Kity_reddog
Dec 19 2006, 03:32 PM
ar fi o chestie sa se razgandeasca...
Max
Dec 19 2006, 03:33 PM
Mai bine nu.
Avem ce comenta dupa declaratia de astazi
Auzi..''nesimtit'' cum isi perimte Ganea?..sau pentru ca-si permite nu mai are loc la Dinamo?
BORCEA ESTI O MIZERIE!
RED75
Dec 19 2006, 03:46 PM
Inteleg ca asta e declaratia de care spune m@x : "Eu n-am pus nicio presiune pe ei, dar eu nu pot sa lucrez cu oameni ca Cristi Borcea. Sunt niste nesimtiti. Banii pe care i-am castigat la Dinamo am sa-i dau inapoi"
Bun, nici eu nu-l simpatizez pe Borcea prea mult. Dar, a spus Ganea ceva concret ? Ce i-a facut Borcea? Ca asa sa arunci vorbe e usor...
Max
Dec 19 2006, 03:50 PM
1.A promis ca nu pleaca nimeni de la Dinamo.
2.A promis ca Niculescu, Danciu si Ganea vor iesi la pensie de la Dinamo.
3.Nu ti se pare ca nu se tine de promisiuni?
P.S....la borcea ma refer.
Kity_reddog
Dec 19 2006, 03:55 PM
m@x...
asta face an de an.numai gura-i de el!
ii un mimi in varianta dinamovista.da,exact!cu nimic mai prejos!
atinge la coarda sensibila sa se puna bine cu suporterii si pe urma...
bigbobo
Dec 19 2006, 03:58 PM
Lu Borcea nici sa-i pui inregistrarea in fata nu cred ca-i in stare sa recunoasca. Cred la fel de mult in vorbele lu borcea si cand vine vorba de viitorul stadionului si cladirea unei echipe puternice pentru CL...
POOL
Dec 19 2006, 04:01 PM
Daca ii un lucru de care Borcica nu se tine aproape mereu, alea is primisiunile.
Max
Dec 19 2006, 04:05 PM
Atunci de ce sa se tina Pool, de pl?
POOL
Dec 19 2006, 04:07 PM
De traburi, de alea se tine. Promisiune, din actionarii lui Dinamo in niciunul nu am incredere, poate putin in Badea, eu nu mai cred in promisiunile lor.
nunweiller
Dec 19 2006, 04:10 PM
Ganea pleaca pentru bani mai multi, iar copos da banii inapoi lui Dinamo. afacere buna. in locul lui va putea intra mai des mendy si, in plus, era vorba ca vine un peruan si ceva slovaci. la rapid ganea nu va mai face performantele de la Dinamo pentru ca aici toate mingile erau aruncate pe virfuri, in timp ce la rapid sint trei virfuri care alearga foarte mult, iar la finalizare vin obositi. plus scandalul aferent: cum sa fie el rezerva lui mazilu?
Kity_reddog
Dec 19 2006, 04:13 PM
nu cred in nici unu'!
borcea e la vioara si badea e dirijorul
maniaca
Dec 19 2006, 04:22 PM
Ganea a fost jignit!!!!Poate de Borcea sau de altcineva!Azi,la TV Sport Special,intr-o interventie in direct,Ganea a spus ca a citez" am demonstrat ca nu sunt un jucator terminat la Dinamo".Oricum Ganea ne va face bucurii in continuare:alaturi de Viorel in atacul Rapidului,va scoate Steaua din CL!Spre mandria noastra a mai spus ca la Dinamo a realizat cele mai mari performanate din intreaga cariera..Sa plece Borcea si sa se intoarca GANEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ganea a spus:'am demonstrat ca nu sunt un jucator terminat"!Cine altul decat Borcea sa-l numeasca asa?Mai ales ca Ganea i-a raspuns acum facandu-l 'nesimtit' pe boss-ul din Stefan cel Mare?
Capirossi
Dec 19 2006, 04:54 PM
La petrecerea de la " 2 Cocosi ", Ganea radea cu gura pana la urechi, era-n al IX-lea cer, vorbea cu Becali, cu Borcea. Dupa cateva zile s-a sucit si s-a dus la dragostea lui dintai. Esti supertare. Multumim pt. golurile din cupele europene.
