Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Actionarii de la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Ratacitu
Nu am intzeles de ce Netzoiu l=a adus pe gunoiul asta se Becali la Dinamo?

Se implica foarte mult financiar si moral.

E si el un samsar, dar comparativ cu Becali a facut foarte multe pt Dinamo.

Asa ca ar fi bine sa se implice cu toata responsabilitatea si sa-i ia locul lui Becali spre binele lui DINAMO thumb.gif
caine_berceni
Mane Borcea l-a adus pe Becali si nu Netoiu

Multa fuck.gif lui Borcea,Turcu si in mod special lui Giovani .

Ce frumos ar fi sa ramana la conducerea clubului decat Badea,Netoiu si Cohn HAITA_DINAMO.gif
Ratacitu
Nu pot sa cred ca l-a adus Borcea pe Becali cind Netoiu a avut Rocarul impreuna cu Becali si a avut jucatorii cazati la Doi Cocosi.

Asa ca ramin la Sugestia ca Dinamo sa aibe o 'Noapte a Generalilor' sa se decida mentinerea lui Badea si Netzoiu si demiterea din toate functiile a tuturor celorlalte persoane.

A fi actionar nu neaparat inseamna a fi si la conducerea clubului.

Asa ca axe.gif cu totii
POOL
La declaratiile pe care le dau, se dau singuri de gol. Cica Dinamo a castigat in urma campaniei de transferuri, cca 1 milion de $. Bine si totusi cu banii astia ce se intampla, in lok sa se incerce aducerea lui Stoican sau Barcauan, mai bine ii bagam in buzunar nu? Auzi am iesit in castig. 149.gif Cred k e singura echipa cu pretentii mai mari din Divizia A, care a iesit in castig in urma campaniei de transferuri din iarna si cica se vrea performanta. Performanta pe banii cui?
Cai Lun
Sunt mai multe aspecte aici. In primul rand e clar ca o mana spala pe alta si ca.. sitit voi, corb la corb nu isi scoate ochii...

Pe langa asta nu tot profitul trebuie reinvestit. In mod normal Dinamo ar trebui sa traiasca in sezonul urmator din banii pe care ii aduna anul asta... daca asa va fi... nici nu vreau sa ma gandesc la ce se va intampla la vara... icon_evil.gif
f_rares
Netoiu a dovedit ca vrea si binele echipei.O bila alba pt el.Fara el trensferul lui Alexa cadea(asa zice Dan Alexa)
POOL
Crede-ma cai lun, nimeni nu vrea sa se gandeasca la asta. diablo.gif Numai k nu cred k are becali tupeul ala jegos se ne vanda jucatorii in vara. insa ku asta nimik nu e sigur. 149.gif
COSMIN C
Dar unde a disparut Borcea ?! shocked.gif Incepe sa mi se faca dor de el.... taunt.gif
alexyutza
QUOTE(COSMIN C @ 29 Jan 2006, 0:17) *
Dar unde a disparut Borcea ?! shocked.gif Incepe sa mi se faca dor de el.... taunt.gif

Poate si-a facut de ziua lui , faimoasa " injectie letala " 010.gif ... cred ca ne mai putem bucura inca de vreo 3 saptamani de liniste... cu cat se apropie mai tare inceperea returului, cu atat o sa-l vedm mai des pe Borcea la Tv dand declaratii in modul in care ne-a obisnuit.....
Uneori poate fii chiar simpatic 010.gif
COSMIN C
Nu cred....se intampla ceva .....incep sa ma ingrijorez.... icon_lol.gif
alexyutza
QUOTE(COSMIN C @ 29 Jan 2006, 0:51) *
Nu cred....se intampla ceva .....incep sa ma ingrijorez.... icon_lol.gif

