Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe cine vrei inapoi la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
f_rares
Tamas....Tamas....Tamas!!!!!
Sa-l cumpere...si chiar daca va face niste meciuri mai slabe,isi va reveni...ca doar nu e Danciu! busted_blue.gif
Raikkonen
Macar in timpul ala pana isi revine sa nu i vopseasca si lui masina ca dupa aia le platim la astia limuzinele in pretul biletelor!!!!!
POOL
Cine plm l-a votat pe Plesan???????? imi vinesa borask ala ii 0. 149.gif kkt de om.
Tamas ii baza.. dupa aia mitea marika.. astia mai tineri in orice caz... A si niculae. thumb.gif
alexyutza
Cine l-a votat pe plesan ? cum cine? Pai pe forum mai intra si spurky.... 010.gif
Dintre baietii nostrii mi-as dori sa revina de urgenta : Tamas , stoican si Marika , intotdeauna am avut o parere buna despre el , desi au fost momente in care multi dintre nioi l-au contestat ..
Daca se poate mi-as doriu sa se intoarca si Kirita , el a declarat de fiecare data in ultimii 2 ani ca isi doreste enorm sa vina la Dinamo . De ce nu are nimeni ochi si pt el ?
DAN RED DOG35
prioritati sunt Tamas si Mazilu,conducerea ar trebui sa faca pe draq in patru sa ii aduca pe astia doi si cat mai repede sa nu puna oieru ochii pe ei.si mai terminati cu echipa de tineri si faze de-astea ce vreti sa ne uitam iar la stoia cum ia campionat dupa campionat ca in anii 90 pana ne formam noi echipa de tineri?nu cred ca suporterii dinamovisti au rabdare sa se formeze o echipa in 4-5 ani ca iar se gaseste o mana de baieti destepti si le vopsesc si la aia masinile.nu zic sa nu promoveze tineri dar lucrul asta trebie facut cu cap nu asa gata ii dam pe toti afara si aducem juniorii lu Dinamo,aia trebuie sa creasaca langa astia de acum.
red_dog997
Ca sa fie toata lumea impacata, ar trebui sa nu vindem nimic in vara, sa cumparam de tot jucatorii imprumutati, sa=- cumparam pe Tamas! beerchug.gif
Ca antrenor, sa se-ntoarcda Andone, sau daca nu, sa vina Matterazi, sau Lothar Matheus(*am auzit ca poate sa vina)!

Pentru a face treaba si mai buna, Mazilu si Prepelita sa vina la Dinamo! HAITA_DINAMO.gif

That's all!FORZA DINAMO!
Nexus
Care au plecat de la echipa sa nu mai vina.Exceptii:Andone si Tamas.
st_an
+ petre ;)
Andreea001
pe el ..... 256.gif 256.gif 256.gif
DiliBili
Cel mai mult mi-as dori sa revina Tamas si Stoican
Blu
Tamas e clar prioritatea nr. 1. De Stoican nu stiu ce sa zic...poate ar fi un fel de Barcauan.
Si voi care-l criticari atat pe Zicu il vreti pe Marica...si el e cu impresii in cap si tot tacamul.Iar Mitea si-a prelungit contractul cu Ajax cu 5 ani,deci nici o sansa sa revina.

Eu personal doresc revenirea lui Tamas si pastrarea lui Braui si Zicu.In rest cred ca-i nevoie de aer de schimbare la Dinamo si trebuie adusi ceva jucatori noi...
red_dog997
Apararea noastra e VARZA!Cu toate ca Moti, moare pe teren ca sa ajute apararea, el nu poate sa faca lucrurile pe care le facea cu Tamas!

