Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe cine vrei inapoi la Dinamo?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
red_dog997
Sper sa se intoarca Gabi Tamas, sau Marius Niculae, ca am auzit ca, cel putin Marius o duce destul debine acolo!
M-am saturat sa tot vindem jucatori buni, si dupa aceea sa plangem dupa ei 256.gif , ca sa se-ntoarca inapoi!

Sper sa se-nvete minte conducerea de acuma, asta mai ales pentru ca acum un an Gabi Tamas, putea fii cumparat foarte ieftin, si acuma aia de la Spartak cer 3.000.000 de Euro pe el!
Giani Kirita lera ca un gladiator pe teren, si acuma sta pe banca de rezerve la o echipa cai de capu' ei, din Turcia, asta pentru ca Dinamo l-a lansat, dar el nu poate face fata acolo!
Flavius Stoican face fata acolo unde e, dar cred ca i-ar sta mai bine la Dinamo! HAITA_DINAMO.gif
Ciprian Marica, face si el fata, dar si el, cred eu ca a plecat prea devreme in strainatate, el trebuia sa plece mai tarziu in strainatate, si astfel primea si Dinamo mai multi bani pe el, daca tot l-au vandut! diablo.gif
Mihaita PLesan a plecat, eu nu-l mai vreau inapoi, dar sa stiti ca el statea destul de bine in angrenajul echipei, am zis ca trebuie si el trecut in acest sondas, asta pentru ca a plecat de curand!

Dinamo a lansat jucatori buni, jucatori de valoare, jucatori gen Adrian Mutu, nu au cum sa fie uitati asa de usor! HAITA_DINAMO.gif

Daca ne uitam bine, in total, la nationala Romaniei, sunt 8 jucatori care joaca, sau au jucat pentru Dinamo!Lucrul aceste nu poate fii trecut cu vederea, si asta arata adevarata valoare a lui Dinamo! :beerchug
undyng
Eu sunt de parere ca ar trebui sa se intoarca marius niculae sau kirita
reddogforever84
Kirita e dinamovist dar Tamas e fundas , iar noi avem nevoie de echipa acum cand contracandidatele sunt din ce in ce mai bine inchegate. Eu cel putin m-am saturat de transferuri doar pe baza faptului ca unul a jucat la Dinamo iar altul a jucat pe la altii. De ce sa ne rezumam doar la fosti jucatori ai lui Dinamo ? Eu zic ca ne trebuie scouteri !
L3uTzu4eveR
yo cred ca Tamas ar fii cel mai indicat acum sa se intoarca ....impreuna cu Ando icon_lol.gif
cleo_patra
cernat, marius niculae, tamas
bianco_rossa
io as vrea sa vina Tamas inapoi...ca si asa am inteles ca face tusa acolo...si avem nevoie de unul ca el....alaturi de Moti...
DUMMY
dati clic pe poza asta e un .gif ! e super tare!
razvan_superdog
1. Tamas - pentru ca reusise sa joace fotbal la Dinamo si sper ca n-a uitat in 5 luni.....
DUMMY
cred ca Tamas e jucatorul de care Dinamo are nevoie in aparare ! Niculaie nu cred ca mai vine la echipa !
Mihai11
Kiritza, Hildan si Petre ( cel de acum 6 luni / 1 an de zile) .. Noi avem jucatori talentatzi, nu avem spiritul de echipa.. Nu vedetzi, ca N&D-ul nostru nu se mai inteleg in atac? Cand erau inainte, se intelegeau, era spiritul, erau jucatorii talentatzi, jucatorii cu spirit, si jucatorii cu spirit si cu talent.. acum, avem jucatori talentatzi.. nu putem nega asta.. dar nu era acel/acei jucatori care sa impinga echipa de la spate.. sa zica ca-i bine cand e rau, nasol, dezastru... Nu este nici antrenorul cel mai bun.. cu spiritul cel mai demn.. jucatorii gresesc.. el ii baga`n cantonament.. comunistii `reac!
alecsa_rd
mie mi-ar place sa se intoark tamas...si sa ramana petre, sa sisi revina N&d-ul si sa se intoarca ando!!!...aaa... si ar mai fi ceva sa plece conducerea aia de KKT!!!!
paddy
Movila,Augustin,Tete,Multescu si Dudu Georgescu incercarea moarte nare cel putin astia sint ciini 100%
red_dog 4 ever
Ce drak cauta si Pisan intre acesti jucatori?
g481_shm
nu kirita (desi a fost si e jucatorul meu preferat pt determinare..) nici petre...
iar ne intoarcem fostii jucatori (vezi stelea, g popescu, mihalcea)...ne trebuie NOI dinamovisti....tamas ar fi bun....si poate si marica..sau var-miu mutu 010.gif 010.gif 010.gif de care n-a zis nimeni nimic...si asta e dinamovist...
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 2 May 2006, 11:04) *
Movila,Augustin,Tete,Multescu si Dudu Georgescu incercarea moarte nare cel putin astia sint ciini 100%

