Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Actionarii de la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
adebayor : haita_lui_odin
@antisteaua
da, intr-adevar este de apreciat atitudinea actionarilor, insa crezi ca au rezolvat ceva?...
ar trebui toti actionarii sa fie ca badea! sa taca si sa lase prostii sa-si bata gura degeaba(jiji, meeemeee), fara macar a le raspunde!
Kity_reddog
De ani buni Dinamo are un singur adversar:CONDUCEREAPacat...
mda, pai fost si arbitrajele(ca in ultimele sezoane numai gafe impotriva noastra),... . a mai fost si zicu :))

lasa-te, nu poti pune tot in carca lor... chiar daca ei au o mare parte de vina
Kity_reddog
pestele de la cap se-npute adebayor...

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
:)) mda! intr-adevar asa e, dar tot raman la parerea ca nu sunt nici de departe singurii vinovati..
desi ei ma contrazic prin inceputul asta de sezon... au adus antrenor de clasa si l-au lasat sa-si faca singur echipa, i-au adus jucatorii ceruti, si totul e aproape perfect..
daca conducerea s-a comportat aproape impecabil sezonul asta si echipa merge, atunci cine o mai fi de vina parca m-ar intreba unii..
Kity_reddog
Chestia e ca aceste atitudini sa fie de durata...Stai un pic sa vedem in caz de unele rezultate negative sa vedem cum vor reactiona.Atunci se vede caracterul unui om.E prematur sa spunem de pe acum, gata,s-au schimbat!Avem atatea exemple cand au acordat linistea dorita antrenorului si dupa o cat de mica greseala i-au aratat usa din dos!(Cazul Andone e cel mai revelator!)Cu exceptia lui Badea cred,cu totii sunt niste oameni dubiosi cu afaceri dubioase!Astfel de oameni nu-mi prezinta incredere si sunt sigur ca nu sunt singurul care crede asta!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
bunicu
de dat in judecata pe jiji ... mai greu. ca legea romaneasca nu mai sanctioneaza calomnia. nu mai exista termenul asta in lege. aduceti-va aminte de procesul lui jiji cu carcotasii. jiji le-a turnat mancarea in cap, intr-un restaurant, in public, si tot el a castigat procesul intentat de carcotasi. Asta e, jiji poate spune ce vrea, si oricine poate spune ce vrea la noi in tara. si cand este pus sa dovedeasca ceva ... i se rupe, zice ca a glumit/a zis asa sa atraga atentia/a zis ca a vrut el.
nu stiu cum te poti lupta cu astfel de mitocani ... cred ca cel mai simplu este sa ii ignori. sa vorbeasca la luna. pacat insa ca mass-media il baga-n seama, produce rating ... ce prostie.
Leaveyou
Cred că acţionarii l-au lăsat pe Rednic să facă echipa ca să arate că de fapt Neţoiu era cel bulangiu 010.gif 010.gif
red_dog_rahova
Cristian Geambaşu şi Emanuel Terzian, alături de Gigi Neţoiu, acţionar la Dinamo, şi Ionuţ Lupescu, director general al FRF, vor fi duminică seara (22:15) în studioul REALITĂŢII SPORTIVE

