FarfelkugeL
Oct 21 2010, 10:57 AM
Praf in ochi sa uitam de ce avem acum, si sa tacem din gura. Nu or sa lase ei (clanul, Badea, Borcea etc) closca cu puii de aur pt niste oua.
MIZERIILOR!
DinamoEver
Oct 21 2010, 11:55 AM
s-a mai vorbit si de venirea lui Tiriac la Dinamo, si de venirea unor actionari rusi.. dar sunt doar povesti de adormit copii..
eu as prefera un finantator strain, strain de mizeriile din Romania
FarfelkugeL
Nov 10 2010, 01:31 PM
Cristi Borcea a anuntat o adevarata revolutie in iarna, in cazul in care Dinamo nu va fi in cursa pentru castigarea titlului la finalul celor 19 etape din acest an.
"Daca nu o sa mai avem sanse la titlu, din iarna o sa jucam cu fotbalisti tineri", a afirmat presedintele lui Dinamo.
Printre cei vizati de revolutia lui Borcea se afla George Curca, Cosmin Moti, Valeriu Bordeanu, Juan Pablo Garat, Elias Bazzi, Djakaridja Kone, Catalin Munteanu, Andrei Margaritescu, Ousmane N'Doye, Marius Niculae si Ionel Danciulescu.
Din primavara anului urmator, in lotul primei echipe ar putea aparea nume precum Balgradean, Predescu, Marius Ionita sau Dorin Marmareanu.
Onlinesport
Curca, Bordeanu, Bazzi, C. Munteanu, Margaritescu si poate si Garat... de muuult nu mai au ce cauta la Dinamo, tu abia acum te-ai prins mai Borcea? Sau abia acum ti-a dat voie clanul sa vorbesti despre ei?
Razvanica
Nov 10 2010, 01:56 PM
Nu-i nici o problema, Scarlatache e tanar, incepem reconstructia cu el.
vikio
Mar 22 2011, 05:54 PM
A plecat 1 ....Rasare soarele si pe strada noastra?
Azi tocmai am citit pe site-ul oficial al clubului ca Vasile Turcu a cedat actiunile sale domnului Nicolae Badea,acesta din urma devenind actionarul majoritar al clubului...Parerea mea este ca am primit o veste buna si am scapat de un strop din marea care face rau iubitului nostru club!Sa-l vad si pe Porcea plecat si maine dimineata sunt la biserica sa pun lumanari ..la morti!
virtual_razvan
Mar 22 2011, 06:20 PM
O veste excelentă, cu Badea acționar majoritar borcea nu mai are așa importanță.
DINAMO VA RENAȘTE!
Fane
Mar 22 2011, 07:28 PM
Mare scofala, a plecat un bisnitar raman altii. Soarele nu rasare cu una cu doua, mai e mult pana sa renasca Dinamo. Pana una alta sa sarbatorim plecarea babuinului.
vikio
Mar 22 2011, 07:46 PM
QUOTE(virtual_razvan @ Mar 22 2011, 06:20 PM)

O veste excelentă, cu Badea acționar majoritar borcea nu mai are așa importanță.
DINAMO VA RENAȘTE!
Cu siguranta Badea este mult mai responsabil,profesionist...decat Porcea dar tot HOT este!Asa ca,cum spunea un ungur spurcat ,nu-ti fa iluzii ca sa nu ai deziluzii!
Ikon
Mar 22 2011, 08:48 PM
Si pana atunci tot Badea era cel care facea jocurile. Turcu si Borcea erau mai mediatizati dar cel care statea in spate si "le cocea" era tot Badea. Deci a fost doar o formalitate, practic nu s-a schimbat absolut nimic la nivelul procesului decizional.
Achiles
May 27 2011, 02:07 AM
Badea & Borcea = doua mizerii umane. Pana nu o sa scapam de ei o sa fie greu sa facem performanta ... Giovani & Victor = 2 bisnitari nenorociti, care au o foarte mare influenta la club, 75% din jucatori sunt impresariati de fecalioti. Daca de la cei doi actionari de kkt si de la bisnitari nu aveam pretentii, de la Andone aveam multe pretentii ... nu mai e caine , e doar o javra nenorocita ... candva era contra fecaliotilor, acum insa e mana in mana cu ei ...
Achiles
Jun 9 2011, 10:12 AM
REVOLUTIE !!! De suporteri depinde totul ... si in mod special de galerie, pt ca ei trebuie sa dea tonul ... Trebuie o "revolutie" ... Conducerea trebuie contestata ... Ori baga mana serios in buzunar, ori daca nu au bani sa plece ...
RaZeRiK
Aug 26 2011, 03:27 PM
Salut tuturor DINAMOVISTILOR am deschis acest topic pentru a veni cu idei pentru a scapa de Borcea,Badea,Savulescu daca NOI IMPREUNA nu ACTIONAM atunci cine?
Ce ar trebui sa facem pentru a scapa de profitori astia trei?

