Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cornel Predescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori > Foști jucători și antrenori la Dinamo
Sezran
Mijlocaşul Cornel Predescu a venit de la Unirea Urziceni pentru sezonul 2006-2007.
florin_80
E venit de la Urziceni, dar a fost la juniorii lui Dinamo, facand parte din grupa '87. Este cel care a marcat golul victoriei in meciul cu Forex.
alexyutza
Bine a venit !!!!! beerchug.gif
Sper ca Rednic nu s-a inselat in privinta lui !
Max
Bravo tata..de prospaturi avem nevoie...Bine ai venit !
caine de buzau
In sfarsit se incepe constructia unei echipe tinere! Predescu a dat doua goluri in turneul de baraj, si a jucat extrema dreapta. Rednic e antrenor curajos. Numai asa o sa avem si noi o echipa k lumea, prin tineri. Macar nu ma mai plictisesc acelasi fete pe care le vad de ani de zile. Si sunt si dinamovisti adevarati, crescuti aici de mici. Nu tot felul de plesani, hotoboci, aliuti si alte lighioane.
red_dog 4 ever
Acum sa vedem si care vor ramane
POOL
Sincer mie imi place mai mult echipa pe care o avem acuma decat cea din retur (numai cu vedete), astia sunt viitorul, astia ne vor reprezenta. thumb.gif
nunweiller
Predescu este un foarte bun jucator. ma bucur ca a fost promovat la echipa mare.
Nexus
Nu l`am prea vazut jucand,dar a jucat bine in meciul de baraj cu Forex.....a marcat si un gol superb.E bine ca se pune baza pe tineri care promit.
Diabolik_kidd
Deocamdata nu stiu ce sa zic despre el dar pare sa promita .Eu personal nu l-am vazut decat in meciurile de baraj dar ma impresionat.Oricum de remarcat curajul lui rednic de a incepe cu atatia tineri in conditiile in care actionarii o sa ii faca zile negre
RED75
Bravo Rednic! Sa vedem ce vei face in iarna cand, daca pustii astia or sa confirme, vor veni Borcica si Netoiu cu oferte sa-i dera la pachet in China ! 149.gif
Diabolik_kidd
Sa speraM cu nu va renunta foarte usor in acele situatii
r3d_d0g
Acest jucator cred ca va fi urmasul lui Florentin Petre la Dinamo. Are cam aceeasi istorie ca si idolul nostru, Petre. A inceput junioratul la Dinamo la varsta de 7 ani, la fel ca si Petre. Returul trecut a fost imprumutat la Unirea Urziceni asa cum a fost si Petre imprumutat la UTA cand avea 18 ani. Din ce am vazut eu, Predescu a dat gol in ultimele 3 meciuri pentru Unirea.

E un jucator bun, joaca mijlocas dreapta si sper sa i se ofere sanse sa arate ca merita sa imbrace tricoul alb-rosu mult iubit.
armagedon
Tine-o tot asa! HAITA_DINAMO.gif
Nexus
QUOTE(r3d_d0g @ 21 Jun 2006, 14:56) *
Acest jucator cred ca va fi urmasul lui Florentin Petre la Dinamo. Are cam aceeasi istorie ca si idolul nostru, Petre. A inceput junioratul la Dinamo la varsta de 7 ani, la fel ca si Petre. Returul trecut a fost imprumutat la Unirea Urziceni asa cum a fost si Petre imprumutat la UTA cand avea 18 ani. Din ce am vazut eu, Predescu a dat gol in ultimele 3 meciuri pentru Unirea.

E un jucator bun, joaca mijlocas dreapta si sper sa i se ofere sanse sa arate ca merita sa imbrace tricoul alb-rosu mult iubit.

Asa sa fie!!!
hunter
QUOTE(RED75 @ 19 Jun 2006, 19:54) *
Bravo Rednic! Sa vedem ce vei face in iarna cand, daca pustii astia or sa confirme, vor veni Borcica si Netoiu cu oferte sa-i dera la pachet in China ! 149.gif

