Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Offtopic - de la lume adunate
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
MosIonRoata
.
Sezran
de exemplu propozitiile "get lost!" sau "come back" sau "beware of the rope's end" sau "launch all boats".

huh ...
anmini
QUOTE(MosIonRoata @ 6 Jul 2006, 17:20) *
.

Noi ce sa mai intelgem? Ca mosion roata si-a luat jucariile si a plecat?
Sezran
cam asa. cred ca l-am prins cu ocaua mica si a plecat sa o revizuiasca. nu-i frumos mosule!
Max
Fara doar si poate , Mos Ion Roata , e cel mai original personaj de pe forum...
Sanatate mosule.. thumb.gif
anmini
256.gif macar de si-ar fi uitat cravata pe undeva si sa se intoarca..............
paddy
QUOTE(m@x @ 6 Jul 2006, 21:59) *
Fara doar si poate , Mos Ion Roata , e cel mai original personaj de pe forum...
Sanatate mosule.. thumb.gif

El si cu Lazio icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
RflaviusD
Sanatate mosule si sa ne mai vizitezi icon_lol.gif !
MosIonRoata
La 1205, oastea Romanilor si Bulgarilor sub conducerea
Tarului Ioan Kaloian l-a infrant pe Imparatul Balduin de Flandra
in batalia de la Adrianopol, cel care cucerise Constantinopolul
cu un an inainte in fruntea ostilor Cruciatei a IV-a.
De la acest mare Tar, Ioan Kaloian, si-au luat domnitorii nostri
supranulele "Io" cu care semnau in documente:
"Io Mircea Voievod", "Io Mihai Voevod", etc...
Carevasazica, atunci cand am fost uniti, noi si Bulgarii am fost mare
putere militara de nu ne puteau sufla unii si altii in ciorba ca azi.
Unirea face puterea, si daca noi, Bulgarii, Grecii si Sarbii am face o singura
Tara, caci toti de-o Lege suntem, nimeni nu s-ar mai putea atinge de noi.

Sanatate!
Sezran
bati cimpii mosule.
noi nu sintem "de aceeasi lege" cu slavii sau grecii.
romanii la care te referi nu prea mai exista. au fost risipiti de vreme si vremuri. romanii de la nordul dunarii nu au avut nimic de a face cu imperiul romano-bulgar.
Max
Ai mare dreptate mosule..si gigi becali imparat. icon_rolleyes.gif
MosIonRoata
Cand am zis "Lege", m-am referit la Credinta Stramoseasca
care este, si astazi, aceeasi si la noi si la Greci si la Sarbi si la
Bulgari.

N-am avut noi cei de la nord de Dunare de'aface cu Taratul
Romano-Bulgar?! Ei asi! Da "Brasov" de unde vine? Nu carecumva
de la..."Brasev"....Da "Targoviste"? Da "Cernavoda"? Da "Slatina"?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...dorBozhinov.png

Sanatate!
djmihaitza
Eu unul sincer va spun ca nu vreau sa am acceasi lege cu bulgarii......dar as vreau sa am parte in viata numai de "BVLGARI" !!!
Sezran
credinta stramoseasca dacica (aia de la Sarmizegetusa) nu are nici o legatura cu credintele nomazilor veniti din asia, fie ca au venit acum 3000 de ani fie acum 1000 si ceva. iar bulgarii nu au stapinit niciodata la nord de dunare, cum pretinde poza aia.

Tîrgovişte vine de la Tîrgul Veştii, fost Cetatea de Ştiri. Îţi explica m@x şi anmini mai multe. despre celelalte ma interesez alta data.
anmini
daca imi doneaza aia 14141 eur pe care-i are, poate ma gandesc. drunk.gif
Ratacitu
Mosule cocosule, esti haios, ba charaghios, ba foarte foarte periculos.

