar si cata munca se depunde thumb.gif thumb.gif
mihaiul90
Eu cred ca sunt dependent de Dinamomania intr-o oarecare masura fiindca fac aproape toate lucrurile care le zicea Cosmin mai sus 010.gif

Oricum e cel mai tare site cu toate stirile interesante si are un forum inegalabil thumb.gif
SMILE BAM
Foarte bun situl si mai ales,forumul! Felicitari! wink2.gif
antisteaua
La cat timp imi petrec pe siteul asta ... cred ca fac parte si eu din categoria celor dependenti. E bun si siteul dar si cei care posteaza pe aici il fac sa fie bun.
Ashtray
Daca pana si zdelistii il admira si felicita, e clar, e cel mai tare site si CEL MAI CEL FORUM din cate exista(la asta contribuie foarte mult si moderatorii si administratorii-sunteti super de treaba).Si da , sunt dependent,cred ca peste jumatate din cei care au intrat pe forumul asta sunt total dependenti de el
caine_tm
este cel mai tare forum .

am si eu unele nelamuriri, ce este cu experianta, si celelalte date din stanga mesajelor?ce e cu nivelul, daca imi explica cineva beerchug.gif
ALEXANDRA
De cand am intrat pe dinamomania ,nu a mai putut sa plec de aici ma simt f bine aici si imi face placere ca aici poti cunoaste f multi suporteri dinamovisti adevarati .felicitari tuturor celor care se afla in spatele acestui fenomen excelent numit dinamomania .Sunteti cei mai tari.
forta Dinamo
red&white
Este cel mai fain site al suporterilor dinamovisti din Romania
redlady08
Nu trece o zi sa nu intru aici, sa nu ma informez.....cred ca asta e dependenta 010.gif ...dar ce sa fac daca m-am obisnuit asa.....aici mi-am facut multi prieteni, am cunoscut oameni minunati din toate colturile tarii......dinamomania a devenit familia mea......

cat despre cei care se ocupa de forum.....niste baieti super care fac o treaba foarte buna.....doar se vede ca avem cel mai tare forum in domeniu HAITA_DINAMO.gif tot asa si la mai mare thumb.gif
gavros
programul meu cand deschid PC: 010.gif deschid winamp-ul , intru pe mess si dupaia direct pe dinamomania ma opresc intai pe site sa vad ce mai este nou in ziua respectiva apoi pe forum diablo.gif
COSMIN C
O lumanare aprinsa pentru sufletul lui intr-o biserica....O rugaciune abia soptita...O floare la mormantul din Branesti....Lacrimi....Si liniste...Multa liniste..Asa arata o zi de 5 octombrie pentru noi. Ziua cea mai neagra a fotbalului dinamovist...Ziua cea mai neagra pentru suflarea alb-rosie. Ziua in care Dumnezeu ni l-a luat....
Nici acum, dupa 6 ani, nu intelegem de ce ...Si nu vom intelege niciodata...Ne consolam doar cu ideea ca acolo, sus, era nevoie de un Capitan...Si a fost ales cel mai bun...Capitanul nostru...Cu lacrimi in ochi incercam sa depanam amintiri...Incercam dar nu prea reusim...Durerea e mult prea mare si vorbele devin inutile...Preferam sa stam unii langa altii, umar langa umar, inima langa inima si sa-l plangem pe Catalin...In liniste....
Pentru DinamoMania a fost astazi o zi grea...Imposibil de descris in cuvinte..
Ne-am straduit sa-i aducem un omagiu....ne-am straduit sa vi-l aducem, prin imagini, inapoi....
Stiam ca sunteti, ca de obicei, in spate monitoarelor...Va vedeam cum va miscati in varful picioarelor prin forum fara vreun motiv clar, soptind, cu ochii impaienjeniti de lacrimi :"Catalin Hildan inseamna Dinamo..." Va vedeam cum deschideati, a cata oara, filmuletele din site...Cum "rasfoiti" galeria foto...V-am surprins citind stirile fara sa intelegeti si fara sa va intereseze ceva din ele...Ne-a laudat un gazetar intr-un colt de pagina....Nu-i suficient sa va readuca zambetul pe fata...Ne-a injurat altul in alta parte..
Ei si ce ? I–am plati pe toti cu bani grei sa ne injure, daca asa l-am aduce pe Catalin inapoi...Nimic nu ne-ar mai putea rani daca, in miez de noapte, am putea sa stam cu el la taclale pe un topic ...
O liniste de mormant...Asa a fost azi pe site....Pana si cei mai nelinistiti au amutit...Pana si dusmanii traditionali s-au speriat si ne-au respectat , in sfrasit, durerea...
Doar "glasul" lui "wswyc" se auzea cand si cand : CATALINEE, UITA-TE LA NOI CATALINEEE....
A fost trist azi pe DinamoMania...Important este insa ca am fost aici sa ne gandim la el...Impreuna...
A mai trecut o zi... a mai trecut un an... De ce, Doamne? De ce, CATA ?
DjMaXxXuU
De forum nu pot sa spun ca sunt asa dependent dar de site da crazy.gif ! In curand o sa fiu deendent si de forum pt. ca a incepu sa`mi placa (pana acum nu prea intram pe forumuri) taunt.gif
marcher
QUOTE(antisteaua @ 19 Sep 2006, 17:07) *
E bun si siteul dar cei care posteaza pe aici il fac sa fie bun.