asta ar fi titlu in gașca slugilor proaste......sa ma lamureasca si pe mine cineva.....netoiu este actionar la Dinamo sau este oi minciuna marca ioanitOAIA?????
caine_rosu_turbat
Nu e minciuna ! Netoiu inca e la noi. A facut doar un pas inapoi momentan...... football.gif
red_dog_rahova
jegosu'.....cand scapam de el????????????
caine_rosu_turbat
Alta ''treaba'' !!! Hai sa-i tinem in ''presiune'' pe actionari prin toate mijloacele : ''net'',presa,tv si mai ales pe stadion,ca la turci frate ! Ca suntem satui de ''mizeriile'' lor !!! diablo.gif Toti anii astia ne-au ''aburit'' din plin ! S-au jucat si se joaca cu nervii nostri ! Ca vad ca acum se recurge la ''chestii subterane'',ce crezi ca Borcea s-a ''vindecat'' ? Bine-ar fi ! Sa fim vigilenti....!!! icon_rolleyes.gif HAITA_DINAMO.gif
caine_rosu_turbat
Barem ''Oitza'' behaie sincer chiar daca spune prostii,nu ca astia ai nostri IPOCRITI,zic una si fac alta !? Fir-ai atent Borcea !!! La prima greseala esti ''out'' si tu si Turcu ! O sa vezi meciurile din ''Groapa'' la televizor ca shobolanu' ! axe.gif 010.gif
dudu1961
Borcea : "daca nu am vrut sa-l dau pe 4 milioane il dau la jumatate din suma ,nu mai lansati tot felu de zvonuri Radu Stefan nu pleaca de la Dinamo " _______Sa dea Dumnezeu sa se si tina de cuvint ! Radu cel putin 3 ani nu are ce cauta nici unde , numai la Dinamo ,daca pleaca va fi ca multi altii un fotbalist ratat .
antisteaua
Ei nici chiar asa. Daca se tine in continuare de treaba nu se va rata. Oricum daca pleaca Radu Stefan stati linistiti ca vine Netoiu si ni-l aduce in aparare pe frasineanu 010.gif
dudu1961
Cred ca toti speram ca se tine de treaba ,dar faptul ca este inca prea mic ca sa plece ma gindeam la cei care decit au trecut pe la Dinamo gen Zicu si ce au facut afara au frecat banca ,dar il imprumuta inapoi in Romania la niste sume de ti se face rau .
Nu am citit regulamentul 2
Am un sfat pentru actionari:SA NU VINDA NIMICA
paddy
Borcea a declarat ca daca Netoiu isi va cere scuze public e bine venit la Dinamo......ca la noi la nimeni gunshot.gif
Am o mica nelamurire.....CINE CONDUCE CLUBUL Dinamo ??????????......Borcea e o simpla marioneta.
ScorpyoN
Borcea du-te si vinde niste butelii sa faci bani lui Rednic pentru transferuri in iarna ca avem nevoie gunshot.gif
RED75
Dupa ce ne-au promis solemn ca nu mai pleaca nimeni si ca "domnul profesor Rednic decide politica de transferuri", avem o noua stire care ne aminteste pe cine avem actionari:

Vasile Turcu: "Avem oferte pentru 24 de jucatori de la Dinamo"

Hai sa facem haz de necaz: Pariem cati din cei 24 pleaca in iarna si cine va fi primul plecat ?
Evident, Pulhac se pare ca are cota cea mai mica la un astfel de pariu!

NU VINDETI NIMIC !
caine_rosu_turbat
Dupa cum lesne se observa in ultima vreme,la Dinamo nu sunt semne ca Borcea are de cand sa investeasca in echipa si in club....nu se poate ''rupe'' de Giovanni si de Netzoiu,chiar daca declara altceva. Ar fi cel mai bine pt. noi sa avem actionari numai din randul fostelor glorii dinamoviste si implicit antrenori. Slava Domnului avem de unde alege ! Sunt destul de multi.....asa ca mai mult decat propuneri si eventuale pareri,as zice sa uzam de toate mijloacele posibile (campanie de presa,contactarea celor vizati) si mobilizarea tuturor ''cainilor'' sub diverse forme. Nu vad cum altfel vom ajunge sa avem vreodata echipa de calibru si anvergura europeana. Ce Rednic,Andone,Lupescu,Raducioiu etc....nu ar avea mijloace si dorinta sa o faca ? Eu zic ca da,ar fi ideal pt. Dinamo. Astept nu numai reactii,ci mai ales initiative concrete. P.S - Exclus marele ''IL LUCE'' !!! 149.gif E ''caine pana la moarte''... 010.gif icon_redface.gif ...vezi ''cazul'' Zicu si multe altele....clar ! nu ???

In cel mai rau caz pot ramane si astia de acum,da' sa nu mai aiba putere decizionala ! Asta e o mare ''incercare'' pt. ei ! S-ar vedea cat ce mult tin ei la Dinamo...?! doglaugh.gif HAITA_DINAMO.gif

