Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe cine vrei inapoi la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
andy_snowflake
in primul rand rednic. apoi tamas , florentin , mitea (ca s-ar mai putea)...vlad munteanu ar fi bine(dar sunt vise, sta prea bine acolo si ia bani buni)...cat despre mutu,marica...uitati numele astea...poate peste 3-4 ani...sa nu va faceti prea mult rau, sa nu va agitati psihic prea tare...as vrea un pusti,poate 2 in atac (tre sa schimbam usor-usor generatiile).mendy mi se pare de valoare daca are servanti buni.poate mansour.DAR INTAI....MIRCEA REDNIC !!!
stone
MIRCEA REDNIC
Myhay_Dinamo
Am vazut pe multi suporteri care l-ar vrea pe MUTU la Dinamo.Nu ar fi rea ideea,dar eu vreau de luni bune sa fie transferat la o echipa mare din Europa.
perovalenciano
Mie cel mai tare mi-e dor de DINAMO.!!!!!!!!!!!! Ceea ce vedem acum in iarba nu e Dinamo , nu poate sa fie DINAMO. Doar tricourile si stadionul nostru nacajit aduc aminte de Dinamo ca in rest........ Cu vedete care s-au obisnuit sa ceara mult mai mult decat dau, cu jucatori care stau cu valiza pregatita sperand dupa fiecare meci ca vor pleca spre tarile calde, cu caini care se fac de ras mai ceva ca un clovn ieftin nu putem emite pretentii mai departe de campionatul nostru. Care si el e asa cum l-am vazut la prima iesire in Europa anul asta. Mie mie dor de un DINAMO adevarat care sa merite suporterii pe care ii are, un DINAMO in fata caruia dusmanilor sa li se ridice parul in cap asa cum li se ridica atunci cand aud galeria cainilor. De un DINAMO ca asta mie dor mie. Si abia mai apoi de un jucator anume.
Radu10mai
eu tot pe mutu il vreau icon_rolleyes.gif
Myhay_Dinamo
Stam si visam ca prostii!porcea si turcu nu investesc nici in stadion da' sa dea milioane de euro pe un jucator de valoare ca MUTU.
chocollatte
CHIRITA era cel mai dinamovist.... dadea tot ce avea pt dinamo si pt joc....
adrivali
Trebuie jucatori tineri si valorosi de la nationala de tineret.
Keseru, Mardare, Sepsi, Barna (de la Ceahlaul), Torje, Stancu. Multi dintre ei este greu sa fie adusi, dar trebuie cautati si solicitati asemenea jucatori, iar din cei care raspund DA si din tinerii de valoare de la echipa a 2-a poate vor aduce DINAMO acolo unde ii este locul.
Bineinteles adusi langa un nucleu de la echipa mare - Lobont, Radu, Moti, Pulhac, Ropo, Cristea, L.Ganea, Danciulescu, etc.
cosmin targoviste
Poate streserz deja pe multi,dar eu vreau ca Petre sa revina.Petre,Petre si iar Petre.El s-ar integra perfect in noua politica a clubului,de a promova tineri.El le-ar putea da exemplu de daruire,voointa sacrificiu.Este cel mai adevarat dinamovist in viata.
florin_80
Sincer sa fiu, nu mai vreau repatrieri, indiferent de nume. E nevoie de un suflu nou, e nevoie de o alta strategie. le multumim pentru ce au facut, dar gata.

Poate, singurele exceptii ar fi Mutu, Marica si Tamas...dar e imposibil.
cateaua rosie
as vrea sa vina inapoi Kirita...si Florentin Petre...si Niculescu...vise taica, dar mai stii?De cand tin cu echipa multe am vazut si am auzit
HAITA_DINAMO.gif
tussybau
Ca tot a plecat Radu Stefan, de ce nu ar putea face sefii lu' Dinamo un efort sa=l aduca inapoi pe Kirita ?
Leaveyou
Eu îl doresc pe Isus. Doar el mai poate face o minune.
The Game
NU vreau pe nimeni inapoi, cu tot respectul pentru cei care il merita...
bigbobo
QUOTE(Leaveyou @ 2 Feb 2008, 15:08) *
Eu îl doresc pe Isus. Doar el mai poate face o minune.

