Anonymous
Oct 20 2002, 10:10 PM
Dupa meciul din seara asta cu National tind sa cred ca Dinamo si-a revenit si are forta sa mearga bine restul campionatului .. insa nu putem spune nimic deocamdata. In fotbal totul e posibil si nu se stie niciodata de unde NU sare iepurele ....
Oricum eu le urez succes baietilor nostri si sa joace la fel in continuare, daca se poate si mai bine!
Sezran
Oct 21 2002, 12:20 PM
ma bucura revenirea lui DInamo si nu pot sa nu jubilez vazind ca nu joaca prazarii de 2 bani frasineanu si barcauan chiar si burca (dar el are timp ca e tinar). cit despre joc, prea multe ratari!!!! trebuia sa fie 5-6 la 0. nu inteleg de ce se insista cu danciulescu. iarasi nu a facut nici un dribling sau sut ca lumea. mai bine joaca marica 90'. daca nu face nimic, nu e nici o diferenta fata de situatia actuala, dar macar se formeaza. pare promitator.
pe de alta parte am vazut o lista cu salariile jucatorilor de la dinamo. diferente imense!!!! burca are 20-30 mii usd parca, in timp ce marica are 2500 usd pe an!!!!!!!!!!!! doar pentru ca burca e angajatul lui popescu?
Sezran
Oct 28 2002, 09:39 AM
cred ca am jubilat prea mult dupa meciul cu national. simbata urmaream scorul pe teletext si ma bucuram vazindu-l cum creste. mi-a trecut la stiri, cind am vazut golurile. un 5-0 care nu poate sa ma bucure deloc, pentru ca:
1. inteleg ca meciul a fost slab
2. doua goluri au fost din penalty
3. iar a jucat danciulescu (macar acum a marcat un gol, penalty-urile nu se pun)
4. iar au jucat prazarii barcauan (ma mir ca a marcat) si frasineanu (comentariul tv: "la una din nenumaratele pase gresite ale lui frasineanu, uta a avut singura ocazie" spune totul).
incep sa cred ca netoiu are mare infuenta la dinamo si el face echipa. altfel nu se explica folosirea prazarilor in detrimentul tinerilor lui dinamo.
stany
Nov 16 2002, 02:12 PM
Meciul acesta a fost o totala bataie de joc.Chiar daca al doilea gol al otelului nu a fost regulamentar,nu avem puterea de a acuja arbitrajul pt ca jocul prestat de baietii nostri a fost jalnic.Imi pare rau sa spun asta,dar apararea si inclusiv Gica au fost varza astazi.Si ceea ce este mai rau este faptul ca nu a fost nici un jucator despre care putem sa spunem ca a jucat daca nu foarte bine,macar bine.Sper ca nu am intrat din nou intr-o pasa proasta,mai ales acum cand urmeaza meciul cu steaua din cupa!!!
Reveniti-va si jucati cum ati jucat cu nationalul!
FORZA DINAMO!
CAINE PANA LA MOARTE!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.