Mireca Lucescu, Dumitrache, Radu Nunweiller...Si ar mai fi ...
crazy_rednwhite
tamas...am auzit ca e ofertat de catre conducerea dinamovista, si ca cei din conducere doresc foarte mult sa revina la dinamo....
andone....normal ca ash vrea sa revina..(tineti minte cand unul din actionari(nu retin care) a zis k andone o sa bata recordul de longevitate al lui ferguson de la man utd...:-/) asa ar fi trebuit.....:D parerea mea..
anmini
tamas, stoican - poate-si revine barcauan daca-i revine prietenul- si marica, sa le care bagajele baietilor. 010.gif
Sergiulica
TAMAS si scoateti-l pe olteanu ala de plesan din lista de jucatori ca nu merita sa fie acolo diablo.gif 149.gif
RedDogFaneParty
Tamas ar fi indicat sa se intoarca la Dinamo, pentru ca sa reusim sa aducem un calm apararii. Sa nu uitam ca Moti, unul dintre cei mai buni jucatori de la Dinamo, a crescut langa Tamas, si ar face un cuplu excelent in aparare. In rest, sincer, NU AS VREA SA SE MAI INTOARCA NIMENI!!!! NU MAI VREAU SA LUAM TOTI JUCATORII REFUZATI DIN LUME, NU MAI VREA LEPRE, LA DINAMO VREM DINAMOVISTI, CAINI ADEVARATI CARE SA ISI DEA SUFLETUL PE TEREN, CARE SA ALERGE 90 MIN, CARE SA NU INCETEZE LUPTA NICI MACAR PENTRU O SECUNDA diablo.gif HAITA_DINAMO.gif ! Tamas ar fi bun, inca conducerea noastra nu v-a reusi sa ii aduca! Sunt prea TERMINATI axe.gif

ORIUNDE M-ASH DEPLASA, O FAC PENTRU ECHIPA MEA, SI DACA ECHIPA PIERDE NICI UN ULTRAS NU ARE REGRETE, A FI CAINE E O MANDRIE, TOATA ROMANIA O STIE, SI SA STIE TOATA LUMEA, DINAMO E ECHIPA MEA!!!!

Tamas ar fi indicat sa se intoarca la Dinamo, pentru ca sa reusim sa aducem un calm apararii. Sa nu uitam ca Moti, unul dintre cei mai buni jucatori de la Dinamo, a crescut langa Tamas, si ar face un cuplu excelent in aparare. In rest, sincer, NU AS VREA SA SE MAI INTOARCA NIMENI!!!! NU MAI VREAU SA LUAM TOTI JUCATORII REFUZATI DIN LUME, NU MAI VREA LEPRE, LA DINAMO VREM DINAMOVISTI, CAINI ADEVARATI CARE SA ISI DEA SUFLETUL PE TEREN, CARE SA ALERGE 90 MIN, CARE SA NU INCETEZE LUPTA NICI MACAR PENTRU O SECUNDA diablo.gif HAITA_DINAMO.gif ! Tamas ar fi bun, inca conducerea noastra nu v-a reusi sa ii aduca! Sunt prea TERMINATI axe.gif