nu stiu de ce dar am impresia ca Rednic nu o sa mai permita ceea ce permiteau alti antrenori icon_rolleyes.gif .... probabil ca nu va accepta sa aiba un anumit comision din vanzarea lor
armagedon
L-AM VAZUT IN MECIUL CU FOREX. UN MIJLOCAS OFENSIV RAPID SI TEHNIC PE LANGA ACESTEA FOARTE TANAR SI MAI PRESUS DE TOATE UN CAINE ADEVARAT ADICA EXACT DE CEEA CE AVEM NEVOIE IN ACESTE MOMENTE DURE DE RESTRISTE PT DINAMO. SUNT MANDRU DE NEA MIRCEA CA MIZEAZA PE ACESTI TINERI. TINE-O TOT ASA NEA MIRCEA CA O SA TE SUSTINEM. PREDESCU E VIITORUL LUI DINAMO. TINE-O TOT ASA.
r3d_d0g
ce gol frumos a dat cu albertville direct in vinclu a bagat-o! sa o tina tot asa!!
fl0r1nel
E tanar si ambitios, asa cum trebuie sa fie toti fotbalistii de la Dinamo!
FarfelkugeL
Bravo Cornele!
r3d_d0g
Bravo pustiule, ai jucat bine !!
Alun
Are valoare pustiul si cred ca ar fi bun si de nationala mica
r3d_d0g
din pacate nu face deplasarea la sofia pentru ca are de dat bacalaureatul. sper ca ze kalanga sa joace bine si sa poata sa duca 1 meci cap-coada
Florin_Bogdan
Cornel predescu e un jucator de perspectiva... si va avea un viitor frumos la Dinamo!!
drumm
imi place de baiatul asta. Joaca bine si are mult tupeu, ceea ce este de apreciat.
Sper sa joace mult la Dinamo si sa aduca multe goluri.
biancap78
Se pare ca va fi imprumutat la Gloria...cred ca Dinamo a pierdut. E drept ca la Gloria ar avea acazia sa joace mai des si sa perfectioneze. O sa-l supraveghez indeaproape...
mihaiul90
Cornel iti urez bafta la Bistrita si cat mai multe meciuri. Sper sa terminati pe 4, inaintea stelei, iar la vara sa te intorci la Dinamo thumb.gif
anita
buna cornel...dupa parerea mea ai sanse foarte mari sa ajungi un jucator de valoare... canada.gif football.gif HAITA_DINAMO.gif [color="#FF0000"][/color]
lory_dinamo
Buna Cornel...iti doresc toate cele bune acolo unde esti si sa revii in Stefan Cel Mare!!!
Dumi-DC
Cornele,sincer iti spun ca imi place mult cum joci,mi-a placut si faza din meciul cu Hibernians si in general mi-a placut cum ai jucat cand ai avut sansa de a intra.Mi-a parut rau cand ai fost trimis la Bistrita,sper sa ai bafta in perioada de pregatire si sa ramai la echipa,succes!!
tudor_spartanu
[font="Comic Sans MS"][/font]cornele multa bafta in continuare la bistrita!acolo ai sansa sa joci !sa te acomodezi cu primul 11 ca pe viitor sa devii un jucator de baza la Dinamo!esti un jucator interesant!mi-ai placut cum jucai in tur la Dinamo!sa te tii de meserie ca viitorul tau e asigurat!si sa nu tradezi niciodata pt alti blacksheep.gif HAITA_DINAMO.gif icon_smile.gif
mihaiul90
Cred ca ar trebui imprumutat din nou, inca nu joaca cum ar trebui, iar Chiacu este cu cel putin 2 clase peste el...
biancap78
Cat a jucat la Gloria a facut-o foarte bine si-a castigat locul de titular, incepand ca rezerva....Sa speram ca doar pauza e de vina...Ca isi va revenii
POOL
Nu s-a vazut in repriza a 2-a. Cum zicea si Mihai, Chiacu a fost mult mai insistent.
redmania
Nu a aratat nimic azi, dar toata echipa a fost la pamant in timpul in care a evoluat si Predescu.
djmihaitza
Mijlocasul Cornel Predescu, accidentat destul de grav in toamna trecuta, in meciul Dinamo II-Intergaz 3-2, a revenit la antrenamentele echipei din Soseaua Stefan cel Mare. Dupa operatia la genunchi, programata la clinica din Bologna, Predescu se antreneaza acum normal, alaturi de echipa pregatita de Gigi Multescu.
"Nu mi-am pierdut increderea chiar daca am trecut printr-o perioada foarte dificila. Mi-e dor de fotbal si de-abia astept sa revin pe teren".
fcdinamo.ro
The Game
Chiar uitasem de el, bine ai revenit Cornel!
red_butterfly
Predescu e un jucator bun. Sper sa-l si foloseasca Multescu, nu sa-l tina pe banca si in teren sa-i vedem tot pe aia expirati.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.