nunweiller
Jun 21 2006, 10:09 AM
toata lumea e impresionata de noii jucatori ai lui dinamo. Evident nici urma de strategie, doar inspiratia lui rednic.
Problema e ca nu avem secunzi. cine e mihai teja? preparator fizic scolit la coverciano si antrenor la o echipa de copii de-a lui dinamo. asta am gasit cautind pe google. o fi ceva de capul lui?
marius bratu: fost portar pe la bacau si rapid, tinar. la vaslui cred ca a pregatit portarii bine.
stie cineva mai multe despre abilitatile lor ca antrenori?
stie cineva ce secund mai vine la dinamo?
Cai Lun
Jun 21 2006, 01:22 PM
La vremuri noi, oameni noi... numai Moraru si Tene sunt buni? Sau numai Mihaescu si Talnar? Nimeni nu se naste antrenor, dar poate deveni. Eu zic ca nu ar fi corect sa incepem deja cu reprosurile. Macar noi sa avem rabdare.
DAN RED DOG35
Jun 21 2006, 02:11 PM
Eu am auzit ca vine si Jean Vladoiu antrenor secund,sper sa faca treaba buna alaturi de Mircea Rednic mai ales ca e o fire mai apriga si poate da jos militaria din pod.Multa bafta Jane la inceputul carierei de antrenor.
Nexus
Jun 21 2006, 02:47 PM
Chiar mai conteaza cine o fi acest Mihai Teja?Dar de Mourinho cine drecu` o auzit pana sa castige Cupa Uefa cu Fc Porto?Era si el un fost traducator,atat.Nu ma intereseaza cine vine atata timp cat se face performanta la club....
RED75
Jun 21 2006, 02:59 PM
Performanta, toti dorim asta. Poate s-o faca acest Teja cu Rednic care cred ca stie sa-si aleaga oamenii. Din pacate nu pot schimba actionarii care sunt departe de notiunea de performanta

.
red_dog997
Jun 21 2006, 08:10 PM
N-am auzit de Mihai Teja pana acuma, dar sper sa faca treaba buna, asta daca e unde cred eu...
nunweiller
Jun 21 2006, 08:31 PM
asa cum ma asteptam nimeni nu stie nimic.
in momentul in care a venit secundul lui alexanco la noi am zis bravo, excelent, sint alaturi de el. de data asta nu pot sa nu observ niste lucruri anormale.
1. un principal trebuie sa aiba doi trei secunzi seriosi si cu experienta. rednic are unul: teja(care a fost preparator fizic la dinamo 2), fara experienta.
2. antrenorul cu portarii este un om care de-abia a terminat sa joace si nu a fost un portar bun, ci o rezerva.
asta inseamna lipsa de coerenta si inexistenta unei strategii. poate ca teja este marea speranta a antrenoratului romanesc, poate bratu va fi cel mai mare antrenor de portari, dar deocamdata nu pot sa zic decit: prea multi incepatori la o echipa ca dinamo. este clar ca vor gresi pt ca nu au experienta si de aceea sa speram ca talentul lor va depasi inevitabilele erori generate de lipsa experientei.
aceeasi problema apare si la lotul de jucatori: predescu - bun, dar fara experienta, scarlatache - f bun, poate deveni o certitudine, ilin ?, pacurar ? etc etc
sper doar prin prisma evolutiei unor echipe construite identic: national sau sportul studentesc.
si intreb din nou: cine este mihai teja si ce a facut el in ultimii 5 ani?
marcher
Jun 21 2006, 09:13 PM
Cine e si ce vrea militienii? Cine e teja? E DINAMO zilelor noastre, care se restructureaza 15 ani, se modernizeaza de 15 ani si intinereste de 2 ori pe an. E simbolul miscarii browniene vesnice din curtea noastra.
paddy
Jun 21 2006, 09:21 PM
Diabolik_kidd
Jun 21 2006, 10:32 PM
Mai putin conteaza cine este acest mihai teja principal este ce va face la dinamo si atata tot in rest nimic nu mai conteaza
Nexus
Jun 23 2006, 10:48 AM
QUOTE(Diabolik_kidd @ 21 Jun 2006, 23:32)

