Max
Jun 27 2006, 11:27 AM
Tocmai ce spuneam mai devreme..insa pt unii tre sa ma explic...oricum interpreteaza ce vor si cum vor.
Fraierii au strigat pt el...Si acum ar trebuii sa fie rai..insa deh....numa' unii pot fi ironici.
RED75
Jun 27 2006, 11:32 AM
Nu vreau sa-i iau apararea pentru ca si eu sunt dezamagit, dar am vazut declaratile pe TV Sport si cred ca unele afirmatii sunt exagerate. A spus ca pentru el "Dinamo si galeria echipei Dinamo sunt un capitol inchis". Pina la urma trebuia sa-si castige si el o paine nu?
Toti suntem suparati pentru ca-l vedeam ca pe un urmas al lui Petre... Dar nu cred ca trebuie sa exageram. La urma urmei era mai rau daca se ducea la Jiji.
Atata timp cat nu a plecat si Netzoiu, tatal mercenarilor, s-ar putea sa mai avem parte de astfe de dezamagiri!
mad_dog_luk
Jun 27 2006, 11:36 AM
cand noi spumeam despre tine k esti urmasul lui Hîldan ... tu pleci la tm si spui k dinamo si galeria ei nu au insemnat nimik pt tine ?!?!?!
sa ai parte la tm d o cariera la fel d frumoasa si imbelsugata k si celalalt looser , plesan ...
Diabolik_kidd
Jun 27 2006, 11:52 AM
red_dog_rahova
Jun 27 2006, 12:05 PM
cand ma gandesc cu ce pret s-a incercat si reusit aducerea lui din China (de parca era Mesia), acum parca imi vine greata.
Greata, scarba nici nu mai stiu exact genul de sentiment care ma guverneaza acum.
Oricum ar fi alexa ramane un gunoi, o tarfa ordinara prin declaratiile lui.
Si trebuie facut ceva cu acest slogan: "Caine pana la moarte" care devine din ce in ce mai mult "caine pana la vara"...parerea mea
si inca ceva ...sa dispara netoiu...acest clovn marioneta
caine85CTA
Jun 27 2006, 12:40 PM
Si noi care il vroiam capitan pe tarfa asta......sa-ti fie rusine tarfa cu 2 feteze....esti un om de nimik....ai dezamagit o gramada de oameni care la un moment dat credeau in tine..si pentru ei erai un idol!Banuiesc ca stii ca...de exemplu Ropotan a declarat ca tu esti idolulu lui...(asta inainte sa ne dam seama ca esto T A R F A) !Nu poti dori nimanui raul...dar....tu ai merita! Deabea astept sa avem meci in Groapa cu echipa ta de 2 bani....o sa te injur din toata innima....!TARFA CU 2 FETZE! La m u i e nenorocitule!

ALEXA ESTI TARFA PANA LA MOARTE / PANA LA MOAAARTE / ESTI TARFA PANA LA MOARTEEE / PANAAA LA MOARTE / ESTI TARFA PANA LA MOARTE / ......o tarfa aLB - vIOLETA!
nubi1
Jun 27 2006, 12:40 PM
E profesionist... de profesie poponaut... Ne vedem in groapa jagardea mica.
paddy
Jun 27 2006, 12:49 PM
QUOTE(Jhan @ 27 Jun 2006, 9:56)

Sunteti cam rai....eu il cam inteleg pe Alexa,s-o fi saturat si el,dupa ce sacrificiu a facut in iarna pe Dinamo sa i se ameninte familia si sa i se zgarie masina...cred ca a fost prea mult si pt el.Sunt prea multi oligofreni in galeria lui Dinamo.
Oare cat de tradat s-a simit Dan Alexa cand a fost amenintat acum 2 luni"?Si ma mai intreb altceva.Oare cum naiba au ajuns aia de l-au sunat sa ii stie nr de telefon?Suporterii de kkt ai lui Dinamo sunt pe cale sa alunge toti jucatorii...si apoi tot ei sa fie nemultumiti si sa injure mai departe..o sa se aleaga praful de echipa asta din cauza jigodiilor din galerie care nu stiu altceva decat sa injure.Au mai avut perioade grele si Steaua si rapid si altii..dar ei au stiut sa ramana alaturi de echipa si in momente grele nu sa injure.
Ce e aia fie vreme buna fie vreme rea,caini pana la moarte si dincolo de ea...la multi dintre voi este numai "fie vreme buna"..eu cred ca cei care au injurat jucatorii sunt adevaratele jigodii..banati-ma ,injurati-ma..eu asta cred.
Se pare cu tu intelegi in gura

ce plm sacrificiu a facut pt Dinamo
Crezi ca a plecat de la Dinamo, pt-ca a fost injurat de citiva " oligrofeni "