Siegfried
Dec 19 2006, 05:05 PM
Pacat, mare pacat... Daca Ganea pleaca, dincolo de masinatiunile celor de la Rapid, cauza sigur e in curtea noastra, acolo la oficiala. Probabil ca Ganea pleaca din cauza neintelegrilor cu Borcea.
Acest individ, Borcea, e buba de la Dinamo. S-a jurat ca nu va pleca nici un jucator de baza si iata: Ganea, Catalin Munteanu si Ze Kalanga (3 titulari!!!) sunt aproape siguri plecati de la noi.
E o mizerie ce se intampla in conducerea clubului; n-au invatat nimic... Aceeasi poveste ca in fiecare an: in iarna echipa e decimata ca sa se umple buzunarele unor indivizi maligni pentru Dinamo (Borcea mai ales).
De abia aveam si noi o echipa buna... ca s-a dus pe apa sambetei.
Mi-e sila si furie, pacat, mare pacat de Dinamo...
deceneu
Dec 19 2006, 05:13 PM
Ganea si-a facut datoria in teren! Eu cred ca el nu mai vrea sa stea! Oricum, ca om e o mizerie, si cred ca per total e mai bine ca pleca!!!Duca-se invartindu-se....in zbor de cioara imputita!!
Siegfried
Dec 19 2006, 05:20 PM
Bai Deceneu, era vorba sa te mariti cu Ganea cumva? Ce aduci in discutie chestii gen caracterul lui... si oricum de ce spui ca nu are caracter ? Pentru ca se cearta cu porcea al tau?!
Dar oricum nu asta conteaza, omul a jucat superbine, ne-a asigurat multe dintre punctele pe care le avem avans in campionat, lupta exemplar pe teren si isi face cu prisosinta datoria... ASA CA NU MA INTERESEAZA CHESTIILE PE CARE I LE REPROSEZI TU (caracter, cioara etc). EL E LA Dinamo SA JOACE FOTBAL SI SA MARCHEZE, NU SA TINA LECTII DE MORALITATE. IAR LA JUCAT SI MARCAT - O FACE CEL MAI BINE!
Max
Dec 19 2006, 05:26 PM
deceneu..
Vorbesti de caracterul lui Ganea..tu ce caracter ai ca-l injuri dupa cate a facut pentru noi?
Siegfried
Dec 19 2006, 05:41 PM
Mda, daca e adevarata discutia... inseamna ca Ganea nu ar fi vrut sa plece, dar a facut-o doar din cauza lui borcea. cert e ca Borcea distruge echipa, asa cum a facut-o si in alti ani, nu inteleg cum pot unii sa fie de acord cu el in disputa cu Ganea.
cat despre caracter, iti spun si tie Capirossi ca nu asta ma intereseaza la Ganea si ca, pentru mine, el si-a probat caracterul luptand exemplar pe teren.
Radu10mai
Dec 19 2006, 06:02 PM
il laudati cam mult pe ganea, nu pot spune ca nu a jucat bine la Dinamo, dar o sa vedeti ce declaratii o sa dea cand o sa fie in curtea rapidului, doar sa ne strice noua linistea. Cu ce putea sa-l minta borcea de nu poata sa spuna la nimeni? poate i-a spus lui ganea ca e un om cu caracter, asta ar fi o minciuna mare, ganea a venit la Dinamo doar sa fie bagat in seama de copos, sa-l duca la iubirea vietii lui. ganea e egal cu 0 pt. mine, sa nu mai aud de el...
deceneu
Dec 19 2006, 06:03 PM
Uaaaauuuu ce a sarit lumea pe mine....Poate aveti dreptate, m-am aprins prea tare cand am vazut ca vrea sa plece. Oricum, Ganea, peste tot pe unde a fost a cam semanat furtuna. Intotdeauna l-am laudat cand a meritat, dar pentru mine conteaza si omul Ganea. Din pacate a cam dat rateuri prin declaratiile sale. Sincer, daca eram eu porcea, ma dispensam de el mai repede. Atacanti avem foarte buni, sunt sigur ca o sa avem si mai buni. Cu Ganea nu se termina viata la Dinamo, asta incerc sa spun. Dragoste cu forta nu se poate! II multumesc pentru golurile date, dar eu nu traiesc din amintiri, si din trecut. Viata merge inainte!!!
