Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Ganea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
redmania
Cu putin noroc, adica fara accidentari, Ganea poate fi golgeterul campionatului.
COSMIN C
Ganea a anuntat ca daca nu va fi titular, va pleca de la Dinamo..... banned.gif
Offff....Vorbi si nea Ion, ca e si el om. ...
anmini
drunk.gif o fi grea valiza lui? poate-l ajuta marica sa o care................sunt curioasa in cat timp isi va strange bagajele daca maine va fi lasat pe banca...... football.gif
Diabolik_kidd
Presimt ca este jucatorul care va parasi echipa fara sa joace macar un minut
red_dog 4 ever
Deja strica atmosfera la lot 149.gif
offtopic.gif Sa vina BRATU
ALEXANDRA
HAITA_DINAMO.gif ganea a venit pe bani la dinamo .
bratu trebuie cumparat pt ca a demonstrat ca are suflet dinamovist

bratu= HAITA_DINAMO.gif
rednorth
Deja au inceput unii sa vorbeasca invers proportional cu timpul si randamentul aratat pe gazon.
Of , si eu care sunt un sustinator al lui Ganea, cum imi taie el macaroana de la inceput??!!!
FarfelkugeL
Ce tampit! Ce declaratie! Ganea ai grija... Abia se calmasera spiritele pe aici si vine el sa declare. Ganezule ai grija sau te ajutam noi sa pleci, si fara bagaj.
catalin74
Nici nu a venit bine la Dinamo si deja a inceput cu declaratiile cretine! In loc sa arate intai ce poate, "zburatoarea" ameninta ca, daca nu va fi titular, pleaca din Stefan cel Mare. Din pacate, Ganea e un jucator care acolo unde evolueaza, nu face altceva decat sa nasca si sa intretina tensiuni. Iar Dinamo numai de asa ceva nu are nevoie in momentul de fata... In loc sa ii spuna "bun venit!", cred ca Mircea Rednic i-ar arata mai bine usa pe care, "marele" atacant sa poata pleca catre echipe care ii pot garanta postul de titular indiscutabil. Si cred ca am si o idee: FC Vaslui, mai ales ca moldovenii au avut o experienta asemanatoare cu alt "geniu" neinteles- Claudiu Blocnotes!
RED75
Mai bine insistau sa-l pastreze pe Bratu.
nubi1
mda, ce sa ii faci? unii desi nu mai stiu nimic cu mingea se cred pe vremea lu florin marin si vor titular indiferent de ce sunt in stare. hai la revedere ganea.
catalin74
Am revazut declaratia lui Ganea si iar m-am umplut de draci! In loc sa multumeasca lui Dumnezeu ca l-a facut fotbalist si nu ciorditor in 102 (ca pe multi dintre cei de culoarea lui), el vine cu aere de mari vedeta! Sa-i fie rusine!
RED75
Pai Ganea titular din start ar insemna sa fie N&D rezerve si sa nu se dea credit nici unuia din cei tineri.. Asa ca.. PA Ganea !

De fapt cred ca Rednic trebuie sa-i se dea o sansa sa demonstreze ca merita si, dac nu, PA!
paddy
Mai lasatima frate cu N&D gunshot.gif au fost inexistenti in returul trecut, ar fi cazul sa nu mai traiti din amintiri.........ajunge cu experientele banned.gif
nubi1
QUOTE(paddy @ 5 Jul 2006, 12:58) *
Mai lasatima frate cu N&D gunshot.gif au fost inexistenti in returul trecut, ar fi cazul sa nu mai traiti din amintiri.........ajunge cu experientele banned.gif