Mai putin conteaza cine este acest mihai teja principal este ce va face la dinamo si atata tot in rest nimic nu mai conteaza
Ai dreptate.Performanta conteaza nu numele celui care o aduce.
red_dog 4 ever
Jun 23 2006, 11:07 AM
Secund”, cu Coverciano
Antrenorii secunzi ai lui Rednic sunt Mihai Teja şi Marius Bratu (cu portarii). Dacă al doilea este cunoscut de pe vremea când apăra, despre primul se ştiu mai puţine. Are 28 de ani, a absolvit cursurile pentru preparatori fizici ale renumitei şcoli italiene de la Coverciano şi are şi licenţa A ca antrenor, adică poate fi “principal” la Liga a II-a şi “secund” la prima, lipsindu-i doar licenţa PRO. A activat timp de cinci ani în cadrul clubului Dinamo, la Centrul de copii şi juniori, apoi ca preparator fizic la Dinamo II. Timp de şase luni a colaborat cu “Puriul” la FC Vaslui. “Ne-am înţeles foarte bine, şi de aceea, când a fost numit la Dinamo, m-a luat cu dânsul”, ne-a spus Mihai. (Cătălin ANTON)
red_dogvitan
Jun 23 2006, 12:49 PM
Hmmm cu acest MIHAI TEJIA POATE O ADUCE o schimbare in viitor!!!!
mad_dog_luk
Jun 23 2006, 09:50 PM
Sincer , am incredere in rednic , desi pt inceput ... ( sorry d copy / paste ) : " Jucătorii Miroslav Vujadinovic (Buducnost Podgorica) şi Antonis Makris (APOP Kiniras) au efectuat, vineri, primul antrenament sub comanda lui Mircea Rednic şi provin de la formaţii ce au retrogradat din prima divizie a campionatelor în care au evoluat sezonul precedent " , sau " Miroslav Vujadinovic, în vârstă de 23 de ani, evoluează pe postul de portar şi a jucat ultima oară la formaţia FK Buducnost Podgorica, cu care a terminat pe locul 14 din 16 echipe în campionatul Serbiei-Muntenegru. De asemenea, el a fost al treilea portar din lotul Serbiei-Muntenegru cu care a participat la Campionatul European under 21.
Antonis Makris a evoluat ultima oară la formaţia cipriotă APOP Kiniras Pegeias, care s-a clasat pe locul 12 din 14 formaţii, cu doar 18 puncte . "
E bine macar k omu s-a prins k trebe sa umble la linia de fund ...
DUMMY
Jun 24 2006, 12:45 AM
Mihai Teja e un super jucator , super fotbalist , viitoare super vedeta !
viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
COSMIN C
Jun 24 2006, 12:59 AM
Tu ce faci la ora asta? Te-ai trezit sa bei apa si ai nimerit aici?
Esti sigur ca stii ca Mihai Teja e antrenor? Sau, nu conteaza, asa e cand te trezesti brusc din somn....
hunter
Jun 25 2006, 04:20 PM
QUOTE(DUMMY @ 24 Jun 2006, 1:45)

Mihai Teja e un super jucator , super fotbalist , viitoare super vedeta !
viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nu ...de fapt e un preparator fizic ales de Rednic in stafful lui Dinamo caruia ii doresc ca la anul pe vremea asta sa poarte un tricou galben pe care sa scrie 18
fl0r1nel
Jul 18 2006, 01:17 PM
Cred ca daca Rednic l-a vrut, atunci e un antrenor bun. Marius Bratu a fost un portar bun, tin minte cateva meciuri Dinamo-Astra in care Bratu a aparat foarte bine impotriva lui Dinamo.
red_dogvitan
Jul 18 2006, 01:56 PM
Sa speram ca o sa faca treaba buna acest Mihai Teja
R.E.D.F.O.R.E.V.E.R.
Jul 18 2006, 02:22 PM
Eu pot doar sa observ ca media de varsta din echipa noastra a scazut mult fata de ultimii ani si aici iau in calcul si
antrenorii principali secunzi nu conteaza. poate ca numele teja nu spune mai nimic in momentul de fata, poate ca nu va
spune niciodata nimic pentru ca intotdeauna sucesele unei echipe sunt atribuite in primul rand antrnorului principal,
jucatorilor, actionarilor, patronilor si poate mai apoi secunzilor. Tot ceea ce conteaza este ca atunci cand cineva munceste
pentru echipa noastra, acest lucru fiind poate cea mai mare calitate a lui teja acum, nu merita sa fie cautat la trecut ci sa
fie lasat sa demonstreze ce poate.
MULT NOROC.
fl0r1nel
Jul 18 2006, 02:58 PM
Trebuie sa avem incredere in el, si in Mircea Rednic.
coolio
Jul 18 2006, 11:06 PM
mihaiul90
Aug 17 2006, 11:37 PM
Eu consider ca e bine sa avem un secund tanar si daca conducerea nu l-a lasat pe Rednic sa-i ia pe aia cu care a lucrat Ando mai bine ca l-a luat pe acest Mihai Teja...
QUOTE(hunter @ 25 Jun 2006, 17:20)

