Sezran
Jul 5 2006, 07:42 PM
Mihai Damaschin este atacant. Restul scrieţi voi că eu nu ştiu.
COSMIN C
Jul 5 2006, 07:51 PM
Cica, "Puriul" s-a confesat apropiaţilor că a rămas impresionat de calităţile lui Liviu Ganea şi ale lui
Mihai Damaschin, ambii evoluînd pe postul de atacant."
Mai cautam.... Ii facem noi fisa....
RED75
Jul 5 2006, 10:00 PM
Am mai avut un atacant Damaschin. Destul de bun daca imi amintesc...O fi vreo legatura?
red_dogvitan
Jul 11 2006, 12:46 AM
Un jucator care a venit la DINAMO de curand pe postul de atacant asteptam confirmarea lui la echipa alaturi de ceilalalti atacanti mai ales al clupului N&D

DINAMO IS MY LIFE!!
COSMIN C
Jul 11 2006, 12:59 AM
N-a venit de curand. Era aici. E unul din juniorii lui Dinamo, Rednic l-a remarcat, si l-a adus la echipa mare !
Florin
Jul 11 2006, 02:29 AM
Da, este baiatul fostului atacant dinamovist, Damaschin.
ebola
Jul 12 2006, 10:49 AM
Sper sa i se dea sanse pentru ca avem multi juniori de perspectiva dar care nu au sanse sa joace la echipa mare si pleaca apoi la diverse cluburi .
COSMIN C
Nov 16 2006, 12:10 AM
Cornel Talnar:""S-a inaltat 20 de centimetri intr-un an, enorm! De aceea a avut probleme de sanatate si de conditie fizica. Acum insa si-a revenit. Este un jucator de mare talent si de perspectiva"
ManoWar
Nov 16 2006, 07:56 AM
Eu am fost coleg cu damaschin in scoala generala. Era in aceasi clasa cu mine. Nu am mai vb cu el de vreo 5 ani de zile dar era putin mai imfatuat si avea faze de genu (ba tu sti cine sînt eu, tata a avut mai multe masini decat dolari tactu in cont fraiere) si faze deastea. Bine poate sa mai schimbat de 5 ani de zile dar asa era acum 5 ani.
COSMIN C
Nov 17 2006, 07:45 PM
A inscris astazi al cincilea gol in acest sezon, impotriva Politehnicii Timisoara , deschizand scorul in min 75.
Lethal
Nov 17 2006, 09:11 PM
ManoWar
Nov 21 2006, 08:05 AM
QUOTE(Lethal @ 17 Nov 2006, 14:11)

De-aia am si spus ca nu stiu ce caracter are el acuma. Dar sper din tot sufletul sa reuseasca din cauza ca il respect pt unde a ajuns daca a ajuns pe meritele lui, ca avea pile foarte mari pe la Dinamo, taicasu fiind prieten cu rednic si cu mai toti antrenori de la juniori in perioada aia.
Pepid
Nov 21 2006, 01:11 PM
Si eu am auzit numai lucruri bune de baiatul asta, am un prieten care il cunoaste destul de bine si mai vb si ii povestea cum era pe acolo pe la Dinamo si cand l-a luat Rednic la echipa mare ce fericit a fost. Pacat de accidentare sper sa isi revina in forma si sa confirme.
ManoWar
Nov 22 2006, 11:20 AM
Stai sa nu se inteleaga nimic gresit.
1. Nu am mai vb cu el de cinci ani,
2. Stiu ca avea pile pe la Dinamo
3. Este un dinamovist convins am fost cu el la mai multe meciuri.
4. Era mereu imbracat in alb si rosu oriunde era :D
5. Pentru el sa joace la Dinamo in echipa mare stiu ca este visul lui cel mai mare cum si spunea cand ma mai intalneam cu el.
Cai Lun
Nov 22 2006, 04:03 PM
Va reamintesc ca votarea se face pe topicul
"Cel mai bun junior" din sectiunea
"Premiile DinamoMania". PE topicul cu pricina trebuie sa intrati si sa adaugati un mesaj nou cu numele celui dorit. Pentru mai multe amanunte cititi mesajul de debut al topicului respectiv!
anna
May 16 2007, 02:10 PM
La multi ani, Mihai! Numai bine si speram sa te vedem curand jucand pentru Dinamo!!
dinamodgirl
May 16 2007, 05:39 PM
La multi ani!
mihaiul90
May 16 2007, 06:26 PM
La multi ani ! Iti doresc sa dai un gol de ziua ta
super_dog
May 16 2007, 06:27 PM
La Multi Ani !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.