Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Campania de transferuri Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Dinamo 2011/2012
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
black_sniper24
sunteti multumiti de campania de transferuri ale lui Dinamo facute in aceasta vara??? HAITA_DINAMO.gif eu cred ca nu se poate mai bine....si inca nu s'a incheiat....daca l'ar fi luat si pe Tamas era prea tare diablo.gif HAITA_DINAMO.gif
catalinmv2002
pare ok campania de transferari,dar ar mai fi loc de 2-3 jucatori buni.. sa-i vedem insa la lucru, vreau sa vad o echipa ambitioasa si determinata
MosIonRoata
UEFA a recomandat la congresul din 2005 ca echipele sa aibe in componenta lor
minim trei jucatori crescuti de club si minim trei jucatori care au stat
la club in ultimii patru ani. Vad ca in Divizia A (asta e denumirea corecta, nu "liga")
isi schimba complet loturile aducand numai mercenari.
Daca jucatorii nu au atasament fata de club atunci nici suporterii nu o sa
mai aibe ...

Sanatate!
bigbobo
Sa speram ca mai transferam cativa jucatori de valoare care sa ne creasca moralul. Avem nevoie de jucatori buni care sa ne scoata din seceta ultimilor 2 ani.
Raikkonen
E nevoie de macar 2 mijlocasi, unul central si unul de banda,am vazut ca stam prost acolo, in schimb in atac daca unul dintre ei 3 ( danciulescu, niculescu sau ganea ) ar fi indisponibil atunci ce facem?
Nexus
Eu zic ca e destul de buna,dar mai avem nevoie macar de un portar,un fundas,un mijlocas de banda si un atacant.In fiecare compartiment cate un jucator.
coolio
A fost mai degraba o noua afacere pentru cei din fruntea clubului.Au vandut ce s-a putut
si au adus 2-3 nume sonore doar doar or tacea suporterii.
Cand o echipa se schimba de la un an la altul aproape in totalitate nu prea ai cum sa
faci performanta.
dumi
O campanie bunicica de transferuri pana acum....sper sa continue...dupa parerea mea, ar mai trebui adusi: un portar, un fundas central, un mijocas dreapta, un atacant.
red_dogvitan
Pana acum campania de transferuri la DINAMO e una buna ar fi daca s-ar mai putea aduce inca 2 3 jucatori si pe TAMAS ca se simte lipsa lui in aparare 149.gif HAITA_DINAMO.gif
red_dog997
Campania nu s-a incheiat, inca.. am luat multi jucatori, dar sa vedem, daca au valoare...
D!@BOLIK
Totul este ca jucatori sa si demonstreze si pormo om vewdea
Diabolik_kidd
Ca sa putem spune ca este cea mai buna campanie trebuie ca si jucatorii noi-veniti sa confirma .Daca acest lucru o sa se intample atunci cu siguranta este cea mai buna campanie de achizitii pana acum
Sergiulica
am si eu o intrebare chiar nu se poate sa-l ia pe TAMAS inapoi?? si eu cred ca mai avem nevoie de un mijlocas de valoare si asta cu siguranta nu e aliuta diablo.gif in rest sunt destul de multumit de transferurile care le-am facut pana acum
DarkRed
QUOTE(dumi @ 30 Jun 2006, 19:46) *
O campanie bunicica de transferuri pana acum....sper sa continue...dupa parerea mea, ar mai trebui adusi: un portar, un fundas central, un mijocas dreapta, un atacant.

Total de acord busted_blue.gif
white_dinamovistu
Sunt multzumit de campania de transferuri sper sa aduca si un portar de calitate.

