Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre Dinamomania
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Pages: 1, 2, 3
mada_dnm
pot sa zic ca sunt dependenta de dinamomania chiar daca nu postez mereu cum deschid calculatorul, intru pe mess si apoi pe dinamomania...
reddog_sv
imi spune si mie cineva cum fac sa-mi pun si eu o imagine? icon_redface.gif
Clau_Goool
QUOTE(COSMIN C @ 11 Jul 2006, 19:44) *
Daca primul lucru pe care-l faci dimineata cand te trezesti, si ultimul pe care-l faci seara, pe la 2(sau chiar mai tarziu) taunt.gif , inainte de a te baga in pat, e sa dai "doar un click" pe Dinamomania,sa vezi ce se mai intampla, inseamna ca esti dependent!!!
Daca intr-o zi, in care dai sa intri pe Dinamomania si iti apare "page cannot be displayed", iti vine sa dai cu calculatorul de pamant, faci crize de nervi , si nu te calmezi decat cand apare omul de la net si rezolva problema , inseamna ca esti dependent !
Daca in loc sa mananci ca omul la masa, iti iei farfuria in poala ca sa nu pierzi nimic din ce se intampla pe forumul dinamomaniacilor, inseamna ca esti dependent!
Daca te pregatesti de concediu, si gandul iti e la ziua cand vei reveni pe Dinamomania, inseamna ca esti dependent !
Dar nu va speriati, mai bine dependent de Dinamomania, decat de altele !!!

Cam mai toate simptomele descrise de tine se ragasesc si la mine ... Daca ma gandesc mai bine chiar toate simptomele se regasesc la mine ... Nu este o zi in care sa nu intru pe site si pe forum ...
djmihaitza
Board Statistics
Our members have made a total of 154.817 posts
We have 7.225 registered members
The newest member is RedSpring
Most users ever online was 666 on 2 Jul 2007, 23:14

Sa reactionez precum COSMIN ???

icon_evil.gif Muhahahaha! icon_evil.gif
antisteaua
Dupa atatea laude cred ca un pic de spirit critic ar fi binevenit.

M-am bucurat foarte mult cand am gasit saitul asta pe internet. In sfarsit gasisem cativa oameni cu care puteam discuta despre fotbal. Gasisem un loc de unde imi puteam lua informatii despre fotbal, informatii corecte, neviciate de dorinta de a avea cat mai multi clienti cum este cazul presei comerciale care din dorinta de a avea cat mai multi cititori scriu de bine despre unii si de rau despre altii, impartind dreptatea si despartind binele de rau dupa cum dicteaza banul si nu cum ar fi drept si corect. Am gasit aici o echipa entuziasta, care dorea sa promoveze spiritul dinamovist, care muncea cu pasiune si care prin eforturi proprii a creat un spatiu in care sa ne strangem cat mai multi si sa dam viata acestui spatiu, fie el si virtual. Si cum omul sfinteste locul se poate spune, in cazul de fata, ca uzerul sfinteste saitul.
Cand am intrat pe sait erau persoane precum Sezran, max, paddy, rednorth care sfinteau spatiul asta al intalnirilor noastre. Cand vedeam ca posta unul dintre ei imediat intram pe tiopic sa vad ce au zis. Oamenii astia chiar spuneau ceva. Din pacate au plecat. Apoi altii, desi nu au plecat, au incetat sa mai scrie atat de des. Intre timp au aparut altii (nu o sa-i numesc) care cand scriu au ceva de spus. Dar in acelasi timp cu ei au aparut si niste indivizi care initial pentru mine pareau ca au nimerit aici din greseala. Adica mi se parea ca si cand un manelist a nimerit la un concert rock. Ei bine indivizii astia scriu ca sa nu taca. Daca citesti ceea ce scriu nu poti sa-i numesti decat purtatori ilegali de creier. Par a fi indivizi lipsiti de cultura, de educatie si de bun simt. Sunt indivizi care in prostia lor confunda spiritul critic cu injuratura si batjocura. Sunt indivizi care, din cauza lipsei de cultura si educatie, nu pot sa-si exprime pareri gandite ci doar ineptii izvorate din intunericul vidului care se afla intre urechile lor.
Daca unii dintre voi nu stiu la ce ma refer sau la cine ma refer puteti sa cititi comentariile la articole sau pe forum postarile in care dinamovisti care au scris istorie in Stefan cel Mare sunt injurati mai rau ca in ghencea sau ca la usa corturilor din giulesti. Cititi comentariile la articolul referitor la Ioan Andone si vedeti cum niste inculti il injura pe Ando. Cititi comentariile referitoare la transferul lui Tomi Petrescu in care marii cunoscatori isi dau cu parerea despre jucator, fara sa-l fi vazut jucand macar vreodata. Cititi pe forum cum jucatori ai lui Dinamo care nu evolueaza bine intr-un meci sunt jigniti in loc sa fie criticati. Cititi cum este injurat Ionut Lupescu. Exemplele pot continua dar le stiti si voi destul de bine.
Ce sa crezi despre acesti oameni? Mie mi se pare ca la scoala l-au avut invatator pe antrenorul secund al rapidului- Rada. La cum posteaza altceva nu pot gandi despre ei.
Din fericire sunt si oameni de bun simt care dau valoare saitului. Din pacate cred ca elevii lui rada vor fi din ce in ce mai multi si isi vor bate joc de munca celor care se chinuie sa mentina saitul asta la inaltime. Locul lor este pe forumurile de mahala de la gașca slugilor proaste sau prosport unde mentalitatea si expresiile birjaresti sunt la ele acasa.
Imi doresc ca spiritul Dinamomania sa invinga si saitul sa redevina ceea ce ar trebui sa fie, iar acesti birjari sa dispara. Imi este greu sa cred ca ceea ce am scris eu aici le va pune un semn de intrebare asupra lor fiindca oamenii nu pot fi educati prin cateva vorbe. Dar sper ca cele scrise de mine le va pune un semn de intrebare atat celor care se ocupa efectiv de sait cat si celor care prin opiniile lor, scrise pe forum, fac, inca, din Dinamomania un sait in care oameni inteligenti discuta despre fotbal.
Cai Lun
Asta ar fi putu fi foarte bine scris si pe prima pagina, insa ca sa faci asa tre' sa ai tupeu... care daca e folosit intr-un scop nobil se numeste tupeu si e OK... dar cand e folosit intr-un scop meschin se numeste nesimtire... si din pacate am vazut si meschinarii pe prima pagina si parca prea putin tupeu in contracararea lor.