...Alexa e orfanul lui Netoiu, e si normal sa nu iubeasca suporterii si clubul Dinamo, atita timp cit il iubeste pe Netoiu .........
Suporteri de "kkt"...."jigodii" ...."oligrofeni" ....cu cine plm tii tu ma

..tu esti Dane ??????
Numai Cosmin a avut decenta sa recunoasca ca la ridicat in slavi pe "poponautul" de Alexa

restul sau evaporat
Atunci cind ii faceam mercenari, imi umpleati gura cu carne :diablo:acum ar trebuii sa intorc favorul unora, dar nu as rezolva nimic........
bianco_rossa
Jun 27 2006, 01:11 PM
MERCENAR.....si mai vroiau unii sa'l puna si capitan cand a revenit de la orezari....la cat de mult a fost iubit de galerie....
Ar fi putut pleca cu capul sus...fara comentarii inutile..care nu fac decat sa aduca dezamagire si sa ne faca sa ne gandim..daca intradevar vreun fotbalist isi iubeste echipa si suporterii....sau sunt doar vorbe aruncate in vant...praf in ochii fraierilor cum s'ar zice...
Exact ca si plesca...de fapt marea lui iubire este Puli....si cand imi aduc aminte ca la bacau...nu mai incapea de mandru ce era cand ii ceream un autograf...
Si hai sa fim seriosi....ca nu se ducea niemni sa'i omoare familia....ca doar nu e asa mare vedeta internationala...e un simplu om...jucator..in care noi ne'am pus prea multa baza...
RUSINE!!!!
Max
Jun 27 2006, 01:18 PM
Toti l-am ridicat in slavi..nici nu se putea altfel la momentul respectiv..acum regretele sunt tardive.

'geaba il injuram , 'geaba il criticam....pe viitor ar trebui sa fim mai ponderati..fie ca se numeste Petre , Moti sau Niculescu..la urma urmei pe ei ii doare'n cot de noi....ptr. ei banu' sa iasa...restu'...apa de ploaie.
StefanRealGangsta
Jun 27 2006, 01:32 PM
Alexa .... nu am cuvinte ... un om jalnic , un om de nimic , nu pot decat sa'i transmit multa _|_
Perro
Jun 27 2006, 01:32 PM
iar vinde Netoiu toata echipa F** de securist. Si parca vad k numai ratatii o sa aduca k nu mai baga nimeni bani de transferuri
yo_the_best
Jun 27 2006, 01:35 PM
Mike_FCD
Jun 27 2006, 01:59 PM
Penibil, scarbos, fara onoare, o mizerie,un gunoi...astea sunt cuvintele cu care il pot descrie pe "cainele pana la moarte" asa cum s-a autodeclarat acum ceva vreme acest dAN aLEXA. Daca stau sa ma gandesc, pe acest "jucator profesionist" vroiam sa-l punem capitan, desi FLORENTIN PETRE inca era la noi, si incepusem sa uitam ca el este defapt CAINE PANA LA MOARTE! Realitatea este cruda si devine un obicei ca toti jucatorii lui DINAMO sa fie "caini pana la moarte", dar numai pana apare o suma maricica de bani,un contract de vreo 100-150 de mii de euro,pentru care spun adio echipei noastre de suflet. Pana in acel moment sunt "caini", din acel moment sunt veritabile JAVRE. Si aici nu il includ pe FLORENTIN, care desi a plecat,ramane CAPITANUL NOSTRU! Viata merge inainte, mereu vor exista jigdoii precum aLEXA (grigorie a avut macar bunul simt sa nu dea declaratii jegoase).
DINAMO nu sta in astfel de oameni. DINAMO SUNTEM NOI!
DOCTORU'
Jun 27 2006, 02:03 PM
Da' care-i adevaratul Alexa?
maria09dinamovista
Jun 27 2006, 02:08 PM
Alexa??Cine-i asta???A...parca am auzit ceva de aceasta persoana daca o putem numii asa...e "curva" lu' Netoiu alta panarama de om care nu merita nimic tot ce a vrut a fost sa distruga armonia de la Dinamo impreuna cu Berbecali.Alexa a uitat cum a fost primit la venirea din China,dar noi suporterii n-am uitat nimic si nici "declaratiile de iubire" fata de club si echipa.Daca cineva spunea ca va pleca la Poli peste 6 luni spuneam ca nu e intreg la minte,ca e nebun,dar iata asa isi arata unii oameni adevaratul caracter uitand clipele frumoase petrecute intr-un loc....
RedDogFaneParty
Jun 27 2006, 02:12 PM
Dan Alexa... cine e jucatorul asta???? AAAAAAAAAAAaaaa Ala care facea poze cu coasa si cu craniile pe ea, dedicata de ultrasii dinamovisti??? Daaa asa e, cu acea coasa a taiat iubirea noastra pentru el. "O VORBA DE PE STRADA O STIU TOTZI AI MEI...CELE MAI MULTE CURVE NU-S FEMEI"! IN MM DE JE**S SA NU TE MAI PRIND PRIN STEFAN CEL MARE!!!! PUTI A KKT!
COSMIN C
Jun 27 2006, 02:13 PM
Ce gluma amara....
" Alexa i-a transmis lui Ropo ca trebuia sa ii ia locul in linia de mijloc a lui Dinamo si sa aiba grija
sa nu dezamageasca suporterii."I-o fi spus si cum e cu "declaratiile standard?"
catalinmv2002
Jun 27 2006, 02:40 PM
Nu ma asteptam Dane de la tine sa te delimitezi de noi astfel si sa ne jignesti. esti un mincinos, un ipocrit, un tradator. cand te vei transfera la urmatorul club, vei spune la fel, ca declaratiile de dragoste pt poli erau de conjunctura?tu esti de conjunctura. a fost binevenit acest moment, sa vada lumea ce caracter infect esti. dar cum puteai fi altfel, daca esti copilul lui netoiu. voi 2 sunteti niste mizerii de oameni
garcya
Jun 27 2006, 03:13 PM
Dane esti o jigodie de om si o mare curva cu 2 fete......altceva nu mai am sa-ti spun....
Achile
Jun 27 2006, 03:18 PM
Mare panarama de om frate!!Si el si netoiu...Candva credeam ca este capitanul adevarat al cainilor..ca este un urmas al regretatului Hîldan..dar acum ne dam seama ca este o persoana fara pic de caracter..care uita momentele petrecuta..si dragostea de care s-a bucurat..si pleaca!!Si cum nu ne-a durut plecarea lui..mai si face declaratii care ranesc si inima celui mai mic dinamovist!!Doar un scav al lui netoi!!Sper din toata inima ca in groapa sa nu intre dekt ca aadversar..si sa plece pe usha din dos
Ashtray
Jun 27 2006, 03:18 PM
Zizuu
Jun 27 2006, 03:24 PM
alexa asta e scamator mare ... a zis k isi incheie cariera la

