Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Ganea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
tiby_reddog
Am inteles ca sia prelungit contractul cu DIANMO pe inca 2 ani.
Eu cred ca este un lucru bun si ca merita sa mai joace la noi,este unu dintre cei mai buni jucatori si unu dintre cei mai muncitori si sufletisti,chiar daca cite o data vorbeste cam mult,sa vazut clasa lui in meciul cu Bayern.
Bravo Ganezu,tineo tot asa !!1

FORZA Dinamo !!!
CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
adebayor : haita_lui_odin
sper sa dea azi 2 goluri, sa se pi-e pe toate golurile din penalty-uri inventate ale lui dica...

sper sa fie golgheterul lugii 1 :)
deceneu
Multumim ca iarasi, pentru nu stiu a cata oara, ne-ai scos din...necaz!!!! Sper sa ramai la Dinamo inca 2 ani!
Taranu24
L-am criticat cand a declarat prostii dar acum recunosc....e meseriash...Multumesc Ganea ca mi-ai facut inca o seara fericita
bigbobo
Bravo Ganea si felicitari pentru cele 13 goluri de pana acum din liga lu' mitica...Sper sa spargi gheata si la Londra...
super dog female
Bravo Ganea!Multumim pentru goluri si pentru daruire.Ramai cu Dinamo.Meriti sa ramai aici, si noi te meritam.Tine-o tot asa!
rednorth
Doar atat vreau sa repet, ceea ce am spus inainte de a se transfera la Dinamo.
Multumesc ca mi-ai rasplatit increderea.

QUOTE(rednorth @ 28 Jun 2006, 10:00) *
Ma aventurez sa risc un pronostic sau mai bine zis sa fac o prezicere in cazul lui Ganea.
Va ajunge la Dinamo si va fi marcatorul principal al echipei.
Argumentele mele sunt forta,experienta, caracterul si viata sa extrasportiva care-l vor ajuta sa faca performanta la Dinamo.
doggyy86
Super jucator Adevarata forta a naturii ati vazut cum se lupta tot meciul ar trebuii sa facem orice sa il tinem langa noi pana la 37-38 e o bomboana de jucator!!MULTUMIM GANEA!!
tiby_reddog
Bravo Ganezu pentru toate cele 13 reusite de pana acum din Liga 1 si asteptam sa mai dai vreo 2,3 boabe si la Tg. Jiu...Multumim pentru tot si sa speram ca vei ramane alaturi de noi inca vreo 3,4 ani...

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Sper sa sparga gheata saptamana viitoare si in UEFA. thumb.gif
tiby_reddog
Ar fii super sa marcheze si la Londra ...

HAITA_DINAMO.gif football.gif HAITA_DINAMO.gif
biancap78
Mai intai sa marchezze in campionat apoi la Londra.
caine_rosu_turbat
Ma gandeam la declaratia aia mai veche a lui...cum ca ai lui sunt dinamovisti,chiar el era mare fan in copilarie ! Ce s-o fi intamplat ? I-a trecut asa tam-nesam ? Sper sa-si prelungeasca contractul si sa termine cu declaratiile. S-ar putea sa vrea mai multi bani....ii merita cu prisosinta.....pe ei ''Ganezule'' ! Fa-i tata la buzunare ! In special pe Borcica mafiotu'... beerchug.gif
adebayor : haita_lui_odin
nici nu mi-ar pasa daca ar marca sau nu la londra, importat e sa marcheze maine
POOL
Presimt ca o sa dea gol maine. icon_redface.gif
biancap78
Si eu sper sa marcheze. As vrea ca anul asta sa ia el titlul de golgeter. Ar fi frumos...
red_dog 4 ever
Batem cu 1-0 si da gol Ganea in min 67 HAITA_DINAMO.gif
POOL
Ai pus la pariuri pe ce ai spus mai devreme? verystrange.gif
red_dog 4 ever
Nu joc la pariuri dar daca imi iese pronosticul ma apuc
bigbobo
QUOTE(red_dog 4 ever @ 10 Dec 2006, 10:49) *

Sa dea Domnu sa fie asa... beerchug.gif
red_dog 4 ever
QUOTE(red_dog 4 ever @ 10 Dec 2006, 10:49) *

