Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Actionarii de la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
crisdinamo
Rusine conducerii!In timp ce altii se intaresc,noi ne vindem valorile...Pt porcea si turcu Dinamo e doar o afacere.Dovada?Iata ce declara vanzatorul de butelii:"Tamaș e unul din cei mai buni fundași din Europa. Veți vedea în scurt timp la ce echipă va ajunge Tamaș!" a declarat Borcea la televiziunea gazetei.
Pt mine e clar ca nu vom face performante cu actionarii astia-bisnitari.
valentyno
era vorba mai demult ca se face societate pe actiuni din clubul dinamo..eu m-as bucura foarte mult sa se intample asta dar din pacate nu prea e posibil pt ca atunci clubul ar putea fi cumparat de cineva cu bani multi si actionarii nostri si-ar pierde o sursa sigura de venituri..dar de ce nu se ia exemplul lui manchester..etc..orice club care are conducator unic este condus mult mai bine decat cu atatia conducatori cum avem noi..si pana nu confirma jucatoriii adusi sunt doar sperante..pt ca ei nu au avut o viata sociala asa cum trebuie..doar distractie..ce ne facem fratilor? cum scapam de conducatorii acestia?..daca nu pot da bani de champions league macar sa dea bani ca sa luam si noi cupa uefa..si juniorii nostri cum sunt??..de ce nu se face scoala de jucatori dinamo?
Morpheuss
Am vazut acum la emisiunea porcului de ivanovici cum radea becali de turcu ca i-a luat pe bostina si oprita mai ieftin cu 10 mii si ca ne-a "intarit" icon_rolleyes.gif A ajuns sa rada ciobanul asta prost de noi? ... ce-ati facut din Dinamo, mizeriilor?
Mirunik
valentyno, Dinamo 1948 este societate pe actiuni din 2001! Astia sint cei care detin actiunile la Dinamo, astia pe care ii vezi toata ziulica la teveu, 8 asociati, 7 administratori! blowup.gif
mousiniRD
Cainii latra(noi), ursii(borcea & co) merg ! rockets.gif
cane loco
E clar ca de la faza asta cu Moti ca indivizii astia care se denumesc pompos actionari si ei sunt de fapt bijnitari, ne-au dovedit a mia oara in atatia ani de cand clubul a incaput pe mana lor ca trebuie sa dispara de la Dinamo urgent, e si normal faptul ca ciobanul spurcat rade de noi ca ne-a ,,intarit'' cu bostina, jegul stie ca pe bijnitarii astia lacomi ii poate duce de nas asa cum a facut-o in cazul banilor dati la meciul ala nenorocit cu cfr cluj, ciobanul i-a mirosit de mult ca sunt lacomi, scarbe ordinare, cine stie daca nu i-o avea la mana cu ceva, in special pe borcea si muc cel mic.Tind sa cred ca anul in care am luat campionatul en-fanfare, am rupt tot se datoreaza de fapt in mare parte lui Rednic si stiintei de a antrena si roti oamenii plus faptul ca aveam si cativa jucatori ce faceau diferenta.
Este si mai clar ca daca noi suporterii nu vom face ceva sa ii dam pe bijnitarii astia jos, sau daca intre timp vreo ancheta DNA are rezultate concrete cu zabrele(desi e cam greu de crezut), nu vom mai avea deloc performante si va fi mereu disensiune, ura, o atmosfera de decadere ce foloseste numai dusmanilor.Si sa ma mai lase semianalfabetul asta de borcea ca e el mare Dinamovist pentru ca a aratat mereu ca lacomia si dragostea lui de bani o intrece pe cea fata de Dinamo, eu unul niciodata nu am fost impresionat de declaratiile lui tinand cont de ce trecut de bijnitar cocalar a avut, daca iubeste Dinamo mai presus de orice ar face in asa fel incat la club sa existe stabilitate, transferurile sa se faca rational si atunci cand exista oamenii capabili pentru echipa ca inlocuire si multe alte chestii pe care nu le face, desi se lauda si el si piticania incasa ca ,,baga bani, fac investiti'', in ce bai nea castravete in vopsit scaune vechi si pus copertina la amarata aia de tribuna a doua.
Am si eu o mica nelamurire, galeria chiar e acaparata de actionarii bijnitari de nu schiteaza mai nimic, sau e vorba de lehamite si pasivitate, ar trebui sa faca orice prin protest sau actiuni juridice chiar ca sa grabeasca demiterea acestor infecti.Chiar nu isi dau seama toti lideri de factiuni ca suntem de atata timp pe tobogan in jos, sau au buzunarele pline?.Poate o actiune independenta, a unor oameni neraliati astora sa mai atraga atentia sau sa schimbe situatia asta nenorocita.borceo ai ajuns sa consumi pe Dinamo in ritmul in care iti fumezi mizeriile alea de trabuce, si piticania trafalet face la fel ca tine.
Leaveyou
Nu avem cum ! Rezultatul ar fi zero barat. Toate lucrurile astea le știm de ani buni. Nu sunt noutăți. Dacă se strigă or să spună că o mână de golani fac și dreg. Partea cu datul jos a luib b&t este imposibilă. Numai dacă aveți bani să le cumpărați acțiunile.
rew
QUOTE(Mirunik @ 2 Sep 2008, 13:35) *
valentyno, Dinamo 1948 este societate pe actiuni din 2001! Astia sint cei care detin actiunile la Dinamo, astia pe care ii vezi toata ziulica la teveu, 8 asociati, 7 administratori!

