Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La un pahar despre mondial...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
RflaviusD
Inca putin si campionatul mondial din 2006 se termina...Italia si Franta 2 echipe cotate cu sanse infime la castigarea trofeului se vor lupta intr-o partida cat se poate de interesanta pentru gloria oferita de castigarea unei competitii atat de importanta precum este campionatul mondial.A fost o editie plina de predictii care dadeau drept castigatare sigure tzari ca Brazilia, Spania(se pare ca si Nostradamus mai greseste) sau Germania.In final nici una din aceste echipe nu va juca nici macar finala.Daca Germania si Spania au fost apreciate de suporteri pentru devotamentul aratat fata de culorile patriei,si au fost intampinate de mii de suporteri la aeroporturi, nu acelasi lucru se poate spune si despre Brazilia, care este marea dezamagire a acestei editii de campionat mondial in antiteza cu Franta,calaul Braziliei, marea surpriza a mondialului.Brazilienii au dat dovada de lipsa de respect pentru fanii din intreaga lume care au varsat lacrimi amare dupa unul din cele mai urate meciuri ale echipei ce acum 4 ani uimea o lume intreaga cu driblyngurile lui Ronaldinho sau cu golurile marcate de cel ce a fost odata unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Ronaldo "grasutul" fotbalului modern.Pe mine,ca si pe alte zeci de mii de supoteri ai nationalei Cariokas, m-a dezamagit aceea petrecere organizata de Ronaldinho la vila sa din Barcelona, impreuna cu Adriano.Pur si simplu nu inteleg ce aveau acesti jucatori de sarbatorit!Brazilia era favorita nr.1 la castigarea competitiei si cu toate acestea a plecat cu coada-n-tre-picioare, cum se spune...Aceeasi nationala, a avut din punctul meu de vedere, jucatorul care a dezamagit cel mai mult...Ronaldinho!Compatriotii sai au uitat ca el este jucatorul pe care nu cu mult timp in urma, il venerau ca pe un zeu al fotbalului, si au recurs la acte de violenta distrugand una din statuile ce il infatisau pe actualul Balon de Aur.Se spunea despre el ca va fi vioara intai la acest campionat si pana la urma nici n-a intrat in orchestra.Dintzosul a fost cu zece clase sub Zizou care a dirijat acest turneu final, si ne-a aratat de ce este numit de catre Henry "Dumnezeul fotbalului".Tot respectul pentru acest jucator fabulos, ce ne-a incanta priviriea atatia ani!Fara el probabil ca Franta nu ar fi trecut nici de grupe si ar fi avut in vitrina 2 trofee lipsa:Campinatul Mondial din 1998 si Campionatul European din 2000.
A fost un Campionat Mondial destul de urat dominat de greseli inexplicabile de arbitraj, o ploaie de cartonase rosii si multe meciuri lipsite de fair-play..Sa speram ca finala mare dintre Italia si Franta, 2 echipe care ne-au aratat ca fotbalul frumos inca se mai gaseste in anumite colturi ale lumii, ne ve mai lua din amaraciunea creata de alte echipe...
paddy
Au facut ceea ce fac Romanii nostri de obicei, prind un contract in afara, se umplu de bani, si ii doare in cot de nationala si suporteri.........ei au avut impresia ca daca se numesc Brazilia, toata lumea se va da la o parte din calea lor ..........sa nu uitam cum au invins echipa Ghanei banned.gif......astia nu se numesc jucatori, mai degraba muraturi.
In rest niste meciuri de rahat dunno.gif Brazilia a avut primul sut spre poarta Francezilor in minutul 90, asta spune totul gunshot.gif
Singurul meu regret e ca nu am avut curajul sa pariez pe majoritatea meciurilor egal gunshot.gif stiam ca asa se va termina dar .............
nubi1
E clar cine e campioana! ITALIA! Bravo lor...
red_dog997
ball.gif Scriu in minutul 27 al meciului Italia-Franta, este 1-1, dar Italia domina clar partida mai ales pentru ca Franta a fost prima care a deschis scorul ! Eu as vrea sa se ajunga la penalti-uri, iar de acolo sa castige Italia, ca doar istoria nu prea tine cu ei ! beerchug.gif
Tin cu ambele echipe, cu Franta pentru ca se retrage un mare jucator, Zidane, si vreau sa aiba cel mai frumos meci de retragere din istoria fotbalului, dar tin si cu Italia, pentru ca merita ceva mai mult decat Franta sa castige CM ! HAITA_DINAMO.gif
BandiT
ai cam avut dreptate, cu exceptia gestului golanesc al lui zidane , care in loc sa-i asigure o retragere demna , l-a injosit la maxim.
Sezran
si tu ce ai fi vrut? sa intoarca si celalalt obraz? sper ca ancheta fifa o sa il puna pe macaronarul ala infect acolo unde ii e locul: pe tusa, pe vecie. deja si-a recunoscut partial vina, mai ramine sa aflam exact ce a spus. astfel de specimene nu au ce cauta pe teren.
luka
Sper ca africanul asta imputit care e la a 12!!!! eliminare din cariera,care calca jucatori pe cap si da capete pe unde apuca sa se retraga urmarit de gestul asta de mardeias arab din gastile ce au invadat Franta...Binenteles am exagerat...Zidane chiar daca are momente de golanie nu e un jucator dur,chiar as zice ca in cea mai mare parte a carierei lui a fost un model de fair-play.E un jucator monumental insa nu ar trebuii sa-i trecem cu vederea si sa-i scuzam iesirile.Nu trebuie sa plangem acun pe umarul lui si sa-l consideram victima...
MosIonRoata
?!