ORIUNDE M-ASH DEPLASA, O FAC PENTRU ECHIPA MEA, SI DACA ECHIPA PIERDE NICI UN ULTRAS NU ARE REGRETE, A FI CAINE E O MANDRIE, TOATA ROMANIA O STIE, SI SA STIE TOATA LUMEA, DINAMO E ECHIPA MEA!!!!
Giovanni
TAMAS AR FI CEL MAI POTRIVIT, DAR NICI MARIUS NICULAE N-AR FI RAU.
EU MA INTREB DE CE NU CUMPARA SI JUCATORI STRAINI
UN PORTAR BUN NE-AR TREBUI DAR CINE SA-L CUMPERE.
POATE NE AUDE SI PE NOI CINEVA
dee_dee
Care a votat cu prostituata aia creata de Plesan?

Am votat Tamas, singurul care merita din cei de mai sus.
antisteaua
Eu as vrea sa se intoarca Ando. beerchug.gif
dee_dee
E pe cale sa ti se indeplineasca visul. bigcry.gif (sincer, nu ma bucur, as fi preferat un antrenor strain)
marcher
offtopic.gif Daca mai zice cineva ando, jur sa invat jocu cu bolovani si puscoace si... jar mananca.
Mircea Lucescu
red_dog77
Cred ca Tamas ar fi prioritatea nr.1. El si Moti - ce aparare am avea. beerchug.gif
crazy_rednwhite
eu as vrea, k pe langa niste jucatori experimentati(gen tamas) sa se aduca la lot tineri talentati, care sa fie crescuti in spiritul DINAMO...si sa vedeti voi ce echipa si-ar face dinamo....uitati-va la spurcatzi...de aprox 5 ani nu au vandut mai mult de 3 jucatori importanti...si vedeti unde au ajuns.... sper sa se trezeasca conducerea, si sa nu se gandeasca doar la banii pe care ii pot lua din transferuri...
red_dog 4 ever
Eu vreau toata echipa din 2000
DarkSide
Yo vreau sa fie intineriti toti din '84 nana2.gif
mrbodo2002
As vrea sa se intoarca Tamas,Marica si M. Nicolae.Sunt jucatori tineri,de voaloare,kre dak ar incapea pe mana unui antrenor de valoare ar creste foarte repede!!!Primul lucru kre ne trebuie este un antrenor!!!!!!
ManUTD
Si eu cred ca Tamas lipseste!inainte de plecarea lui in tur era un Dinamo m-ai inchegat! acuma jucatorii de la Dinamo ar trebui sa joace putin football.gif sa prindem UEFA!

Si eu cred ca Tamas lipseste!inainte de plecarea lui in tur era un Dinamo m-ai inchegat! acuma jucatorii de la Dinamo ar trebui sa joace putin football.gif sa prindem UEFA!
Clau_Goool
[b] Mi-ar placea sa revina turcul de Gianni Kirita, un baiat care punea suflet si mai ales juca dur, un jucator de care ducem lipsa, in afara de Moti sa mai zicem. ! Orice ar fi ceva intariri trebuie sa apara la echipa ca altfel se va alege praful de echipa asta ! Jos mercenarii si o restructurare a echipei la nivelul actionariatului , dar si la cel al echipei , de asta are nevoie Dinamo ! HAITA_DINAMO.gif
dee_dee
QUOTE(Clau_Goool @ 2 May 2006, 18:24) *
[...] Gianni Kirita, un baiat care punea suflet si mai ales juca dur, un jucator de care ducem lipsa [...]

