Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gabi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
AfroDiTa`
Astazi din nou impreuna /Pt o cauza mai buna / Si ce conteaza UNDE? /Si ce conteaza CUM /Cand dupa CULORI SUNTEM NEBUNI Click to view attachment Click to view attachment

Fie vreme buna,Fie vreme rea,Caini pana la moarte si dincolo de ea
Cai Lun
a.... ma uit la primele doua poze si ma simt ca la concursul ala cu gasiti 5 diferente si castigati o masina de tocat.. tongue.gif Daca intr-adevar sunt identice, te rog sa stergi una dintre ele...

PS > Astazi e ultima zi cand se mai pot deschide topicuri..
bianco_rossa
Bine ai venit!!! beerchug.gif
Trebuie sa'ti spun ca arati fffff bine thumb.gif ....si unde mai pui ca esti fan Dinamo...Bravo!!!!!!!!
p.s.....we have a winner thumb.gif
dee_dee
QUOTE(Cai Lun @ 20 Jun 2006, 1:31) *
PS > Astazi e ultima zi cand se mai pot deschide topicuri..

Ole!! No offense Cai Lun da` chiar ma bucur. beerchug.gif

Si acum ca sa nu ziceti ca-s rea: mie Sabina mi se pare cea mai dragutza. thumb.gif Oke, am fost putin rea cu celelalte fete dar concursul e concurs.
PARANOIA
Intr-adevar o FATA FRUMOASA. icon_lol.gif
alexyutza
Bine ai venit Gaby!
Ai merita sa reprezinti Dinamo in Divizia A sexy ! ( a nu se interpreta crazy.gif )

O sedere cat mai placuta la noi! beerchug.gif
POOL
welcome.gif Cu cat mai mule dinamoviste cu atat mai bine. icon_lol.gif
f_rares
welcome.gif bine ai venit HAITA_DINAMO.gif
Antispring
Ma.. da' shi scrii pi spati? Barcauan sau Barsavan?
paddy
welcome.gif welcome.gif beerchug.gif beerchug.gif
Ignoral pe Antispring, in deplasare din Bulgaria impotriva lui Levsky a primit o lovitura de tirnacop direct in cap, cred ca de acolo i se trage 010.gif 010.gif
DAN RED DOG35
Nu am mai scris pana acum la nimeni pe topic de la miss dar acum nu ma pot abtine si trebuie sa spun ca esti cea mai piesa dintre toate welcome.gif
Claugoll09
semeni leit cu cainele tau ahahaha bananasmile.gif nana2.gif
Cai Lun
Pentru ca cele 3 fotografii atasate acestui topic sunt suficiente pentru a permite admiterea concurentei la Miss DinamoMania, Gabi este una din optiounile de vot pentru concurs! Felicitari si mult succes!

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.