Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stima noastra si mandria ,moderatorii dinamomania ..!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
Max
Deci...
Daca te adresezi cuiva cu ,,mue'' iti iei 10%..asta cu toate ca acest cuv inseamna gura.
Daca te pishi contra vantului iscat de dinamomania (moderatori)..inca 10%
Daca zici de gura masii..alti 10%..
Daca zici alup igus tot 10%
Dar daca ne luam bagajele si plecam d'aici ce ziceti..va place?
Pt asta mi-am luat dojana..bineinteles de frica lu' sezran
................................................................................
...................
Cai Lun Avertizat pe 10 Jun 2006, 15:43
Added to warn level MUIJE STEAUA
Cai Lun Avertizat pe 10 Jun 2006, 0:59
Cai Lun Avertizat pe 9 Jun 2006, 23:08
Cai Lun Avertizat pe 9 Jun 2006, 15:27
Cai Lun Avertizat pe 9 Jun 2006, 1:36
Cai Lun Avertizat pe 26 May 2006, 13:23
Added to warn level off topic
rew Avertizat pe 8 May 2006, 8:32
Added to warn level nesimtit
rew Avertizat pe 8 May 2006, 8:31
Added to warn level derapaje a la mm stoica
Sezran Avertizat pe 16 Feb 2006, 20:00
Added to warn level limbaj infect
Cai Lun Avertizat pe 18 Jan 2006, 23:24
Removed from warn level S-a dat pe brazda
Cai Lun Avertizat pe 13 Jan 2006, 1:03
Added to warn level Scopul si mijloacele incalca regulamentul...
................................................................................
.........
SI INTR-UN FINAL APOTEOTIC ZIC FARA PREJUDECATI..MUE STEAUA
marcher
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif k lumea, k lumea. Bine le mai zici.Sa le vezi si p-ale mele 010.gif 010.gif 010.gif
Max
Daca intrati pe siteul spurcatilor si scrieti Dinamo..acest cuv nu va exista pt ei..pe cand la noi..li se da apa la moara spurcatilor..
marcher
Chiar sînt incurajati....ca scriu frumos, ca-s destepti, frumosi...devreme acasa... anafura mamii lor de spurcaciuni!
Cai Lun
beerchug.gif m@x... n-are rost sa ne certam.. mai avem bere de baut impreuna.. daca tu crezi ca aic ie vorba de frica de Sezran... treaba ta...

Sunt convins ca acum stii ce urmeaza.. si nu am dubii ca asta urmareai, dar totusi, e pacat ca uneori lasam impresia ca nu ne diferentiem cu nimic de... sustinatorii zdelei...

Civilizatia, decenta, sobrietatea, respectul, moralitatea.. sunt lucruri care ne fac superiori celorlalti. Pentru mine in asta consta mandria de a fi caine, daca pentru tine sau pentru altii acest lucru nu este valabil... ma tem ca nu avem ce face... probabil ca daca tu ai fi fost moderator si ai fi tolerat ceea ce eu nu tolerezi, as fi procedat la fel cum procedezi si tu acum...
marcher
Avertizat de Notiţe
Sezran Avertizat pe Ieri, 12:50
Added to warn level http://www.dinamomania.net/forums/index.ph...indpost&p=68005

" gura mamii lui "
Cai Lun Avertizat pe 26 May 2006, 13:24
Added to warn level off topic
Cartea de gramatica Avertizat pe 21 May 2006, 12:21
Added to warn level de ziua ta
Cartea de gramatica Avertizat pe 20 May 2006, 11:08
Added to warn level las' ca stii tu!
Cai Lun Avertizat pe 8 May 2006, 22:22
Removed from warn level Am incredere ca nu mai face...
Sezran Avertizat pe 26 Mar 2006, 10:23
Added to warn level Sorin 8: esti un tampit bou.
Cai Lun Avertizat pe 21 Jan 2006, 14:54
Removed from warn level Se pare ca "si-a revenit"...
Cai Lun Avertizat pe 10 Jan 2006, 23:48
Added to warn level Unele dorintze trebuiesc totusi reprimate...
Max
QUOTE(Cai Lun @ 18 Jun 2006, 23:26) *
beerchug.gif m@x... n-are rost sa ne certam.. mai avem bere de baut impreuna.. daca tu crezi ca aic ie vorba de frica de Sezran... treaba ta...

