Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mesajul tau pentru adevaratul Dan Alexa
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Florin
Scrie in forum mesajul tau pentru Dan Alexa, cel care si-a demonstrat adevaratul caracter dupa declaratiile acordate la Timisoara:
“Daca eram ‘caine pana la moarte’ nu semnam cu Poli”
“Dinamo si galeria lui Dinamo nu au insemnat nimic pentru mine”
L3uTzu4eveR
mi se face scarba cand aud de alexa ... mare panarama de om e ... nu merita nici-un scuipat !! sper sa ii facem o primire ' superba ' acestei CURVE nenorocite cand vor juca pulistii la noi
costy_tfs
DANEEE sa se aleaga prafu' de tine .....o sa regreti aceste cuvinte ..te asteptam in groapa
virus23
Nimic mai mult decat o curva cu mai multe fete si o fetita a lui netoiu !! Ai uitat cand te ascundeai de frica suporterilor, si mai ales furia lor, atunci cand vroiau sa te inblanzeasca? atunci au insemnat ceva pt tine ? Nu esti nimic mai mult decat o javra corcita !! Abea asteptam meciul dinamo-poli diablo.gif discutam noi atunci ...daca o sa poti juca !!
danezul
Inca o curva mai putin... Bravo Rednic... Scapa-ne de toate corciturile astea...
P.S. Un mesaj catre administratorii site-ului : Scoate-ti pozele cu poponaru' asta jegos...
armagedon
Credeam ca alexa este un caine adevarat adr prin declaratiile date ieri si-a aratat caracterul de c...t. bravo nea Mircea da-i afara pe toti oameni lu netoiu. d-le Badea scapa-ne de securistul asta de netoiu si de toate relele pe care le aduce. mai bine terminam pe zece 1 an 2 decat sa jucam cu tarfe in echipa. dane ne-ai dezamagit 'ESTI TARFA LUI netoiu' offtopic.gif
Alex1990
Dane ,m-ai dezamagit prfund mai ales ca eu credeam ca esti un om cu caracter si mai ales un caine adevarat,dar se pare ca m-am inselat. Pt ca sunt un om altfel cum ai fost tu iti urez succes la Poli Timisoara ,dar sa nu te astepti la o primire cu imbratisari In Stefan cel Mare.Si sper sa realizezi candva ca ai realizat o greseala nu mare si foarte mare ,dar tipul le va rezolva pe toate.
IceByt
Doamne...asta sa fie Dan Alexa pe care-l vroiam capitan?Nu stiu, deja incepe sa devina un cosmar...Ce canalie e si asta. Lasati-l sa se duca la echipa lui, daca Dinamo n-a inseamnat nimic pentru el. Nu merita nici o primire speciala in groapa, merita sa fie ignorat si atat. Acum inteleg de ce cu Alexa in echipa a fost returul ala atat de slab...Pe undeva o fi fost si vina lui. Ar trebui sa scrie pe tricou Netoiu, nu Alexa.Asta-i un fel de Plesan, doar ca ma asteptam de la oricine de la asta, numa de la el nu. Cred ca are iluzii de grandoare de se tot baga in seama atat. S crede Figo, sau ce? Nu merita nici macar o razbunare pentru asta, nici o primire speciala, nici macar un banner.

DAN ALEXA NU MERITA NIMIC
dog_tractoras_cta
Rupetii ciuboţica cucului fratilor!Cum vine in bucuresti cum ii dati vreo piatra in muşeţel!O sa imi fie mila de el cand o sa ajunga in groapa!:))))))))) Frumoasa primire i`au facut cei de la timisoara!daca nu il vor la poli,la dinamo nu mai are ce cauta o sa o ia la kaka :)))) DAN ALEXA ESTI O MIZERIE!!!!!!!!!
Antispring
http://www.dinamomania.net/forums/index.php?showtopic=1550

Ce amuzant pare topicul ala acu' !...
pishaman
imi pare rau ca pana acuma i'am luat apararea la fuckerul asta....nu credeam ca o sa poata spuna asa ceva....o sa se intoarca el la fanii dinamovisti si o sa fie prea tarziu......dane te'ai facut de rasu lumiii....nu ai demonstrat nimica fatza de nimeni cu vorbele astea......sa ne bucuram ca Rednic chiar vrea sa'i schimbe pe lipitorile astea.....
reddogforever84
Eu cred ca asta trebuie sa fie un nou inceput pentru Dinamo. Noi prea mult ne bazam pe intoarcerea jucatorilor care au plecat de la Dinamo de-a lungul timpului. Noua ne trebuie profesionisti nu "simboluri" nascute peste noapte.
ClaudiuNJ
Buna !!

Sunt Dan Alexa!! ,

si ii salut pe toti cainii din tara si din strainatate,dar mai ales pe cei din Banat.

