Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Petre deja la noi.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
milan_bulgar
Salut, Petre deja la CSKA. Acest jocator intra la noi nu cau vedeta, cau jocator care trebvue joca bine si castiga iubire suporteri. La CSKA situatia este grea. Patronul nostru care este suporter Levski 256.gif 149.gif , degradare ecipa. Acest moment noi satelit de levski si, ultimul an patronul nostru dat titlul levski. Este cel mai bogat om, si nicu un nu reusi cumpara CSKA si salveaza aceste mare ecipa. Patronul deja dat biudget mai mic, si continie degradare acest mare ecipa. Suporteri CSKA va boicota acest patron si nu va merge la mecule ecipa. Are ideia se forma noua ecipa CSKA 2006, care intepe de fotbal amatior (devizia c), acesta ecipa va fi de jocatori de ecipa tinareta de ecipa CSKA, care dorez joca de acesta idea se salvea CSKA, acest CSKA care se iubeste de gumatatea Bulgaria. Bani de acest nou proect va dat bogati suuporteri ecipa. Este tragedia mare un om are marca CSKA, acest CSKA nu este acest care noi iubim.
Acest nou CSKA este numai proect, va vedem. Eu scrie acest randuri, voi stiu Petre iesi la noi la situatia poarte delicata.

Iata cel mai bune videos galeria CSKA: http://www.youtube.com/groups_videos?name=cskasofia

si cel mai furmos foto de galeria nostru: http://s77.photobucket.com/albums/j63/nikolov/cska

De 4 saptamuni eu trimite de email poza care dorez este avtar meu, va rog moderatori, de acest moment nu este scimbat. Mucumesc.
radu
se pare ca si ei au un 10 mai..tare..cel mai tare e ca nu prea s-au bagat gaborii http://www.youtube.com/watch?v=2geBi8Y2SsU
milan_bulgar
Acest este mai bun, cand noi dat foc stadionul levski:

http://www.youtube.com/watch?v=fZ1ltaarqYI
radu
pai nu e acelasi filmat cu alta camera?
milan_bulgar
Da, dar este filmat mai bine.
Cai Lun
Milan, nu iti va schimba nimni avatarul. Trebuie sa il schimbi tu singur! Intra in panoul de contros si schimb-o tu. Poza ti-a aparut acolo.
milan_bulgar
Ok, mucumesc. Acest video este levskari, dar este tare
http://www.youtube.com/watch?v=Oj7m8_m5D60

Iata si tot videos de lavski (bulgarian pigs). Aic are si video de Levski- Dinamo. :)
http://www.youtube.com/groups_videos?name=levskisofia
radu
Cel mai tare video vazut ultra http://www.youtube.com/watch?v=vq08JCC8NI0
milan_bulgar
Acest nu la Bulgaria. Iata tropicul Petre la saitul CSKA pe limba engleza:
http://forum.cska.bg/viewtopic.php?t=5594
registrare de aic, este usor:
http://forum.cska.bg/profile.php?mode=register&agreed=true
paddy
Ce dracu scrie acolo, ca nu inteleg nici o boaba shocked.gif varianta in limba engleza nu aveti dunno.gif ...
I' Love You Levsky bananasmile.gif nana2.gif bananasmile.gif nana2.gif
Nea Milane care e treaba la voi bre, am vazut ca patronul vostru vinde toata echipa 010.gif o sa cistige Levsky campionatul thumb.gif si voi o sa va duceti pl de suflet impreuna cu prietenii vostri Zdelisti........ gunshot.gif

FORTA LEVSKY beerchug.gif
POOL
nene daua-ti faliment sa dati... Si veniuar Petre inapoi la noi ca voi nu il meritati... foarte inspirat o fost si Petre asta s-o dus la o echipa care probabil anul viitor o sa-si propuna evitarea retrogradarii ca principal obiectiv. crazy.gif
alexyutza
Mie imi pare nespus de rau pt Petre . Cand a avut oferte ( acum 2 , 3 ani) le-a refuzat . Pe urma s-au interesat mai multe echipe de el , iar cand au aflat ca sufera de Hepatita nu l-au mai dorit .
Dupa un tur in care s-a certat mai mereu cu marsavu' de jiovany a decis sa plece in strainatate si a ajuns la TSKA ... o echipa aproape falimentara .
Cat ghinion poate sa mai aiba????? complaining.gif
Petre , hai inapoi !!!!!!!!
redlady08
Pacat pentru ca mai mereu Piticu a fost inconjurat de ghinion......sper totusi sa aiba posibilitatea sa le arate si bulgarilor de ce la noi este atat de iubit HAITA_DINAMO.gif
milan_bulgar
Hei, CSKA este ecipa mare. Petre cand va prezentat spuns "eu se bucura va joca la una ecipa mare".
Paddy, tu suporta levski de momentul can elimina voi? Bravo, tu mare suporter Dinamo. Trebvue acest an jocam cu voi si batem, tu va iubesc si CSKA.
De ce nu, Dinamo va fi poarte buna tradgera pe noi.
Nu se nerveze, dar voi la criza mai mare si de CSKA.