Moti fara Tamas, sau Tamas fara Moti e NIMIC!
Pur si simplu acesti doi jucatori extraordinari nu pot face nimic unul fara altul!
Stati si incercati sa observati de-a lungul timpului, pentru ca in timp ce Moti era la Craiova, Tamas statea pe banca de rezerve, iar cand Tamas a plecat, a lasat pe Dinamo cu 13 goluri primite in 15 etape, pe cand Moti, desi a jucat meci de meci, apararea a mai incasat 16 goluri in 12 etape, iar asta e o diferenta destul de mare sa stiti!
Ne trebuie o aparare formata din Stoican(sau Barcauan), Tamas, Moti, iar ca fundas-dreapta, Pulhac se descurca destul de bine!
Daca chiar nu se poate, cel mai bine ar fii sa vina Kirita inapoi, ca e mai la indemana!

ATAC AVEM! DAR APARARE?
Blu
bine spus ... " avem atac " . intrebarea e daca o sa mai avem atac peste o luna . zicu si bratu sunt pe picior de plecare . ramanem in niculescu si danciulescu ? nu zic ca nu-s minunati amandoi dar avem nevoie de intariri . vreo sugestie pentru ofensiva ?
Pepid
Tamas prioritar,dar si stoican ar prinde bine.Sa nu uitam ca atunci cand a plecat de la dinamo el era cel mai bun fundas dreapta din divizia a si titular la nationala.Parerea mea ca si la mentalitate,suflet si calitatea jocului stoican nici nu se compara cu barcauan.
Kirita ar fi bine daca l-ar aduce de restul ar fi buni dar nu prea cred ca avem noi sanse sa ii luam.Marica e pe revenire la sahtior,Mitea nu revine acum in nici un caz.Cea mai buna mutare ar fi daca ar reusi sa ii tine pe bratu si pe zicu la dinamo si parerea mea daca este dorinta sa se refaca echipa ar trebui sa inceapa si ai nostrii sa bage mana in buzunare pentru ca nu poti face performanta cu 2 lei.

HAITA_DINAMO.gif FORTZA DINAMO HAITA_DINAMO.gif SUNTEM CU VOI MEREU
kataiba
Tamas si Kirita, in orice caz sa vina aparatori buni si alt portar. Plesan nu mai are ce cauta inapoi.
Blu
plesan??? cine doamne fereste a zis ceva de plesan ? ala nu mai are ce cauta la dinamo cat o trai el .

in plus nu face nimic la timisoara. m-am uitat la cateva meciuri si nici nu i-am auzit numele.cred ca e omul cu prosoapele acolo...
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif sa vina Tamas...si cred ca mai multa siguranta in aparare ar aduce mai multa incredere ekipei... HAITA_DINAMO.gif

in toate colturile tarii
se sustin culorile alb-rosii
suntem caini pana la moarte adevarati
si dam muşeţel la sPurcati
red_dog997
QUOTE(Blu @ 9 May 2006, 19:07) *
bine spus ... " avem atac " . intrebarea e daca o sa mai avem atac peste o luna . zicu si bratu sunt pe picior de plecare . ramanem in niculescu si danciulescu ? nu zic ca nu-s minunati amandoi dar avem nevoie de intariri . vreo sugestie pentru ofensiva ?

Propun sa se intoarca Marius Niculae, daca tot o s-avem probleme cu atacul! Dupa ce pleaca Zicu si Bratu!
ALEXANDRA
TAMAS SI MARIUS NICULAE
red_dog997
Ar fii un lucru minunat, dar asa ceva nu cred ca se va-ntampla!
DUMMY
multi jucatori sunt la final de contract: Gaev, Barcauan, Curt, Florea, Grigorie, Vladut Munteanu, Zicu si Bratu sunt jucatorii de care Dinamo s-ar putea desparti...
tamas si niculaie nu-i poate inlocuii pe toti, trebuie sa ne gandim si la jucatorii care sunt acum nu numai la cei ce vor venii la Dinamo
red_dog 4 ever
Pai avem o caruta imprumutati la alte echipe iar cand or venii inpoi iar nu mai au loc in vestiar
Blu
o caruta de jucatori de duzina...se intoarce baltoi ieeei ! drunk.gif mie imi pare rau dupa chihaia , cred ca am renuntat prea usor la el ...