Nu cred ca ai motive de ingrijorare , stie le sa-si pazeasca scaunul mai bine decat oricine . Nu e asa de prost , cum vrea uneori sa para .
Poate ca viziteaza impreuna cu familia vreo super destinatie turistica .. o fii oare prin Dubai ? Nah .. cred ca s-a plictisit de Dubai ....
Are si omul dreptul la o vacanta linistita ... trebuie sa fim intelegatori cu el ... 010.gif
f_rares
Poate i s-o pus lui Becali pata pe Borcea...si acum au ramas doar 8 actionari...pacat s-a mai dus 1mil din buzunarul lui Becali 010.gif
Cai Lun
Din buzunarul lui Becali?! N I C I O D A T A ! ! ! nono.gif
POOL
De unde? Din buzunarul lui becali? 010.gif 010.gif Nu face "glume de kkt"(Parazitii). 010.gif
alexyutza
nu a plecat Borcea , fiti linistiti . De cand e borcea la dinamo nu s-a lasat calcat in picioare de nimeni si nici nu cred ca ar pleca de buna voie . Deci daca nu a fost alungat si nici nu doreste sa plece inseamna ca ... a ramas la Dinamo . a spus si el ca actoiunile pe care le are , le v-a da baietilor lui . Omul asta nu are nici o intentie sa paraseasca clubul .
Daca ar fii plecat , ceea ce nu e cazul , s-ar fii aflat ceva . Presa mereu afla ultima barfa , mai ceva ca CNN -ul .... 010.gif
Doar nu credeti ca ar fii plecat Borcea fara sa faca vreo declaratie acida ....
POOL
Si pe mine ce ma intereseaza dak borcea a plekat de la Dinamo, e mai bine sa plece da-l draq, makar am scapat de un "vanzator ambulant" care scoate jucatorii pe taraba. 010.gif
alexyutza
in ultima vreme nu a mai insistat sa se vanda vreun jucator . plecarea lui Borcea e cu 2 taisuri : intr-un fel ar putea fii de bun augur pt ca s-ar creea mai multa stabilitate in jurul echipei ( poate ) si nu ar mai fii atatea actionari pt vinderea unor jucatori in cazul in care s-ar supune la vot . Tot odata ar puteasa aduca mai mult rau decat bine . Daca intradevar pleaca , voi va dati seama ce s-ar intampla daca becali ar cumpara si pachetul lui de actiuni ?ca doar nu l-or impartii frateste ... giovany ia ciolanu ' .... 149.gif
Doamne fereste sa ajunga becali actionar principal ... ca atuncea chiar nu mai scapam de el ....... 256.gif
POOL
Crede-ma k ar fi un lucru bun dak borcea ar pleka. thumb.gif Si cat despre giovani, nu are el atatia bani sa cumpere si actiunile lui borcea, badea are, asa k bekali nu e chiar asa de mare precum crede el k ii. Si dak mai face multe shmekerii, pe la Dinamo, o sa pice in nas.
Cai Lun
Vorbesti in cunostinta de cauza cand spui ca Becali n-are bani sa-i cumpere actiunile lui Borcea?? icon_rolleyes.gif Ca eu unul chiar ma indoiesc de veridicitatea afirmatiei tale... tongue.gif
alexyutza
Si eu ma indoiesc , ba chiar sunt sigura ca daca i se ofear ocazia nu va ezita si va cumpara actiunile lui Borcea sau ale orcui altcineva . cum nu are bani ? Pai cat valoreaza actiunile alea ...oricum nu cr4d ca parte unuia dintre actionari depaseste 2 mil $ , iar la averea lui giovany , nu cred sa fie asta o problema . Are cateva zeci de mil $ , asaca ce mai conteaza daca da 2 mil $ pe niste actiuni ale caror valoare va creste in timp ?
Daca becali isi doreste ceva , atunci gaseste el calea sa-si realizeze visul.