FORTZA DINAMO!!
RestuCANCAN
Aug 26 2011, 03:46 PM
Ii stricam nunta lu borcea

Mergem peste el
RaZeRiK
Aug 26 2011, 03:46 PM
Pana ACUM DOAR 8 vizualizari INSEAMNA ca nu sunt DINAMOVISTI ADEVARATI aici trebuie sa ACTIONAM DOMNILOR cat o sa mai inghitem rusinea cat?
TREBUIE SA ACTIONAM,ar trebui sa aranjam o intalnire intre SUPORTERI si actionari si sa le spunem ce gandim.
DOMNILOR ACTIONARI DACA NU aveti bani pentru TRANSFERURI,CONSTRUIREA UNUI NOU STADION etc etc de ce DOAMNE IARTA-MA mai stati la DINAMO,PLECATI JIGODIILOR,de ce nu a-ti vandut DINAMO lui Ioan Niculae de ce...spuneti de ce.
crisjohn
Sep 13 2011, 09:45 AM
Cum sa nu-i dai dreptate lui Porumboiu? M-am saturat de Borcea si Badea si toti amaratii astia de actionari... Daca reinvesteau macar 20% din banii luati din transferuri aveam si noi echipa... M-am uitat la meciul cu Vasluiul si fara Torje efectiv nu are cine sa duca mingea spre poarta si am ajuns sa jucam englezeste cu centrari in cross... Nu zic ca e rau dar ar trebui sa avem si noi jucatori in stare de un dribling si mijlocasi care pot sa recupereze o minge la mijlocul terenului... Frumoasa echipa are Vasluiul cu foarte multi jucatori tehnici si rapizi... Noi nu dam sanse tinerilor si uite asa Raphael Stanescu sau Bakaj "nu sunt in forma" sau sunt prea tineri...
Adrian Porumboiu l-a atacat dur a reactionat dur dupa ce Cristi Borcea a acuzat arbitrajul din meciul direct.
Porumboiu, UMILINTA MAXIMA la adresa lui Borcea! Cum l-a atacat patronul de la Vaslui pe seful lui Dinamo:
"Daca i-a cazut vopseaua de pe par pe mintea putina pe care o are e problema mea? Pe Borcea nu-l salveaza nici 5.000 de ani de detentie! Nu ii e rusine? Sa stea in banca lui! Sa ma dau la o parte din fata lui Borcea, cel care a stricat tot. A cumparat si vantul, le-a luat masini la arbitri, le-a dat bani. Borcea e bolnav, l-a prins taifunul de la Miami. Chiar nu ii e rusine? Am spus clar ca e penalti, ce pot sa fac mai mult?
Vad ca-si permite prea multe si il pun la punct. Ce dracu', le permit la toti martafoii sa se ia de mine? Eu am reprezentat ceva in fotbalul romanesc, in afaceri. El ce a facut? A sarit din galerie pe butelii si pe Dinamo! Borcea e un fel de drojdie marunta! Sa-si faca echipa si apoi sa vorbeasca! Au incasat milioane de euro si vad ca se tot partaie! Cum sa ne bata cu echipa pe care o au. Vin cu elicopterul, dar nici tabla inmultirii n-o stiu", a spus Adrian Porumboiu la gașca slugilor proasteTV.
Cai Lun
Oct 13 2011, 12:19 PM
DELIMITATI-VA !!
Când văd atâta perversitate, când văd că râdeți când vorbește poetul ăsta de Dinu, de unde vorbește, dintr-un bar, de la Spitalul de Urgență? Cât să-l mai suport pe derbedeul ăsta cu filosofia lui Einstein? E un jeg de om, un mare fotbalist, un antrenor noname și un jeg de om, fără caracter" - G. Becali
A devenit un obicei sinucigas pentru clubul Dinamo de a nu deranja amicii de afaceri ai actionarilor vremelnici, in special pe cei ai lui Borcea Cristian. Daca Dinamo a ajuns sa taca cand este jignit Lucescu, Dinu (cu toate pacatele sale privind legatura uneori prea apropiata fata de fratii Becali), Sabau, Prunea, de catre personaje de cea mai joasa speta, isi merita soarta de club muribund.
Dl. Badea trebuie sa luati pozitie publica si sa cereti delimitarea totala de Giovani Becali, si de orice eventuala implicare a acestui personaj si a firmei sale la FC Dinamo Bucuresti. Daca nu veti face nimic in acest sens, nici intr-o astfel de situatie, dovediti o dependenta totala de acest personaj, fapt care nu mai poate continua la Dinamo.
E momentul sa alegeti !! E momentul sa alegeti daca va pasa de suporterii lui Dinamo sau de legaturile si interesele de moment. De reactia dvs., de gestionarea acestui moment, va depinde si armonizarea relatiilor cu suporterii in acest sezon si pentru viitorul apropiat.
E momentul sa va delimitati !
Andrei Mete
Mesaj primit la webmater@dinamomania.net
Capirossi
Oct 13 2011, 06:27 PM
Dl. Badea nu a luat pozitie nici cand machedonul l-a tras de nas, s-au cel mult, a luat pozitia de drepti. Incep sa cred ca avem pretentii mult prea mari de la un om mic. Nomenclaturist dar mic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.