4EVER DINAMO

axe.gif
cosmin
apararea ne doare pe noi...sa speram ca rednic va pune la punct o aparare sigura ...sa mai aduca un portar bun si vreo 2 fundasi centrali...in rest e bine....insa imi pare rau k a a plecat GRIGORIE ....
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif sa nu ne arunkam in declaratii cu transferurile ca asa am facut si ain iarna...k am facut cele mai bune transferuri...si nu a fost kiar asa...sa-i vedem pe teren...si sa ne castige campionatu...si cupa uefa...cam pretentios...nu...?...stiu dar cam asa ne-am putea spala pacatele din sezonu trecut...cel potin asa cred... HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
Intradevar ne-ar mai trebui portar, fundas central, mijlocas dreapta si atacant. Eu as zice ca ar trebui adusi tamas ca fundas si poate prepelita ca mijlocas dreapta .... iar pt portar si atacant sa gaseasca ceva bun... poate ca trebuia sa-l pastreze pe babicu` macar el era caine adevarat! HAITA_DINAMO.gif
radu
Pe bune da nu m-ati zapacit cu cainii adevarati...si cand joaca prost sau pleaca la altii nu mai sunt adevarati nu? Hai sa gandim logic si sa alegem jucatori profesionisti si buni. Caini adevarati suntem noi suporterii si inca putin altii.
sheickhu
pana acum multumitoare campania de transferuri,ar mai trebuii vro 2-3 jucatori si cred ca o sa se rezolve si asta. Jucatori o sa avem,sper sa avem si echipa.
( bananasmile.gif bine ca am scapat de betivul de grigorie bananasmile.gif )
Nexus
buna....dar se pare ca Rednic nu are nici un mijlocas dreapta veritabil si pana pe 5 iulie ar trebui transferat unul.
redlady08
ai dreptate.....se pare ca plecarea Piticului a lasat un mare gol pe partea dreapta si nu stiu pe cine are Rednic in vedere...de asemenea l-as dori pe Tamas inapoi ca avem nevoie de un fundas alaturi de Moti, da se vede ca avem actionari prea zgarciti ca sa se gandeasca la intarirea apararii. 149.gif
crazy_rednwhite
campanie de tensferari buna...dar sa nu ne culcam pe lauri, am vazut ce am patit dupa campania din intersezon... 149.gif
red_dog 4 ever
Pana nu vad cum se misca echipa in meciurile amicale nu pot sa ma pronunt asupra transferurilor
DAN RED DOG35
Buna campania de transferuri,important este faptul ca am scapat de jucatori imprumutati care nu dadeau totul pe teren ci stateau linistiti si acoperiti de faptul ca "oricum iau banii indiferent ca joc sau nu".Cred ca ar mai trebui 2-3 jucatori tineri si de valoare care vor performanta,mijlocas dreapta,inca un fundas central si un portar(dar se pare ca au gasit un portar super, daca ar si semna ar fi ideal,e vorba de Glen Moss).
neo
Valoarea transferurilor facute se va vedea in meciurile de campionat, mai putin in amicale unde joaca cateva minute. Cand vin la Dinamo toti sunt ,,caini" iar cand pleaca spun ca a fost o simpla experienta. Sa speram ca vor realiza ca joaca la o echipa cu renume si ca trebuie sa dea totul pt. Dinamo, asa cum a facut-o ,,Piticu". FORTZA HAITA_DINAMO.gif
Max
Transferuri bune..insa ramane de vazut cat de eficiente vor fi...sper ca unii dintre noii veniti sa nu clacheze inainte de finalul contractelor...ma gandesc la Ganea icon_rolleyes.gif
ottosec
Tot e bine k nu i au adus p aliuta s p soava
sultanu
MACAR ACUM AVEM PORTAR; MOSS. E BUN! L-AM VAZUT CU BRAZILIA SI A APARAT BINE 'LUNGANU' .DAC AR MAI ADUCE SI UN FUNDAS ,DAR NU PE NASTASE CE BINE AR FI HAITA_DINAMO.gif
CAINE PANA LA MOARTE!! beerchug.gif
MysteryRed
Mda..destul de multumitoare campania de transferuri de pana acum...
valdog83
cel mai bun transfer realizat e gigi netoiu
alexyutza
[color=#C0C0C0]Asta e cea mai tare campanie de transferuri care a avut loc in Stefan cel Mare din ultimii ani .
am mare incredere in baietri , in intregul lot si mai ales in mircea Rednic ! thumb.gif
Nexus
de acord alexyutza,am adus un portar super...are numai 23 de ani si e in nationala,pascovici un fundas bun,blay e promitator,stanici la fel,ganea-no comment....
beerchug.gif
keo
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Mai bine cu cei care au venit acum decat cu aia imprumutati care faceau figuratie pe teren. Si baietii promit mult ar trebui incurajati.
nubi1
QUOTE(valdog83 @ 3 Jul 2006, 19:06) *
cel mai bun transfer realizat e gigi netoiu