Apropo de actionari si de retragerea lor de la club : Cum a ramas cu Turcu si celalalt , despre care se spune ca vor pleca ? Si ei au confirmat aceasta stire . Cum vor fii impartite actiunile lor ?
red_dog_rahova
da-l dreaqu si pe borcea!!!!......incepe sa ma enerveze din cel in cel mai rau.....de fiecare data cand se intapla ceva tb sa iasa borcea pe sticla.....sa debiteze tampeniile lui gen "injectia letala" si nu numai. Dar problema este ca nu numai borcea ma enerveaza dar si alti actionari ...... Oricum ar fi Netoiu pare cel mai iubit acum dupa ce a reusit transferul lui alexa si datorita faptului ca tot el a adus cei mai multi jucatori..... sper ca totusi jigodia asta de fekali sa ne lase..... ceea ce pare din ce in ce mai greu de realizat......In speranta ca Badea va reusi sa le puna bete in roate tuturor jigodiilor care-l inconjoara, inchei cu inca o incurajare: FORZA DINAMO !!!!! HAITA_DINAMO.gif
f_rares
Poate Borcea si-o administrat singur "injectia letala" si acum e cam bolnav...saracu' 010.gif
Poate asa i-ar fi venit mintea la cap...unde ar trebui sa fie...stim k nu e valabil in cazul lui
POOL
Oamenii gen borcea sant irecuperabili.
f_rares
Il rog p Borcea sa ii dea injectia LETALA si lui Berbecali...sa scapam de el...doar nu degeaba e letala.... diablo.gif
Cai Lun
Sa inteleg ca voi tot nu ati aflat care este cuplul ideal in fotbalul romanesc? Se zvoneste ca ar fi Borcea - MM Stoica... crazy.gif Borcea e cu injectiile al'lalt e cu "capacele"...
alexyutza
Apropo de actionari " disparuti " ...Ce se mai intampla cu Badea ? nu am mai auzit absolut nimic despre el ... sper ca nu are de gand sa ne paraseasca din cauza lui giovany si a altora ca el .
DiliBili
berbecali = statuie
porcea = inJEGctie letala
turcu = sluga la statuie
dinu = vine cu vinu la statuie
badea = mut fata de statuie
netoiu = bananasmile.gif
Blu
Cu începere de la ora 20:30, la emisiunea "Om la Om", de la TV Sport, Florin Călinescu îl are ca invitat pe directorul executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea.
f_rares
Mai traieste??? shocked.gif nu am mai auzit nimik d el de la "injectzia letala"...pai saa vedem c a facut in ultimul timp??
alexyutza
ce sa mai vedem ... sa-i ascultam iarasi prostile pe care le debiteaza ? borcea asta e culmea , si cand avem porbleme el e numai zambete ... tara arde si baba se piaptana ....
Ce nervi o sa-i faca florin calinescu.... 010.gif o sa -i iasa peri albi ..... crazysanta.gif
" Cel mai dinamovist dintre dinamovisti face o scurta vizita in studioul celui mai dobitoc dintre dobitoci " .... asta trebuia sa fie prezentarea editiei din seara aceasta.... 010.gif
red_dog 4 ever
Ceva contracte in alb
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 20 Feb 2006, 17:11) *
ce sa mai vedem ... sa-i ascultam iarasi prostile pe care le debiteaza ? borcea asta e culmea , si cand avem porbleme el e numai zambete ... tara arde si baba se piaptana ....
Ce nervi o sa-i faca florin calinescu.... 010.gif o sa -i iasa peri albi ..... crazysanta.gif
" Cel mai dinamovist dintre dinamovisti face o scurta vizita in studioul celui mai dobitoc dintre dobitoci " .... asta trebuia sa fie prezentarea editiei din seara aceasta.... 010.gif

