Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Christiano Ronaldo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
RflaviusD
Ce credeti despre acest conflict deschis dintre Ronaldo,tanarul jucator al Portugaliei, si suporterii englezi?
fl0r1nel
Nu cred k va juca, pt k presa din Albion o sa-l desfiinteze pe portughez. Mai ales k Anglia a fost eliminata de Portugalia si la EURO 2004
RED75
C. Ronaldo e un jucator prea bun (si mai e si tinar) ca sa se poata dispensa de el.
Pe Rooney cred ca-l va potoli conducerea clubului (am inteles ca a declarat ca nu mai joaca cu Ronaldo in echipa).

Daca insa fanii ii vor vopsi masina, etc. probabil isi va rezilia contractul. Sunt destule echipe care sa-l ia.
Acum se va vedea cat de "rai" sunt fanii englezi.

Personal pe mine m-a dezamagit in meciul cu Franta. Este intradevar foarte tehnic si face spectacol dar este genul de jucator care cerseste prea usor lovituri libere.
RflaviusD
Din cate am inteles eu...englezii au sarit ca arsi la aparitia unor poze cu Ronaldo facand cu okiul bancii de rezerve a Portugaliei...
RED75
Mda, va avea viata grea. Presa il va desfiinta si va fi jucatorul cel mai atacat de catre suporterii echipelor adverse. Totusi joaca la un club emblema a profesionismului in fotbal si nu cred ca vor renunta la el decat daca vor avea o super oferta (care poate veni si din Serie B sau C din Italia 010.gif in conditiile actuale)
paddy
Un putoi plingacios, care i sa suit vedetismul la cap banned.gif o sa-i iasa pe ochi cind se va intoarce in Anglia diablo.gif
RflaviusD
010.gif 010.gif

Eu cred ca Ronaldo e una din surprizele anuntate de Turcu... 010.gif
ScorpyoN
verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif verystrange.gif Poate 010.gif
RED75
Si eu ma gandeam la asta 010.gif Doar ca nu stiam daca nu cumva se gandeste la celalalt Ronaldo (grasutzul)
RflaviusD
Grasutul Brazilienilor n-are loc..noi avem pe grasutul nostru Diana-Gol... 010.gif 010.gif
RED75
Eu zic totusi sa-l aduca. Asa i-ar face concurenta lui Ganea pe postul de titular incontestabil !
RflaviusD
Ganea e in stare sa il ia la bataie pe ala care ii pune la indoiala postul de titular 010.gif 010.gif sper sa fie Turcu norocosul... diablo.gif
red_dog 4 ever
Cred ca C.Ronaldo stie de un transfer eventual la Real Madrid si nu ia pasat de consecinte
rew
Clasica prostie englezeasca, antrenoru nu e vinovat, jucatorii lor, nu, doar Ronaldo, ca el imparte cartonase in locul arbitrului. Fi-v-ar regina a dracu!
FarfelkugeL
Da de Rooney ce mai zici? Spune ca din cauza lui C. Ronaldo a luat rosu. Ce pocnit.
nubi1
Ce fanfaroni de mana a doua sunt si englezi n-ai sa vezi. Anglia - campioana ofticosilor.Si daca nu il primesc inapoi la Man. UTD mare pierdere in ciuperci pentru un super jucator ca C. Ronaldo. Probabil ca o sa isi gaseasca o echipa mai buna.
RflaviusD
Rooney a luat rosu pe merit diablo.gif ...mai ticnit e arbitrul care nu a aratat cartonasul imediat dupa faultul grosolan al enlezului ci dupa ce l-a "impins" pe Ronaldo...nu se ajungea aici daca arbitra un arbitru sigur pe el si clar in decizii..spre exemplu mie mi-a placut cum a arbitrat Gianluca Paparesta thumb.gif ..arbitrul italian desemnat in locul lui Collina
MosIonRoata
Ci' aia scandal in fotbal? Scandal in fotbal nu exista.
Asta e o vorba schioapa invenatata de ziaristi.
Scandal e atunci cand se cearta ziaristii aflati in stare de
ebrietate, care e starea lor naturala de altfel, cu femeia de
serviciu cand au terminat de porcait pe toata lumea in compunerile
de nivel de clasa a VI-a carora ei le zic pompos articole.
Nici cutremur nu exista in fotbal...se cutremura capu' ziaristilor
cand dau cu el in vre-un stalp sau in vre-un colt de masa atunci cand
bea(ha!) peste masura...
Nu-i mai copiati pe ziaristi ca vorbele lor sunt de fapt parturi
facute cu gura.

Sanatate!
RflaviusD
E parerea mea...se exagereaza putin in Anglia .. nu e prima data cand un jucator e terorizat de suporteri si fortat sa plece la alta echipa..nu e ceva normal...si se intampla in tara care a inventat acest sport rege in lume si care ar trebui sa fie dominat de fair-play...
nubi1
Se exagereaza... nu exista putin ;). Si oricum eu nu pot sa ii sufar pe englezi si sper ca C.Ronaldo sa plece de la M.UTD.
Lasam la o parte faptul ca sunt cei mai agresivi suporteri din lume.
RflaviusD
QUOTE(nubi1 @ 7 Jul 2006, 15:33) *
Se exagereaza... nu exista putin ;). Si oricum eu nu pot sa ii sufar pe englezi si sper ca C.Ronaldo sa plece de la M.UTD.
Lasam la o parte faptul ca sunt cei mai agresivi suporteri din lume.

Kiar ca sunt agresivi..si constanta lor cine e ?liverpool??? 010.gif 010.gif 010.gif
MysteryRed
Un jucator bun, dar care deja are prea multe aere de mare vedeta... football.gif
RflaviusD
hai sa fim seriosi...ce jucator din ziua de azi nu are fite de superstar....sunt foarte putini si l-as aminti pe Zidane football.gif
RflaviusD
se pare ca rooney a primit o amenda de 2000 de franci elvetieni si o suspendare de 2 meciuri oficiale..cam putin dupa parerea mea avand in vedere ca frinks de la nemti a primit 4 meciuri suspendare si 5000 de franci amenda...
RflaviusD
Ronaldo a declarat ca nu mai doreste sa joace in campionatul englez luand in calcul oferta de la Real Madrid...se pare ca red_dog 4 ever avea dreptate...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.