Esti destul de credincios pentru o asemenea dorinta?...Preafericitule...
The Game
Lasati ma visele, stiti bine ca Dumnezeu e cu echipa lu' becali...
mihaiul90
pe Niculescu ... icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Aduceti-i pe Angelo Alistar, pe Leonard Naidin, pe Ionut Badea, pe Dorin Semeghin, pe Fane Preda, pe Claudiu Dragan, pe Ionut Badea, toti acestia au facut pare din echipa care castiga campionatul in sezonul 2003-2004. De ce nu ??? icon_biggrin.gif
The Game
Si Delwarte icon_rolleyes.gif
nicolle_reddog4ever
Si eu il vreau inapoi pe Clau...... icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Nicole, Clau a plecat, gata, ii multumesc pentru ceea ce a facut pentru Dinamo. Acum e vremea unui Alexe, Lemnaru, Damaschin sau Liviu Ganea ... Incetul cu incetul trebuie sa creasca si baietii acestia si sa primeasca o sansa la echipa mare, doar nu ne vom baza pe Clau pana la pensionarea lui.
DinamoEver
pe Meride si Okunowo icon_idea.gif
Clau_Goool
Pe Mugur Bolohan, daca tot i-a fost reziliat contractul cu "U" Cluj.
Nenea Porcea, asta e liber de contract acum, il iei gratis. Grabeste-te pana NU ti-l sufla careva ... bootyshake.gif icon_rolleyes.gif
Myhay_Dinamo
Eu o vreau pe DINAMO inapoi.Ca acum nu e aici.Nu DINAMO a pierdut meciurile cu croatii,cehii si letonii,niste jucatori slabi.O vreau pe DINAMO inapoi. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Clau_Goool
Si pe care Dinamo ai vrea-o inapoi. Din ce perioada sa fie ? Cea a lui Lucescu sau a lui Mutu ???
Leaveyou
A lui Dinu până să-l "facă" jmecherii ...
adrivali
Adevarul este ca si eu veau inapoi TOT PE DINAMO! Acea DiNAMO din perioada lui Lupescu si Raducioiu sau macar aia din perioada lui Hîldan si Mariu Niculae. Cea din 2000.
Asta este, daca altfel nu se poate ne mandrim cu amintirile!
cateaua rosie
ai dreptate!!!!!!!!Doamne, ma gandesc cu groaza la retur...la cati au plecat si in vacanta asta...dar sper ca tineretul sa aiba atata ambitie sa arate ca nimeni nu-i de neinlocuit si viata merge inainte, vrem nu vrem! Fruntea sus DINAMO!!!! Am apucat vremuri bune si o sa mai apuc, sunt sigura! HAITA_DINAMO.gif
kelly
pey in primu rand RADU STEFAN si dupaia Giani Kirita,Marius Niculae,Florentin Petre si Gabi Tamas
dynamovystul
pai.....radu stefan...e meserias copilu asta
Clau_Goool
De abia a plecat de la noi baiatul. Lasati-l sa isi faca treaba in strainatate ca e tanar si are tot
viitorul inainte. Eu sper sa fie convocat la nationala lu Puțăurcă si sa joace macar cateva minute
si acolo.

La reveniri : Singurul pe care l-as vrea inapoi si ar fi un castig garantat ar fi Catalin Hîldan, dar
din pacate nu mai este posibil, Dumnezeu luand-l de langa noi ca sa ne vegheze de acolo de
sus.
Florin_Bogdan
Stefan radu ar fi fost bun inapoi, la fel si Vladut munteanu, Fabrice Fernandes, Tamas...
The Game
Si pana la urma se intoarce Ze. verystrange.gif
Morpheuss
Si-a incheiat cariera muzicala? 010.gif
f_c_d
Mie mi-ar place sa se intoarca Fl Petre....indiferent ca ce....sa-l stiu la DINAMO
As fi cel mai fericit, si cred ca si alti mii de dinamovistii.
ultras.gif
Florin_Bogdan
Gabi tamas ar fi foarte util acum! sincer avem mare nevoie de el!
Si, o exagerare mare, dar un vis pentru toti= Mutu Inapoi
Ikon
Giani Kirita. O parere strict subiectiva, nu stiu cat de fezabil ar fi, dar era jucatorul meu preferat prin 2002, un an bun pentru Dinamo de altfel icon_rolleyes.gif .
flaviu_bad_dog
pe kirita si fl petre sa fie un exemplu pt copii astia tineri
Doroftei92
Mutu,Vlad Munteanu,Lobont,St Radu,Galamaz,Ropotan,Tamas...
DinamoEver
PE NIMENI !!! GATA CU REPATRIERILE !! e o politica falimentara .. nu v-ati convins ????
sNICKETT
Nimeni
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.