Si cum o sa faca FIFA sa afle ce-o zis Materazzi?!
Il baga in beciurile sigurantei si-l strange cu clestele
de degete pana marturiseste?!

Cica in democratie e libertate da exprimare.

Troznidu-l pe Materazzi in vazul Lumii, tocmai atunci cand
ii era Lumii mai drag, Zidane a demonstrat inca odata
ca are caracter.

Sanatate!
paddy
[quote name='MosIonRoata' date='11 Jul 2006, 19:56' post='74229']
?!

Si cum o sa faca FIFA sa afle ce-o zis Materazzi?!
Il baga in beciurile sigurantei si-l strange cu clestele
de degete pana marturiseste?!

Numai la beciuri ti-e gindul mosule diablo.gif
Cum o sa afle???......simplu, il va intreba pe Zizu ..... 010.gif 010.gif fara ai stringa momitele cu clestele....
Aici nu se pune problema de unde a venit si cine e, nici eu nu iubesc arabii, dar ceea ce a facut gunoiul de Materazii e de neiertat banned.gif punetil pe Hagi in locul lui Zizu si va garantez ca rezultatul ar fi fost acelas..
Totusi Zizu e un domn, ginditiva daca ii dadea capul ala direct in gura, va garantez ca Materazzi nu ar mai fi ris o buna perioada de timp.
RED75
Zizou nu e un domn. Pur si simplu ala era cu un cap mai mare decat el si n-a ajuns.

ps. Si pentru cei care-l considerati pe Zidane "capitanul razbunarii" va repet ca un jucator mare nu avea voie sa-si lase echipa in 10 intr-o finala de campionat mondial si nici sa se dea in spectacol in fata a juma de miliard de oameni. Tare ma intreb cum s-ar mai fi comentat faza daca italienii repetau figura din meciul cu Germania si bagau gol in minutul 120.
Daca tot sunteti de acord cu gestul, recunoasteti ca putea sa astepte sfarsitul meciului si sa-l trozneasca in drum spre vestiare. Doar ca atunci macaronarul ar fi ripostat si poate ca Zizou ar fi avut soarta lui Nesu .
Sezran
"in drum spre vestiare" nu ar fi avut nici o valoare. riposta e imediata sau taci, inghiti si plingi acasa in intuneric. prefer pe loc.

mincatorul de macaroane are fix 8 cm in plus, nu un cap. poate sa isi ia un cap in gura foarte usor. pacat ca pacaliciul s-a aruncat imediat pe jos, cum le sta in fire macaronarilor. as fi vrut sa vad si un pumn.
luka
Pai daca-i asa,cred ca Materazzi ii rupea capatana lui Zizou,il facea varza pe arab...
RED75
"So much destruction. What can man do against such reckless hate?"
Sezran
se refera la golanasii care au invadat lumea si cred ca pot sa injure pe oricine si sa faca orice, ca sint smecheri si au gura mare. uita-te in jur ce se intimpla. riposta este binevenita intotdeauna. lipsa ei e grava. zeci de ani am fost obisnuiti sa tacem si sa inghitim.

bine, fie. de acord cu voi.

si, ca sa fiu in spiritul vostru, ma duc acum sa scot "ban"-urile tuturor oilor care au venit aici sa injure. va las pe voi sa ii asteptati dupa aia la vestiar. nu cumva sa indrazniti vreo riposta pe "teren", ca va lasati echipa in 10 si pingariti forumul. iar pe viitor promit ca nu ii mai ard. vi-i las voua la vestiare. chiar azi a venit unul din asta.

uite-aici: $ilviu_red_and_blue_hai_steaua. şo pe el.
RED75
Ei, nu trebuie sa exagerezi acum ... Zidane totusi a primit bann, adica rosu. Si probabil si macaronarul ar fi primit daca era auzit de arbitru.
RED75
QUOTE(Sezran @ 12 Jul 2006, 0:37) *
uite-aici: $ilviu_red_and_blue_hai_steaua. şo pe el.