Oricine a fost ala care la calcat pe bataturi pe taranoiu asta de netoiu merita o bere drink.gif
Bine ca s-a transferat si el si "jucatorii" lui. bananasmile.gif
RED75
Pai sa speram ca e transferat definitiv. Ca daca e sa te iei dupa prietenu' sau Turcu e doar imprumutat... Il lasa sa mai joace putin pe la alta echipa si cand e nevoie sa mai faca niste parale il readuc la echipa gunshot.gif
radu
Astept inca transferurile bomba, trei la numar, ca deja astea sunt "bomba".. Mara, Irimia, Gomez (31 de ani)....
Leaveyou
Cum s-au pronunţat şi unii antiforumişti cel mai bun lucru este plecarea lui neţoiu. Apoi, transferurile nu le comentez pentru că mi se par bune, dar şi în iarnă tot aşa mi s-au părut. Să vedem !
Să vedem dacă Rednic poate să facă ECHIPĂ din ei ! Poţi să aduci toată naţionala Braziliei dar dacă băieţii nu se "pupă" pe teren, îi aduci degeaba.
Eu cred că ăsta este cel mai important lucru. Apoi ar veni cum tratează jucătorii meciurile (pun sau nu suflet) şi atmosfera din mijlocul echipei. Sper ca în etapa a 5-a să le rupă capul la olteni. M-a umplut de spume infractorul ăla penal cu nume de grătar (şi pâine cu muştar).

"Cadouri" la olteni !

Am o mare nedemerire în legătură cu Mara: ce kkt vor să-l aducă la Dinamo ? Plecaseră toţi beţivii ? O fi talentat, dar nu văd ce caută la Dinamo. Este cel mai expirat jucător ! Pe plajă a rupt maimuţe dar când o avea Dinamo echipă de plajă atunci să-l aducă. Vorba lui @radu: ăsta da transfer bombă. (De ceilalţi 2, numai de bine: nu ştiu nimic despre ei)
ScorpyoN
Toti vrem sa vina Tamas inapoi! Dar voi chiar credeti ca conducerea va da 3 milioane rusnacilor???
N-or sa dea actionarii 3 milioane pe Tamas nici in vecii vecilor!
Campania mi se pare bunicica, dar cei tineri care au venit ar trebui sa confirme.
Si eu vreau sa stiu pe cine ar vrea Rednic in pozitia de MIJLOCAS DREAPTA 256.gif ??? Plecarea Piticului a lasat un gol mare in echipa 256.gif bigcry.gif bigcry.gif
COSMIN C
Leaveyou,

ANTIforumisti zici? shocked.gif shocked.gif Sper sa nu avem prea multi printre noi !!! diablo.gif
jim_dory
sau mai facut si in alti ani transferuri , plecau si veneau ca pe banda si totusi DINAMO se tine pe picioare . Se omogeniza in timpul campionatului . Dar anul acesta parca este altceva , este mai bine . Tot ce ne mai trebuie este o stanca mare langa Moti ( un Tamas) , pentru ca doar Moti si Pulhac nu prea pot face fata. va salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAI DINAMO HAITA_DINAMO.gif
rednorth
Mie unu' mi s-a facut greata de atata omogenizare, suntem deja pasta.
Pe Zicu mi l-as dori si eu in echipa da' nu prea cred ca-l vrea echipa pe el.
RED75
Baiatul ala negru de la Ucrainieni, Junior (The Sheep Killer) parea ca stie cu mingea si am inteles ca s-au mai interesat de el cluburi din Romania/
nubi1
QUOTE(RED75 @ 5 Jul 2006, 12:37) *
Baiatul ala negru de la Ucrainieni, Junior (The Sheep Killer) parea ca stie cu mingea si am inteles ca s-au mai interesat de el cluburi din Romania/