Haios prin modul in care te experimi thumb.gif beerchug.gif

Charaghios prin explicatziile 'romano-intortocheate' 'drepte-strimbe' bagate si 'adevarate -mincinoase' 010.gif

Periculos ca multi te cred cind batii cimpii si multi nu mai intzeleg cind bati cimpii si cind spui adevarul. gunshot.gif

Vorba aia 'Brinza buna in burduf de ciine"
Max
O samanta de adevar in ceea ce spune mosul despre Targoviste exista...pe aici se spune ca numele orasului provine din limba slava (ce inseamna cu adevarat nu stiu a spune) iar in Bulgaria exista un oras cu acelasi nume, Targoviste...posibil sa aiba dreptate.
Max
De ce , daca avem curajul sa ne legam de evrei suntem catalogati antisemiti?
De ce evreii, pentru un soldat capturat de musulmani isi permit sa distruga o tara intreaga ,
cu civili nevinovati , copii fara vreo vina ca s-au nascut in acea tara sau sa bage in sperieti
strainii veniti cu afaceri , ce fug precum sobolanii ( fiecare cu ce poate si pe unde poate) din fata bombardamentelor evreiesti ?
De ce evreii conduc lumea?
De ce evreii nu se razbuna pe nemti si toaca la musulmani precum casapul la taietor ?
De ce se cred poporul sfant , din moment ce ,,EI , ACEST POPOR SFANT '' l-au ucis pe HRISTOS?
De ce tacem si nu luam atitudine?
DE CEEEEEEEE????????????

P.S..stiu ca spusele mele contravin regulamentului , iar din acest motiv , imi cer ptr. prima oara in viata scuze in fata moderatorilor si adminilor acestui site, dar lumea e prea dobitoaca ca sa vada realitatea.
catalin74
Fara doar si poate, Mos Ion Roata este un personaj pitoresc. Filosofia lui despre viata, istorie, religie, traditii culinare si sporturi cu motor seamana cu cea a lui Cornel Dinu. La capitolul "pareri, sfaturi si alte ghidusii", se apropie cel mai mult de Moromete, pe cand discursul patriotico-revolutionar are ceva din furia lui Vadim Tudor lasat sa debiteze cate in luna si in stele la un post de televiziune gen OTV. Atunci cand e contrazis sau luat peste picior, Mosul nostru reactioneaza precum un copil de 5 ani caruia ii interzici sa se mai scobeasca in nas de fata cu musafirii, dar... poate asta e si farmecul lui! Daca as fi femeie, l-as lua pe Mos acasa. Nefiind cazul, vi-l las pe forum sa va bucurati si voi de el. Si vorba aia: "Sanatate!". Mentala! Ca uneori e mai importanta decat cea fizica...
rew
Max, intrebarile nu au cum sa contravina vreunui regulament, mai ales ca in conditiile actuale sint mai mult retorice, avind in vedere cel mai solid tabu al istoriei contemporane.
Lumea nu e prea dobitoaca sa vada realitatea, dar e imposibil de facut ceva.
Unii invata din istorie si apoi o scriu cum vor ei. Asta e.
Max
@Rew...
CEL de sus ,,nu doarme''.
paddy
QUOTE(catalin74 @ 14 Jul 2006, 22:22) *
Daca as fi femeie, l-as lua pe Mos acasa. Nefiind cazul, vi-l las pe forum sa va bucurati si voi de el. Si vorba aia: "Sanatate!". Mentala! Ca uneori e mai importanta decat cea fizica...

De unde stii ca nu ii plac barbatii 010.gif 010.gif

Evreii.......un capitol care ma depaseste din anumite puncte de vedere, dar exista totusi un raspuns la intrebarile lui Max.......ei conduc lumea.......
Cind israelienii sint atacati cu pietre de catre arabi, tot occidentul sare de fund in sus, in schimb cind soldatii evrei omoara copii si femei arabe toti se fac ca ploua, am vazut un sondaj la Englezi dat pe euronnews ...............unde englezi au fost intrebati ce parereau despre ceea ce se intimpla in Gaza si Cisiordania, nu va vine sa credeti ceea ce au putut sa spuna englezi...........exact ceea ce a spus si Max si de ce se inchide ochii la atrocitatile facute de evrei impotriva palestinienilor, si ca America e o tara de rahat condusa de evrei......evreii fac cu arabii, exact cum au facut nemtii cu ei...........unde e dreptatea ???
A doua zi Toni maciuca si-a cerut scuze publice fata de poporul American si Evreu......nimeni nu se astepta la o asa reactie a englezilor impotriva evreilor.
MosIonRoata
"De ce conduc Evreii Lumea?"

Pentru ca au cea mai formidabila credinta in destinul Neamului lor.
Din acest punct de vedere avem mult de invatat de la dansii.

Sanatate!
anmini
MosIoane, te rog sa fii sincer si sa recunosti de unde ai ''imprumutat'' titlul topicului. 010.gif
MosIonRoata
Nu io am initiat acest subiect ci moderatorul "Sezran".
Pe dinsul trebuie sa-l intrebi, nu pe mine.

Sanatate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.