Daca ti-as urma indemnul ar insemna sa ma comport ca Zidane. Adica sa ma manifest ca un birjar dezamagind, sa zicem, alte persoane de pe forum care poate au o parere buna despre mine. In fond asta a facut el.

Sunt de acord cu ideea ta ca riposta e necesara in viata de zi cu zi, dar in cazul de fata nu ai dreptate.
red_dogvitan
Nu avea nevoie ZIDANE de o asa retragere a avut un gest ireprosabil in partida cu ITALIA cand l-a lovit cu capul in piept pe MATERAZZI acum s-a deschis si un proces impotriva lui ZIZOU sa vedem daca o sa scape cu basma curata thumb.gif
ebola
Eu cred ca italianu e de vina pentru ce s-a intamplat in finala CM .
rednorth
Unii confunda aici tapsanu' si comportamentu' din fata blocului pe care il poate avea un om obisnuit, cu importanta unei finale de cupa mondiala si comportamentul unui cAPITAN , jucator profesionist, care a usurat astfel sarcina adversarilor,lasandu-si echipa cu un om in minus, in cel mai dificil si important moment al turneului.
Mutu cand a fost scuipat de Mijhailovici , i-a aratat mitocanului tabela care indica 1 - 0 pt Chelsea neripostand golaneste .
Cum trebuiau sa reactioneze jucatorii italieni, cand si-au vazut colegul lovit de un adversar, asta nu era o jignire si umilinta pentru ei?
Se incingea cea mai tare hora dintr-un campionat mondial daca aveau toti mintea berbecului.
Hai la lupta cea mare!!!... cum ar spune unii de pe aici.
paddy
Si cind iti ia cineva toata familia in p....de la mic la mare, dupa parerea mea, poti sa fi tu si Sf Petru, ca tot ii arzi un ciomag in cap 010.gif hai sa nu ne mai ascundem dupa deget, fiecare are caderi nervoase indiferent de numele pe care il are.......daca vreti exemple, va promit ca am sa va uimesc thumb.gif
Ce exemplu ai dat si tu rofl.gif pai Mutu se pisa pe el de frica, nu vezi ce fata de fainoase are rofl.gif de ce nu l-ai dat pe Hagi exemplu thumb.gif asta a cam batut tot ce a prins, de la portar la arbitru, nu il baga pe muciosul de Mutu inainte lui Hagi .......
Mda.......ciudat de ce nu au sarit Italienii pe Zizu dunno.gif cine a ratat penalti si unde joaca ??????.......cam multe coincidente banned.gif
DarkRed
Nu cred ca e vreo legatura intre faptul ca Trezeguet a ratat penalty-ul si ca el joaca la juve nono.gif
fl0r1nel
Mondialul a fost foarte urat. Mai faine au fost meciurile din Liga Campionilor. Brazilia de kkt, Olanda la fel. Ii urasc pe italieni pentru cinismul lor, si pentru stilul lor de joc. Omoara fotbalul. Mai bine era Australia campioana.

Materazzi e un PORC pentru ce a facut, iar Buffon pentru ca a aprobat gestul lui, e si mai porc. Sunt niste mizerii italienii astia. diablo.gif diablo.gif gunshot.gif gunshot.gif
ebola
Si eu as fi preferat sa nu castige Italia lightning.gif dar nici Franta lightning.gif ...problema a fost ca cele 2 echipe carora le doream sa nu ia nici un punct in grupe au ajuns in finala din pacate crazy.gif . Acum iar o sa ne faca capul calendar prin presa cu marele campionat italian warning.gif
luka
"Cheliosule, după partidă îmi împrumuţi şi mie şamponul tău"?Conform unui site italian cica asta i-ar fi zis Materrazi lui Zizou 010.gif .Pa ce mardeias arab si chelios pe deasupra ar rezista la o asemenea insulta...
Sezran
hai sa scriem ca sa ne bagam in seama.
macaronarul a recunoscut ca l-a injurat pe zidane. zidane tocmai a povestit ca s-a legat de mama si sora sa, in mod repetat.

luka, daca te injura unul pe tine ce faci? nu-i asa ca mai ceri? parca erai ultras din ala care vorbeste numai de onoare, batai cu jandarmii pentru ca s-au uitat urit la un "tovaras" etc.
singurul lucru care te deranjeaza este originea lui algeriana. daca era caucazian aveai cu totul alta parere. daca niculescu ar fi reactonat asa, ai fi reactionat altfel.

