Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe cine vrei inapoi la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
super_dog
In legatura cu Florentin Petre: De ce sa fie un pas inapoi reintoarcerea sa in Stefan cel Mare ?
stef 22
Doamne fereste sa ajunga Petre inapoi la Dinamo ca jucator. In ultimul lui sezon la noi era cam in plus pe teren si din cate am vazut eu in meciul retur cu Slovenia tot in plus a ramas. Iar daca s-ar intoarce ar avea pretentii sa fie titular...asa ca mai bine NU.
POOL
Si eu sunt de aceiasi parere cu Clau si stef... Vremea lui Petre a apus la Dinamo. Daca va dori sa revina la Dinamo intr-o functie administrativa dupa ce isi incheie cariera, e bine venit.
redmania
Cred ca vremea lui Petre la Dinamo a trecut.
Acum ii avem pe dreapta pe Ze, Cristea, Oprita chiar Bratu...deci sunt destui care pot juca mijlocas dreapta.

As dori revenirea lui Stoican/Contra (ne trebuie un fundas dreapta) si TAMAS (e peste ce avem noi in centrul apararii).
reddog_sv
Daca l-am lua si pe Contra am fi STAPANII TRANSFERURULOR( mare lovitura de imagine verystrange.gif dar nu sunt convins ca ar fi o alegere prea reusita ... tongue.gif)
COSMIN C
QUOTE(POOL @ 12 Jun 2007, 13:11) *
Si eu sunt de aceiasi parere cu Clau si stef... Vremea lui Petre a apus la Dinamo. Daca va dori sa revina la Dinamo intr-o functie administrativa dupa ce isi incheie cariera, e bine venit.

Am sa supar multa lume de pe forum, dar, Petre e nu capabil sa faca ceva intr-o functie administrativa. Ma gandesc ca experienta Raducioiu a fost suficienta.
gilutza_d
pe florentin petre,mutu,tamas,marica icon_rolleyes.gif
mihaiul90
O sa ii scriu in ordinea sanselor pe care le au sa se intoarca la noi. Stoican, Tamas si Mutu. Astia 3 ar fi buni acum... restul nu cred ca au ce cauta. Nici macar Marica pentru ca avem deja mult prea multi atacanti(unii poate chiar mai buni decat el, si aici ma refer la Claudiu Niculescu !!!).
Dar din cei 3 decat Stoican are sanse reale sa revina, ceilalti 2, mai ales Mutu, la momentul actual sunt doar fantezii.
POOL
QUOTE(COSMIN C @ 12 Jun 2007, 20:46) *
Am sa supar multa lume de pe forum, dar, Petre e nu capabil sa faca ceva intr-o functie administrativa. Ma gandesc ca experienta Raducioiu a fost suficienta.

Atunci ceva acolo simbolic, ca sa ramana in cadrul clubului. Antrenor la ceva grupe de copii, pe acolo pe unde e si Patrick. thumb.gif
gavros
" transferu lu Tamas e greu de realizar, dar nu imposibil la fel ca in cazut lui Zicu"

daca ar veni si Gabi ce echipa ne-am face, Doamne ajuta sa revina
super_dog
QUOTE(reddog_sv @ 12 Jun 2007, 20:23) *
Daca l-am lua si pe Contra am fi STAPANII TRANSFERURULOR( mare lovitura de imagine verystrange.gif dar nu sunt convins ca ar fi o alegere prea reusita ... tongue.gif)

Nu e bun F.Petre dar e bun contra, interesant.
red_dog997
Daca vine Tamas ce facem ? O sa aiba Rednic 6 fundasi cu la bataie pe 4 posturi... Blay, PUlhac, Moti, Nastase, Stefan, si Tamas, nu stiu cum o sa se descurce Rednic asa. Va trebui sa renunte la 2 dintre ei si sa-i puna pe banca, sa zicem ca Blay poate sta pe banca, dar ceilalti nu or' sa le convina chestia asta. Pana la urma, daca vine Tamas o sa avem cea mai buna aparare din Romania, se pare ca Moti, si Nastase vor ramane cam pe dinafara daca vine Tamas, dar nu conteaza o sa avem o aparare beton, un fel de zid ce sa mai ... il vreau pe Tamas inapoi la Dinamo mai ales ca sunt sanse sa se-ntoarca inapoi... o sa se descurce Rednic cu atatia fundasi de mare valoare pe cap.
hxx
oricate "lovituri de transferuri" da Dinamo, eu tot astept cu infrigurare primul meci. Nu toti jucatorii transferati vor da randament. Asa ca...TAMAS. Raspunsul meu e TAMAS
radu
Pai pana la urma se descurca sau nu ca ne-ai ametit?
redmania
QUOTE(super_dog @ 13 Jun 2007, 21:57) *
Nu e bun F.Petre dar e bun contra, interesant.