... da uite ... javra ... a plecat la ratatii aia de la timisoara .. RUSINE ALEXA ... personal te vroiam capitan dupa plecare lu petre ... bine k nu ai ajuns k cine stie ce dreacu' mai iesea ...
Rebel
Jun 27 2006, 03:25 PM
acest jucator nu mai merita bagat in seama. Un singur lucru ii doresc ca ,galeria lui Polii sa nu il lase sa joace si sa-l huiduiasca la fiecare meci si sa fie astfel scuipat pe 2 stadioane
ALEXANDRA
Jun 27 2006, 03:34 PM
nu ma asteptam sa fi o panarama alexa ,esti un pervers ci un cretin ca ai jighnit toti suporteri si fosti colegi .ai manjit numele dinamo si nu merita esti un retardat
Achile
Jun 27 2006, 03:37 PM
Dane!!Acum citesti oare forumu de pe site?sau esti pe forumu lu poli?MM de tradator..candva spuneai ca ne iubesti..ca nu ai juca nicaieri in tara..si ca ce ai simtuit cand ai venit din china simti odata in viata..asa e ma...odata in viata esti asa iubit..dute acolo sa te ia aia la p**a si satys dea la m**e la meci..ca asta meriti poponarule!!Dute acolo sa te injure de la primu antrenament!!
snake_warior
Jun 27 2006, 03:53 PM
nu merita sa ne mai stresam ca oricum toata lumea stie ca ii un retardat....
manedadog
Jun 27 2006, 06:04 PM
POPONARULE .....alexa ............DA TU ESTI UN POPONAR SAU MAI BINE ZIS FETITA LUI netoiu!SA DEA DUMNEZEU SA AI SOARTA LUI CISSE DIN VARA ASTA!HAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHA muşeţel CIRNATULE !
LUI alexa muşeţel LUI alexa! kkt de om ce esti !
bigbobo
Jun 27 2006, 06:44 PM
Pacat de primirea facuta de suporteri asta iarna la aeroport...Cat de usor uita unii oameni...Sa-i fie rusine...
mph
Jun 27 2006, 07:46 PM
Salut. Mare pacat este sa il huliti pe Alexa. Ce ati fi vrut sa zica? Trebuie sa joace undeva. Sunt tare dezamagit de reeactia asta impotriva lui Alexa.
Nexus
Jun 27 2006, 07:53 PM
alexa nu este jignit numai de dinamovisti,ai vazut cum a fost primit de suporteri lui puli?cu masina politiei a plecat de la antrenament.suporterii lui puli vor sa`i vopseasca masina
vede el acum ce inseamna sa pleci de la Dinamo....mumu alexa
DarkSide
Jun 27 2006, 07:53 PM
Multumesc alexa pentru ca ti-ai dat arama pe fata! Iti vine bine echipamentul mov si sunt convins ca tot ceea ce mai ai rosu este felinarul de la intrarea la tine in camera...Succes!
snake_warior
Jun 27 2006, 08:03 PM
QUOTE(Nexus @ 27 Jun 2006, 20:53)