Nu a fost scorul exact dar am nimerit minutul si marcatorul.Imi este cam frica de mine acum ca am puteri supranaturale wink2.gif wink2.gif
tiby_reddog
Bravo Ganezu !!!
Asteptam o boaba si la Londra !!!
HAITA_DINAMO.gif football.gif HAITA_DINAMO.gif
redlady08
felicitari pentru gol si pentru modul in care tratezi fiecare meci......totusi nu reusesc sa inteleg cum faci...dar de fiecare data cand apari la tv esti nemultumit......de ce nu vorbesti odata cu cei in masura sa rezolve situatia si sa stim si noi ori ramai ori pleci???.....tot ameninti atat.....Dinamo nu sta in tine si nici intr-un alt jucator.....te respect pentru modul cum tratezi fiecare joc, dar dragoste de-a sila nu se poate.
red_dog_rahova
mi-ai luat vorbele....asta vroiam sa subliniez si eu....e mereu nemultumit....
rednorth
Poate are de ce?Nu-i Ganea genul de om ca sa inventeze conflicte si discutii acolo unde nu sunt.
red_dog_rahova
am pierde mult prin plecarea lui....e unul dintre jucatorii intr-adevar profesionist....
mrbodo2002
Sper sa iti rezolvi problema cu cei care te-au suparat si sa ramai la Dinamo!!!Ai nevoie de Dinamo cum si Dinamo are nevoie de tine!!!
Felicitari pt prestatiile tale din teren!!!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
redlady08
QUOTE(rednorth @ 11 Dec 2006, 0:01) *
Poate are de ce?Nu-i Ganea genul de om ca sa inventeze conflicte si discutii acolo unde nu sunt.

nu am zis nici ca nu are dreptate...dar prea de fiecare data cand apare la tv o face pe-a victima, are probleme sa le rezolve odata...dar la el cand zici ca s-a rezolvat atunci incepe iar...sa se stie una si buna si gata. Nu neg ca e un jucator bun si ii datoram multe pana acuma, dar nu vreau ca din cauza nemultumirilor lui sa se strice atmosfera la echipa.
stef 22
Nu stiu cum dracu se intampla dar nici cand batem,cand suntem la 13 puncte de locul2,cand suntem calificati iar in primavara europeana,nu putem avea liniste la echipa.DE CE?????????? 251.gif
Daca ar putea si Ganea sa fie un pic mai diplomat....poate ar fi altfel.....
bad_dog
incep sa nu il mai suport pe omul Ganea. Respect jucatorul, dar omul este de toata jena. Caracter de doi lei....
Du-te unde vrei tu: la prajituri, la stana, cu capra la raze.... daca nu esti in stare sa iti vezi de treaba ta, lasa-ne.
149.gif 149.gif 149.gif
paddy
Nu trebuie sa-l judecati pe Ganea daca nu stiti despre ce e vorba.........sa nu uitam ca Borcea umbla cu limbi in urechi, se pare ca nu ia mers cu Ganea.
Sa nu uitam ce a facut Ganea pt Dinamo.
Dupa cum ati vazut si voi, Borcea plinge dupa copilul lui "Zicu" .......Ganea golghetar beerchug.gif .....Zicu ?????? bag.gif
red_dog 4 ever
thumb.gif Corect beerchug.gif
COSMIN C
QUOTE(paddy @ 11 Dec 2006, 13:16) *
Dupa cum ati vazut si voi, Borcea plinge dupa copilul lui "Zicu" .......Ganea golghetar beerchug.gif .....Zicu ?????? bag.gif

Eu parca intelesesem altfel:"copilul"Zicu plange dupa "tata" Borcea. crazy.gif Oare din cauza ca "taticu" se pregateste pentru Liga Campionilor? drunk.gif
red_dog 4 ever
Ionel Ganea. "Acum toti suporterii lui Dinamo le vor spune stelistilor ca iarna aceasta o vor indura la -13 grade." beerchug.gif

"Pana in vara viitoare am contract. Exista insa sansa sa plec de la Dinamo. Spectatorii trebuie sa inteleaga ca am fost mintit. Nu are rost acum, vreau sa clarific situatia", a spus Ionel Ganea. complaining.gif
Max
Borcea , cum ramane cu Ganea?... fmm de jegos!..