Petre e mijlocas dreapta iar postul asta e mai mult decat acoperit la ora asta : Ze Kalanga, Cristea, Oprita chiar Fernandes si Bratu pot juca pe acest post.
Ca fundas dreapta il avem doar pe Blay...de aia Contra ar fi bun (e totusi titular in nationala Romaniei).

Cu TAMAS ar fi o sansa ACUM...dar daca nu profitam de situatie ar putea pleca la un alt club in Europa unde sa dea randament si sa nu mai avem sanse la anul sa-l luam (cand vom avea sanse mai mari sa jucam in grupe)...
redlady08
oricum dupa plecarea Piticului si pana acuma nu a fost nimeni demn sa poarte tricoul cu numarul 8...nu stiu inca daca e bine sa sau nu sa se intoarca el, dar vreau sa vad in teren un caine adevarat imbracat in acel tricou oricare ar fi numele sau ca pana acuma n-am gasit un mijlocas dreapta constant in evolutii.
stef 22
Petre era "foarte constant" in evolutii, nu-i asa???
POOL
QUOTE(radu @ 13 Jun 2007, 22:30) *
Pai pana la urma se descurca sau nu ca ne-ai ametit?

Nu se descurca. thumb.gif
redlady08
QUOTE(stef 22 @ 13 Jun 2007, 23:28) *
Petre era "foarte constant" in evolutii, nu-i asa???

m-am referit la importanta pe care a dat-o Petre tricoului cu numarul 8. Cat despre constanta sa, cei 18 ani petrecuti la Dinamo vorbesc de la sine plus prezentele din nationala....
stef 22
Stiu ca esti fan Florentin Petre, dar trebuie sa incerci sa fi obiectiva (pe cat posibil). Piticul nu a fost decat un jucator mediocru in istoria lui Dinamo. Ca om are tot respectul meu...
In ceea ce priveste importanta pe care se presupune ca a dat-o tricoului cu numarul 8, afla ca au fost jucatori mult mai buni decat el care au purtat acest tricou la Dinamo.
Cat despre prezentele in nationala, sa fim seriosi, toata lumea vede ca-i in plus pe teren (cel putin in ultimul timp).
POOL
Chiar mediocru nu cred ca a fost steff.
Hatzu
offtopic.gif Din cate vad eu titlul topicului e Pe cine vrei inapoi la Dinamo? Fiecare in parte pe cine vrea, daca unul sau altul il vrea pe Petre, asta e, asa vrea el sau ea :). Nu cred ca e indicat sa comenteze cineva optiunea dinainte pentru ca nu e corect. Fiecare are optiunea lui.
Arata urat sa se posteze ca Petre a fost un jucator mediocru, ca e in plus la nationala si a fost si la noi etc. Intra mumuisti de pe ca carpete sau prostisport si preiau imediat citate si nu cred ca Fl Petre merita sa afle de prin presa asa ceva.
Parerea mea.
mihaiul90
Eu nu sunt un fan Petre, dar va cer sa fiti rezonabili. Nu poti sa spui despre Petre ca a fost un jucator mediocru in istoria lui Dinamo... pana la urma a jucat titular la noi foarte mult timp. Poate daca ar fi plecat cu 7 ani inainte pe un contract mare afara l-ati fi considerat mai bun ? Oricat de mult as vrea sa "supar" o anumita persoana dupa forum luandu-ma de Petre, nu pot sa nu ii apreciez evolutiile avute in tricoul alb-rosu si sa il respect numindu-l un adevarat simbol al lui Dinamo.

Bine ca acum nu mai are loc si rost sa se intoarca e alta treaba, dar eu vorbesc de el la timpul trecut.

Cei mai copti dupa forum isi aduc aminte cu placere de un Nunweiller, un Dumitrache, un Georgescu... pentru ca i-au prins jucand si i-au incantat la vremea respectiva. Insa noi astia mai mici, i-am prins pe Petre, pe Hildan, unii si pe Raducioiu, si cu ei vom ramane mai mult in memorie pentru ca i-am vazut jucand. Chiar daca asta nu ii va face mai buni decat cei din generatiile trecute, totusi vor ramane mai mult in memoria noastra...
george_ms
QUOTE(reddog_sv @ 12 Jun 2007, 20:23) *

