Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daca am da timpul inapoi...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
VladimirCAINE
Daca am fi putut da timpul inapoi macar cu o secunda am fi evitat criza produsa la Dinamo !!! Toti cainii rosii isi aduc aminte cu tristete evenimentul de la Marsellie !! Cu totii ne amintim acea secunda de cosmar in care desi Chihaia a inscris un gol perfect valabil-care probabil ar fi fost golul carierei pentru acesta-arbitrul nu ne-a lasat sa simtim gustul victorie si anume sa ne calificam dupa atatia ani de pauza in primavara unei competitii intre cluburi...ba mai mult , acesta practic l-a dat afara pe ANDO , care dupa atatea rezultate a fost haituit ca un caine de la echipa "datorita" domnului Ioan Becali...ma rog...daca se poate numi domn...Daca am fi putut da timpul inapoi probabil nu am fi stat cu limba scoasa la rezultatele Stelei si ale Rapidului in europa , ci probabil noi am fi fost echipa sezonului 2005-2006 si probabil am fi reusit -cu ANDO pe banca-sa trecem chiar de Middlesborough care nu a aratat prea mult nici la bucuresti nici in anglia...CU SIGURANTA ACEA SECUNDA BLESTEMATA VA RAMANE IN MINTEA TUTUROR SUPORTERILOR ALB-ROSII CARE AR FI MERITAT CU ADEVARAT SA SE CALIFICE !!!!!
coolio
poate daca am fi trecut de francezi ne-am fii impiedicat de altii ai am fii zis la fel ca e vina arbitrului
nu e loc si timp de regrete.Trebuie sa ne gandim la viitor asta daca echipa mai are unul cat de cat incununat de niste rezultate acceptabile.
Singurul lucru care e de regretat e faptul ca in fruntea clubului a ramas aceeasi conducere .
Castigam titlul si pleaca 4 -5 jucatori....dar asta e ...noi suntem prea mici.!!
Cai Lun
De la acea greseala de arbitraj si pana azi, continuam sa ne mintim. Continuam sa dam vina pe arbitru, pe Becali, pe Andone, pe Turcu, pe Netoiu, pe oricine ne iese in cale, numai pe cine trebuie nu!

Nu, eu nu cred ca acea secunda de la Marsilia a facut diferenta. O echipa trebuie sa se mai califice si pe merit. Noi nu am meritat. Mai degraba a facut diferenta sterilitatea din meciul cu Heerenveen, sau neinspiratia de la Sofia... sau ratarile lui Niculescu si Vlad Munteanu din prima repriza de la Marsilia. Sa nu ne mintim. Sa nu dam vina pe arbitru. Norocul tine cu cei mai buni... si in acest an noi nu am fost aceia...
MosIonRoata
"Nu, eu nu cred ca acea secunda de la Marsilia a facut diferenta. "

Daca " a face blatul" sau a "face trotuarul" sunt expresii care au sens in Limba
Romana, "a face diferenta" nu are nici un sens.
Nici macar in Engleza, Limba din care a fost tradusa cuvant cu cuvant
aceasta expresie, nu are nici un sens pentru ca "to make the difference" nu
inseamna nimic, dar absolut nimic.
Aceasta inovatie lingvistica e o scorneala a jurnalistilior bagata Poporului pe gat
prin repetitie obsedanta si exasperanta.

Varianta corecta a frazei de mai sus este:

"Nu, nu cred ca acea secunda de la Marsilia ar fi schimbat ceva."

Sa nu uitam ca Limba Romana trebuie sa stea la loc de cinste pe Forum!

Sanatate!
paddy
Chiar nu are nimeni leac pt mosul asta smintit diablo.gif sau o fi Cornel Dinu icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif deghizat in Mos Roata icon_lol.gif
radu
Dar de data asta are dreptate...
paddy
QUOTE(radu @ 28 Jun 2006, 19:03) *
Dar de data asta are dreptate...