Vorbesc si eu in dodii, ca sa imi spun parerea fara sa supar pe nimeni...
antisteaua
Pai pune-o pe prima pagina ca eu nu stiu cum sa fac asta
COSMIN C
Our members have made a total of 181.932 posts
We have 10.000 registered members
The newest member is eny

Most users ever online was 1.030 on 24 Nov 2007, 22:47
The Game
Am o nelamurire... cum 10.000 de membri daca la cosmin tgv de exemplu scrie "Member No.: 11.730" ?
FarfelkugeL
Probabil erau multi cu cateva usere sau au fost banati si stersi suporterii altor echipe.
Clau_Goool
Din curiozitate am intrat pe trafic.ro sa vad cum mai sta DinamoMania in clasamentul facut de acestia si
observ cu stupoare ca suntem doar pe 16. Ceea ce ma nemultumeste este faptul ca alte site-uri mizerabile
se afla in fata noastra. Oricum se stie, DinamoMania ramane mereu in inimile noastre ... Important e ca
acest site sa fie in inimile celor care le pasa de Dinamo !
COSMIN C
10 ani...Eu de vreo 4 si ceva membru "cu acte," 010.gif , vreo 2 si ceva inainte...trecu timpul...
De dependeta ce sa mai zic...am scris intr-un post mai la inceputul topicului cum sta treaba...
Mirunik
Pe linga cele amintite de tine, Cosmin, au mai aparut simptome noi. 010.gif
Cred ca la capitolul asta trebuie mentionate starile de agitatie si nerabdare si cele citeva ore de tinut pumnii strinsi in speranta ca vor iesi cit mai bine Premiile.
Sper ca intreaga voastra munca sa fie rasplatita azi si sa iasa totul asa cum va doriti.
Va asteptam cit mai repede pe forum, baieti, sa ne povestiti cum a iesit.
Cai Lun
Va zic eu, daca il mai prind pe redmania ca mai aduce vorba despre calitatile lu Rednic, o sa fie jihad! butcher.gif
dudu1961
icon_lol.gif Eu credeam ca Hamas contra Israel ! gunshot.gif
Cai Lun
Cati ati mai vota "DA", dac am relua sondajul de pe acest topic?
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 18 Jan 2009, 2:50) *
Va zic eu, daca il mai prind pe redmania ca mai aduce vorba despre calitatile lu Rednic, o sa fie jihad! butcher.gif

De ce ?
Cai Lun
Pentru ca strambu e JEGOS. CA CAracter, ca manager, ca... om ilustreaza cel mai bine povestea aia cu privighetoarea din baliga...
COSMIN C
popcorn.gif drink.gif
Nexus
QUOTE(Cai Lun @ 19 Jan 2009, 22:59) *
Cati ati mai vota "DA", dac am relua sondajul de pe acest topic?

Cred ca foarte putini ar face asta, eu cel putin eram candva...
BoYkA
E cel mai tare site dinamovist. Mai tare decat situl oficial. Respectele mele pentru moderatori si pentru admini.
Hanf
este o sursa de informatie despre echipa iubita...mai mult de atat nu am ce zice..mai sunt si greseli dar nu atat de grave incat sa scot site-ul de la Bookmark bravo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.