Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Imn
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
qsl111
Cine are sau stie de unde pot sa iau noul imn Dinamo?ala de vama veche?daca ma poate ajuta cineva dati va rog un semn la qsl111@yahoo.com
Anonymous
Nu cred ca te poate ajuta nimeni.
Noi avem imnul nou dar nu il putem pune pe site momentan.
Cand primim "unda verde" aici o sa il gasesti prima data.
qsl111
ok,inteleg...dar voi de unde il aveti:))?glumeam,dar daca stati vreounul pe dc++ dati-mi va rog un mail cu hub-ul:))merci,pa!
Anonymous
Chiar daca il avem, nu avem voie sa-l dam mai departe... orice ar fi. si oricum noi nu avem timp de stat pe hub-uri DC++. asa ca ai rabdare, asa cum are toata lumea :)
Schatten
Po sa rad?...ai va rog io nu va suparati, nu sunt carcotas...da po sa rad un pic?:)
Domne' NU AVEM VOIE.
Shhhh, SRI-u vegheaza.
Ai ma ce naiba geme netu de warez , softuri, muzica, filme, etc, de la case mai mari, si voi o datzi in dinastea :)
Oricum daca nu era de dat mai departe probabil ca nu ajungea nici la cucuriguboys :)
Asa ca nu fitzi rautaciosi si ajutati omu cumva sa intre in posesia imnului.
Promit ca daca aflu ceva, nu trimit nici o anonima la PNA :D
Anonymous
cred ca nu se intelege: aici e vb de drepturi de autor si alte chestii. noi am luat imnu cu conditia sa nu incalcam o intelegere verbala. cd-ul e la prelucrare in germania. cand va fi lansat pe piata in romania vom pune imnul pe site. ma indoiesc ca poti gasi noul imn pe dc+, dar in romania nimic nu e imposibil.
ZOCCOLO DURO
Chestia asta cu imnurile ma streseaza un pic....Nu gasim si noi o trupa rock care sa ne faca si noua un imn adevarat care cand il asculti sa-ti vina sa-i alergi pe spurcati pe strazi? Ceva in stilul NON MOLLARE MAI,sau MY WAY ...Vama veche ne-a facut un imn ....parca au ras de noi....CEVA MAI VIOLENT NU PUTEAU SI EI?
allekz
da de ce sa avem imn de genu celor de la lazio? de ce sa copiem tot timpu shi inca ceva de ce sa fie dur?
ZOCCOLO DURO
Tie ti-ar placea un imn ....ceva un blues? un tango ? Imnuri sunt facute sa te trezeasca din morti....masii de spurcati....stelisti.
icon_lol.gif In viata trebuie sa mai inveti si de la cei buni....sau tu ai prefera sa ramanem in prostie?
allekz
nu vreau sa intru intr-o polemica aiurea cu tine despre cine sunt buni si cine nu . imnu lazial e marfa fara indoiala dar e stupid sa incerci sa-i copiezi mai ales cand stii doar ca ei sunt extremistii in tot iar noi NU !!
qsl111
auzi Zocolo imi zici si mie de unde fac rost de imnul lui Lazio?nu il am si l-am auzit de vreo 2-3 ori la meciuri si parea fantastic modul cum il canta un stadion intreg,ultima data a fost in meciul cu Roma...daca ai un link ceva poate il pui si tu aici.Merci:).
flaviusO
mie imi place mai mult imnul Romei... ala chiar e cantat de 60.000 de oameni.... 8)
Anonymous
QUOTE(qsl111)
Cine are sau stie de unde pot sa iau noul imn Dinamo?ala de vama veche?daca ma poate ajuta cineva dati va rog un semn la qsl111@yahoo.com

frate, calea cea mai simpla este sa mergi la magazin si sa cumperi acolo caseta sau CD-ul...
qsl111
frate:)),eu am pus intrebarea asta de un an si ceva:))mai uita-te la data si tu inainte sa ne certam:))bafta!
Anonymous
:oops:
ucu
Revin si eu cu aceeasi intrebare:de unde pot sa downloadez imnul cantat de Vama Veche
bibishte
un imn tare este cel al lui Dinamo Zagreb -> Dinamo, ja volim!
nu shtiu ce inseamna, dar e super-tare. rock, bineintzeles :banana2: :)

am un amic stelist care mi-a spus ca s-ar face Dinamovist doar pt imnul ala. :)
FRONT'48
ale Dinamo ale
cantam pentru tine
lupta si nu ceda
azi tu vei castiga..........
OOOOOOHOOOHOOO
LALALALLALALALLAL
BIS
( pe notele IMPAZZISCO PER TE....BY ULTRAS TRIESTE )