Asa ziceam si de Alexa in iarna. Si acum? Singurul lucru bun pe care l-a facut de cand s-a intors "acasa" e ce i-a facut Mirelei in meciul cu stiaua .. ce e de admirat e ca l-a si aranjat pe Rimel si nu si-a luat nici cartonas pt asta .. e singura data cand am afirmat "da, asta e jucator profesionist".
dudu1961
argument.gif in afara de Tamas nici un alt fotbalist care freaca banca pe acolo pe unde sint. Si mai lasati-ma fratilor cu sentimentalismele astea plingeti dupa toti ,voi cred ca nu vreti performanta la Dinamo altfel nu vad de ce insistati mereu pe jucatori si antrenori EXPIRATI uitati-va si voi la cluburile rivale tin 1, maxim doi jucatori din vechea garda restul ii dau tineri sint speranta uite Sportul .Degeaba scriem unii dintre noi ca unii oameni nu mai au ce cauta la Dinamo si aducem si argumente voi nimic o tineti pe a voastra si stau si ma intreb daca nu faceti jocul cuiva din conducere ,citi bani va dau? diablo.gif
maria09dinamovista
[font=Comic Sans Ms][color=#FF0000]AS DORI SA SE INTOARCA INAPOI ANDONE SAU MIRCEA LUCESCU SINGURII ANTRENORI CE POT REDRESA DINAMO SPRE DRUMUL CEL BUN SI ASTEPTAT DE TOTI SUPORTERII ADEVARATI!!!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
DUMMY
Ce-ati spune daca vine Multescu antrenor la Dinamo dupa terminarea campionatului?
E in stare sa faca treaba buna la Dinamo?

bananasmile.gif
Cai Lun
Eu as vota pentru NICI UNUL, insa, din pacate, aceasta varianta nu exista in sondaj... Oricum, un lucru e clar.. cel putin pentur mine... NU MAI VREAU REBUTURI SI ELEFANTI, ne trebuie jucatori tineri si de perspectiva... in aceste momente nu trebuie sa ne salvam, trebuie sa RENASTEM!...
dee_dee
QUOTE(DUMMY @ 2 May 2006, 23:18) *
Ce-ati spune daca vine Multescu antrenor la Dinamo dupa terminarea campionatului?
E in stare sa faca treaba buna la Dinamo?

NU!

Noua nu ne trebe antrenor ca sa ne taram prin Divizia A ci ne trebe antrenor care sa ne invete cum sa jucam in Europa. As prefera un antrenor scolit la mama Italia.
Achiles
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