Iata si cel mai bune videos levski suporters. Voi levscari mare. busted_blue.gif http://www.youtube.com/groups_videos?name=levskisofia

Aic este si holeografia mecul levski- dinamo. 010.gif
Nexus
Eu unul nu tin nici cu levski nici cu cska(prietenii oilor).mie nu imi place fotbalul de la sud de dunare.
milan_bulgar
Aceste este bine, voi la Romania avete bun fotbal, dar septemvrie va fi interesa.
DarkSide
milan, ii urez succes lui Petre la voi si tot de dragul lui urez succes Cska...Noroc!
milan_bulgar
Mucumesc, iata un adevarat oamen. Voi nu trebvue urasc CSKA pe factul noi prietenie cu dusmanul mai mare vostru. CSKA este rosu alb club, si mai iubit voi jocator intra la noi. Levski este una ecipa antibulgara. Levski este fondat de eurei (izraelieni) si este de un cvartal la 5 km. afara de Sofia. Mult oameni care merge la acest stadion este tigane. Noi cand jocam stadionul Georgi Asparuhov (stadionul Levski) este similar mergem la provintia.
Noi batem suporteri levski la tot mec. M**e Levski.
CSKA este si va fi mereu cel mai buna ecipa Bulgaria. Istoria nostru stie supcese mare, noi unvingem tot nume mare la fotbalul. Si acest an, noi unica ecipa care bate Liverpool (castigatora Campions lige) 0:1 la Liverpool. Acest an batut si Leverculzen la 2 or Leverculzen- CSKA 0:1 si CSKA- Leverculzen 1:0
CSKA este marca, CSKA este istoria, CSKA este mai buna galeria la Bulgaria. CSKA este tot.
Si voi trebvue stie Petre este la una ecipa mare.
DarkSide
Am postat la voi pe forum si am spus ca nu ma intereseaza prietenia voastra cu steaua. Stiu ca CSKA e echipa mare si are 30 de titluri daca eu nu ma insel. Bafta la cupa UEFA!
milan_bulgar
Va scrie acesta, voi stie eu care ecipa suporta la Romania, dar la cupele europene eu suporta si voi si dorez tot bune la fotbal romun. Voi trebvue stie, cand joca la Sofia cu Levski suporteri CSKA suporta voi. Si de acest moment noi nervez levscari pe factul Dinamo cu 10 jocatori joca mai bun fotbal de Levski.
Si nu dorez aic anti cska parere. Pe factul daca voi stie istoria fotbalul bulgar, nu va suporta levskari nimic.
Este ecipa comica. 010.gif

Dark Side bun venit la forumul nostru!!!
DarkSide
Multzam de urare! Ma cheama ca pe un mare portar...de la levski taunt.gif

Am pus asa ca sa fie ceva mai deosebit...bananasmile.gif
milan_bulgar
Borislav Mihailov acest moment este prezidente Bulgarian fotbal asociation. Este levskar si noi nu iubim, dar tu vedea va primite bine la forumul nostru. 010.gif
Este similar eu va intra la forum vostru cu nume Ducadam 010.gif
DarkSide
offtopic.gif E unu...dar nu are curaj sa intre in vorba rofl.gif
milan_bulgar
Are YM, acest moment online? Meu este: milan_nikolov
Va intra acum.
milan_bulgar
Iata poze galeria nostru, este similara cau vostru: http://s77.photobucket.com/albums/j63/nikolov/cska
Max
Oricum galeria nostru e mai tare decat a vostru.... football.gif
paddy
CSKA e o balega de vaca 010.gif Zdeaua e o cacareaza de oaie 010.gif ce mai prietenie intr-o balega si o cacareaza
Forza Levsky beerchug.gif
milan_bulgar
149.gif diablo.gif complaining.gif bigcry.gif mamba.gif
paddy
Ce e Milane, ai gasit in dictionarul Bulgar - Roman ce inseamna balega rofl.gif rofl.gif daca o sa mai spui de multe ori Forza Zdeaua o sa ai nevoie de viza ca sa intri pe Dinamomania diablo.gif asa ca fi baiat cuminte si veziti de treaba......."cine a mai fost asasinat la voi in ultimile zile" rofl.gif rofl.gif
milan_bulgar
Zdreaua este campiona Romania??? nana2.gif bananasmile.gif football.gif