Ca dumneata bobocule ...mai rar. Bine le mai zici.
Florin_Bogdan
Cel mai tare site in care gasesti totul despre Dinamo.. BRAVO BAIETI
adebayor : haita_lui_odin
e bine lucrat tot site u, pacat ca in momente "de varf" , le-as putea numi, pica...
sper ca nu e netu meu dar dupa vreun meci important spre exemplu daca incerc sa intru e drama
COSMIN C
Stai linistit, nu-i netu tau de vina. Tuturor ni se intampla.
doggyy86
e super tare site-ul mai ales campiile!!!pot spune ca imi ocupa 75% din navigarea mea pe net!!!TOT ASA BAIETIII!!!!si inca un joc daca se poate ceva gen fifa???!!ar fi super!!
redlady08
bananasmile.gif ....in sfarsit si-a revenit si forumul....chiar ii simteam lipsa:D.....stiu ca vreti sa faceti treaba buna....da' nu va mai jucati asa cu inimile noastre ca dependenta e mare 010.gif
tiby_reddog
Cel mai tare site..... nana2.gif
Tinetio tot asa................. beerchug.gif beerchug.gif bananasmile.gif nana2.gif
COSMIN C
QUOTE(redlady08 @ 3 Dec 2006, 23:35) *
bananasmile.gif ....in sfarsit si-a revenit si forumul....chiar ii simteam lipsa:D.....stiu ca vreti sa faceti treaba buna....da' nu va mai jucati asa cu inimile noastre ca dependenta e mare 010.gif

Dependenta e mare si maine poimaine veti auziti de asociatia:"Dinamomaniacii anonimi"!!! icon_lol.gif
Bascanu
verystrange.gif dar nu-mi zi ca nu ardeai si tu de nerabdare sa se redeschida forumul.... 010.gif
COSMIN C
La fel ca si tine! taunt.gif Vom avea nevoie de o sala mare pentru intalnirile asociatiei!! icon_lol.gif
doggyy86
e super tare siteul asta eu unul sunt DEJA dependent de le nu stiu ce m-as face fara el bravo baieti tineti-o tot asa thumb.gif
divisor
Am vazut ca a aparut un shop(magazin-pentru Mos Ion) virtual, Felicitari DNM!
Pe cand ceva articole cu sigla Dinamomania?
DiliBili
QUOTE(COSMIN C @ 4 Dec 2006, 4:01) *
La fel ca si tine! taunt.gif Vom avea nevoie de o sala mare pentru intalnirile asociatiei!! icon_lol.gif