porcea, badea si turcu nu sint actionari la Dinamo, ci la srl-ul care vinde fulare si tricouri la magazinul din fata stadionului, transformat in SA in decembrie 2004, nu in 2001. Nu stiu pe ce baze legale administreaza ei vechiul club de fotbal Dinamo si cum au inlocuit la liga asociatia sportiva cu un srl.
ManoWar
Din pacate nu sant economist de meserie, asa ca poate ma corecteaza cineva, ajutandu-ma sa vad "lumina"

Cumperi jucatori de milioane de euro care freaca banca la Dinamo II(Miranda etc...), si iti "recuperezi" investitia, prin a vinde titulari!
Bravo

Il ai pe Moti si pe Radu Stefan, 2 fundasi de nationala, si le dai niste salarii de 20,000 pe an, dupa aia, aduci petarde din occident, le dai salarii de 200,000 ca sa frece banca, si te astepti sa faci performanta.

Mareste tata salarile la ai nostri, la jucatori care au confirmat, adu' maxim 3 titulari pe sezon, imbina echipa, cu restu banilor menite pe transferuri de doi lei, creste-le salarile la aia care au confirmat, si pun pariu ca in urmatori doi trei ani, ai o echipa care se bate pentru primavara europeana in CL.
Daca noi schimbam echipe de jucatori odata la 2 ani (cei drept e ca mai nou aducem jucatori de valoare inapoi), nu o sa reusim niciodata sa facem performanta.

Radu Stefan, nu trebuia lasat sa plece pana la 24-26. De fapt nici un titular nu ar trebui sa fie lasat sa plece in primi 4-5 ani de la Dinamo. Doar asa creezi mentalitatea de invingator!

Asa

Vreau sa adaug, ca cu mentalitatea asta, vom ramane un club mic! Care viseaza la o participare in CL. Haideti sa ne uitam in ograda. CFR'ul si-a facut stadion in juma de an. Noi punem copertina de doi lei pa partea stadionului care trebuie inaltata.
Ma uitam la meciu cu Craiova cu un prieten canadian, si m-a intrebat daca ala e stadionul al doilea al clubului.

Trebuie rezolvat ceva!