Acest este intrebare pe factul eu nu intelege bine romuna. 010.gif
alexyutza
.... campionatul ce vine , sper thumb.gif
milan_bulgar
Va vedem ce va facete la cupa UEFA fara Petre. 010.gif
alexyutza
milan_bulgar de ce razi?

Lasa ca vedem noi ce face TSKa dupa ce ajunge in pragul falimentului ... mai stii , poate se desfinteaza ! icon_lol.gif
paddy
QUOTE(milan_bulgar @ 19 Jun 2006, 23:02) *
Zdreaua este campiona Romania??? nana2.gif bananasmile.gif football.gif

Acest este intrebare pe factul eu nu intelege bine romuna. 010.gif

Aceasta problema se poate rezolva, vino in Stefan cel Mare si in 90 de minute vei striga la perfectie musetel ZDEAUA 010.gif iar ca punct turistic iti recomand cimitirul Ghencea 010.gif si muzeul Antipa, unde este impaiat mihaela Stoica aurolacul si Gigi razboinicul crestin alaturi de oastea lui de mioare 010.gif din pacate pe Mustata l-au transferat la Jilava...........
POOL
Bulgarule vezi ca sari calul... Nu mai face comentarii de genul asta daca nu vrei sa iti dai foc la valiza. diablo.gif
alain nicolski
da' castravetele? castravetele, cit e castravetele?
crazy_rednwhite
vad ca ne invadeaza bulgarii....dmnee....
FarfelkugeL
bulgare daca mai zici ceva de FC steaua blacksheep.gif Sheep Bucuresti ne suparam. Posteaza ontopic, sau du-te pe forumul oilor.
rednorth
Auzi bulgarule, ultima stire de la noi din ziare, Petre se va transfera la Levski Sofia.
...in sclavii tai de la cska , vedea-v-as infratiti cu Nistru Otaci, sau poate veti deveni satelitul lui Levski.
Forza Levski!!!
FarfelkugeL
Niciun forza levski! un bulgar tot bulgar ramane!
rednorth
Bai, a trebuit sa te bagi si tu ca un castravete sa-mi strici mie si lui placerea intr-un dialog constructiv.
Asta-i pt el ca un fel de La Multi Ani! sau ca un pumn de echimoze primite dimineata pe nevazute.
Fotza Levski!!!
Ia deschide topicul asta si pe forumul fratilor vostri de la steaua, doar sunteti infratiti , nu?
miel
Pacat ca s-a ajuns la nivelul asta de dialog din partea dinamovistilor..oricine face un comentariu "din afara" este trimis imediat la oi, castraveti, seminte, Bragadiru etc...mistouri ieftine
Unde a disparut umorul subtil de acum cativa ani..care a dat genialele expresii gen Ciorex Go sau Il Muce, sau mai recentul Oaibach?
Va credeti suporteri "pur sange" dar jumate dintre cei care au postat mai sus nici macar nu sunt din Bucuresti, nu inteleg de unde atatea aere de superioritate...sau vreti sa spuneti ca nu e nici o diferenta intre cineva care creste de mic in Stefan Cel Mare si unul din Baia Mare, de exemplu..
ALEXANDRA
te inseli tu crezi ca dinamovisti adevarati sunt numai in bucuresti te inseli foarte mult ,
milan_bulgar
Eu aic nu dorez scrie de steaua, voi intepe. Eu dat un intrebare. Petre merge la levski nu este reala, levscari are bani cumpara jucatori numai de sevizia b bulgara. M**e levski.
Eu dorez vorbim constructiv aic, voi vorbite numai de Steaua, pe factul este tema moderna la Romania. 010.gif
Daca moderatori vad, eu nu inteput vorbeste de ecipa mea iubita romuna. Eu dat cuvant la un moderator prieten meu si eu nu vorba.
Tot care scrie "forza levski" nu este dinamovisti adevarat.