la intilnirile asociatiei pe mine ma puneti responsabil cu bautura drunk.gif
Bascanu
dar numa rachiu de 70 de grade (sau mai tare) se bea.... asa-i? 010.gif
RED75
Si unde are loc chestia asta ... ? drunk.gif
Bascanu
pai trebe sa cadem la pace toti..... beerchug.gif
alin86
un site bun as putea spune doar ce m-am inscris si eu sper sa nu devin dependent de el!!
Bascanu
nu ai cum sa nu devii 010.gif
alecsa_rd
Da...Oricat de ocupata as fi tot intru pe forum si daca nu postez, citesc...Deci e greu sa nu devii dependent de Dinamomania...Nu pot renunta la drogul asta! Iubesc sa il iau !!! E cea mai placuta dependenta! 010.gif
gilutza_d
chiar provoaca dependenta.nu pot sa fiu la calculator fara sa intru pe dinamomania,parca ar fi un drog doglaugh.gif
mihaela_n2
eu nu stiu daca-s dependenta de dinamomania...dar petrec cateva ore bune pe zi pe forum...oricum vorba cuiva de pe aici..mai bine dependenti de dianamomania decat de alte alea...si cum sugera cineva pe aici"nu mai cumparati fituica lui ioanitoaia"...omul ala e chiar tampit si stelist pe fata...sa-si numeasca naibii ziarul "Gazeta Stelei" si sa ne lase in pace....apropo..revista Dinamo ati cumparat-o?sau mai bine zis ati gasit-o?
biancap78
Revista nu o gasesc nicaieri....Si apropo de DinamoMania...chiar provoaca dependenta....Cand deschid calculatorul intru pe mess apoi pe DinamoMania..As sta aici toata ziua...Ma simt mult mai bine ca in alte locuri....Desi ai mei nu sunt deacord ca intru pe site...le dau pace...sunt dinamovista infoacata iar DinamoMania e o a doua casa iar cei logati aici o a doua familie...
Bascanu
DinamoMania a reusit cea mai buna clasare in topul de trafic!!!

La mai mare!!
rew
Bascane, inainte de atacul clonelor gesepiste, care-si sug 90% din trafic din mizeria lu ioanitoaia, am fost si pe locu 2.
RED75
Corect, in afara de locul 5 din topul de sport TRAFIC.ro, celelate site-uri din fata Dinamomania sunt de fapt unul si acelasi site, respectiv ioanitOAIA.ro, pentru ca copy/paste.ro, stelisti.ro, campionate.ro, etc. nu cred sa aiba decat, cel mult, 25% accesari directe. Restul sunt articole plasate in mod intentionat pe prima pagina a ziarului si gazduite de aceste site-uri ca sa le urce in top. E ca si cum Dinamomaia si-ar mai face un domeniu distinct Dinamomania-Forum, pe care ar gazdui doar forumul.
Bascanu
da, stiu! daca excludem copy/paste.ro, stelisti.ro si asa maideparte vedem adevaratul loc a lui dinamomania in clasament.
tyn
nu trebuie sa excludem nimic,chiar si asa dinamomania este cel mai bun....... HAITA_DINAMO.gif
Ankutza
dupa ce mi-am facut cont aici ... pot sa zic ca ... probabil am devenit dependenta ... pentru ca nu exista zi in care sa nu intru macar sa citesc tot ce e nou icon_rolleyes.gif
juve28
cum pot sa imi pun poza.cand bag un mesaj sa imi apara in stanga la nume?
tina_dinamovista
chiar daca sunt de cateva zile pe acest forum imi place f mult pentru ca intalnesc oamneni cu aceeasi pasiunea ca a mea:fotbalul si aceeasi echipa de sange :Dinamo
cat despre site este ffffff misto
COSMIN C
Board Statistics

Our members have made a total of 141.788 posts
We have 6.666 registered members
The newest member is luara_bianca
Most users ever online was 259 on 3 Jun 2006, 14:27

Muhahahaha!
Cai Lun
icon_twisted.gif diablo.gif icon_twisted.gif
Ratacitu
Apropos care este diferentza dintre Raspunsul
Nu
si
In nici un caz? busted_blue.gif
Ashtray
Lasa ca a rezolvat-o un 'spartan'... icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.