Pai e bine...poate se lasa de meserie si scapam de el beerchug.gif
Blu
pai saa vedem c a facut in ultimul timp??

Ahhahahha...nu stiti ce a facut Borcea in ultimele zile???A fost la un salon de masaj unde a fost masat cu pietre de bazalt si bete din lemn de bambus, pe muzica de Vangelis.
Cai Lun
verystrange.gif verystrange.gif ...inca o dovada ca e dinamovist adevarat.. crazy.gif Vorba aia.. Dinamo arde si Borcea face masaj... taunt.gif Presupun ca salonul de masaj se numeste "Sampon Lig"? gunshot.gif
red_dog 4 ever
Porcea cred ca stie ca sa inselat cand la adus pe fecali la Dinamo si nu m-ai iese in fata sa nu-i sara suporterii in cap
red_dog 4 ever
Giovani a plecat in Antalya si poate cade drak odata avionul cu el
alexyutza
@red_dog 4 ever : Fa rugaciunea sf Vasile , poate te ajuta cu ceva , oricum iti impartasim cu toti aversiunea fata de clanu becali si mai ales fata de giovany
nunweiller
Eu zic ca ar trebui sa plece toti si sa lase locul unui investitor serios. Doua lucruri sint evidente: de cind s-au inmultit baietii la conducere treaba merge mult mai prost si e clar ca nu vor performanta, ci doar sa vinda, sa vinda, sa vinda.
Solutia ar fi ca avionul sa ii plimbe toti pina pe Insula Misterioasa sa ii pape ursul pe acolo! Sau sa ii duca Bodu dupa gratii.
POOL
Se pare k nici conducatorii nostri nu neaga interesul lui Dinamo pt tamas, numai k nu prea kred k au mari sanse sa il aduka. Borcea a zis k Victor a plekat in Rusia k sa discute ku Spartak ( la om/om pe tv sport asta seara).
Cai Lun
Se zvoneste ca ar fi plecat si Turcu. SUNTEM DIN NOU INDEPENDENTI!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif Viitorul incepe azi! nana2.gif
red_dog 4 ever
Despre venirea lui Tiriac ce parere aveti?Daca o fi adevarat.
POOL
Poi turku era clar k pleaka, deodata cu bekali. thumb.gif
antisteaua
Antena 1 a anuntat ca Borcea are o oferta de a investi la o echipa bozgoreasca si ar putea pleca de la Dinamo.
Cai Lun
A innebunit lupul!!!

Borcea ar urma sa plece la Sopron. Echipa care detine Cupa Ungariei si al carui patron este fost proprietar al lui FC Bihor, Marius Vizer [cel care a vandut locul echipei in "A"]. Timpul de gandire este de 10 zile, cica....

NU TE MAI GANDI!!! E SUPEROFERTA!!! DU-TE PANA NU E PREA TARZIU!!!

Doamne, please.gif ....daca ne-o dai si pe asta, promit ca ma apuc si eu de construit biserici! woohoo.gif
POOL
verystrange.gif rofl.gif rofl.gif Mi-a plakut kum i-ai cerut lui Borcea sa plece cai thumb.gif , da' nu cred k renuntza el la "marea sa iubire" DInamo. Da' tot ce ii posibil, poate merge akolo si face trafik de bozgori. bananasmile.gif
bianco_rossa
he he he...oare chiar ne pleak toate vreascurile d la conducere??...o sa avem si noi un nr mai mik d actionari kre gandesc cu kpu' si nu cu buzunaru'??
oricum boccea este ff penibil knd se straduia sa knte k e kine pan' la moarte rofl.gif
COSMIN C
Eu auzii ca Borcea a venit val vartej din America si vrea in locul lui ion...Si ca in momentul asta e singurul care are semnatura la club....Imi pare rau daca am intrat in visul vostru...
POOL
Stai linistit k yo inka nu am intrat in vis. 010.gif
Leaveyou
Probabil că Vasile i-a urecheat rău ! Eu unul aşteptam de mult să vină Ţiriac. Cred că nu a venit până acum din cauza "calităţii" celorlalţi acţionari.
Sezran
stai sa vezi tu austeritate cind vine tiriac.

actionari kre gandesc cu kpu' si nu cu buzunaru'

_toti_ actionarii gindesc cu buzunarul. asta e esenta actionarului. important e daca gindesc pe termen scurt sau se gindesc mai departe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.