Ascultatima pe mine. Borcea, turcu &co asteapta sa primeasca terenul lu' CS Dinamo, sa demoleze totul, si in schimb sa faca un mall sau sa vanda terenu ca cred ca valoreaza in excess de 100de mil!
cane loco
QUOTE(rew @ 3 Sep 2008, 9:18) *
porcea, badea si turcu nu sint actionari la Dinamo, ci la srl-ul care vinde fulare si tricouri la magazinul din fata stadionului, transformat in SA in decembrie 2004, nu in 2001. Nu stiu pe ce baze legale administreaza ei vechiul club de fotbal Dinamo si cum au inlocuit la liga asociatia sportiva cu un srl.

bine spus, bijnitarii au un statut juridic la Dinamo cel putin suspect, ar fi interesant de stiut ce a fost cu adevarat atunci cand au aparut astia doi don quihote si sancho panza plus becali bijinitaru si generalii din ministerul de interne.Acolo cred eu ca e treaba, e ceva oarecum asemanator cu ce a facut ciobanul spurcat cu stoaia, cum a modificat si ala statutul spurcatilor s.a.m.d. oricum mafia e pe treaba, ce naiba doar nu degeaba ii tot cheama DNA-ul la audieri si pe ei si pe alti binecunoscuti mafioti, si sunt convins ca daca nu ar fi o anume conjunctura politica si anumite relatii create astfel, baietasii ar intra la fortul jilava/rahova urgent.

@Leaveyou
Intradevar stiu placa pe care o pun ei cand se iau suporteri: ,,huligani, elemente infractionale, golani'' scheme de militian a la mitica, altceva nu stiu, dar asta e pentru oamenii care fac asta pentru a atrage atentia la ce se intampla la club si pentru a schimba ceva, oameni ce nu apartin de gasca cutare sau cutare, dar cum spuneam si in alt post, mie teama ca o mare parte din sefii de galerie sunt ,,pe treaba'' si deja kkactionarii si-au eliminat astfel o mare parte a problemei, la protestele izolate vin cu patefonul de mai sus sau baga jandarmeria si presa&tv la inaintare ca sa ,,infiereze cu manie proletara elementele reactionare''.

@ManoWar
Pai asta e mentalitatea si comportamentul de bijnitar pe care il au ei, aduci ciurucuri expirate pe doi euro jumate, vinzi profesionistii ca sa iei banu' gros unde mai pui si faptul ca ei sigur nu declara suma de transfer reala ca una scrie in actele echipei care i-a luat pe jucatori si alta in actele bijnitarilor.Desi pare sumbra si dementa chestia pe care o spui tu in legatura cu terenul clubului, nimic nu e exclus cu astia, dar sunt convins ca atunci o sa isi cam dea foc la valiza pentru ca suporterii adevarati nu vor accepta sa ramana si fara stadion si sa stea in deplasari sa vada echipa pentru ca asa vor bijnitarii, e o limita sti vorba aia intinzi coarda da se si rupe la un moment dat.Sunt curios cat amestec are in tot ce s-a intamplat in ultimele zile la club si bijnitaru principal giovani fecali, e cumva mana lu asta aici cu Moti, nu se poate sa fi stat deoparte.
Mirunik
QUOTE(rew @ 3 Sep 2008, 9:18) *

Ok, a functionat ca srl inainte de 2004, n-am stiut. Dupa cum nu stiu multe despre afacerile lor...
Nu inteleg insa ce nu intelegi, macar in teorie, ca practic, dupa cum spuneam, nici unul dintre noi nu are cum sa afle, cred...
Multe treburi n-or fi in regula la Dinamo, dar cum poti sa spui ca imbecilii aia nu-s actionari, ci doar vind tricouri, nu inteleg.
Probabil au infiintat un srl (zici tu) si Asociatia Sportiva si-a cedat activele catre nou-infiintata Dinamo 1948, administrata de mai sus-numitii, dupa care s-a retras din competiile sportive. Iar Dinamo 1948 SRL, noua detinatoare a patrimoniului AS si-a depus cererea de a deveni membru frf.
Clau_Goool
Stau in fata tv-ului si ma crucesc cand il aud pe Muc cel Mic. Face pe DinamoMania un site huliganic si ca o sa taie in
carne vie. Cica trebuie sa intervina CNA-ul deoarece nu se mai poate asa ceva. Vai natia ta de negru bananier, auzi ca
pe noi cei de la Dinamomania nu ne intereseaza Dinamo si suntem un clan cu interese ascunse. rofl.gif
radu
Nu suntem cu interese ascunse ci cu ele pe fata. Spre exemplu asta: Turcule pleaca!!!!!
Morpheuss
A gasit tiganul problema la Dinamo: DinamoMania. De asta nu avem stadion, de asta ne bat niste anonimi an de an in Europa, de asta am terminat anul trecut pe 4. Din cauza DinamoMania. Aici a fost problema de la inceput, asta nu mergea.

