Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Petre deja la noi.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
milan_bulgar
QUOTE(red_dog 4 ever @ 22 Jun 2006, 10:04) *
Pana la urma noi ne agitam degeaba si el nu are nicio treab ane sfideaza in continuare.Eu spun sa-i dam un mare IGNORE
A si sa nu uit capatana de bulgar fuck.gif

Tu are avtar cu fular CSKA dorez dat ignor. Tu CSKAr mare. 010.gif

QUOTE(COSMIN C @ 22 Jun 2006, 10:06) *
"Eu cel mai mare suporter Steaua strain. Steaua este nume la Bulgaria, Steaua avea suporteri din Bulgaria.
Forza Steaua, forza CSKA!!!"

Ce zici Milan? Mai cautam? crazy.gif

Acesta care scrie este adevarat.
rednorth
Daca noi nu-l vrem, el ne vrea...in continuare.Vad ca-i place!!!
Offfffff....
FarfelkugeL
Parerea mea e ca topicul e: FLORENTIN PETRE. Numai levski s-aude pe aici, in fine. Castravecior tu ti-ai cautat-o injurandu-ne pe alte forumuri.
red_dog 4 ever
rofl.gif Cred ca e masochist
rednorth
Sa dea cu alifie sa nu mai scartaie...
red_dog 4 ever
shocked.gif unde? rofl.gif
milan_bulgar
La avtrarul si fularul si femeia bulgara este fantastic. Tot la Bulgaria este fantastic. 010.gif
rednorth
Tot la Bulgaria este fantastic si place sa scartaie.
Aditza10mai
Castravecior + Valvoline = Muraturi Inflamabile blowup.gif
kataiba
QUOTE(milan_bulgar @ 22 Jun 2006, 12:54) *
La avtrarul si fularul si femeia bulgara este fantastic. Tot la Bulgaria este fantastic. 010.gif

du-te ma cu castraveti la piata sa faci bani sa scoti femeia fantastica la un suc d-ala de 200 de leva. jester.gif
Cai Lun
Hm.. v-ati cam facut de cap pe aici... topicul a degenerat nono.gif [RAU!] ..ca urmare se inchide!

Topic INCHIS! banned.gif
milan_bulgar
CSKA invidga campioni Macedonia Rabotnicki cu 2:0, si 2 golule este marca de jocator fost vostru Florentin Petre la 22 si 33 minuta.
Va informa de tot nou la Petre la BG.
Diabolik_kidd
Bravo piticule.Asa demonsteaza ca si la varsta pe care o ai esti inca un jucator pe care se poate baza oricine
Felicitari si succes in continuare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.