Marius Niculae este liber de contract dupa ce intelegerea sa cu Standard Liege a expirat la finalul acestui sezon. Fosta echipa a lui Niculae a teminat campionatul pe locul 2, la 5 puncte in urma campioanei Anderlecht. Sageata a precizat ca se va antrena cu Dinamo incepand de saptamana viitoare, dar numai pana cand isi va gasi echipa.
alecsa_rd
tamas sau m. niculae...dar mai mult l-as prefera pe tamas...
Cai Lun
Marius Niculae.... deci... parerea mea... n-ati inteles nimic!

NU ! NU ! NU!

Trebuie o data sa incetam cu lipelile astea! NU MAI VREAU SA FIM CIMITIRUL ELEFANTILOR! Vreau o echipa adevarata! TANARA, OMOGENA, UNITA! Ne miram ca Munteanu Catalin nu s-a intors la zdeaua.. pai uite de ce! Pentru ca astia stiu sa isi faca echipa!...

in fine, nu conteaza.. continuati discutia...
Leaveyou
QUOTE(red_dog 4 ever @ 2 May 2006, 11:29) *
Ce drak cauta si Pisan intre acesti jucatori?

Asta n-ar fi nimic, dar cine l-a votat ? crazy.gif
Am votat Tamaş pentru că este tânăr şi de acolo se poate (re)construi echipa.
A ! Să nu uit: nu vreau să plece Bratu şi Zicu please.gif

Oricum, după părerea mea, nu este bun sondajul. Pot să aleg numai un jucător.

@ Blu: Nu am citit ce ai scris tu, că nu mă mai oboseam.
red_dog997
Este esential ca vara asta sa vina inapoi Andone, sa vina 2 fundasi de valoare, la Dinamo, de preferinta Gabi Tamas, si Giani Kirita, jucatorii imprumutati sa ramana definitiv la Dinamo, sa se cumpere un mijlocas care sa poate sa-l inlocuiasca pe Petre, un mijlocas gen Andrei Prepelita, sau Tiberiu Balan, si mai avem nevoie si de un atacant nou, asta pentru a putea intari si mai mult atacul!

Si inca un lucru esential de care avem nevoie este LINISTEA!!
Nexus
sincer eu i`as vrea inapoi la Dinamo pe camataru,georgescu,dinu,andone,mateut,etc.Cu rebuturile astea nu avem pretentii nici la Intertoto.Sa plece cu totii sas ne lase`n pace.
BandiT
eu as vrea sa vina esteban vigo inapoi la dinamo.
de ce ? ptr. pregatirea de iarna care a facut-o !
stefan_dog
Tamas!dar inapoi la dinamo ash vrea sa si vina ANDO!...sa ii invetze iar fotbal pe jucatori football.gif
POOL
QUOTE(BandiT @ 12 May 2006, 8:44) *
eu as vrea sa vina esteban vigo inapoi la dinamo.
de ce ? ptr. pregatirea de iarna care a facut-o !

Bine k il avetzi voi pe oli. thumb.gif bananasmile.gif
catzelus_berceni
kirita kirita kirita kirita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bananasmile.gif HAITA_DINAMO.gif !!caine adevarat!!!!!ar fi bun si niculae!! thumb.gif
rainman70
Nu ar trebui sa se intoarca nimeni. M-am saturat de super come-back-urile unor jucatori care nu au demonstrat nimic pe unde au jucat! altfel de ce credeti ca se intorc? cumva ca sunt prea buni?uitati-va la blacksheep.gif nu prea am vazut returnati la ei. Stoican dupa ce a semnat cu shahtar s-a dat lovit nu a mai vrut sa joace cu tska desi aveam mare nevoie de el atunci , si exemplele ar putea continua. In concluzie la vremuri noi , oameni noi!!!! HAITA_DINAMO.gif
free ya mind
Cel mai bn ar fi sa vina Tamas si Niculae.......si andone impreuna cu ei....
FarfelkugeL
G A B R I E L T A M A S!!!
Cai Lun
QUOTE(catzelus_berceni @ 12 May 2006, 11:08) *
kirita kirita kirita kirita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bananasmile.gif HAITA_DINAMO.gif !!caine adevarat!!!!!