@M@X
nu am vorbit de caracterul lui Ganea....pt ca nu are
Cat despre caracterul meu nu cred ca esti in masura sa te pronunti, tinand cont ca nu ma cunosti!!
Siegfried
Dec 19 2006, 06:23 PM
radu10Mai... aberezi, frate, spui numai tampenii si clisee, mergi ca oaia pe mana lui porcea... ce kilu meu te iei tu de ganea care (dupa cum a mai zis cineva) ne-a adus multe dintre punctele astea pe care le avem avans?
si de ce te iei de caracterul lui? pentru ca nu ai de ce sa te legi ca fotbalist!!! ai texte de procea.
lasa-ne, lasa-ne
Max
Dec 19 2006, 06:23 PM
deceneu..
Tu in ce calitate te pronunti despre omul Ganea?..
unu-unu
Dec 19 2006, 09:49 PM
despre caracterul lui ganea ne dam seama din faptul ca oriunde a fost (craiova, bistrita, rapid, germania, anglia sau nationala) s-a certat cu cineva. aveam impresie ca se face o nedreptate cu el. aveam impresia ca cineva nu il intelege. a venit la Dinamo si m-am bucurat nespus. si am avut de ce. nu ne-a dezamagit. credeam ca e de-al nostru, mai ales cand a spus ca 'd-nul copos se pricepe la fotbal cat ma pricem la muls oi. si eu nu ma pricep la muls oi'. nasol! si totusi, acum pleaca la rapid cu scandal. scandal pe care il face din etapa a treia. dupa fiecare etapa zicea ca pleaca. nu a mintit. daca tot l-a mintit cineva, in speta borcea, sa ne spuna cand si cu ce. ganea a mai spus ca nu il intereseaza banii, dar le reprosa conducatorilor de la Dinamo ca jucatorii alb-rosii au cele mai mici salarii. :) intelegati ce vreti.
pt maniaca: la venirea in tara dinu gheorghe spunea despre ganea ca e un jucator terminat. la vremea aceea cam aceleasi caracteristici i le dadea si lucescu jr.
un lucru nu inteleg, de ce aparati caracterul lui ganea si ce aveti acum cu borcea???
marcher
Dec 19 2006, 09:54 PM
Asa ...daca te uiti la el cum vorbeste si pronunta cuvintele, pare cam dement. Dar, fi-r-ar mama lui al dracu, a facut mult pentru Dinamo. Si de-asta trebuie respectat
florin_80
Dec 19 2006, 10:12 PM
Asta este, fuse si se duse...nu mai este Ganea cel batran, va fi Ganea cel tanar, cel mai bun jucator la categoria sa de varsta. Cred ca ar fi bun, pentru inceput, sa prinda banca de rezerve.
Ionele, adio.
red_dog_rahova
Dec 19 2006, 10:27 PM
cea mai tare faza e ca a participat la filmarile pentru imnul lui Dinamo facut de stirile Antena 1, atunci era caine? ca doar stia ca e in tratative cu copos.....
caine_tm
Dec 19 2006, 11:26 PM
a plecat ganea, asta este a fost bun dar daca vrea sa plece drum bun, acum sincer vb la ce contract a oferit copos pt el era normal sa vrea sa plece. multumesc pt ce a facut in acest sezon la Dinamo si sper sa ajute rapidul sa prinda locul 2 sa crape jiji si mihaela de ciuda.
la revedere si ce sa spun de acum devi doar o cioara vopsita in visiniu.
nu e ganea primul care pleaca au plecat jucatori mai buni si nu a murit Dinamo, asa ca eu nu cred ca trebuie sa plagem dupa el, dar nici sa il injuram. cat a asta la noi a facut treaba buna si asta trebuie sa ramana in memorie si nimic mai mult
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.