pt ca Fc Dinamo sa se ridice trebuie sa se rupa de celelalte sectii ...trebuie o societate
pe actiuni ... totul clar si la vedere ...independenta totala
atata timp cat MI o sa fie implicat la Dinamo ...nimik nu o sa mearga bine....
avem nevoie de actionari puternici ..puternici dpdv financiar ...cine draq sa vina ?
toata lumea stie ca MI este implicat ...putini isi risca banii ...
ce om de afaceri respectabil o sa se asocieze cu fosti securisti , generali corupti , samd ?
ce om de afaceri o sa-si riste banii si numele alaturi de asemenea persoane ... ?
ce om o sa accepte ca MI sa comande pe banii lui ... ?
atata timp cat MI o sa fie implicat la Dinamo ...nimik nu o sa mearga bine....
treaba incepe de la grupele de copii si juniori ... antrenori care stau pe 2 lei si care pt a supravietui se orienteaza
dupa copii de bani gata ...care le pot face viata mai usoara ... jumate' din copii si juniorii de la Dinamo sunt numai
copii de bani gata , nepoti de generali , adusi pe pile ...samd...
ce sa vina din urma ? R: putini ...sau nimik
grupele de copii si juniori nu mai produc aproape nimik ....poate paguba ...
stadionul si suprafata de joc sunt jalnice ... cred ca avem cel mai varza stadion din divizia A ...
date fiind conditiile si combinatiile cu MI , nu pot veni adevaratii investitori ...
investitorii care sunt momentan nu-si pot permite investitii pe termen lung sau f lung ....pt ca e riscant ...
Nu au siguranta zilei de maine ....Maine se poate intampla orice cu Dinamo si MI ...
si te mai intrebi de ce nu avem un antrenor de valoare ....de ce nu avem un jucator la mijloc in jurul caruia sa faci o echipa ...
te mai intrebi de ce nu avem rezultate ...te mai intrebi de ce ne frige Otelu in "groapa" cu 3-0 ...
sper...candva...sa rasara soarele si pe Dinamo ...
ps: deabia am zis uff ca am scapat de Jowany si nu mai arunca lumea cu noroi in noi ....si l-au adus pe Buduru ...
cand zici Buduru ....zici Tigareta , Mafie , Puscarie
OARE CAND O SA AVEM UN PRESEDINTE , DIRECTOR EXECUTIV , ACTIONARI SAMD.....CU CARE SA NE MANDRIM ?!