mi-am adus aminte: nu-i asa ca te-a deranjat crunt "mardeiasul de calarasi" mihalcea, cind a sarit pentru niculescu?
luka
Hai ma omule,ce dracu....Mai mult ca sigur ca amandoi suntem subiectivi dar gandeste-te un pic.Nu era un colt de strada unde daca te injura unul il iei la puricat.Era in finala Campionatului Mondial,urmarita de miliarde de telespectatori din toata lumea,toti jucatorii erau monitorizati de sute de camere de filmat.Prin gestul lui nu numai ca a dat o lovitura fair-play-ului dar a lovit si in echipa lui(ca doar si coechipierii lui au muncit enorm sa ajunga in finala si nu cred ca-i o onoare ca tu sa strici si munca lor) .Cu el in teren poate altfel stateau lucrurile...Putea f.bine sa-i raspunda si el cu niste injuraturi(ca doar a jucat atatia ani in italia si le stie pe toate)sau il "rezolva" dupa ce se termina meciul.
Da,ai dreptate,poate ca prejudecata legata de originile lui algeriene ma influenteaza dar dupa cum stii in 98' la CM l-a calcat pe un saudit pe cap,apoi l-a lovit cu capul pe un jucator de la Hamburg intr-un meci de CL(astea fiind cele mai mediatizate dintre cele 14,16 cate naibii or fi? dintre eliminarile sale).Si in toate cazurile astea s-a vazut ca a lovit cu intentie si rautate...Dar cum am mai zis intr-un mesaj anterior,nu cred ca-l caracterizeaza gesturile astea.In cea mai mare parte a carierei lui a fost un model de fair-play si bun simt dar asta nu insemna ca nu trebuie sa plateasca si pt. greselile lui.Cat despre Materrazi,n-am fost fan si nu sunt fan(mai ales ca tin Milan si el a avut niste intrari criminale la Sheva) dar majoritatea fotbalistilor injura pe terenul de fotbal...Nu inseamna ca-i ok,dar daca-l pedepsesti pe el, pedepseste-i si pe toti ceilalti care o fac.
rednorth
Da, la "mardeiasul de Calarasi" sau Giurgiu nu m-am gandit, sunt convins ca daca ar fi auzit doar o injuratura despre originile algeriene ale lui Niculescu, cu siguranta sarea gardu sa-l bata pe postas.Claudiu a fost agresat fizic pe teren, unde nu avea ce sa cauta un presupus suporter.
Deci care-i capra si care-i varza, postasu sau Mihalcea, berbecu' sau macaronaru'?
Ca sa dau un alt exemplu, sa ne inchipuim ca cei doi s-ar fi intalnit la o petrecere privata si italianul s-ar fi luat de sotie, mama etc iar el, in calitate de tata,sot i-ar fi dat acestuia un cap in gura.Atunci toata presa si noi am fi spus ca fiind agresat verbal si umilit in public, Omul Zidane ar fi reactionat intr-un asemenea mod si l-am fi vazut toti ca pe un erou.In acest caz, desi poate nu suntem de acord cu reactia lui, in schimb am putea-o gasi acceptabila.
Sau ipotetic vorbind , daca la conferinta de presa din seara trecuta sau interviul bine pregatit de stafful lui Zidane, ar fi fost intrebat de un ziarist :
- Ce ati simtit cand ati executat penaltyul decisiv si in momentul ridicarii trofeului si incoronarii Dvs ca cel mai bun fotbalist al turneului, el sa fi raspuns in final, ii dedic victoria si lui Materazzi care pe parcursul meciului m-a lovit, jignit , atacandu-mi familia, originea … etc dar eu sunt cel invingator !

In concluzie asa cum spune si cAPITANU Frantei, nu regret gestul dar nu am nici o circumstanta atenuanta.Mai apoi si-a dat si el seama de impactul negativ care ar putea sa-l aiba gestul lui asupra copiilor si altor necopti la minte.

p.s.In legatura cu declaratia mamei lui, incep deja sa gasesc o explicatie la reactia fiului !
Sezran
QUOTE(luka @ 13 Jul 2006, 11:29) *
dar majoritatea fotbalistilor injura pe terenul de fotbal...Nu inseamna ca-i ok,dar daca-l pedepsesti pe el, pedepseste-i si pe toti ceilalti care o fac.

ah, unde-i ziua aia ...
deocamdata se pedepsesc doar cei care poarta tricoul lui Dinamo, mai ales daca e Tudor arbitru.

ps: cum a fost cind a injurat alexa spre cer? isterie generala.
RflaviusD
Neanea sezran dar art meu indeplineste conditiile pt a putea deveni un "DinamoManiac" ? 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.