....mumu alexa
sa stii ca exact asa au strigat si suporterii de la poli
fl0r1nel
Jun 27 2006, 08:05 PM
A venit Pascovici care a zis ca va declara pe teren ca e caine. Nu merita sa il injuram pe Alexa pt k pierdem timpul. Sa joace la Poli k putin imi pasa
snake_warior
Jun 27 2006, 08:07 PM
lasa sa joace la poli....ca`l injura timisorenii, nu trebe sa`l injuram noi...
fl0r1nel
Jun 27 2006, 08:12 PM
QUOTE(snake_warior @ 27 Jun 2006, 21:07)

lasa sa joace la poli....ca`l injura timisorenii, nu trebe sa`l injuram noi...

pai da ce draeq? sa ne vedem de echipa noastra
snake_warior
Jun 27 2006, 08:17 PM
bine spus fl0r1nel .... oricum si noi l`am injurat pana ne`am plictisit
bogdan.patrick
Jun 27 2006, 08:17 PM
omu' face ce trebuie.
atata timp cat a jucat la dinamo eu zic ca a facut-o cu sufletul. nu ca multi altii.
lu' danciu,care vb aia ne-a injurat si ne-a dat la m**e si dupa ce s-a intors la dinamo, iar acum e cu banderola pe bratz - lui ce ar trebui sa-i facem?
Jhan
Jun 27 2006, 08:18 PM
QUOTE(paddy @ 27 Jun 2006, 13:49)

Se pare cu tu intelegi in gura

ce plm sacrificiu a facut pt Dinamo
Crezi ca a plecat de la Dinamo, pt-ca a fost injurat de citiva " oligrofeni "

...Alexa e orfanul lui Netoiu, e si normal sa nu iubeasca suporterii si clubul Dinamo, atita timp cit il iubeste pe Netoiu .........
Suporteri de "kkt"...."jigodii" ...."oligrofeni" ....cu cine plm tii tu ma

..tu esti Dane ??????
Numai Cosmin a avut decenta sa recunoasca ca la ridicat in slavi pe "poponautul" de Alexa

restul sau evaporat
Atunci cind ii faceam mercenari, imi umpleati gura cu carne :diablo:acum ar trebuii sa intorc favorul unora, dar nu as rezolva nimic........
Cum adica ce sacrificiu a facut nene Alexa in iarna?Chiar asa der scurta ai memoria?Cred ca tradat cum s-a simtit el cand i-a fost amenintata familia dupa ce a refuzat Steaua nu ai vrea sa te simti vreodata...
Ma intrebi cu cine tin?Cu Dinamo tin,de aia nu vreau sa aud cum galeria lui Dinamo face tot posibilul sa alunge toti jucatorii de valoare sa vina sau sa mai stea aici.L-ati injurat si pe Danciulescu ,..si pe Barcauan...acum probabil ca la prima greseala a lui pascovici il veti injura si pe el.Mi-e scarba de asa "suporteri".Bine cel putin ca nu e dracu asa de negru si uscaturi sunt peste tot,la puli tm,chiar mi-au placut cum si-au dat arama pe fata,acum cu primirea pe care i-au facut-o lui Alexa.
Sezran
Jun 27 2006, 08:25 PM
pacat de cei citiva care si-au folosit capul atunci cind au scris. pustanilor de 10-12 ani care nu stiu decit sa injure cit mai scirbos, ca asa e mai "kul" parca as vrea sa le intorc cumva propriile urari. le transmit doar atit: sa luati la capacitate/bacalaureat exact atit cit meritati.
se inchide si se ascunde. topicul a devenit o rusine pentru site.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.