..mdea.. pacat ca nu e si un fotbalist pe masura...
Blu
lui kirita i s-a terminat termenul de valabilitate ca fotbalist . parerea mea ...

cred ca ar fi bine daca am reusi sa-l readucem pe cristi irimia.are 25 de ani si e de viitor...
red_dog997
Sa vina Tamas !
alexyutza
In Irimia nu am incredere . Cand a jucat la Dinamo nu a facut mai nimc . Sa vina Tamas si Stoican!!!
HAITA_DINAMO.gif
rednorth
Mi-as dori sa revina Sangele in .... , capul si picioarele jucatorilor actuali.
Apoi daca ar mai fi posibil sa se intoarca si sa se implice fostele mari glorii ale clubului in administratia echipei.Dar pt asta trebuie sa fie cineva care-i sa cheme si picam in alta discutie.
Singurul om de la care poate sa se inceapa rconstructia echipei, este Mircea Lucescu, pe urma vine si restul...
Nexus
Stoican e deja batran.Sa stea la minerii din Donetk.
SILVIU_99
MI-AS DORI SA SE INTOARCA TAMAS SI MARICA DOI JUCATORI TINERI thumb.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
QUOTE(rednorth @ 13 May 2006, 16:18) *
Singurul om de la care poate sa se inceapa rconstructia echipei, este Mircea Lucescu, pe urma vine si restul...

Ca sa vina Mircea Lucescu prima conditie e sa plece....stim noi cine...persoana importanta ...nu dam nume.... drunk.gif
Red_Dog
pt c sa vina stoican?? ca sa fie gasca kompleta? aici ma refer la florea, barca, danciu, claudiu,etc! sa vina stoican si dupa aceea sa vedeti voi petreceri d petreceri c o sa fie prin diskotecile bukurestiului!! poate vine si Tamas si atunci kiar k e kompleta gasca! nu kontest valoarea lui Tamas sau a lui Stoican dar dak vin, sa fak treaba si sa moara p teren k niste adevarati caini!!!!
reddog88
FORZZA DINAMO!!!!!
AR trebui sa cumparam o noua linie de fundasi singurul fundas care mai face ceva este MOTI
Aragorn
Tamas este foarte important , Cu el si cu Moti s-ar putea construi o linie de fund foarte buna .Pulhac e ok pe stanga dar pe dreapta nu avem nimic . Poate ar trebui incercat Scarlatache , ar fi bun si asta de la National , Sapunaru , ca pare antistelist convins .
bulddogg
Pulhac s-a vazut ca nu prea le are. La meciul cu Vasluiul i-a pus Zicu 4 mingii ideale, o centrare n-a dat ca lumea. Nu stie, e luptator, poate fi bun ca rezerva dar nu e de primul 11. Cel mai bun fundas stanga pe care-l putem lua din tara e Semeghin. Tamas ar fi ideal pentru centru apararii dar nu cred ca vom avea bani pentru el. Cred ca mai important ar fi sa pastram cati mai multi din jucatorii pe care-i avem ca de adus mare lucru nu prea vad. Erau cativa bunicei la Sportul dar la cat cere Simanu pe ei n-avem nici o sansa.
bianco_rossa
bai....da esti culmea....pana acum se auzea ca Pulhac este o mare speranta ..ca trebuie pastrat..acum deja e rezerva..hai sa fim seriosi,,,,romanii nu stiu sa aprecieze valoarea care o au in curte..asta e clar!!!...iar sa vina obositi d'astia precum barcauan?
Ca sa vina Lucescu....este muuult de realizat...si sincer nu cred ca o sa'l vedem pe banca
f_rares
Pulhac nu si-a revenit dupa accidentare!!!
Iar pe dreapta il avem pe Mihut, e un jucator de viitor, intr-un an o sa urce foaret mult, daca va fi folosit titular
alexyutza
Tamas , Ionut Badea , Stoican , Marica si de ce nu Mutu desi e cam greu de crezut ca va veni in Romania
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.