Cine a zis ca nu are dreptate dunno.gif dar nu il mai suport 010.gif se vede ca are acasa o biblioteca indentica ca a lui V .Tudor 010.gif banuiesc ca terminat facultatea de litere sau de limbi straine 010.gif 010.gif
Sezran
hm... ma gindesc sa il fac moderator responsabil cu limba romana...
nunweiller
offtopic.gif
paddy
Daca vrei sa fi numai tu cu el toata vara pe forum, nu ai decit.........asa ca mai gindestete un pic tongue.gif
red_dog997
Ghinionu' !
rednorth
Daca va ajunge MosIonRoata moderator responsabil cu limba romana, ar trebui sa-si adauge la semnatura si sa parafrazeze vorbele lui Iorga astfel:
Un popor care nu-si cunoaste limba e ca un parinte care nu-si recunoaste propriul copil;este la fel de dureros.
bianco_rossa
nu vad rostul...pentru ce sa mai stam si sa ne plangem de mila....daca valida golul...daca nu pleca Ando.....daca jucau bine Danciu, Barcauan....daaaaca nush ce se mai intampla....gata....ce a fost a fost....sezonul s'a incheiat...incepe altu'.....alta cupa UEFA.....cu alt antrenor..alt lot....io zic ca ar trebui sa ne canalizam atentia si energia catre ce va urma....deja nu mai are nici un rost sa stam si sa cautam explicatii..parerea mea....
antisteaua
Ma ce aveti cu secunda aia? Nu acolo s-a pierdut calificarea ci la sofia si la bucuresti la meciul cu olandezii. Nu mai dati vina pe ghinion, pe arbitri si pe alte intamplari. Nu mai traiti in minciuna. Friedrich Nitzsche zicea ca: " o viata traita in minciuna e o moarte vie". Aveti grija cum traiti.
Mos Ioane esti profesor de romana?
nunweiller
Echipa de la marseille a fost o echipa f talentata, dar fara caracter. exact ca si cea care a luat titlul acum 2 ani: jucatori talentati, pusi pe capatuiala, care nu se gindesc la viitor sau la meseria lor. doar ambitia lui andone i-a tinut acolo sus. era normal sa se intimple ce s-a intimplat pt ca nu puteau face mai mult de atit.

e f bine ca echipa s-a destramat si se incearca o constructie noua. cred ca singurul care a mai ramas din vechea garda e c niculescu(talentat si lenes). sper ca noii jucatori sa aiba alta forta, alta determinare. mie imi plac margaritescu, ropotan, moti, predescu: alearga si nu comenteaza ca altii.

plecarile lui grigorie, alexa sau zicu fara o vorba buna, fara la revedere demonstreaza ca galeria a avut dreptate atunci cind s-a razboit cu unii dintre ei(desi nu ar fi trebuit sa se manifeste cu agresivitate si sa il amestece pe f petre cu ei sau sa demoleze echipa la meciurile de acasa). de ce nu a zis niciodata nimeni nimic de bratu sau margaritescu?

asa ca nu mai trebuie sa dam timpul inapoi. trebuie mers inainte si trebuie sa ne scuturam de fantomele trecutului. adio netoiu!
red_dogvitan
Daca am da timpul inapoi ar fi un lucru extraordinar la ce s-a petrecut in trecut..... 149.gif
coolio
QUOTE(red_dogvitan @ 30 Jun 2006, 21:34) *
Daca am da timpul inapoi ar fi un lucru extraordinar la ce s-a petrecut in trecut..... 149.gif

in ce sens ar fii un lucru extraordinar.....nu cred ca articolul se refera la ceea ce ai scris tu mai sus.
se refera mai degraba la a da timpul inapoi pt a schimba ceva si nu pt a ne bucura de anumite succese.
(nu ca am fii putut schimba ceva).
ideea principala e ca nu mai trebuie sa privim trecutul , ar fii mai bine sa ne centram atentia asupra viitorului si asa cenusiu pe care echipa il are in acest moment.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.