sa plece Bratu ... sa vina in locul lui Marius Niculae sau I Mazilu

sa plece Tibi Curt ... sa vina Gabi Tamas

sa plece Gaev ... sa vina Dolha

sa plece F Petre ... sa vina Tibi Balan

sa plece Flocea ... sa vina M Lucescu sau M Rednic sau I Andone

Catalin Munteanu - TITULAR , Alexa - rezerva
red_dog997
Sa vina marius Niculae
Sa vina Flavius Stoican si Gabriel Tamas
Sa ramana Zicu, Bratu, si Barcauan
Sa plece Flocea, sa vina Andone sau Lucescu
Sa vina Prepelita!
paddy
O echipa noua banned.gif nu are rost sa ne punem sperantele in X sau Y ca sa fim dezamagiti din nou banned.gif
red_dog 4 ever
Se aude de venirea lui Dolha si Bolohan.Astia sau tampit?
Aragorn
Mazilu si Tamas vor fi scumpi de tot , Niculae si Dolha sunt cam expirati , ar trebui sa ne gandim si la jucatori mai tineri exemple : A.Ionescu, Velcovici , Dananae ( Craiova ) , Ratiu , Secareanu , T.Balan ( Sp St ) , A.Muresan , Villand , Szekely J ( U Cj ) , Prepelita , C.Tanase , C.Tanasa ( Arges ) si de ce nu fostii nostri jucatori Scarlatache , Baltoi s.a
Radu10mai
Sa revina: Mutu, Marius Niculae, Mitea, Tamas, Kirita si sa plece Alexa, danciulescu, Barcauan!
f_rares
Pe Andone sau pe Lucescu!!!
alexyutza
Eu as vrea sase intoarca toti , dar am votat numai pt Tamas , de el avem cea mai mare nevoie
DUMMY
De ce i-am aduce inapoi?
Am adus multi jucatori inapoi si nu jucau si nimic iar unii dintre ei nici acum nu joaca ( Alexa , Barcauan , Danciulescu , Raduciou ... Niculescu ii mai da un gol lu Real si se duce in Africa), cand se intorc la Dinamo parca uita cum sa joace fotbal... se intorc cu impresii de mari foltbalisti si iar ajunge echipa pe la mijlocul clasamentului... sa vina domne jucatori tineri, care nu am mai trecut pe la Dinamo! SA PLECE TOTI BATRANII ! SA PLECE TOATE REBUTURILE !!
Raikkonen
QUOTE(Achiles @ 3 May 2006, 3:23) *

sa plece Bratu ... sa vina in locul lui Marius Niculae sau I Mazilu :o))))))))

sa plece Tibi Curt ... sa vina Gabi Tamas

sa plece Gaev ... sa vina Dolha verystrange.gif

sa plece F Petre ... sa vina Tibi Balan football.gif

sa plece Flocea ... sa vina M Lucescu sau M Rednic sau I Andone

Catalin Munteanu - TITULAR , Alexa - rezerva

1 la mana dupa parerea mea Bratu e cel mai bun atacant pur-sange de la DINAMO, are alergarile acelea tip Thierry Henry, doar pe asta sa nu il dam!!!
Dolha? verystrange.gif DECI MOOOOOR de raaaaaaas, pe panarama aia sa o vrei?
Si PS : Petre a plecat deja oricum

Eu zic sa vina Tamas si Stoican obligatoriu.
Atac avem, chiar daca un Marius Niculae nu ar strica am inteles ca l-au reprofilat mijlocas intre timp chiar daca eu l-as pune intr-o formula 4-1-2-1-2 in atac cu Bratu si Niculescu in spatele lor.

Gaev ; Stoican-Tamas-Moti-Irimia ; Alexa inchizator - Cernat si Catalin Munteanu la centru cu Niculescu, Bratu si Niculae in atac, cu conditia ca Niculae sa fie in forma, cu un antrenor serios putem sa intram asa in primavara europeana cu unul prost nu prindem nici Cupa UEFA Intertoto ca ne ia in fata clujul si timisoara.
Aragorn
Echipa de trompete , pacat ca-i bagi aici pe Alexa si Tamas , restul e umplutura , echipa cu viitor zero .
Radu10mai
sa inteleg ca Alexa e bun??? drunk.gif
KATRY_RedWhite_4ever
clar : p TAMAS il vreau inapoi la dinamo.am spus asta dinainte kiar sa i s termine imprumutul la noi!consider k avem f mare nevoie d el si ,spre deosebire d celelalte variante, el stie kre e situatia la ekipa si cred k s-ar reacomoda f repede si bine.si pt ceilalti am un f mare respect (exceptandu-l p plesan,kre sincera sa fiu, nu stiu c cauta acolo) pt k cred k oricare dintre acestia ar reveni oricand la dinamo pt k e ekipa lor d suflet, dar sa nu uitam k acelasi lucru l-au facut si barcauan ,alexa si danciu si nu ne-au ajutat cu nimic.cu toate k si ei au declarat k isi doresc sa revina la noi, odata ajunsi aici mai mult au dezamagit!regret, dar asta este adevarul
BRING TAMAS BACK!!! WE NEED HIM A LOT
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif CU DINAMO PANA LA MOARTE
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.