Scuze pt. greselile din text....chiar sunt suparat de situatia asta ! E un ''deja-vu''...''naravul din fire n-are lecuire''.....Numai gura e de tine PORCEA ! Esti ''praf'' ba baiatule ! Du-te sa te angajeze prietenul Giovanni ca ''scouter'' 010.gif rofl.gif ....ai ''stofa'' de bisnitar nene,ai dovedit-o ! Asa ca mai bine...LASA-NE !!! gunshot.gif
DiliBili
Pai tot lotul are 24 de jucatori...ce vrea sa zica Turcu ca toti jucatorii au primit oferte????....
dudu1961
Gloriile alea ar trebuii sa aiba si bani sa tina un club ca Dinamo ,uitati-va la englezi ca au venit rusi ,americani cu bani, ca la cita lume se duce la ei pe stadioane ce sponsori au si nu sint instare sa mentina un club sus prea multi ani ___sa nu ma intelegeti gresit eu nu am nimic cu fostele glorii dar nu vad niciunul cu atitia bani si inca ceva unde sint pre multi ati vazut ce se intimpla .Ne trebuie unu dar BUN si cu bani multi ca blacksheep.gif Dac voi stiti frun dinamovist cu atitia bani sint deacord .
POOL
La Dinamo ne-ar trebui un presedinte calumea, care sa aibe bani, sa nu "investeasca" pentru a-si scoate dublul investitiilor in perioada de transferuri. Turcu, Borcea, Bagher.. astia toti nu au averi foarte mari, care nici nu isi permit sa investeasca foarte mult la Dinamo. Ceva gen Jiji la stOAIA, da' ma rog varianta DESTEPT. thumb.gif
SNapy
Oricine in afara de actuala conducere ca esti strica tot. gunshot.gif
coolio
Acum chiar nu mai inteleg ce nu merge bine!!!!
Nu s-a vandut "inca" nicun jucator,actionari gen "Turcu ,Borcea" care cica nu au bani au investit.
Anul trecut aveam jucatori platiti cu multi bani si totusi nu a mers nimic.
Lasa, mai bine sa fie actionarii nostri astia "saraci" decat unul bogat care sa nu dea nimic.
Nu cred ca fostele glorii dinamoviste ar avea bani sa sutina echipa.
tiby_reddog
Actuala conducere este oarecum buna si lucrurile au inceput sa mearga foarte bine,au inceput sa apara si rezultatele.
Totusi cred ca daca ar venii Tiriac am fii in scurt timp o echipa de temut in Europa...

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
@coolio, poi perioada de transferari inca nu a inceput, ce ai vrut sa vanda? icon_rolleyes.gif
reddog88
Daca ar pleca Denis Serban n-as avea nimic impotriva dar Pulhac niet
dudu1961
Oricit urim noi blacksheep.gif blacksheep.gif e clar peste noi la capitolul investitii si pastrat jucatori si e numai UNU fratilor nu o haita de (maidanezi ) care nu vor decit BANI din fotbal si nimic altceva ___cum se ridica un jucator cum vin fratii de Rahat si vind; nu vedeti ce cloaca avem la conducere ? __Ahtiati dupa bani nu dupa succese ! Am crezut ca macar in acest campionat vor sta dracului deoparte si nu vor vinde jucatori dar uite ca ne-am inselat .Nu stiu sa vinda actiunile lui Tiriac lui Vintu ,dar sa fie numai unu dar care sa vrea PERFORMANTA clubului nu BANI cistigati imediat si cu orice pret _____calcindu-ne noua mindria in picioare !
rednorth
QUOTE(reddog88 @ 8 Dec 2006, 12:38) *
Daca ar pleca Denis Serban n-as avea nimic impotriva dar Pulhac niet

Nu stii ce vorbesti ...referitor la subiectul Serban.
POOL
Sincer, Serban a jucat vreo 5-6 meciuri tot turul pentru Dinamo. Nu ar fi o asa mare pierdere. Insa Pulhac a jucat aproape toate meciurile noastre. Practic, n-are "adversar" pe banda stanga a apararii, ma refer la adversar pentru postul de titular. thumb.gif
ramo_4ever
Eu nici nu vreau sa aud de Becali si Netoiu astia vor sa bage in echipa jucatorii lor indiferent daca joaca bine sau nu!!Si ne-au facut numai rau sa ati uitat??Ce ati patit de iii tineti partea lui Netoiu?Voi nu vedeti ce invidios e pe Dinamo acum ca merge bine ne tot ataca si face niste afirmatii!!Daca era dinamovist era fericit ca Dinamo merge bine si fara el!Nu se lua de echipa acum cand merge bine!!

HAITA_DINAMO.gif Caine pana la moarte si dincolo de ea!! HAITA_DINAMO.gif
rednorth
@Pool

ramane valabil ce am spus mai devreme.(sa nu mai pomenesc de cel mai important gol al sezonului, facut si nascut de Serban).

Nu exista "Actionarii de la Dinamo" ci doar "Vanzatorii de la Dinamo", asta fiind singura indeletnicire in care au excelat.
Afara cu voi, jigodiilor!!!!
POOL
Ok. Sincer si mie imi place Serban, mai mult dupa meciul cu steaua evillaugh1.gif , insa nu il consider un jucator indispensabil pentru echipa, in conditiile in care nu prea a jucat pentru noi. E un jucator important, da' nu chiar asa.
biancap78
De la Dinamo n-ar trebui sa plece nimeni. Actionarii ar fi cred " cei mai prosti" sa dea drumul la vreun jucator acum cand Dinamo merge asa bine. Cred ca daca ar vinde vreun jucator i-as impusca cu mana mea 2guns.gif
stef 22
Pai cred ca ar trebui de acum sa iti cauti o pusca.
biancap78
Sa speram ca nu va fi nevoie. verystrange.gif
doggyy86
DA SA SPERAM ca atat ne-am ami ramas ca dobitocii astia ar fi instare sa vanda si stadionul daca le-ar propune cineva!!daca au inceput d epe acum cat INCA nu suntem destul de cunoscuti in europa atunci ce se v-a intampla daca DOAMNE AJUTA ajungem prin semifinala sau de ce nu in finala??cred ca ii vinde pe toti!
probabil isi dau seama ca ajunsi in "cempihanz lig"(cum zic toti taranii :)) ) nu va plati absolut niciun suporter biletele alea super scumpe care aduc unei echipe peste 1 mil de euro, in cazul in care ar incepe sa vanda jucatori...