Nu ...de fapt e un preparator fizic ales de Rednic in stafful lui Dinamo caruia ii doresc ca la anul pe vremea asta sa poarte un tricou galben pe care sa scrie 18

Si eu ii doresc exact acelasi lucru
adebayor : haita_lui_odin
Oct 25 2006, 12:40 PM
zici k e fra-su lu niculescu :))
bianco_rossa
Oct 25 2006, 06:30 PM
pai daca tot e preparator fizic...sa'i prepare bine pe baieti ca ii asteapta cam multe anu'

nu'i contesc abilitatile de preparator..dar in schiiimb...mai are de lucrat putin la atitudinea fata de suporteri..ca totusi...nu este UN NUME la Dinamo
nunweiller
Oct 25 2006, 06:42 PM
nu cred ca se ocupa de alergari. l-am vazut cu un catastif in mina la meciuri. banuiesc ca el e cel care noteaza pentru rednic. in timpul meciurilor, de multe ori, rednic discuta cu el.
totusi, nici acum nu se cunosc foarte multe lucruri despre mihai teja. doar ca seamana cu cl niculescu.
redlady08
Oct 25 2006, 10:05 PM
e cam bine dispus omul, e plin de viata.....sa speram ca stie si meserie

(ca gura nu-i mai tace

)
mihaiul90
Oct 25 2006, 10:47 PM
Mai, e antrenor secund nu preparator fizic, s-a anuntat la prezentarea lotului la inceputul sezonului, nu stiu cine v-a bagat in cap ideea ca e preparator fizic.
mihaiul90
May 5 2007, 11:32 PM
QUOTE(hunter @ 25 Jun 2006, 17:20)

ii doresc ca la anul pe vremea asta sa poarte un tricou galben pe care sa scrie 18
Si pana la urma va purta acest tricou

datorita acestei echipe minunate care este Dinamo !
dinamodgirl
May 8 2007, 06:04 PM
Bravo lui, defapt bravo

!
redmania
Jun 24 2007, 12:33 PM
Jiji tocmai a anuntat ca Mihai Teja va face parte din staff-ul lui Hagi.
E o pierdere pentru noi ?
djmihaitza
Jun 24 2007, 12:38 PM
Teja este un "meserias" in adevaratul sens al cuvantului, dar in acelasi timp si un profesionist.
Din cate am inteles este ceva neam cu Hagi si cu jiji si asta a contat in alegerea sa, plus (re)venirea lui Iulica Mihaescu.
E mai antrenor decat Hagi.
Este o pierdere evidenta.
dinamovistu'92
Jun 24 2007, 01:46 PM
a plecat la stoaia...pacat...a gresit cand a ales asta

oricum stoaia nu face treaba cu Hagi...deabia le strica echipa
redlady08
Jun 24 2007, 02:32 PM
mda....doar prin grad de rudenie se expica cum de a ajuns acolo....oricum Rednic stie cel mai bine cine il poate ajuta din aceasta postura de antrenor secund
Cai Lun
Jun 24 2007, 02:56 PM
Hai ca e mai bun Mihaescu decat el!
redlady08
Jun 24 2007, 03:03 PM
pai normal ca e mai bun...dar fiind topicul lui Teja nu am vrut sa pomenesc aici de el
mihaiul90
Jun 24 2007, 03:17 PM
Vorbiti de parca ar fi plecat deja... oierul abereaza multe si putine din ele sunt adevarate. Eu nu cred ca Teja se va duce la steaua pana nu-l voi vedea cu ochii mei intr-un tricou jegos, murdar si imputit cu miros de branza de oaie...
florin_80
Jun 24 2007, 03:36 PM
QUOTE(Cai Lun @ 24 Jun 2007, 15:56)