SI TOTI IMPREUNA ......
Anonymous
Cristi, scrie si notele ca unii din noi nu "le stie" :)
Anonymous
De unde as putea lua acest imn al lui Dinamo zagreb ca sa -l ascult si eu?
Anonymous
Gata, am gasit. Intr-adevar IMI PLACE!
qsl111
oare sunt singura persoana de aici care uraste croatii :) ?
[/list]
FRONT'48
sol mi sol mi fa #...... icon_lol.gif
Radule o sa auziti cantecul asta in scurt timp in peluza nord....la inceput cantat de cei de la RONT'48 si dupa asta de toata lumea,.....crede-ma e cu adevarat super....e unul din alea care ti se zbarleste pielea pe tine cand il auzi
chimaira
cand aud porcaria aia a lui scooter cantata de spurcatzi, imi vine sa vomit.
peluzele Nord si Sud sunt cele mai "rock" din tzara asta plina de manele. trebuie sa facem un imn sa li zburleasca tuturor pielea. sau sa venim cu mai multe propuneri.

mie personal, imi place "lupta Dinamo..." pe tema din "I love you baby".as putea spune ca nu prinde, dar trebuie cantata pana o prind toti cocalarii.

abia astept sa ascult cantecul celor din FRONT 48. exista in prezent un cantec in peluza Sud de la Juve, a celor de la Drughi: "magica Juve". cand e cantat, te furnica putin :) .

putem face mai multe piesa ale noastre. pot sa imi aduc contributia. m-am saturat si de aberatiile gen nick. AM PUTEA FACE O COMPILATIE DE CANTECE REALIZATA DE MAI MULTI BAIETI DIN PELUZA NORD. STIU SI EU CATIVA CARE AR PUTEA SA O FACA! 8)
CE SPUNETI???????????????
FARA manele!
Anonymous
Eu zic sa mutam discutia asta la "Cainii au cuvantul"...

Front '48, la noi, cei de la www.dol.ro pe stadion, e obligatoriu sa stim imnul ... si chiar voiam sa-l cantam, dar avand in vedere ca suntem putini, va asteptam si pe voi. Stau cu sufletul la gura sa aud galeria intreaga cantandu-l.
FRONT'48
stai ca am vrut sa scriu ceva dar ....
FRONT'48
cred ca mai normal era sa stati voi in peluza nord dar asta-i alta discutie....ce vrei sa-l iau pe Elias, Hepaticu, sau Uzzi si sa venim la a2a....????!!! icon_lol.gif cred ca ai inebunit .... :o :o :o hahahahaha
Anonymous
QUOTE(FRONT'48)
cred  ca mai normal era sa stati voi in peluza nord dar asta-i alta discutie....ce vrei sa-l iau pe Elias, Hepaticu, sau Uzzi si sa venim la a2a....????!!! icon_lol.gif  cred ca ai inebunit .... :o  :o  :o hahahahaha

va astepta radu sa cantati imnul, in caz ca nu te-ai prins... anyway, o vizita din cand in cand mai puteti face si voi, nu numai noi :P
FRONT'48
da ....si sa ne primiti cu paine si sare icon_lol.gif ...hai ca iar il apuca pe radu cu offtopicul lui icon_lol.gif
Anonymous
Hai hai, mai glumeste omul... chiar tre' sa pun la fiecare gluma cate un semn de circulatie?
Anonymous
QUOTE(FRONT'48)
da ....si sa ne primiti cu paine si sare icon_lol.gif ...hai ca iar il apuca pe radu cu offtopicul lui icon_lol.gif

neah... daca vrei poate o sa avem niste seminte :P icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
FRONT'48
icon_lol.gif
stevengerrard
Mi-ar placea sa avem un imn de genul "You will never walk alone" al lui Liverpool!
Mi se pare cel mai tare imn ever...
Chiar ar merge in varianta tradusa sau adaptata.
Numai ca ala e cantat de 45.000 de oameni.
Nu ar suna prea bine cantat de 2000 de oameni...
FRONT'48
buna si aia cu circulatia.... icon_lol.gif
Anonymous
Si ca sa vezi ca ma tin de cuvant.... uite:
gabri999
pt cine vrea imnul lui DINAMO , ala de la vama veche , am sa vi-l pot oferi eu in cateva zile pt ca il am pe un alt hard disk , dar sper sa pot sa vi-l pun la dispozitie incepand cu ziua de duminica , cel tarziu
pe mail poate
ca pe dc++ nu am voie sa-l pun , am facut o promisiune si vreau sa o respect ,
rugandu-va si pe voi sa faceti la fel

in cea ce priveste imnul lazial , ala n-are nici o conotatie rasista , e vorba de un vultur care zboara ,
daca si voi vorbiti de imnul : vola lazio, vola !?!
FRONT'48
LAZIO SUL PRATO VERDE VOLA
LAZIO TU NON SARAI MAI SOLA
VOLA UN ACQUILA NEL CIELO
PIU ALTO SEMPRE VOLERA.....OOOOOOHHOOOOOOO

