RflaviusD
Jul 6 2006, 10:56 AM
Ce credeti despre acest conflict deschis dintre Ronaldo,tanarul jucator al Portugaliei, si suporterii englezi?
fl0r1nel
Jul 6 2006, 11:01 AM
Nu cred k va juca, pt k presa din Albion o sa-l desfiinteze pe portughez. Mai ales k Anglia a fost eliminata de Portugalia si la EURO 2004
RED75
Jul 6 2006, 11:03 AM
C. Ronaldo e un jucator prea bun (si mai e si tinar) ca sa se poata dispensa de el.
Pe Rooney cred ca-l va potoli conducerea clubului (am inteles ca a declarat ca nu mai joaca cu Ronaldo in echipa).
Daca insa fanii ii vor vopsi masina, etc. probabil isi va rezilia contractul. Sunt destule echipe care sa-l ia.
Acum se va vedea cat de "rai" sunt fanii englezi.
Personal pe mine m-a dezamagit in meciul cu Franta. Este intradevar foarte tehnic si face spectacol dar este genul de jucator care cerseste prea usor lovituri libere.
RflaviusD
Jul 6 2006, 11:04 AM
Din cate am inteles eu...englezii au sarit ca arsi la aparitia unor poze cu Ronaldo facand cu okiul bancii de rezerve a Portugaliei...
RED75
Jul 6 2006, 11:12 AM
Mda, va avea viata grea. Presa il va desfiinta si va fi jucatorul cel mai atacat de catre suporterii echipelor adverse. Totusi joaca la un club emblema a profesionismului in fotbal si nu cred ca vor renunta la el decat daca vor avea o super oferta (care poate veni si din Serie B sau C din Italia

in conditiile actuale)
paddy
Jul 6 2006, 11:34 AM
Un putoi plingacios, care i sa suit vedetismul la cap

o sa-i iasa pe ochi cind se va intoarce in Anglia
RflaviusD
Jul 6 2006, 11:37 AM
ScorpyoN
Jul 6 2006, 11:41 AM
RED75
Jul 6 2006, 11:42 AM
Si eu ma gandeam la asta

Doar ca nu stiam daca nu cumva se gandeste la celalalt Ronaldo (grasutzul)
RflaviusD
Jul 6 2006, 11:51 AM
Grasutul Brazilienilor n-are loc..noi avem pe grasutul nostru Diana-Gol...
RED75
Jul 6 2006, 11:54 AM
Eu zic totusi sa-l aduca. Asa i-ar face concurenta lui Ganea pe postul de titular incontestabil !
RflaviusD
Jul 6 2006, 12:13 PM
Ganea e in stare sa il ia la bataie pe ala care ii pune la indoiala postul de titular

sper sa fie Turcu norocosul...
red_dog 4 ever
Jul 6 2006, 12:56 PM
Cred ca C.Ronaldo stie de un transfer eventual la Real Madrid si nu ia pasat de consecinte
Clasica prostie englezeasca, antrenoru nu e vinovat, jucatorii lor, nu, doar Ronaldo, ca el imparte cartonase in locul arbitrului. Fi-v-ar regina a dracu!
FarfelkugeL
Jul 6 2006, 03:17 PM
Da de Rooney ce mai zici? Spune ca din cauza lui C. Ronaldo a luat rosu. Ce pocnit.
nubi1
Jul 6 2006, 03:17 PM
Ce fanfaroni de mana a doua sunt si englezi n-ai sa vezi. Anglia - campioana ofticosilor.Si daca nu il primesc inapoi la Man. UTD mare pierdere in ciuperci pentru un super jucator ca C. Ronaldo. Probabil ca o sa isi gaseasca o echipa mai buna.
RflaviusD
Jul 6 2006, 03:43 PM
Rooney a luat rosu pe merit

...mai ticnit e arbitrul care nu a aratat cartonasul imediat dupa faultul grosolan al enlezului ci dupa ce l-a "impins" pe Ronaldo...nu se ajungea aici daca arbitra un arbitru sigur pe el si clar in decizii..spre exemplu mie mi-a placut cum a arbitrat Gianluca Paparesta

..arbitrul italian desemnat in locul lui Collina
MosIonRoata
Jul 6 2006, 03:48 PM
Ci' aia scandal in fotbal? Scandal in fotbal nu exista.
Asta e o vorba schioapa invenatata de ziaristi.
Scandal e atunci cand se cearta ziaristii aflati in stare de
ebrietate, care e starea lor naturala de altfel, cu femeia de
serviciu cand au terminat de porcait pe toata lumea in compunerile
de nivel de clasa a VI-a carora ei le zic pompos articole.
Nici cutremur nu exista in fotbal...se cutremura capu' ziaristilor
cand dau cu el in vre-un stalp sau in vre-un colt de masa atunci cand
bea(ha!) peste masura...
Nu-i mai copiati pe ziaristi ca vorbele lor sunt de fapt parturi
facute cu gura.
Sanatate!
RflaviusD
Jul 6 2006, 04:17 PM
E parerea mea...se exagereaza putin in Anglia .. nu e prima data cand un jucator e terorizat de suporteri si fortat sa plece la alta echipa..nu e ceva normal...si se intampla in tara care a inventat acest sport rege in lume si care ar trebui sa fie dominat de fair-play...
nubi1
Jul 7 2006, 02:33 PM
Se exagereaza... nu exista putin ;). Si oricum eu nu pot sa ii sufar pe englezi si sper ca C.Ronaldo sa plece de la M.UTD.
Lasam la o parte faptul ca sunt cei mai agresivi suporteri din lume.
RflaviusD
Jul 7 2006, 05:28 PM
QUOTE(nubi1 @ 7 Jul 2006, 15:33)

Se exagereaza... nu exista putin ;). Si oricum eu nu pot sa ii sufar pe englezi si sper ca C.Ronaldo sa plece de la M.UTD.
Lasam la o parte faptul ca sunt cei mai agresivi suporteri din lume.
Kiar ca sunt agresivi..si constanta lor cine e ?liverpool???
MysteryRed
Jul 7 2006, 06:41 PM
Un jucator bun, dar care deja are prea multe aere de mare vedeta...
RflaviusD
Jul 7 2006, 09:13 PM
hai sa fim seriosi...ce jucator din ziua de azi nu are fite de superstar....sunt foarte putini si l-as aminti pe Zidane
RflaviusD
Jul 8 2006, 10:38 PM
se pare ca rooney a primit o amenda de 2000 de franci elvetieni si o suspendare de 2 meciuri oficiale..cam putin dupa parerea mea avand in vedere ca frinks de la nemti a primit 4 meciuri suspendare si 5000 de franci amenda...
RflaviusD
Jul 9 2006, 12:59 PM
Ronaldo a declarat ca nu mai doreste sa joace in campionatul englez luand in calcul oferta de la Real Madrid...se pare ca red_dog 4 ever avea dreptate...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.