Sigur nu ar fi o alegere buna
II varza COntra si in plus il intereseaza banii lui Iancu
reddog_sv
Pe Mutu ...scoate Borcea banii de pe butelii..achitam 70milioane si gata ....Realu si Inter taunt.gif icon_wink.gif
the_grinch
Eu as vrea inapoi asa... Pe Tamas , Marica (nu prea se poate) si Mitea...chiar imi place cum joaca :D
SeBiNhO
Florentin Petre, Gabi Tamas si Andone :D
luis_red_doogy_doog
gabi tamas este caine adevarat..........si marius niculae.......forzza Dinamo......hau hau hau ghost.gif
cosmin targoviste
Baiete,dai tare impresia de mistocar...Se zice Augh Augh Augh,ca doar nu oi fi stelist sa ne iei la misto.Eu l-as dori tare mult pe Petre...
Clau_Goool
Dar de Gianni Kirita ce ziceti ??? Am auzit ca e pe val la Ankaragucu(in ultima etapa a dat si un gol, echipa lui castigand cu 3-2) ... doglaugh.gif
red_dogvitan
Ar fi o buna revenire la Dinamo a lui Giani Kirita bananasmile.gif
scrum_in_ochi
Nu va mai amagiti degeaba nu vedeti ca actionarii nu misca nimic?
Vor sa castige bani dar sa faca si performanta .Asteptam si vedem daca se mobilizeaza si ei acuma dar eu cred ca sunt slabe sanse.
Max
pe Mama Natura, si-o sa vedeti ce-si revine Niculescu & co....
app..cred Niculescu duce lipsa de calciu fiindca n'a apucat s-o calce pe Diana Cosanzeana in luna de miere. Datii-i drumu la calciu 010.gif
cosmin targoviste
QUOTE(scrum_in_ochi @ 21 Aug 2007, 18:19) *
Nu va mai amagiti degeaba nu vedeti ca actionarii nu misca nimic?
Vor sa castige bani dar sa faca si performanta .Asteptam si vedem daca se mobilizeaza si ei acuma dar eu cred ca sunt slabe sanse.

Eu as zice altfel.Vor sa faca performanta si sa castige bani fara sa investeasca;)
luis_red_doogy_doog
daca ar reveni mutu si marica la dinamoo...am fi invincibili.......alaturi de accestea sa revina si florentin si marius niculae...forzza dinamoo HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Raikkonen
La Marica nu e vorba de bani, omul vrea sa-si faca o cariera de aia s-a dus la campioana Germaniei ( fara mari sanse anul asta in fata lui Bayern, dar e sansa lui sa joace intr-un campionat puternic ). Ce credeti ca il arde sa vina la Dinamo cand poate juca titular acolo? Daca va esua dupa 1-2 sezoane poate putem discuta si despre asta, dar asa sa-l lasam pe om sa-si indeplineasca visul.
george_ms
Tamas si ar trebui Mitea pentru ca nu prea intra in planurile antrenorului si cred ca l-ar ceda.
dinamovistu'92
tamas si alexa icon_rolleyes.gif (poate si petre)
POOL
Mitea (ne-ar trebui un mijlocas sau extrema buna), Marius Niculae, care dupa parerea mea si-ar fi putut relansa cariera daca ajungea la DInamo, Tamas care ar face o defensiva beton cu Radu Stefan si Moti ( cu precizarea ca Moti sau Tamas sa fie incercat pe flancul drept al defensivei) si Mutu peste vreo 4-5 ani.
matador
tamas ,mitea si cam atat
nekko
eu nu vreau inapoi decat ceea ce se numeste dornita de victorie a jucatorilor....setea de goluri ....chestiile astea.si ATAT

nu mai plangeti toti dupa cei care au fost...asa s-a intamplat si cu VALI NASTASE ...marea vedeta care a venit inapoi...fost jucator..mare valoare....si a facut un MARE RAHAT !!!!! prefer un jucator nou decat un asa zis fost caine......

cam atat am avut de spus...multumesc!
cane loco
exact, sa promoveze jucatori noi, talentati, dornici de afirmare(ca Liviu Ganea) si joc, nu epave obosite ca oprita blay danciulescu sau niculescu mai ales asta l-a ,,secatuit'' diana aia de nu mai joaca nimic se misca ca un basit, dar si eu i-as vrea inapoi pe Tamas si pe Marica, cat despre Marius Nicolae e slab a devenit mediocru de multi ani, nu atrage atentia cu nimic.
dark_caine rosu
sincer???pe Florentin Petre...sa ne aducem aminte de meciurile in care cele mai multe pase pt goluri erau date de el..Petre vino inapoi!!!
luis_red_doogy_doog
PE MIRCEA REDNIC.....FORZzA MIRCEA REDNIC:::MIRCEA REDNIC:::::MIRCEA REDNICC
Hooligans
Pe DOMNUL PROFESOR MIRCEA REDNIC
ely_aleja
MIRCEA REDNIC in primul rand HAITA_DINAMO.gif 256.gif
mutu HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Fl. Petre HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
VLAD MUNTEANU!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Ce spuneti de vlad munteanu? parerea mea e ca ar trebui sa revina...
Clau_Goool
Da, da la Pastile Cailor mai vine Vlad Munteanu la Dinamo... aia ti-o zic eu ...
costel_dinamovistu
ACU CONTEAZA DOAR MIRCEA REDNIC. EL SA SE INTOARCA. CA DEGEABA VINE VL MUNTEANU ,FL. PETRE SI ALTII DACA VINE VREO UNUL CA MARIN SAU NU MAI STIU EU CINE.
REDNIC VINO INAPOI!!!!!!!
The Game
*Mircea Rednic

*Ciprian Marica

*Florentin Petre
Mister
Florentin Petre,Adrian Mutu,Nicolae Mitea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.