Sunt convins ca acum stii ce urmeaza.. si nu am dubii ca asta urmareai, dar totusi, e pacat ca uneori lasam impresia ca nu ne diferentiem cu nimic de... sustinatorii zdelei...

Civilizatia, decenta, sobrietatea, respectul, moralitatea.. sunt lucruri care ne fac superiori celorlalti. Pentru mine in asta consta mandria de a fi caine, daca pentru tine sau pentru altii acest lucru nu este valabil... ma tem ca nu avem ce face... probabil ca daca tu ai fi fost moderator si ai fi tolerat ceea ce eu nu tolerezi, as fi procedat la fel cum procedezi si tu acum...

Probabil ! beerchug.gif
Astept sa dau cateva ture cu sezran in jurul turnului.. football.gif
marcher
Vezi sa n-aiba turnu circumferinta cam mare 010.gif 010.gif
Max
Civilizatia..p*** , moralitatea masi..etc
Daca toti suporterii Dinamovisti ar fi asa precum iti doresti tu...ne-am duce dracu.
Vom ajunge prcum National ori Sportul.
La urma urmei am treburi mai importante decat sa ma cert cu voi...
La revedere!
marcher
Cucu bau...te-asteptam dupa bannare 010.gif 010.gif 010.gif Y love you M@X, HAITA_DINAMO.gif FRATI DE SANGE SI ONOARE HAITA_DINAMO.gif

Sau poate viu si io cu tine la turele cu sezran 010.gif 010.gif 010.gif
anmini
QUOTE(Cai Lun @ 18 Jun 2006, 23:26) *
Civilizatia, decenta, sobrietatea, respectul, moralitatea.. sunt lucruri care ne fac superiori celorlalti. Pentru mine in asta consta mandria de a fi caine, daca pentru tine sau pentru altii acest lucru nu este valabil...

tu chiar crezi ce scrii mai sus, sau e conditionat de faptul ca esti moderator.............. 149.gif 149.gif 149.gif ? ma indoiesc ca faptul ca-i injuri pe blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif inseamna lipsa calitatilor de mai sus, hai sa fim seriosi.........
POOL
QUOTE(m@x @ 18 Jun 2006, 23:19) *
Daca intrati pe siteul spurcatilor si scrieti Dinamo..acest cuv nu va exista pt ei..pe cand la noi..li se da apa la moara spurcatilor..

Da acuma cine vorbeste tot pe dinafara??? Ex: Este unul reddog de pe fcdinamo care posteaza pe forumul oficial al stelei fara probleme. crazy.gif
alexyutza
Sa fim seriosi , toti injuram , "alintam" blacksheep.gif ... poate ca de asta avem toti dojana ... icon_lol.gif
Cai Lun
Nu inteleg de ce se bat unii cu morile de vant. Pe DinamoMania asta e regula si asa va fi atat timp cat oameni ca mine modereaza. Nu fac ceea ce fac doar pentru ca asa zice regulamentul, o fac pentru ca eu insumi sunt de acord cu aceast atitudine si aceasta cred eu ca este atitudinea corecta.