mda, si nici macar nu e scump. nu ar fi rau... mai ales ca l-a caftit pe leshu. bananasmile.gif diablo.gif
ScorpyoN
Ar fii bine sa vina Junior la noi, in caz ca se face razboi la meci el o sa fie in linia I impotriva oilor 010.gif 010.gif verystrange.gif verystrange.gif
fl0r1nel
Il vreti pe Tamas? Foarte bine! Si eu il vreau! Da va propun un lucru! Punem bani noi, suporterii si il aducem noi inapoi. K altfel... asteptam sa aiba 33 de ani sa mai vina!

Era o gluma desigur football.gif ball.gif stupidemoticon0rv.gif
red_dog997
Sincer sa fiu, nici nu ma gandesc ca anul acesta, Dinamo sa castige campionat, cupa, sau sa ajunga departe in vreo cupa Europeana, asta pentru ca lotu lui Dinamo este unul in costructie, si mai ales pentru ca au plecat multi jucatori cu experienta in aceasta vara !
Daca Dinamo va termina in campionatul acesta pe una din pozitile 1, 2 sau 3 inseamna ca Redic a facut o treaba foarte buna, iar daca Dinamo va castiga Cupa Romaniei, inseamna ca Rednic este cel mai bun antrenor roman la ora actuala, asta pentru ca a luat un lot de la zero, si a putut sa-l duca pana acolo !
Singura problema care ar putea interveni este aceea ca dupa Retur Mircea Rednic ar putea fii schimbat din cauza rezultatelor proaste ce ar putea aparea, dar si din cauza presiunii ! Daca conducerea lui Dinamo, nu-l lasa pe Rednic in pace, va pierde foarte mult din asta, pentru ca munca sa necesita foarte mult timp, dar rezultatele vor aparea mai mult ca sigur ! Cel mai bine este ca jucatorii si acest antrenor sa fie lasati in pace indiferent de rezultatele echipei !
Sa aduci o echipa in Divizia A, din "B". si apoi s-o salvezi de la retrogradare este mare lucru, si Rednic a reusit sa faca acest lucru la FC Vaslui, ceea ce arata ca Rednic este un atrenor mare ! Conducerea lui Dinamo face un lucru mare daca-l lasa in pace, poate cel mai bun lucru pe care l-ar putea face anul acesta, ar fii asta ! Bineinteles conducerea nu trebuie sa uite si de aspectul financiar, cu care trebuie sa contribuie la Dinamo !
Sezran
conform site-ului oficial al clubului, s-au stabilit numerele de pe tricouri pentru noul sezon si lotul pentru Cupa UEFA:

Portari:
12. Florin Matache
23. Glen Moss

Fundasi:
02. Dorin Mihut
03. Cristian Pulhac
04. Cosmin Moti
05. Cosmin Pascovici
14. Lucian Goian
16. George Blay
26. Radu Stefan *
30. Andrei Nitu *

Mijlocasi:
06. Andrei Margaritescu
07. Catalin Munteanu
08. Sreten Stanici
15. Alexandru Pacurar
17. Cornel Predescu *
20. Adrian Cristea
24. Razvan Paduretu
25. Adrian Ropotan *
28. Iulian Tames

Atacanti:
09. Claudiu Niculescu
10. Ionel Danciulescu
18. Dan Codreanu
19. Ionel Ganea
27. Liviu Ganea *
29. Mihai Damaschin *

* Cei mentionati mai sus au fost trecuti pe lista B, a jucatorilor nascuti dupa 1 Ianuarie 1985, formati in Stefan cel Mare, astfel ca Dinamo mai are 6 locuri libere pe lista pentru Cupa Uefa, in cazul in care apara un nou transfer.
reddogforever84
Si Tames de ce e trecut pe lista B ? Ca omul s-a nascut prin '78 .

P.S. : Pe site-ul oficial e trecut Predescu nu Tames .
Sezran
gata, am corectat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.