Click to view attachment
reddog_sv
mucus:"stelistii ma respecta. Dinamovistii sunt dezaxati"
Du-te la oi plecaciune.gif suntem extrem de dezaxati taunt2.gif doar du-te dracu' unde ti-e locul
red_dogvitan
Astept ziua cand nu o sa-l mai vad pe muc cel mic la Dinamo beerchug.gif
Clau_Goool
Astept ziua in care un huligan de asta despre care tot vorbeste el o sa
picteze cu fata lui pe asfalt! drunk.gif
reddog_sv
nono.gif ..o sa-i dezaxeze fata rocky4.gif
red_dogvitan
Clau cat de curand o sa se intample asta
stef 22
@red_dogvitan stii ceva ce noi nu stim?? Sau ai pus la cale un plan diabolic sa ii vii de hac lui muc cel mic? gunshot.gif
Morpheuss
Nu mai postati aiurea ca maine o sa vedeti citate din ce spuneti voi prin ziare si stiri cu comploturi impotriva sobolanului pe Mania 010.gif
reddog_sv
Poate facem si noi testul antidrog bananasmile.gif Click to view attachment
Ashtray
Da bai Muc cel Mic, eu sint in spatele clanului cu interese ascunse DinamoMania. Sintem de fapt o secta masonica care are ca scop dominarea lumii. Eu sint liderul. Te astept la mine acasa...ca sa "tai in carne vie"...insa nu iti pot spune de care parte a cutitului vei fi evillaugh1.gif . La nevoie, o sa ofer numele si adresa completa. CNP-ul te las pe tine sa il afli, poate te ajuta amicii tai de la stiaua.
gavros
QUOTE(reddog_sv @ 22 Sep 2008, 13:49) *
mucus:"stelistii ma respecta. Dinamovistii sunt dezaxati"

du-te la spurcati si poate te respectam si noi
Morpheuss
De ce s-o fi suparat turcu asa pe noi? De ziua lui i-am zis si la multi ani, in stilul "huliganic" DinamoMania Click to view attachment Dar am fost cenzurati, din pacate 010.gif
The Game
Mesajul ala de la timisoreni pentru Mircea Badea e perfect acum pentru turcu. thumb.gif
cane loco
QUOTE(The Game @ 22 Sep 2008, 21:59) *
Mesajul ala de la timisoreni pentru Mircea Badea e perfect acum pentru turcu. thumb.gif

mesajul e perfect pentru toti actionarii, nu numai pentru incasul infect.
rew
Bascanu
rofl.gif
marcher
Eu unul nu impartasesc si n-am impartasit parerile acide a multor forumisti la adresa actionarilor in general si in particular, la adresa celor de la Dinamo. Consider ca a plati salariile cuiva e un lucru mare si macar pentru atata lucru ar trebui apreciati. Ce castiga, cum, de ce...nu ma intereseaza. Sub actuala conducere Dinamo a obtinut ceva rezultate, nu de speriat dar am avut :campionate, cupe, am invins steaua in deplasare dupa atatia ani, jucatorii vanduti au avut cote bunicele si chiar si-n europa tropa-trop pare-se ca intram. Acum ce vreti...rezultatele de la chelsea sau moscova?
cane loco
nu stiu daca am intrat tropa tropa in Europa, in afara de cele cateva campionate si cupe in rest nu e mare lucru ce au facut bijnitarii pana acum, daca gestionau cum trebuie bugetul clubului si nu bagau la vanzare jucatori ca la piata ajungeam mult mai bine in UCL decat spurcatii si puteam sa visam si la mai mult si sa inceapa sa curga si bani de la participarea in UCL.Si oricum pe spurcati nu avem cum sa nu ii batem, sunt totusi dusmanii cei mai mari, macar la astia sa avem ambitie si rautate daca la altele nu am avut.
red_dogvitan
E perfecta fotografia pentru muc cel mic rofl.gif
marcher
@cane
Tropa-trop... se vrea un de-a busilea de fapt. Cred ca exprimarea a fost cam bombastica si normal, intelegerea pe masura. Eu m-am invatat cu un Dinamo asa cum este acum iar daca semnatura mea e cum e, se datoreaza numai sperantei.
Max
QUOTE(Bascanu @ 23 Sep 2008, 16:11) *
rofl.gif