Iar in momentul de fata, sincer, conteaza mai putin daca am dreptate sau nu... Etichetati cum vreti motivatia dojanei, faptul este ca degeaba tot incercati, pentru ca de la principii nu toata lumea e dipusa sa se abata. Pentru nimeni si nimic.
E interesant ca cei care fac apoplexie nu sunt cei care sunt banati, ci tocmai cei care sunt doar avertizati. Probabil ar trebui ca de acum sa folosim numai banuri, pentru a nu mai permite astfel de lamentari imature... parerea mea...
alexyutza
Cei banati mai pot sa mai posteze pe forum ? icon_rolleyes.gif
Pe unii dintre noi ne deranjeaza dojana , oricat ar fii ea de mare sau de mica !
radu
Pai daca te deranjeaza dojeana de cu nu faci ceva sa nu mai iei dojana...sunt de acord cu injuratul in particular si mai putin in public...ce ar fi ca sa se permita tuturor sa injuram aici? Inteleg ca sunt momente in care trebuie sa refulam o facem ..ne-o luam si revenim nu continuam derapajul.. Eu m-am simtit super prost sa merg cu o fata la meci iar in spatele meu sa se injure ca la usa cortului..poate ca asta sunt eu dar nu mi se pare normal absolut de loc..
alexyutza
Cum spui tu Radule , dar nu cred ca am vorbit vreodata porcos... eu personal , nu! banned.gif
radu
Nu tot textul se referea la tine...decat prima fraza..restul erau doar observatii la ce s-a mai scris pe aici..no ofence
marcher
Cai lune, eu nu vreau nici indulgenta si nici sa-i iau apararea lui m@x. Totusi, trebuie sa realizati si voi, ca aici nu e academia romana, cum nici noi nu sîntem scriitori de profesie. Eu am citit carti, purificate de cenzura, care mai aruncau cate una deocheata. Asa ca mai iertati-ne si voi, iar daca unul, precum m@x sau marcher, sare parleazu, mai inchideti si voi ochii ca n-o fi foc beerchug.gif beerchug.gif
Max
Lasa marchere ca om pune noi mana pe Cai Lun si pe Sezran..apai sa vezi dojane ce le dam 010.gif 010.gif 010.gif ..cumparam o palnie si le turnam vre-o doi metrii cu bere pe gatlej... football.gif

Care-o zice ,,ho ca nu mai pot''..zbang o palnie-n cap...atunci sa va vad , cand o sa mustiti precum buretii.. taunt.gif
radu
S-a inmuiat cineva?
FarfelkugeL
max nu se lasa pana nu baga un "_|_ steaua" =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))
Max
Bai..va spun io...CU PERDEA.... 010.gif 010.gif
Sezran
2 metri? amindoi sau fiecare? si numai o pilnie? cind unul bea celalalt ce face? moare de sete?

apropo: unde ai gasit tu bere la metru in tirg?
Max
In targ gasesti ce vrei daca cauti....la ,,Manastire''acu sa te vad daca sti..prea-mi miroase mie a fi de prin partea locului icon_rolleyes.gif

Dar vezi ca esti offtopic.gif ..ai 10%dojana.. protest.gif
Sezran
ai naibii oamenii aia mai, mie n-au vrut sa imi dea la metru. numai cu halba. iti dai seama ce sete am facut pina acolo sus?
sau metrii aia sint numai pentru maicute si pacienti?

haha, nici macar eu nu pot sa imi dau dojana, darmite tu sau altul... taunt.gif
Max
inca 10% protest.gif
marcher
QUOTE(m@x @ 19 Jun 2006, 18:19) *
Lasa marchere ca om pune noi mana pe Cai Lun si pe Sezran..apai sa vezi dojane ce le dam 010.gif 010.gif 010.gif ..cumparam o palnie si le turnam vre-o doi metrii cu bere pe gatlej... football.gif
Care-o zice ,,ho ca nu mai pot''..zbang o palnie-n cap...atunci sa va vad , cand o sa mustiti precum buretii.. taunt.gif

M@x-ule, astia nu-s de cursa lunga, is crescuti pe asfaltu bucurestiului, unde curge apa din perete si ta usurezi in casa. La focsani, copii sug la tzatza doagei; la buzau, tzuica se da in loc de milumil, ca sa nu zic de targoviste unde creste "nobilul". La bere...nu se pune. Aia e ptr diureza 010.gif 010.gif 010.gif Se consuma rece...um metru de om.Minim 010.gif 010.gif
Sezran
fi-v-ar nobilul.... bagati bentonita in el. uf....
Max
verystrange.gif ..ai baut rofl.gif rofl.gif rofl.gif
marcher
Domnu sefu... E facut din surcele si pufoaica 010.gif 010.gif 010.gif
paddy
QUOTE(POOL @ 18 Jun 2006, 23:08) *
Da acuma cine vorbeste tot pe dinafara??? Ex: Este unul reddog de pe fcdinamo care posteaza pe forumul oficial al stelei fara probleme. crazy.gif