Niciodata nu am fost un jucator prea stralucit dar a prins lumea drag de mine ca intram mai dur la adversari ,(de veneam de la Craiova) si mai si alergam din simplul motiv ca aveam conditie fizica dar taci ca prostii credeau ca alerg pt Dinamo 010.gif cand colo imi promisese nea Gigi ca-mi da X5-ul sa ma duc la mare cu prietena. cativa m-au "citit" dar deja lumea era a mea. bananasmile.gif Apoi nea Gigi care mi-e ca un tata mi-a zis ca in China se fac bani buni . O gramade de lume m-a dus la aeroport si tot o gramada de lume m-au asteptat de parca nu s-au miscat de acolo. Mare jucator mare caracter tre sa fiu! drink.gif Apoi echipa nu a mers si au inceput sa dea vina si pe mine putin asa..ptiu! dar ce ..cum adica era vina mea ca Niculescu nu dadea gol si din corner? ..sau ca Petre alearga si pt mine si apoi numai vede mingea de oboseala cand sa centreze? Ce prost am fost ca nu am acceptat oferta lui JiJi ..ce nu erau buni si dolarii? 256.gif De am pierdut ! Acum sunt la Poli si sper sa fac performanta !! dar lumea nu ma vrea si-mi vine sa ma *** in ea de viata. Ce-am facut ,ce-am facut ..nea Gigi ,nea Jiji???

To be continued.... ball.gif
alecsa_rd
Nu imi vine sa cred! Tocmai alexa pe care multi il doreau sa fie noul capitan al echipei, tocmai el care spunea ca este un caine adevarat, tocmai el, cel caruia fanii i-au cerut sa fie capitan la intoarcerea la Dinamo ! Ne-ai dezamagit pe toti, Alexa! Eu incepusem sa te consider unul dintre putinii caini adevarati. Nu am fost de acord atunci cand unii "suporteri" te-au amenintat si mi-am dorit sa nu pleci de la Dinamo...Acum vad cat de tare m-am inselat!!! complaining.gif
Coco75
dan alexa.......ESTI UN GUNOI ORDINAR gunshot.gif
GodFather
Esti un poponar adevarat, caracter de c...t, si cand o sa vi in GROAPA te calcam pe cap 149.gif ! Rednic scapa`ne de toate gunoaiele astea! FORTZA DINAMO
PARANOIA
S-a adeverit ca era un MERCENAR !
armagedon
asta a fost un soc sa il vezi pe cel care a refuzat o oferta de 4 ori mai mare din partea stelei cum declara ca Dinamo nu inseamna nimic pt el este ceva groaznic. nu pot sa cred ca Alexa nu este dinamovist, pe el il vedeam ca fiind urmasul UNICULUI CAPITAN CATALIN Hîldan [color=#FF0000], insa el este doar o unealta in mana securistului netoiu. ne-ai dezamagit crunt dane insa timpul le va rezolva pe toate. Iti aduci aminte cum a fost cand ai plecat in China, cand ai venit inapoi cum ai fost primit, ei bine acum in Groapa nu mai o sa gasesti decat ura.pt acei baieti care te considerau urmasul lui PETRE SI Hîldan nu mai existi. cu toate astea eu sper sa reusesti la timisoara insa doar de dragul imagini tale din revista clubului, cea cu coasa. totusi acum esti TARFA LUI NETOIU. nono.gif
dummy_bzz
Alexa cand te pregateai sa te intorci din China si ai vorbit cu suporterii dinamovisti pe chat eu te-am felicitat ca "Ai dat dovada ca prin vene iti curge sange alb-rosu". Acum vreau sa-mi retrag cuvintele si sa ti spun ca esti o jigodie cu chip de om. Oricum pentru aceste cuvinte jignitoare la adresa clubului "tau de suflet" dar si a suporterilor care au tinut la tine neconditionat iti doresc toate necazurile din lume si multa nefericire.
caine dobrogean
“Dane ne`ai dovedit k esti un jucator de super clasa.. un CAINE
adevarat.. reiesite din declaratiile tale.. si sunt sigur k le spui
din inima nu?”
Sunt sincer in tot ceea ce spun. Nu sunt un om cu 2 fete.
axe.gif

