nubi1
Jun 26 2006, 09:59 AM
Eu am fost plecata si nu am avut prea mult timp sa observ ca nu sunt in conformitate cu regulamentul. No problem. Intrebarea mea este de ce votul este secret? Cautati sa manariti rezultatele? Sau va e rusine sa se vada cu cine votati? Nu prea inteleg si as dori o lamurire. Mersi.
FarfelkugeL
Jun 26 2006, 10:27 AM
Scuze pt offtopic: cu poxa ai secsi si...
Ogar afgan
**
Grup: Membri
Înregistrat: 13 Mar 2006
Locaţie: Bucuresti
Felicitari pt mesajul cu nr 69 :D
ONtopic, si eu sunt de parere cu tine.
Cai Lun
Jun 26 2006, 12:17 PM
a.. si eu care ma gandeam ca ai intrat sa mai pui 3 poze ca sa intri si tu in concurs...
Cum adica "manarii"? Am impresia ca cineva vrea ban? Daca acum nu ai intrat care e problema ta? Acest concurs nu te mai priveste! Daca nu esti de acord cu regulamentul nu ai decat sa nu participi la vot [si e valabil si pentru cei care "ii dau dreptate"]
Votul e secret, ca orice vot normal, corect, neinfluentabil si confidential pana la final. Nu vrem sa apara discutii si nu vrem ca voturile celor care deja au votat sa ii influenteze pe cei care vor sa voteze.
Dar cine a zis ca la final nu se vor putea vedea toate voturile?
Pana acum s-au adunat 52 de voturi.
anmini
Jun 26 2006, 12:21 PM
eu sper sa nu mai modificati nimic la concursul de miss, si asa sunt unele concurente degeaba acolo, in sensul ca s-au inregistrat, au pus pozele si ia-le de unde nu-s............

parca trebuia sa se voteze dinamovismul, eu asa am inteles..............
nubi1
Jun 26 2006, 12:56 PM
QUOTE(Cai Lun @ 26 Jun 2006, 13:17)

a.. si eu care ma gandeam ca ai intrat sa mai pui 3 poze ca sa intri si tu in concurs...
Cum adica "manarii"? Am impresia ca cineva vrea ban? Daca acum nu ai intrat care e problema ta? Acest concurs nu te mai priveste! Daca nu esti de acord cu regulamentul nu ai decat sa nu participi la vot [si e valabil si pentru cei care "ii dau dreptate"]
Votul e secret, ca orice vot normal, corect, neinfluentabil si confidential pana la final. Nu vrem sa apara discutii si nu vrem ca voturile celor care deja au votat sa ii influenteze pe cei care vor sa voteze.
Dar cine a zis ca la final nu se vor putea vedea toate voturile?
Pana acum s-au adunat 52 de voturi.
Daca se afiseaza voturile la final totul e ok. Si ce vrei sa spui cu "acest concurs nu ma mai priveste"? Nu am dreptul sa votez sau ce?.. tocmai pentru ca nu particip. Ban?! rofl.
RED75
Jun 26 2006, 01:20 PM
Si eu cred ca pentru a inlatura orice suspiciune ar fi ok sa se afiseze lista voturilor la final
Cai Lun
Jun 26 2006, 03:26 PM
QUOTE(nubi1 @ 26 Jun 2006, 13:56)

Si ce vrei sa spui cu "acest concurs nu ma mai priveste"? Nu am dreptul sa votez sau ce?
Vad ca desi imi citezi mesajele, te faci ca nu vezi tot ce scrie in ele... ti-am spus clar cum stau lucrurile si cred ca ti-am dat de inteles ca ma deranjeaza supozitiile aberante pe care le faci... ti-am demonstrat ca nu au acoperire, prin urmare nu mai dezvolta subiectul degeaba ca "te risti"...
Sezran
Jun 26 2006, 07:46 PM
stiu ca e foarte cald, dar unii din voi ar tebui sa isi puna si neuronul la treaba inainte de a scrie orice prostie le trece prin cap.
procedam astfel tocmai pentru a evita magariile si minariile care s-au intimplat la "jurnalist la dinamomania", venind din partea membrilor, nu a noastra.
subiectul e suficient de fiert pentru a-l inchide acum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.