Hai ca e mai bun Mihaescu decat el!
Habar n-ai, in primul rand, nu fac chiar unul si acelasi lucru. In al doilea rand, Teja este scolit la Coverciano si este si preparator fizic (nu e doar un simplu antrenor secund)...faptul ca am fost feriti de accidentari grave si stupide este si meritul lui (alaturi de Oneto). Am respect pentru Mihaescu, dar in cazul asta nu-l pot pune pe aceeasi treapta cu Teja.
dudu1961
Jun 24 2007, 03:47 PM
Hai , ca vom traii si vom vedea ! Sper sa aiba dreptate pozitivi nu negativistii ! Putem vorbi cumva de tradare ?
florin_80
Jun 24 2007, 04:01 PM
Odata cu acest transfer (daca se va realiza) toate dedesubturile de la echipa se vor transfera si ele la steaua.
rew
Jun 24 2007, 04:03 PM
Teja asta chiar a facut treaba la Dinamo. Rednic fara el era doar un fel de selectioner care aseza jucatorii in teren. Ar fi pacat sa plece.
redmania
Jun 24 2007, 04:51 PM
si eu cred ca "secretele" noastre vor fi stiute de oitze in cazul in care Teja va pleca...
daca va fi sa plece asta e, il avem pe Onetto ca preparator fizic iar antrenor secund pe Mihaiescu.
tudor_spartanu
Jun 24 2007, 08:26 PM
nu cred ca va pleca!doar daca il ademeneste jiji cu miorul lui de branza mucegaita!ar face o mare greseala!sper sa demonstreze ca e dinamovist adevarat!jiji vb numai prostii ca de fiecare data!sper sa nu fie adevarat!teja nu pleca/sa-i dam muuie lui stoia!
Cai Lun
Jun 24 2007, 09:35 PM
Bai nene. Oricum am da-o.... meritul e al grupului de jucatori. E adevarat, ca si antrenorul... insa hai sa vorbim cinstit.. nu ne comparam frate cu oile. Poate sa le spuna Teja herminelor si cum creste gazonul in Groapa, ca tot suntem peste ei. Problema e ca grupul si atmosfera de la Dinamo sa continue, sa reusim sa avem in continuare stabilitate si jucatorii sa joace si din placere, sa fie spiritul de echipa, etc... ca e sau nu e Teja, ca are sau n uare merite, asta e partea a doua, poate e mai slab Mihaiescu decat el, poate e mia bun, dar atata timp cat grupul de jucatori nu este afectat si cat timp relatiile formate se patreaza, totul va fi ok, indiferent de staff-ul tehnic.
redmania
Jun 24 2007, 09:55 PM
QUOTE(Cai Lun @ 24 Jun 2007, 22:35)

...dar atata timp cat grupul de jucatori nu este afectat si cat timp relatiile formate se patreaza, totul va fi ok, indiferent de staff-ul tehnic.
eh, nici chiar asa...fara Rednic nu stiu daca o sa mai mearga treaba la fel de bine.
E adevarat ca Teja e un pion important in staff-ul tehnic si e adevarat ca este doar un...pion. Insa nu trebuie sa generalizam la intreg staff-ul tehnic...ca nu stiu cum ne-am descurca fara "regele" Rednic.
Cai Lun
Jun 24 2007, 11:02 PM
Pe dinafara e vopsit gardul...
POOL
Jun 25 2007, 09:31 AM
@Cai, daca era antrenor Ion Marin, Florin, sau mai stiu eu ce antrenor, tot la grupul acesta de jucatori nu stiu ce mari rezultate aveam.
mihaiul90
Jun 25 2007, 12:16 PM
Nu cred ca s-a referit la Mircea Rednic, stafful tehnic inseamna si antrenorii secunzi, preparatorii fizici si antrenorul cu portarul. Cred ca aici facea referire Cai Lun. Cat despre Teja... esti o mizerie... auzi si tu nu a putut refuza oferta zdelei... Sa se duca invartindu-se nu avem nevoie de oi deghizate la echipa...
biancap78
Jun 25 2007, 12:23 PM
Chiar ar fi pacat sa plece....A facut treaba buna alaturi de staff-ul tehnic...Ar fi bine ca jucatorii sa nu fie afectati daca el va pleca insa orice miscare in alcatuirea staff-ului ar putea afecta echipa poate prin schimbarea tipului de antrenament....sau nu stiu...Sa speram ca nu va pleca...si in cazul plecarii ca jucatorii nu vor fi afectati....
mihaiul90
Jun 25 2007, 12:31 PM
Tu nu citesti prima pagina a site-ului sau macar ce am scris eu deasupra ta ?

Nu auzi ca nu a "putut" refuza oferta plina de miros de branza de oaie stricata venita impreuna cu hartie de tip spurkata si va pleca la oile imputite si demente ? Gata, pa-pa Teja, e o chestiune de zile, poate ore... nu mai e antrenor secund la Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.