[size=7][b][i] ESTI UN SPURCAT DU-TE ACASA

incep sa`l cred pe jiji k era la un pas de steaua
cane corso
Multumesc tuturor cainilor pentru mesajele trimise.
“Dane ne`ai dovedit k esti un jucator de super clasa.. un CAINE
adevarat.. reiesite din declaratiile tale.. si sunt sigur k le spui
din inima nu?”
Sunt sincer in tot ceea ce spun. Nu sunt un om cu 2 fete
oare iti mai aduci aminte cand spuneai aceste cuvinte??? cat de usor iti este sa minti!!!!
oricum felicitari pt transfer si pt vorbele adresate noua, acum ai reusit sa intri si tu in randul jucatorilor de elita din fotbalul romanesc, mari fotbalisti gen sabin ilie, bogdan stelea, marian aliuta si nu in cele din urma marele jean vladoiu!! si te rog frumos sa ne mai faci o mare favoare, sa-l suni pe florentin in bulgaria si sa-l intrebi ce a simtit in meciul de la ploiesti!!! oricum tu nu vei trai niciodata asa ceva, nu-ti va striga niciodata un stadion intreg numele, si nu va plange nimeni cand tu iti vei incheia cariera de "fotbalist"!!! gandeste-te cum ar fii fost ca peste vreo 20-30 de ani peluza sud din groapa sa-ti poarte numele, sau statuia ta sa stea langa cea a lui CATALIN, sau cine stie poate chiar "Groapa" sa-ti poarte numele!!! ar fi fost prea frumos sa fie adevarat, nu-i asa dane???
In final sa stii ca dragostea noastra pt tine va trece cu timpul, dar sa stii de la noi-Cuvantul "onoare" nu va sta niciodata langa numele tau!!!
si inca ceva, Fane iti multumim pt ceea ce ai facut pt DINAMO, macar tu nu te-ai laudat niciodata ca esti un Dinamovist adevarat!!!!
COSMIN C
Din categoria "Am fost un dobitoc"...

COSMIN C

16 Jan 2006, 10:44
Dan Alexa si-a castigat dreptul de a fi pur si simplu DAN !!!

COSMIN C

19 Jan 2006, 23:52
Daca Dinamo il vrea cu adevarat, ca eu de Alexa nu ma indoiesc, il va avea !

COSMIN C

25 Jan 2006, 23:45
Netoiu si-a spalat , dupa parerea mea, pacatele !

russian_roulette.gif russian_roulette.gif russian_roulette.gif
Nexus
Pentru un asemenea dobitoc,nu are rost sa ii las mesaj.
RflaviusD
He's just a football bitch !!! Nothing more !!!
DOG24
O ALTA JAGARDEA SI-A BATUT JOC DE NOI "alexa" UN NENOROCIT CARE A FOST PRIMIT CA UN REGE LA INTOARCEREA DIN CHINA. SI INCA MOI TOTI IL DOREAM SA FIE CAPITAN DE ECHIPA 149.gif OFFFFFF CE PROSTI AM FOST . NENOROCITULE NU MAI AI CE CAUTA PE STADION LA DINAMO. ESTE O CURVA CARE ISI URMARESTE INTERESUL.SA PLECE TOTI CA EL DE LA DINAMO SI SA NE LASECU DUREREA NOASTRA. alexa NU UITA CA NOI TOT DINAMO O SA NE NUMIM CU SAU FARA TINE , SAU FARA ALTII CA TINE , IAR TU O LEPRA gunshot.gif " CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA"
FarfelkugeL
Esti un magar.
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif curve ca alexa eu cred k mai sunt la ekipa dinamo...care se dau caini pna la moarte...daca luam la scuturat echipa nu cred k gasim doi caini adevarati...cum a fost Florentin Petre....asa ne trebuie daca luam toti refuzatii europei si asiei...si ii privim ca pe nijte regi....sa speram k o sa se trezeasca actionarii iar Rednik sa nu accepte asa ceva si sa fac performante cum a promis... HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
DANE o regreti aceste fapte pe care le-ai savarasit bine ca am mai scapat de o corcitura tu si cu POLi o sa regretati in meciurile directe la fel si GRiGORIE aceeasi soarta si rog administratorii forumului sa scoata pozele cu Alexa si GRiGORIe 149.gif HAITA_DINAMO.gif MUE POLI!!!!!!!
Perro
tarfa cu 2 fetze asta e Alexa!!
COSMIN C
Dan Alexa, declaratii standard...

"Mă bucur că s-a ajuns la un acord. Sînt fericit să mă întorc la cîinii mei", a declarat Alexa pentru Gazeta Sporturilor."

"Dinamo este acel prieten pe care nu-l tradezi. Nu intotdeauna iti poate oferi ceea ce vrei tu,dar stii ca doar in el poti avea incredere deplina"

Cine ti-a scris declaratiile?

