Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Giovani il vrea pe Mircea Lucescu la Rapid!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Becali a anuntat ca la sfarsitul campionatului va demata negocierile cu Mircea Lucescu pentru a reveni pe banca celor din Giulesti. Daca si acum va alege Rapid, nu ar mai fi mare lucru de spus despre Lucescu....
Anonymous
Da, :) Eu anunt oficial ca am demarat tratativele pentru aducerea lui Mutu si Chivu la Dinamo pentru campania europeana de la anul.

Bovani zice multe, mai ales cand e cu musca pe caciula ca a facut pe tomberoane praf si pulbere. E clar ca a dat cu mucu' in fasole, spre deliciul nostru, e in stare sa declare orice.
Eu nu cred ca Lucescu ar fi asa fraier sa vina la RApid. Nu de alta dar nimeni acolo nu e in stare sa ii plateasca lui salariul care l-ar vrea.
_none_
Sunt de acord cu tine...din cate am inteles a primit o oferta de la Inter...ce crede ti ca va alege?
Bodo
Credeti ca Lucescu are loc la Dinamo atata timp cat sunt anumite persoane in conducere ? :twisted: :twisted: :twisted:
Anonymous
Dar de ce ai ales tocmai culoarea asta?
Anonymous
Nu va faceti ma iluzii nu se mai intoare Luce la voi cat o mai avea de trait. S-a lamurit cu admosfera de acolo. Cu un patron (ca)copos....
Bodo
Pt ca scria rosu inchis, eu nu am nici o vina daca rosu inchis inseamna visiniu........ :P :P :P
Anonymous
Si ar fi si mai bine daca ai scrie normal :)
Bodo
Asta a fost o gluma, sau o atentionare ? Scuze de intrebare dar nu inteleg tonul tau ironic.....
Anonymous
Nici una nici alta..doar un comentariu.
Nu te supara pe mine, dar ma agaseaza astia ca vor sa iasa in evidenta.
Bodo
Daca tu crezi ca eu am vrut sa ies in evidenta, te inseli dar asta e parerea ta. Am scris cu rosu inchis pt ca ma gandeam la culoarea noastra fara sa stiu ca ala este visiniu. Am inteles gluma lui Florin fara sa ma supar dar cand am vazut tonul tau chiar m-a deranjat putin. Dar daca a scrie ceva pe forum in special cu alta culoare, inseamna ca vrei sa iesi in evidenta, atunci voi folosi doar negru.
Anonymous
Parerea mea e ca deja sunteti off-topic cu discutiile astea ... mai bine incetati :P ... iar despre treaba cu Lucescu la Rapid ... treaba lor... e antrenor profesionist... si eu zic sa ii respectam deciziile ... pt ca la Dinamo .. deocamdata .. eu zic ca nu e loc ... mai ales ca Ando incearca sa omogenizeze o echipa ... plus ... conducerea .noastra nu cred ca e in stare sa-l aduca...:P
Cainele
Nu cred ca se intoarce Luce asa repede in tzara ...omu' cat mai poate...trage la banutzi...apoi poate intr-un final glorios va veni sa-si incheie cariera de antrenor in tzara
Anonymous
Pai de aia nici nu i-am mai raspuns scumpului de "bodo" pt ca vad ca deja o ia pe aratura. Vezi cum noi toti de aici putem sa scriem normal si tu nu ?

Daca te-ai uita mai atent ai vedea ca nu numai culoarea e aiurea ci si dimensiunea fonturilor.

P.s. Consider un subiect incheiat.
skilly
Andrei
lasa-l pe bodo ca-i nou pe forum (16 apr) si nu stie cum se procedeaza pe aici.Oricum amandoi ati deviat de la subiect.
Parerea mea e ca Il Luce nu pleaca din turcia decat la pensionare.Ii place acolo.Mai are putin si se inchina la allah.Nu vine el curand in romania.Nici eu nu as veni.Si oricum pe noi nu ne intereseaza ca noua nu ne trebuie antrenor.De bani, cativa jucatori noi si mentalitate europeana avem nevoie.
1948
nu cred ca Mircea Lucescu se va mai intoarce in campionatu` nostru ... nici la rapid si nici la Dinamo (cel putin pana nu se schimba conducerea) pt ca a vezut si el cam ce se petrece la noi in campionat...toti fug de campionatu` nostru : antrenori , jucatori , etc ...
pacat ...

FORZA DINAMO ! !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.