UNDE-I HITLER AICI? icon_lol.gif
FRONT'48
sau mai bine cantam asta:
BIANCOAZZURO IL NOSTRO COLORE
BIANCO AZZURO LAZIO NEL CUORE
E LAZIO DA SOLA IL GENTE LAZIALE
NON TI LASCEREMO MAI O NO....
E QUANDO QUALCUNO POI TI FERISCE
HAI AFFIANCO LA NORD CHE NON TRADISCE
IN ALTO I CORI NEL CAMPO CON LE VOCI E
FORZA LAZIO , FORZA LAZIO FORZA LAZIO NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI .....NON MOLLARE MAI NON MOLLARE MAI
.............................
A ROMA LA LAZIO ,C'E SOLO LA LAZIO
FRONT'48
sau mai bine asa/.....
LO SAI
DICONO CHE
L'AMOR PER TE
IO SIA UN TEPPISTA
FARO IN MODO CHE
LA FACCIA MIA NON SIA PIU VISTA
ANDRO DOVE IL MIO CUOR'
MI PORTERA SENZA PAURA
FARO QUELL CHE POTRO
PER LA MIA LAZIOOOOOOOOOOO......

MELODIA? MY WAY.... O CANTA SI SEXPISTOLS SAU CLAPTON....
FRONT'48
sau mai bine.....

ECCO CI STIAMO IN CURVA NORD AD ASPETAR
UNA VITTORIA CHE COL CUORE ARRIVERA
LA NOSTRA FEDE SEMPRE QUELLA RESTERA
NON TI LASCEREMO MAI
FORZA GRANDE GRANDE LAZIO
OOOOOOHOOOOOHO
FRONT'48
mai vreti imnuri?
sa continuam....

biancazzuro e il colore che amiamo
biancazzuro sei tutto per noi
in Italia in europa e nel mondo
forza LAZIO dai vinci per noi
ooooohooohoo
FRONT'48
sau vreti ceva anti?
se poarta si astea....

NON SMETTERO MAI DI INSULTAR
QUELLA TUA MAGLIA LURIDA
IL PASSATO NON SI DIMENTICA
VOI NON SIETE ROMANI MA NAPOLETANI
IN QUESTA CITTA CHE VI OSPITA

E ROMA MERDA ROMA ROMA MERDA.......
FRONT'48
OMUL CU CIRCULATIA ( SEMNELE DE CIRCULATIE)....GATA MI-AI DAT CARTONASUL ROSU?
Anonymous
cristi, tot respectul ptr tine k esti caine, dar te rog FRUMOS, lasa-ne cu lazio... :matrix:
FRONT'48
romanista pezzo di merda

romanista pezzo di merda

romanista pezzo di merda

romanista pezzo di merda
Anonymous
:mad: :flame: axe.gif gunshot.gif rockets.gif :comando: bag.gif :argue: :redsome:
Ciciocle
Front 48, pe bune acum , cu lazio ne-am lamurit, dar cu Dinamo stii? baga si tu aici cateva, poate asa mai invata lumea si mai canta la meciuri (inclusiv eu)
Anonymous
QUOTE(FRONT'48)
OMUL CU CIRCULATIA ( SEMNELE DE CIRCULATIE)....GATA MI-AI DAT CARTONASUL ROSU?

Rosu? Ce-i ala? Uite, ca sa vezi ca nu-s asa rau cum ai putea crede, ti-am scos si galbenul ala pe care il aveai.... dar hai sa o lasam cu Lazio... da?

Scemo della Lazio,
scemo della Lazio,
non ci devi rompere il cazzo!!!

Ghici cine canta asta!
1948
imi place foarte mult imnul celor de la Inter
CMIDP
sol mi sol mi fa #......  
Radule o sa auziti cantecul asta in scurt timp in peluza nord....la inceput cantat de cei de la RONT'48 si dupa asta de toata lumea,.....crede-ma e cu adevarat super....e unul din alea care ti se zbarleste pielea pe tine cand il auzi

Daca noul vostru cantec va fi pe ritmul celui cantat in peluza sud ...ala cu:
"Ale dinamo ale..
Sudul e aici
Daruiti-ne victoria
Impliniti-ne un vis"

Atunci in fata mea Nordul sa va prabusii grav de tot ptr ca si asa sunt vreo 3-4 cantece ce le canta nordul din cand in cand.. care au fost create excluziv de cei de la boys.....dar nu mai conteaza asta acum ...oricum astetp sa vad ce cantec este .. poate ma insel ...si comentez prea repede.....

Cat despre Vama Veche......si galeria lui` dinamo rock ..:) ..as vrea eu sa fie numai rockeri .....dar deh .. nu se poate...pacat ca Elias nu mai este cum era candva...era un rocker omu` ..si poate putini stiti asta......sau eu stiu acum cati dintre voi stiu ...zic si eu ....

E misto noul imn ....apropo .. :)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.