Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine e mai suporter si cine e mai putin suporter?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sezran
O discutie interesanta dar care a inceput intr-un loc gresit. Copiez aici mesajele respective si ii invit pe autorii lor sa continue aici:

alekz :: 08.04.2004 / 09:55 :: ip: logged
pentru toti cei care cred ca nu merita sa mergi la meciuri decat cand echipa merge bine uitatzi-va la fiorentina care din a cazut in c2 iar la promovarea in c1 au umplut stadionul shi au relizat un spectacol de neimaginat la noi sau la sampdoria care acum dupa 4 ani in b realizeaza meci de meci ceva frumos .Ideea mea este ca echipa shi nu jucatorii trebuie incurajatzi shi va spun io ca vor veni shi rezultatelevenitzi pe stadion !!!!!!!1

bodo :: 08.04.2004 / 10:09 :: ip: logged
sa vin la meci si sa vad ce !? nu e de ajuns ca stau si ma enervez acasa in fata televizorului ? sa vad cum o echipa isi bate joc de suporterii ei ? sa vad un dobitoc care se antreneaza pt. LC cand el vinde tot ce prinde ? sa aflu in min 20 ca Niculescu joaca de fapt si ca nu este rezerva ? etc.... hai sa nu ne mai ascudem dupa deget si sa spunem adevarul, ori nu stiu sa joace, ori nu vor, ori nu au ambitie....

dio :: 08.04.2004 / 11:00 :: ip: logged
E optiunea fiecaruia daca doreste sa vina pe stadion sau sa priveasca meciul la televizor. Nu stiu cum se intampla ca la meciurile mari cu stiaua, rrapidul sau craiova nu mai avem loc pe stadion de acesti televizomani. Nu mai este bun fotoliul la aceste meciuri? Sau vreti sa va laudati in fata prietenilor ca ati fost la meci? Se mai intampla sa ii gasesti si pe locul tau si trebuie sa duci munca de lamurire cu ei, aratandu-le abonamentul.
Pentru cei care "isi dau cu parerea" din fata televizorului sau din ziare, o singura remarca: mai usor cu criticile, pentru ca dupa parerea mea, nu aveti nici un drept.

hot dog :: 08.04.2004 / 11:24 :: ip: logged
Bodo, eu nu merg la meci ca sa isi bata joc echipa de mine. Poate este mai comod la televizor. Dar eu nu pot sa nu fiu acolo langa DINAMO, in orice conditii. Am fost simbata pe stadion la National, am racit bocna, dar nu regret o secunda.
Dinamovist nu devii peste noapte si doar cand echipa joaca bine. Sunt de peste 20 ani alaturi de Dinamo si nu am regretat nici o clipa, indiferent de momentele grele (si au fost destule) prin care a trecut echipa.
Vezi ca Nationalul are nevoie de suporteri, poate te vei simti mai bine acolo. Mai ales ca ei castiga meci de meci...

bodo :: 08.04.2004 / 11:52 :: ip: logged
hai sa lamurim un lucru de la inceput : eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici sa ironizez asa cum face hot dog sau dio.... eu cred mi-am exprimat parerea civilizat si nu am provocat pe nimeni, nici nu am devenit dinamovist peste noapte, si creti-ma ca am fost pe stadion incepand cu 1980 si in cupele europene si in campionat si in cupa de foarte multe ori si am asistat atat la victorii cat si la infrangeri dar tot dinamovist am ramas si o sa raman in continuare dar asta nu inseamna ca nu am voie sa imi critic echipa cand joaca prost.... cand Dinamo a fost eliminata de catre Spartak nu am avut nici cea mai mica parere de rau si nici nu am criticat pt ca Dinamo a jucat ca o echipa europeana cu ambitie si a parasit competitia cu fruntea sus chiar daca a facut-o in turul II. In concluzie, ramanem caini pana la moarte chiar daca venim pe stadion sau nu, dar cand se greseste, ai dreptul sa ii judeci pt ca suferinta unui suporter nu se poate compara cu nimic....!!!

dio :: 08.04.2004 / 11:59 :: ip: logged
Nu cred ca este cazul sa facem analogii cu ce s-a intamplat anul trecut. Este adevarat ca am jucat foarte prost cu Argesul. Mai grav decat jocul in sine mi se pare atitudinea de delasare totala a unor jucatori. Chiar daca tactica lui Andone a fost aceea de a nu primi gol, cum au raspuns in teren Tames, Niculescu, Grigorie, Ciubotariu si Pereny mi se pare de neiertat. Am pierdut cu Nationalul si cu Argesul pentru ca prea multi jucatori nu sunt in forma sau nu au chef. Daca ar fi tras de ei cat ar fi putut de mult sau ar fi murit pe teren pentru fiecare minge sunt convins ca reprosurile noastre ar fi fost mult mai blande.
Vina, in principal, este si a conducerii pentru ca nu avem dubluri pe posturi. Am vazut ca propuneti tot felul de formule de echipa. Spuneti-mi si mie va rog ce inlocuitori aveti pentru Tames, Badea, Grigorie - toti din linia de mijloc. Ca sa nu mai vorbesc de inlocuitorii pentru Danciu si Niculescu.
Si Ando e cu echipa aceasta pe primul loc. Inca.

