Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Faza Zilei
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
RflaviusD
Pe mine m-a amuzat "prestatia" lui Ilie Nastase de la Wimbledon rofl.gif rofl.gif
lavinia
pai azi cea mai tare faza a fost o chestie zisa de DICA de la stOAIA : " DE 3 ZILE NU MAI DORM NOAPTEA !!! " crazy.gif 010.gif 010.gif 010.gif
mihaiul90
Faza zilei cred ca este momentul cu bucuria oilor dupa golul 4 cand i-au bagat iarba in gura lui dica, i-au dat sa pasca la oaie 010.gif Doamnee astia au pascut gazonul de la kiev, sa ne ferim ca ne pasc si gazonul dupa Stefan cel Mare miercurea viitoare daca vor veni infometati la meci 010.gif
coolio
verystrange.gif putem copia si articole din ziar?
Florin_Bogdan
Faza zilei.. e arbitrul de aseara.. tusierul TUTUN =))
Tzutzu
Nu stiu daca ati vazut autogolul lu' Buta de la Craiova... da eu unul nam vazut asa ceva in viata mea si nici nu cred ca am sa mai vad... penal rau.
Ziceai ca e in echipa cu prazarii... blat verystrange.gif
edy
QUOTE(mihaiul90 @ 14 Sep 2006, 0:53) *
Faza zilei cred ca este momentul cu bucuria oilor dupa golul 4 cand i-au bagat iarba in gura lui dica, i-au dat sa pasca la oaie 010.gif Doamnee astia au pascut gazonul de la kiev, sa ne ferim ca ne pasc si gazonul dupa Stefan cel Mare miercurea viitoare daca vor veni infometati la meci 010.gif

=)) super tareee!!!! pacat ca nu am vazut si live
stie cineva unde pot sa vad o reluare?
DiliBili
faza zilei este euro-autogolul lui Buta...de departe
edy
sunt total de acord... Cred ca lar face invidios si pe Niculescu cu asa precizie 010.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.