Pool-ule taci din gura ca nu ai dreptate drunk.gif eu nici nu am apucat sa spun buna dimineata spurcaciunilor ca m-au si banat 010.gif numai la vederea numelui meu au dat in paralizie, nu mi se pare corect dunno.gif in afara lui reddog ai mai vazut alt Dinamovist pe forumul lor care sa reziste mai mult de o luna dunno.gif de unde stii ca acest reddog nu e o inventie a spurcaciunilor, ca prea frumos le vorbeste 010.gif " cica fac si ei conversatie cu un Dinamovist " rofl.gif rofl.gif ...pai de ce nu fac conversatie cu mine icon_redface.gif
Max
QUOTE(paddy @ 19 Jun 2006, 21:57) *
Pool-ule taci din gura ca nu ai dreptate drunk.gif eu nici nu am apucat sa spun buna dimineata spurcaciunilor ca m-au si banat 010.gif numai la vederea numelui meu au dat in paralizie, nu mi se pare corect dunno.gif in afara lui reddog ai mai vazut alt Dinamovist pe forumul lor care sa reziste mai mult de o luna dunno.gif de unde stii ca acest reddog nu e o inventie a spurcaciunilor, ca prea frumos le vorbeste 010.gif " cica fac si ei conversatie cu un Dinamovist " rofl.gif rofl.gif ...pai de ce nu fac conversatie cu mine icon_redface.gif

Cum nu? shocked.gif ..el are dreptate mereu..chiar si atunci cand doarme...se trezeste si-ti zice..,,mdea''...doar e Geniul lu' Napoleon.. football.gif
marcher
Nu va mai luati de om ca are dreptate. Si eu am rezistat la fcstOAIA.ro. Juma de ora. Si s-a stins lumina 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
DarkSide
Juma de ora... Plecaciuni marite...5 minute...010.gif
paddy
[quote name='marcher' date='18 Jun 2006, 21:26' post='68509']
Avertizat de Notiţe
Sezran Avertizat pe Ieri, 12:50
Added to warn level http://www.dinamomania.net/forums/index.ph...ost&p=68005

" gura mamii lui "
Cartea de gramatica Avertizat pe 21 May 2006, 12:21
Added to warn level de ziua ta
Cartea de gramatica Avertizat pe 20 May 2006, 11:08
Added to warn level las' ca stii tu!

Cel mai mare dusman a lui Marcher e Cartea de Gramatica rofl.gif rofl.gif Marcher se cearta cu o carte rofl.gif rofl.gif nu mai pot sa vina salvarea help.gif

Cai Lun Avertizat pe 8 May 2006, 22:22
Removed from warn level Am incredere ca nu mai face...

verystrange.gif De unde le scoti frate rofl.gif crezi ca marcher se lasa pocait asa usor rofl.gif trebuie un sobor de preoti ca sa scoti dracii din el rofl.gif
marcher
Eu sa ma cert cu cartea de gramatica? El se cearta cu mine, nu vezi ce bombe-n freza-mi trage?
redlady08
lasa Marcher ca stim ca nu ai remediu 010.gif 010.gif ....poate or sa-si dea seama si ei si atunci sa vedem unde va mai fi distractia tongue.gif
marcher
Multumesc, lady. Ti se potriveste nick-ul
Max
P'asta nu-l inchide nimeni?.... banned.gif
red_dog 4 ever
Urmeaza si asta in viitorul apropiat
paddy
Ne apucam sa scriem bancuri 010.gif
Sezeran mai baga si tu ceva nou icon_lol.gif ca ne cam plictisim 010.gif un joc pe dezbracate, gasesti tu ceva thumb.gif
red_dog 4 ever
Ai 18 ani? (6) Apropo la asta cine are acces?
Max
Toti..mai putin marcher si ......
COSMIN C
russian_roulette.gif russian_roulette.gif russian_roulette.gif
Max
icon_rolleyes.gif
paddy
Daca il inchideti si pe asta, veti dezgropa securea razboiului diablo.gif diablo.gif diablo.gif
Cai Lun
QUOTE(m@x @ 30 Jun 2006, 21:03) *
P'asta nu-l inchide nimeni?.... banned.gif

Ba da! Chiar uitasem de el, scuze!... busted_blue.gif

Se inchide pentru ca am inteles mesajul si ironiile, si pe viitor vom actiona in consecinta....

PS> Paddy, ia-o pe asta! >> axe.gif icon_lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.