Unde e poanta frate ?... dunno.gif
gavros
Plecati cu totii, lasati-ne, Dinamo nu e o afacere complaining.gif complaining.gif
Snake1989

Am fost inspirat de poza de pe site , cu special olympics , si vreau sa multumesc Dinamomania pentru prim-planul cu vasilica .

Eu consider aceasta actiune un mod de a ne apara , pe noi suporterii dar si siteul.

Daca v-am trezit imaginatia nu ezitati sa puneti creatiile voastre dedicate lu` ingineru`
cane loco
poza e de nota 20, asta e papuasul, un super homeless, cocalarul cocalarilor, eu i-as pune mutra de maimutoi la un spalator de parbrize afectat de prenandez, intradevar vorba lui Snake la capitolul papauasu imaginatia nu are limite.
CoFeTaRu
din cauza lu muc se supara si walter si urla ca pleaca in iarna....mai scapam de inca 1 ...sper sa scapam de toti 3 : muc, walter si borcea icon_lol.gif
Snake1989
ca tot era vorba de maimuta in cazul lui muc , hop si poza :

asta e ceva mai artistica :))
cane loco
superba poza il reprezinta 101% pe piticania de turcu, daca avea si o banana intr-o laba era apoteotic, si sa o tina undeva in zona zoster.
cosmin targoviste
"Dacă suporterii mă mai înjura, în iarnă plec de la Dinamo"-vasalaci. Nu e minunat ?! Haideti , toti in cor ! turcule sa-ti dam la...
doggyy86
Sa se duca-n sapte zari el si porcica si cu badea...niste scartari.Nu au mila de noi,de miile de suflate care aptimim pt Dinamo,ce bun ar fi Tiriac....dar nu vine ala ca stie ce inseamna sa intri intr-o lume plina de relatii in care se joaca 75% din meciuri cu 48 de ore innainte.

Totusi speram sa ajunga pana la urma la noi.

AJuta-ne Tiriac tataaa!!!
cane loco
Tiriac ar fi poate cea mai buna alegere pentru Dinamo, si eu as vrea sa vina la club, dar sunt convins si de faptul ca nu se va baga in treaba asta pana nu dispar toti bijnitarii, dar toti, inclusiv scarba aia de giovani fecali care sta in spatele tuturor bijnitarilor, toata lumea stie ca ala trage sforile cu marionetele lui borcea si maimutica turcu si poate or mai fi si altii din conducere care sunt sclavii fecalianului.Dar ca sa se simta apreciat si dorit la Dinamo trebuie sa aratam si noi suporterii treaba asta la orice meci prin banere, scandari etc , altfel nu cred ca va avea tinand cont de conditiile de mai sus, dorinta de a face ceva.Parerea mea era ca pana acum numele lui Tiriac trebuia deja sa fie scandat de public, sa se faca mesaje, banere de mai multi ani, sa i se arate sustinerea noastra mereu, si asa ne-am complacut in situatiile create de bijnitarii astia, am zis ,,lasa ma ca merge asa'' dar uite ca nu merge, asa e romanul pana nu ii ajunge cutitul la os nu se trezeste.
chestiutza
Dinamo trebuie sa aiba doar un actionar ...parerea mea
cane loco
Ala ar trebui sa fie Tiriac sau altul de nivelul lui, daca scapam de bijnitarii astia nu trebuie sa mai repetam greseala de a lasa alt manelist in fruntea clubului.
cosmin targoviste
Actionarii se pricep la fotbal...
Morpheuss
Mi-am amintit de maneaua aia penibila cu vine borcea cu spartanii bag.gif Jenant. Presupun ca cineva si-a dat acordul pentru folosirea imaginilor din clip. Dar cine? axe.gif
The Game
Oare cine ?!
cosmin targoviste
Cine vine cu spartanii...
cane loco
adica manelistul sef.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.