Aceeasi persoana care ti le scrie si pe cele de acum?
Fane
alexa=tigan, doar asa poate fi numit. eu i-as trage o bataie sora cu moarte IN GATU MASI
tazz870
bine k am scapat d o t***a cum e alexa,un sclav si jumatate.o sa regrete k a plecat la poli.sa s duca si el si grigorie oricum in ultima vreme erau praf.
bergkamp
[size=7] Oare aceste declaratii nu sunt tot unele "standard" ??
[size=7][font=Comic Sans Ms] DANE VINO'N GROAPA / SA TE PUNEM CAPRA !!! axe.gif nono.gif
catzelus_berceni
nu are rost sa ne enarvam pt un astefel de om!e o jigodie,o jigodie care va mai auzii de noi.... gunshot.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Sa-i fie rusine. Atat.
Max
Asa baietiiiii ....fiti rai....nu'l iertati....la urma urmei cine e Alexa?...cumva e ala de striagau unii pe la aeroport ,,Dan alexa unu' dintre noi''!... football.gif
Si asta-i abia inceputul , sa vedeti cand or pleca Danciulescu , Niculescu sau Moti , si or sa-si lase caracterele , sa vedeti atunci nudism in masa... shocked.gif
Aia e... icon_rolleyes.gif
bergkamp
sunt curios ce parere are florentin petre si jucatorii lui dinamo de muc cel mic asta... axe.gif nono.gif

Caine vreau mereu sa fiu
Sa treiesc asa cum stiu
Sa dau m..e lu' Steaua
Lu' Rapid si ALEXA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opiated
Inteleg ca dan alexa trebuie sa se apropie de galeria lui puli (sau cel putin sa fie acceptat) dar nu prin expresii gen: “Daca eram ‘caine pana la moarte’ nu semnam cu Poli”
“Dinamo si galeria lui Dinamo nu au insemnat nimic pentru mine”
A dovedit ca e omul lui netoiu (curva cu 2 fetze).
diablo.gif

Sa-ti fie rusine!!!
graffer
ESTI O MIZERIE dAN aLEXA!!
Max
Putin spus...mizeria se curata....e un rahat VIOLET .... DANE ,du-te dupa plesan....adica in P*** NOASTRA!. thumb.gif
radu
hehe ma gandeam eu cand o sa apara si replica lui m@x...
mesajul meu pentru Dan este: esti un nimeni pentru noi si un nimeni vei ramane...ti-ai semnat sentinta...bine ca ai plecat... iti doresc o accidentare vesnica.
ciupanezu
DAN ALEXA PE CHATUL DINAMOMANIA: "VREAU SA IMI INCHEI CARIERA LA DINAMO!" (15 ianuarie 2006)
MM de treanta de om ce esti
Un ordinar ce sa i ceri
Vaide capu tau
Esti distrus pe viata fotbalist de mana a doua ce esti
Jhan
Sunteti cam rai....eu il cam inteleg pe Alexa,s-o fi saturat si el,dupa ce sacrificiu a facut in iarna pe Dinamo sa i se ameninte familia si sa i se zgarie masina...cred ca a fost prea mult si pt el.Sunt prea multi oligofreni in galeria lui Dinamo.
Oare cat de tradat s-a simit Dan Alexa cand a fost amenintat acum 2 luni"?Si ma mai intreb altceva.Oare cum naiba au ajuns aia de l-au sunat sa ii stie nr de telefon?Suporterii de kkt ai lui Dinamo sunt pe cale sa alunge toti jucatorii...si apoi tot ei sa fie nemultumiti si sa injure mai departe..o sa se aleaga praful de echipa asta din cauza jigodiilor din galerie care nu stiu altceva decat sa injure.Au mai avut perioade grele si Steaua si rapid si altii..dar ei au stiut sa ramana alaturi de echipa si in momente grele nu sa injure.
Ce e aia fie vreme buna fie vreme rea,caini pana la moarte si dincolo de ea...la multi dintre voi este numai "fie vreme buna"..eu cred ca cei care au injurat jucatorii sunt adevaratele jigodii..banati-ma ,injurati-ma..eu asta cred.
snake_warior
ei daca tot am ajuns la sectiunea 'injurati`l pe alexa' am sa zic si eu ca este un nimeni, un rahat, un tampit....si cam atat fuck.gif
ciupanezu
Futincuristu

Se intoarcea Hîldan in mormant cand vede jeguri din astea
f_rares
ce mesaj sa-i scriu unui tradator...nici nu merita sa-l injur sau sa-l blestem!!!!!! banned.gif
tradator vei ramane intotdeauna pentru mine , nu mai e cale de intoarcere!!
ciupanezu
Esti un jester.gif nu?
catzelus_berceni
si ni-l doream capitan..... 149.gif bine ca si-a aratat adevarata fata la timp,ca poate ajungea jegosu capitan!
red_dog 4 ever
diablo.gif
catalin74
Macar pentru primirea care i s-a facut cand a revenit din China la Dinamo si nu ar fi trebuit sa declare asa ceva! Jenant...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.