Adica? Tu ce propui? Ganea titular indiscutabil???? Si cine sta pe bara?
valy_sheva
In opinia mea ganea nu trebuia sa se grabeasca cu declaratiile. Intai sa demonstreze ca merita sa fie titular, dar oricum eu il prefer pe Codreanu in atac chiar daca a fost doar un meci de pregatire cu o echipa de divizia a3a.
fl0r1nel
Deci Bratu e si mai tanar, si mai disciplinat, si mai talentat, si nu e inca expirat k GANEA! Hai Bratu inapoi! Stiu k el ar vrea sa vina, si cik au discutat actionarii un salariu de 1.000.000 euro pe 3 ani.
fl0r1nel
"Ma bucur ca Mircea Rednic se intreaba pe cine sa bage titular, pentru ca toti merita. Are un lot bun si a reusit sa stranga in jurul lui un grup de jucatori disciplinati. Nu cred ca Ganea a intentionat sa ameninte ca daca nu va incepe Mircea Rednic echipa cu el se va urca in avion. Eu cred ca a vrut sa se mobilizeze mai degraba."
Sa il mobilizeze Turcu pe Ganea si sa il aduca pe Florin Bratu! DEFINITIV! stupidemoticon0rv.gif
Max
Ma scuzati ca intervin... Ganea trebuie folosit titular ptr. ca e ambitios , bataios , nu face rabat de la efort si e in stare sa traga echipa dupa el...Va intreb , daca ar fi sictirit de fotbal, atunci de ce se cere titular ?
@Nubi1..dar tu , pe cine propui?
reddogforever84
Si Mihalcea era ambitios si bataios . Si era si dinamovist pe deasupra. Eu nu prea il simpatizez pe Ganea dar scopul scuza mijloacele iar scopul e titlul cu nr 18 !
bianco_rossa
nu ca nu l'as vrea pe Bratu inapoi..dar totusi Ganea are experienta..nuj e doar un nume...e un fotbalist...bine ca nu stiu acum unde e tineretul ala a lui Rednic..dar oricum.....nu se compare cu de'aldea aliuta si muiu 010.gif
cav-man
ball.gif Bine e venit Ganea sa vedem ce face sezonul care vine
Achiles
Un caine in tribunele sadionului Jacques Forestier
De Ganea (Ionel) mi-a placut pentru ca, chiar daca n-a reusit sa inscrie, e bataios (asa cum stim), si pune in dificultate orice aparare. Mai mult, l-am aplaudat cand a trecut pe langa mine dupa ce l-au schimbat, pentru ca el nu s-a asezat pe banca alaturi de colegi, ci a dat ture la stadion in timpul reprizei a II-a. Cred c-a dat vreo 5-6 ture, fara sa bage pe nimeni in seama, si cand a terminat turele a mai facut cateva exercitii.

daca toti din lotul lui Dinamo ar avea ambitia lui Ganea ... am ajunge departe

HAITA_DINAMO.gif
ebola
In locul lui I Ganea as prefera sa joake un tanar JP Mendy sau Codreanu . Oare lui Stere Guda de ce nu i s-a dat nici o sansa si a fost lasat sa plece la Nantes ?..... E o intrebare de prisos.
Nexus
E mai bun Mendy ca el....dar totusi nu strica experienta lui de atacant.
fl0r1nel
Pe site-ul www.om.net, scrie ca Ganea a egalat pentru Dinamo. 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif stupidemoticon0rv.gif
ebola
Cred ca nu ai citit pana la sfarsit ...scria ca a egalat recordul de stat de pomana pe gazon vampire.gif
fl0r1nel
QUOTE(ebola @ 9 Jul 2006, 12:25) *
Cred ca nu ai citit pana la sfarsit ...scria ca a egalat recordul de stat de pomana pe gazon vampire.gif

Si tu acuma, eu nu stiu franceza, asa k am rugat p cineva sa traduca pt mine. Si asa mi-a tradus. Oricum, diablo.gif Pascovici.
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
flo07
ganea sa demonstreze in meciurile importante cat de bun este ... eu cred ca este.. dar e prea orgolios... asa ca domnule ganea acum esti la dinamo fii cel mai bun si te vom aplauda football.gif
fl0r1nel
Total de acord. Ganea, da-ti sufletul pentru HAITA_DINAMO.gif ca altfel gunshot.gif
red_dogvitan
Desi are o varsta inaintata sper sa faca treaba buna pana acum din ce am vazut a avut prestatii bune beerchug.gif sa o tina tot asa!!!! HAITA_DINAMO.gif
crazy_rednwhite
e clar...daca o sa merite, rednic o sa-l foloseasca titular...daca nu...nu...de aceea il admir pe rednic...
RflaviusD
+ ca nu mai exista acei jucatori ai lui Netoiu care jucau la Dinamo doar pt a fi vanduti prin China...
bianco_rossa
QUOTE(flo07 @ 9 Jul 2006, 12:53) *
ganea sa demonstreze in meciurile importante cat de bun este ... eu cred ca este.. dar e prea orgolios... asa ca domnule ganea acum esti la dinamo fii cel mai bun si te vom aplauda football.gif