si continuand pe aceeasi lungime de unda, ce ne vom face acolo fara acesti jucatori?!... FIECARE PCT INSEAMNA bani iar ei stiu asta.... >:)

st sigur ca vor sta cuminti:)
doggyy86
sa speram ca daca nu e vai de capul nostru daca il vinde pe pulhac si moti sau radu suntem MORTI!!
biancap78
Da uite o idee... "proasta bineinteles", sa-i dea pe toti, la ce ne mai trebe ca doara avem tineretul nu? Si ei merita o sansa.
ScorpyoN
Da astia inafara ca platesc salariile jucatorilor, antrenorilor etc etc ce mai fac pentru club?
super_dog
QUOTE(ScorpyoN @ 9 Dec 2006, 11:49) *
Da astia inafara ca platesc salariile jucatorilor, antrenorilor etc etc ce mai fac pentru club?

Fac campanii de transferari (joke)...ei in loc sa se gandeasca sa mai aduca 2-3 jucatorii de valoare ei vor sa mai vanda cate ceva.
cate rele au in ei, pe bune de nu au gasit o tactica ideala.....

eu zic ca e perfecta.... contracte mici ale jucatorilor, dar niste prime superbe la succese.... prime care le-ar putea dubla sau chiar tripla contractele la finalul acestui sezon; e perfect asa si se vede...
cipri_f84
Netoiu a spus ca actionarii au investit doar 100.000 $, iar restul e creditare. Borcea n-a negat. Acum lucrurile merg bine ,echipa merge, dar ar trebui lamurita aceasta problema, inainte ca Dinamo sa intre intr-o criza, intr-un colaps financiar.
Actionarii n-au invatat nimic de la jiji, care de 4 ani n-a vandut aproape nimic. Concluzii:
1. Primavara europeana: de 3 ori consecutiv
2. Champions League
3. Titlul: de 2 ori consecutiv.
4. Acum pot vinde jucatori de la 4-5 mil. euro in sus(vezi ogararu) nu 2 mil. ca pulhac.
BORCEA, TURCU, nu te doare cand vezi ca ei au 23 de titluri si noi 17???? La noi s-a facut perfomanta ocazionala: 1 an s-a luat titlul, apoi s-a vandut tot si 2 ani am fost varza. Asta va urma si din vara incolo daca nu facem nimic.
Tre sa gasim o metoda de protest, de presiune asupra conducerii.
shushureddog
Nu se schimba niciodata nimik la noi! Suntem de toata prastia. Cat timp pORCEA e in conducere nimik nu o sa mearga la noi! Idiotul asta chiar crede ca Dinamo e clubul lui? Pe dracu... e al nostru! Al tuturor dinamovistilor! Trebuie sa facem ceva! Nu se poate sa incepi sa vinzi cand lucrurile incep sa mearga bine! Nu se poate! In loc sa ne intarim, sa aducem jucatori, sa facem concurenta pe posturi, noi vindem! Asta e... multumim pORCEA!
mihaiul90
Pana nu o sa faca avere unul dintre noi si sa cumpere clubul nu avem ce face... Daca nu o sa avem si noi un conducator unic nu o sa realizam nimic notabil cu hahalerele astea de le avem acum in conducere 149.gif
RED75
Astia nu vor sa invete de la Jiji pentru ca pe ei nu-i intereseaza sa faca performante... Jiji a vrut performante ca sa-si faca imagine in politica. Ai nostrii nu vor decat ciupeli mici...

Actionarii cred ca nu constientizeaza ce noroc am avut ca Rednic a reusit sa faca echipa asta peste vara si ca au aparut cativa jucatori noi. In mod normal, dupa circul de anul trecut, cu un antrenor ca Flocea, ne zbateam lejer vreo 3 ani pe locurile 4-6 si mai vindeau ei pe dracu. 251.gif
paddy
Se pare ca din primavara Giovani va fi unul dintre actionarii lui Dinamo complaining.gif
Borcea sa aiba grija, e o sabie cu doua taisuri butcher.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.