alekz :: 08.04.2004 / 12:03 :: ip: logged
asa dio bine ia-te de televizomani ))))))0

hot dog :: 08.04.2004 / 12:19 :: ip: logged
Bodo recunosc ca in ultima fraza m-am lasat dus de val si imi cer scuze. Dar ai gresit cand ai pus problema asa :"sa vad cum o echipa isi bate joc de suporterii ei ? ". De aici a plecat supararea mea.

bodo :: 08.04.2004 / 12:29 :: ip: logged
Ca sa intelegi ce am vrut sa spun o sa-ti pun o intrebare ? Cati colegi sau prieteni ai care sunt suporteri ai echipelor Steaua si Rapid ? O sa te las sa te gandesti de ce am pus aceasta intrebare....
In alta ordine de idei, crezi ca daca esti pe stadion sau in fata tel, nu suferi la fel ? As vrea sa-l intreb pe dio de cate ori s-a deplasat in strainatate la meciurile lui Dinamo ?

alekz :: 08.04.2004 / 12:36 :: ip: logged
bah sa intelegetzi ceva ideea e ca un suporter adevarat merge pe stadion .cati din provincie n-ar da sa vina la toate meciurile iar noi cei care locuim in bucuresti sa ne batem joc shi sa mergem 2000 pe stadion pai shi gloria bistrita are media de suporteri mai mare . asa ca dak nu tinetzi la ECHIPA DINAMO shi nu la jucatorii ei nu va mai da-tzi mari dinamovisti pe mirc shi pe forum ca va complacetzi in rusine!!!!!! p.s chiar sunt curios ce lume o sa fie cu otelu' eu unu imi fac datoria shi merg la toate meciurile de acasa .

bodo :: 08.04.2004 / 12:42 :: ip: logged
alekz, asta este parerea ta, dar ce te faci daca vine vreun suporter care merge la toate meciurile din campionat adica si acasa si in deplasare si te ia putin la misto criticandu-te ca nu esti suporter adevarat daca te duci pe stadion numai cand Dinamo joaca acasa !!!???

hot dog :: 08.04.2004 / 13:03 :: ip: logged
Bodo cred ca m-ai inteles (sau m-am exprimat) gresit. Nu am spus ca nu suferi la fel la televizor. Cel putin in cazul meu este invers: sufar mai tare la televizor si tocmai de aceea ma duc pe stadion. Eu nu ii critic pe cei care nu vin la meci pt. ca fiecare are motive bine intemeiate si nu mi-as permite sa-i judec.
Ba chiar as prefera sa stea acasa cei care vin la stadion si tot meciul injura echipa.
In legatura cu intrebarea ta: am prieteni care tin cu diferite echipe: Steaua (destui), Rapid si Craiova (putini) si Dinamo. Dar mi s-a parut (poate sunt subiectiv) ca dinamovistii sunt mai aproape cu sufletul de echipa.
Cainele
:shock: Nimeni nu poate sa spuna ca e "mai suporter" decat altul ...dar sunt sigur ca in clipele grele sufera si cei care "s-au lipit" de fotoliu alaturi de cei care stau pe stadion in ploaie, sunt batuti de alde Garcea sau mai stiu eu ce.
Ideea pe care merg este de a fi alaturi de echipa ...de fenomenul DINAMO...oamenii vin si pleaca si foarte putini oameni de caracter am vazut in ultimul timp la club icon_evil.gif :
1948
multi se cred mai suporteri decat altii doar pt faptul ca sunt din bucuresti si au ocazia sa mearga la fiecare meci
sunt multi suporteri adevarati in provincie care nu au posibilitatea sa vina la fiecare meci ... eu sunt din piatra neamt si nu pot veni la fiecare meci , dar asta nu inseamna ca nu sunt suporter adevarat ... pt ca un drum de la piatra neamt la bucuresti e destul de scump ...
oricum ... FORZA DINAMO !
Anonymous
Chiar daac nu ma duc la toate meciurile lui Dinamo si sunt din Buc, imi poti spune ca nu sunt un suporter adevarat ?
Bodo
alekz poate sa-ti spuna acest lucru.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.