Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Planuri de vacanta
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ... > Ministerul Turismului
Pages: 1, 2, 3
BoYkA
fotbal pe velodrom asa ca baietii
RED75
QUOTE(Clau_Goool @ 5 Feb 2009, 14:13) *
Dragilor eu prin aprilie am programata o vizita in Insula Britanica. Mai exact 4 zile de recreere. Sper sa nu am parte de zile in care sa tin prea mult umbrela in mana si sa pot sa vizitez cat mai multe locatii. Ma gandesc sa le bag in cap si grasilor de englezi culorile alb-rosii si am sa duc cu mine si fularul dinamovist.

Cand ma voi intoarce va voi prezenta cateva poze din frumoasa Insula Britanica, pana atunci imi duc traiul
in frumoasa si mirobolanta noastra tara...

Tocmai am aterizat acum cateva zile dupa o vizita prin "insula". Merita pe deplin! O sa te surprinda ca englezii nu sunt chiar asa "grasi" si nici ingamfati cum ii vede lumea. Doar ca incep sa se "coloreze" si ei din ce in ce mai mult datorita infuziei de populaltie de prin colonii. In plus, o zapada de 20 de cm peste noapte le-a paralizat in totalitate traficul si aeroporturile. Nu ma asteptam la asta.
Regretul meu este ca bugetul limitatat m-a oprit sa sustin Boro in deplasare la Chelsea (oricum au mancat bataie).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.