Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani, Rares!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
red_dog 4 ever
La multi ani Rares sa ai parte numai de fericire si bucurii alaturi de cei dragi beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
antisteaua
La multi ani jupane, sa fii sanatos, fericit, sa ai numai bucurii si sa-ti iasa toate cum vrei tu. Tre sa dai beri virtuale azi beerchug.gif
anmini
La Multi Ani! beerchug.gif
free ya mind
La multi ani,Rares!!!!Si ma abonez si eu la bere,vezi sa nu ma uiti ... drink.gif
beerchug.gif beerchug.gif
Diabolik_kidd
La multi ani rares si multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. beerchug.gif beerchug.gif
reddogforever84
beerchug.gif La multi ani !
red_dog77
La multi ani! beerchug.gif
FarfelkugeL
Hapi bardeeei tu iuuu, haaapi bardeeeei tu iuuuuu!
bianco_rossa
LA MULTI ANI....multa sanatate si noroc in viatza......si hai cu... beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
f_rares
MERSI DE TOATE URARILE!!!!!

Nu uit de nici unul free drunk.gif
si acum momentul mult asteptat...sa curga berea...virtuala!!! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
red_dog 4 ever
Virtuala sa bei tu nene,Ce crezi ca ne prostesti pe noi cu bere virtuala rofl.gif rofl.gif beerchug.gif
f_rares
acu' faci si fitze?!?! 251.gif dupa ce ca v-am dat una..doua ...trei...p..cin...sase...SAPTE BERI VIRTUALE!!!!Cine a mai dat nene atatea!!??!?!
tongue.gif
Nexus
La multi ani Rares!!!!!!!!1 beerchug.gif beerchug.gif
RflaviusD
La multi ani frate si tot ce iti doresti ! beerchug.gif
red_dog 4 ever
Sa faca odata 18 ani sa vina la mare cu masina lui rofl.gif
dumi
La Multi Ani!...multa sanatate si fericire !
BandiT
da , la multi ani!
DarkRed
Sa fii sanatos si iubit...La Multi Ani !
redlady08
la multi ani si tot ce iti doresti......si la cat mai multe bucurii alaturi de HAITA_DINAMO.gif ......hai noroc beerchug.gif beerchug.gif
f_rares
QUOTE(red_dog 4 ever @ 8 Jul 2006, 14:35) *
Sa faca odata 18 ani sa vina la mare cu masina lui rofl.gif

intre timp vino tu la munte cu a ta tongue.gif

VA MULTUMESC LA TOTI!!! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
MysteryRed
La Multi Ani....sa fii iubit!
Radu10mai
La multzi ani Rares, sanatate si distractie pana nu mai potzi! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif

La multzi ani Rares, sanatate si distractie pana nu mai potzi! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
rednorth
Sa ne traiesti La Multi Ani!!!
alexyutza
Compleanio felice ! sau cum se scrie ... 010.gif icon_lol.gif
La Multi Multi ani Rares!!!! beerchug.gif
Astept si eu o bere , desi nu beau bere , poate o donez cuiva...
RED75
La multi ani beerchug.gif

Ma inscriu eu pentru "donatie"
ALEXANDRA
la multi ani !
HAITA_DINAMO.gif
DAN RED DOG35
La multi ani rares!!!!!!!!!!!! beerchug.gif
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 9 Jul 2006, 0:43) *
Compleanio felice ! sau cum se scrie ... 010.gif icon_lol.gif
La Multi Multi ani Rares!!!! beerchug.gif
Astept si eu o bere , desi nu beau bere , poate o donez cuiva...

pentru tine...un suc..sau un nectar...ce-ti doreste sufletelul tongue.gif

pentru ceilalti...beri fratilor! 010.gif !!! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif Si mersi de Urari!!! beerchug.gif beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.