in meciurile importante?..io as zice ca in toate meciurile trebuie sa dea ce'i mai bun din el....desi sunt convinsa ca o sa aiba si perioada nasoale....
red_dog023
Ganea e BUN...a meritat banii.
Sper sa FaCa senzatiii

[font=Century Gothic][size=3][color=#FF0000]FORzA DINaMO
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif diablo.gif diablo.gif ball.gif
r3d_d0g
o epava ganea

nea mircea vrem jucatori tineri
rednorth
Da tu ai vazut vreodata la viata ta o epava, stii s-o desenezi, s-o descrii...?
Cel putin, din meciurile desfasurate pana acuma, Ganea a aratat dorinta cea mai mare de a juca ca titular depunand si mai mult efort in comparatie cu alte epave, care-s mai mult visatoare la blonde, toale si tabac.
ebola
Nu l-am vazut jucand pe I Ganea dar nu cred ca mai are forta tineretii ...poate mai multa experienta ....eu as preferat un tanar
Max
Cine n'are batrani sa-si cumpere ...Felicitari ganezule.
radu
Pana una alta cel mai bun jucator si cea mai reusita achizitie..sper sa reziste tot sezonul...
red_dog 4 ever
Aseara alerga ca un nebun si prin min 80
redlady08
se vede ca e foarte ambitios si vrea sa-i demonstreze lui Rednic ca merita sa fie titular.....pana acuma a aratat ca-si merita locul si banii...sa speram ca acesta este doar inceputul si ca il vor tine bateriile tot sezonul.....aveam nevoie dupa plecarea Piticului de un jucator care sa dea totul pe teren si Ganea pare sa fie solutia. thumb.gif
Felicitari Ganezule si la mai mare HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
dap Ganea merita sa fie titular...nu e el international degeaba....
numai sa'l tina ambitia....si sa nu aiba gura prea mare:D
Nexus
Pana acum Ganea mi`a aratat ca m`am inselat cand am spus ca e un jucator terminat...A fost aseara cel mai bun si saptamana trecuta in meciul cu Hibernians. football.gif
bigbobo
Bravo Ganea...Sper sa arati aceeasi daruire de-a lungul intregului campionat...Bine ai venit!!!
Sergiulica
Ganea e cel mai reusit transfer in meciu cu Hibernians pana a intrat el am suferit rau de tot si cu Vasluiul am avut nevoie de inspiratia lui pe a deschide scorul eu cred ca isi merita locul de titular HAITA_DINAMO.gif
Florin_Dinamo
L-am vazut ieri in meciul de prezentare, este un jucator ambitios, are pofta de joc. Succes in continuare.
Ashtray
Englezii aia is tare prosti-cum au putut sa-l lase pe ganea sa plece asa usor(prostia lor,norocu' nostru).Cred ca este cel mai reusit transfer al lui dinamo din ultimii trei ani(merge si imprumutul lui tamas).Daca ar mai veni si tamas vom avea un adevarat dream-team si o sa maturam pe jos cu spurcatii si crrapidistii si cu siguranta vom ajunge in grupele uefa(dupa 10-0 cu hibernians in groapa)!!!
Diabolik_kidd
Ganea este pe departe cel mai reusit transfer a lui dinamo din aceasta vara. Sper doar ca o sa continue evolutiile bune si in sezonul care urmeaza nu numai in meciurile de pregatire
DarkRed
Ganea a fost mereu un luptator....sper ca si la Dinamo sa fie la fel...acem nevoie de jucatori cu experienta, care sa coaguleze in jurul lor tinerii din echipa...sper sa fie serios si sa dea tot ce poate pentru Dinamo ball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.