Probabil e o conditie pusa de giovani ca sa revina la pieptu' lu' Dinamo..LEPROSILOR
dudu1961
diablo.gif La cit ne-au mintit pe noi astia pina acuma, tind sa ii dau dreptate lui Ganea (trebuie sa fii nebun sa faci asemenea declaratii dupa un sezon ca asta ) .Stati sa vedem ce se intimpla cu Pulhac ! Tare imi este teama ca ne vom roade unghiile in primavara > Mos Crciun ce faci ne aduci si noua un singur actionar ca la blacksheep.gif blacksheep.gif ?
POOL
Poi nici Ganea, de cand a venit la Dinamo tot de plecare vorbeste. 149.gif
bianco_rossa
de plecare vorbeste de cand s'a luat cu cretinu ala de borcea.....uite unde era maaarele actionar fara de care Dinamo nu putea sa traiasca....fara Ganea ce am fi facut?...Danciu nu e intr'o forma excelenta ca sa'l serveasca pe Clau, iar altul la fel de talentat ca Ganea nu mai avem in lot....imi place ca are tupeu sa comenteze atunci cand vine vorba de actionari...... thumb.gif Ando oare de ce a plecat?
tiby_reddog
Nu o sa plece Ganezu,sint convins ca o sa ramana la Dinamo inca vreo 2,3 ani de acum in colo...

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Nu am citit regulamentul 2
Sper sa nu plece de la Dinamo,este un jucator foarte bun verystrange.gif
Florin_Bogdan
Va spun sincer.. dupa cate vad eu.. Ganezul cam vrea sa se desparta de Dinamo... imi pare rau.. dar cam asa pare..
Nu este numai parerea mea
251.gif 256.gif complaining.gif blowup.gif
RED75
Stiu ca multi dintre noi, printre care si eu, altadata am fi spus: Ce atatea figuri pe capul astuia ? Avem nevoie de caini adevarati care sa joace pe gratis, doar pentru onoarea de a apara culorile lui Dinamo.
Ganea este o fire foarte dificila, dar, eu unul, sunt dispus sa-i tolerez aceste derapaje intrucat imi doresc foarte mult sa ajungem cat mai departe in primavara si consider ca Ganea este unul dintre pionii principali in jocul echipei. Nu trebuie lasat sa plece Ganea !
Max
De acord cu tine RED.
redlady08
nu peste mult timp vom afla si deznodamantul acestui conflict...daca va pleca sau va ramane Ganezul depinde in primul rand de el si apoi de astia care se cred mari conducatori pe la Dinamo 149.gif ......pana atunci sper ca in seara asta sa sparga si ganezul plasa in UEFA. thumb.gif
doggyy86
asa e red ganea e nu folositor ci foarte folositor echipei e un adevarat profesionist desi are anumite scapari...avem nevoie de el...sper din toata inima ca bravii nostrii conducatori sa nu il lase sa plece si sa-i mai faca un moft ca sunt convins ca a avut multe...numai investind putem face performante!Ganea NU pleca!!
POOL
De la el ma astept si eu sa vina golurile sau golul.
DiliBili
cred ca tot taraboiul este pentru vreo 20000 de $.... cu cit i-ar da crapid mai mult la salariu (cam aceeasi suma cu care au plecat manelistii spurcati de la Doi Cocosi)
mrbodo2002
Sper sa ramana la noi si sa se calmeze!!!Azi va da totul pe teren ca de obicei!!!
bad_dog
Daca da un gol astazi, retrag toate gandurile 'negre' avute vreodata la adresa lui. Hai, Ganea, baga-le mortu-n casa! bananasmile.gif
DjMaXxXuU
Bai frate sincer m-am saturat de nebuniile lui Ganea !! Dinamo nu sta doar in jucatorul Ionel Ganea !! Sa plece sa faca ce vrea sa se spele pe cap cu, crapidul lui care nu sunt calificati nici macar in primavara europeana !! Am mai spus-o si o repet: GANEA este NEBUN ! Uitati-va atenti la interviurile lui, nici o gluma nu stie sa faca, ziaristii nici nu se prind ca glumeste, se prind ce vroia sa zica de fapt doar dupa ce vad caseta de vre-o 2 ori !! Cum a spus si REDNIC ........ ''sa plece ce tot atata.......... sa faca ce vrea, pleaca el, vine altul''
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.