Floriiin Floriin Petre, Petre, Petre, Petre 010.gif
anmini
QUOTE(miel @ 20 Jun 2006, 18:43) *
Pacat ca s-a ajuns la nivelul asta de dialog din partea dinamovistilor..oricine face un comentariu "din afara" este trimis imediat la oi, castraveti, seminte, Bragadiru etc...mistouri ieftine
Unde a disparut umorul subtil de acum cativa ani..care a dat genialele expresii gen Ciorex Go sau Il Muce, sau mai recentul Oaibach?
Va credeti suporteri "pur sange" dar jumate dintre cei care au postat mai sus nici macar nu sunt din Bucuresti, nu inteleg de unde atatea aere de superioritate...sau vreti sa spuneti ca nu e nici o diferenta intre cineva care creste de mic in Stefan Cel Mare si unul din Baia Mare, de exemplu..

huuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooooooooo.........astea ale tale sunt aere de bucuresti, nu ce vezi la noi pe forum. crezi ca notiunea de suporter se cantareste? care-i mehehei diferenta, daca ala din baia mare vine constant la meciuri, ai? ai putea sa-ti explici? si daca n-ar umbla cineva pe aici cu cadelnita cu dojana, ti-as zice eu mai multe. crazy.gif

p.s. milan, ai capsat borcanele?
miel
Dar nici eu nu sunt din Bucuresti..eu nu contest, Doamne Fereste, ca cei care stau in afara Bucurestiului nu iubesc echipa lor favorita la fel ca cei din Capitala, eu doar zic ca ar trebui sa nu ne luam si noi " aere de Bucuresti" ( cum s-a exprimat chiar anmini) ,adik sa facem numai mistouri de suporterii adversi, se poate discuta si altfel,daca interlocutorul nu are intentia de a jigni.
beerchug.gif
anmini
nu destul ca ne impiedicam de cacareze prin tot forumul.........acum vreti sa mai si discutati civilizat cu noi? inseamna ca au modificat astia oile genetic.......... 149.gif 149.gif
@milan: FORZA LEVSKI
rednorth
Mielule, daca taceai ,filozof ramaneai dar vad ca ai reusit sa-ti arati din nou valoarea , "fara numar".
1.ca sa intelegi ce avem noi cu bulgaru, este ca omuletu ne-a injurat echipa pe forumu vostru si apoi are tupeul sa vina aici si sa se dea mare suporter ecipe romunu.
2.scoti o alta enormitate , emitand teorii de genul ca spiritul suporterilor in general are un loc anume in care se naste sau apare...penibil.
3.toate topicurile bulgarului ar trebui inchise pt ca de fiecare data ori subiectul mai este discutat in alta parte(vezi si cazul de fata , cand subiectul Petre poate fi discutat pe topicul dedicat lui) sau ne excita nervos cu steaua si sclavii lor de peste Dunare.
4. esti offtopic
5.daca vrei "mistouri" (exprimare de mahala) adevarate , viziteaza-ti mereu surprinzatorul vostru site.(asta e pe intelesul si placerea ta)
Bulgarule, picati-ar netu si curentu ' odata.
ALEXANDRA
@militar bulgr vezide steaua ta crazy.gif

diablo.gif levski cea mai tare echipa din bulgaria bananasmile.gif

forta dinamo HAITA_DINAMO.gif
paddy
QUOTE(milan_bulgar @ 20 Jun 2006, 16:51) *
Eu aic nu dorez scrie de steaua, voi intepe. Eu dat un intrebare. Petre merge la levski nu este reala, levscari are bani cumpara jucatori numai de sevizia b bulgara. M**e levski.
Eu dorez vorbim constructiv aic, voi vorbite numai de Steaua, pe factul este tema moderna la Romania. 010.gif
Daca moderatori vad, eu nu inteput vorbeste de ecipa mea iubita romuna. Eu dat cuvant la un moderator prieten meu si eu nu vorba.
Tot care scrie "forza levski" nu este dinamovisti adevarat.

Floriiin Floriin Petre, Petre, Petre, Petre 010.gif

Da tu cale scrie forza Zdeaua te contideri un adebarat fan a ui CSKA , eu stiu ca tu nu vorbeste bine rumuna, dar prea ai inteput sa o zugi cu zdeaua ... diablo.gif
FORTZA LEVSCHY MUSETEL CSKA fuck.gif acum tu nu simte bine, tu simpte capul mare 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.