Cai Lun
Jun 21 2006, 10:01 PM
Camataru a jucat 3 ani la Dinamo, cu toate acestea suntem cu totii constienti ca el este una din marile glorii ale Universitatii Craiova. Insa acest lucru nu ii stirbeste cu nimic renumele. Prezenta sa intre anii 1986 - 1989 sub tricoul alb-rosu ne-a onorat. Tocmai de aceea va invit sa il cinstim cum se cuvine pe cel care astazi, 22 iunie, implineste 48 de ani. LA MULTI ANI, Rodion Camataru!
Diabolik_kidd
Jun 21 2006, 10:33 PM
La multi ani !!!! nu conteaza ca esti o glorie a craiovei la dinamo ai aratat ca ai valuare si asta e tot ce conteaza . La multi ani
Cai Lun
Jun 22 2006, 11:16 AM
Camataru este al doilea golgheter al Romaniei, cu 198 de reusite, dintre care 76 pentru Dinamo. A castigat Gheata de Aur in 1987, tot la Dinamo!
red_dog 4 ever
Jun 22 2006, 11:29 AM
La multi ani si felicitari pentru activitatea la Dinamo si la echipa nationala
iuliu
Jun 22 2006, 04:22 PM
Personal l-am prins pe Camataru numai la U. Craiova , dar am stiut mereu sa apreciez jucatori valorosi chiar daca au jucat la echipe rivale (inclusiv Steaua !)
Si fara indoiala Camataru a fost unul din ei. Un atacant percutant si productiv care ne-a scos destui peri albi in meciurile directe.
Stiu ca a jucat 3 ani la Dinamo , nu l-am putut vedea dar sunt sigur ca a dat totul pentru echipa noua , asa cum e de asteptat de la un adevarat profesionist.
LA MULTI ANI RODION CAMATARU , noi te apreciem pentru tot ce ai facut in fotbalul romanesc .
Off topic : stie cineva care e motivul inchiderii topicului lui Talnar ?
COSMIN C
Jun 22 2006, 04:27 PM
Off topic
Ce bine ca ai intrebat Iuliu !! Te asteptam acolo !!!
Ne deschide cineva topicul ala?
On topic
La Multi Ani, Camataru !!!
ALEXANDRA
Jun 22 2006, 06:33 PM
la multi ani !
multa sanatate
red_dog_rahova
Jun 25 2006, 07:43 AM
La multi ani Rodion !!!!
ALEXANDRA
Jun 25 2006, 03:07 PM
la multi ani !
hunter
Jun 25 2006, 03:49 PM
la multi ani Rodion Camataru ...nu conteaza unde ai mai jucat atata timp cat la Dinamo ti-ai facut datoria...multa sanatate !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.