Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Carmen
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
cghimbasan
[font=Arial Black][color=#FF0000] Aceste poze sunt cu dedicatie speciala...stie el cine... iti multumesc pt ca m-ai invatat ce inseamna DINAMO!
sper sa va placa tuturor! Indiferent de ce cred unii si de ce zic altii, Dinamo e nr 1 HAITA_DINAMO.gif !!!

8 martie 2005 Dinamovistii impart flori
inaintea "dezastrului" din Giulesti
cu sora mea mai mica in St cel Mare la Dinamo-Omonia Nicosia
intalnire cu Petre pe 1 dec 2004
cu fularul lui Dinamo imi sta bine oricand...sau oricat de cald ar fi
red_dog 4 ever
010.gif cine Zicu? shocked.gif
POOL
Nu nene esti tu in poza.. Auzi la el Zicu. drunk.gif

Nice pics. thumb.gif
f_rares
welcome.gif Cat mai multe dinamoviste bananasmile.gif
paddy
Frumoase poze thumb.gif ai un 10 de la mine beerchug.gif (sa nu cumva sa pui si poze de la nunti, botezuri, parastase) .............
Cai Lun
..ca paddy si-a cunoscut deja socrii si nu vrea sa si-i mai schimbe! icon_lol.gif
chappy11
pentru mine...si nu numai pt mine esti CEA MAI FRUMOASA DINAMOVISTA si daca Nadia Comaneci a luat primul 10 din istorie tu poate primesti primul 11 din istorie...oare poate fi omologat?
Baft si poate bem impreuna o beerchug.gif

mama mare cand traia,
mama mare cand traia
tot cu DINAMO tinea,
tot cu DINAMO tinea

ca sa vada lumea toata,
ca sa vada lumea toata
dragoste adevarata,
dragoste adevarata

DINAMO 4 EVER! HAITA_DINAMO.gif
cghimbasan
paddy, merci. din pacate te dezamagesc..de la nunti si botezuri nu am inca. poate ii chem pe dinamovisti la nunta mea, si o sa iti trimit si tie poze, ok? :D
cghimbasan
bem si berea impreuna, dupa ce imi faci asemenea complimente nu te pot refuza :) icon_redface.gif
poate o bem dupa primul meci de acasa din cupa Uefa....ce zici?! pupici.
radu
verystrange.gif shocked.gif
cghimbasan
radu, esti suparat rau pe viata, nu? las' ca trece!
bianco_rossa
sa vina sustinatorii fetei...

bine ai venit;)...si Bafta...sa ne mai auzim si pe alte topicuri...nu? HAITA_DINAMO.gif
cghimbasan
bine v-am gasit! ne auzim..sau ne vedem... :) cat despre sustinatorii mei ... au pierdut trenul...vin cu urmatorul 010.gif
radu
Ha cum de ai ghicit?
cghimbasan
pai nu sunt blonda natural.... mi-am pus neuronii la treaba (cei 2) si am ajuns la concluzia asta...da las' ca rasare soarele si pe strada ta! si daca nu vrea, si nu vrea, atunci vino pe strada mea ca e soareeeee... :)
radu
Suspect de draguta esti tu...dar meriti o beerchug.gif de la mine. Multumesc.
cghimbasan
sa cresti mare! :) HAITA_DINAMO.gif
radu
Mai mare de atat chiar nu vreau 010.gif
cghimbasan
va pup pe toti! mai vb..... HAITA_DINAMO.gif
Alkaid
Preferata mea de pana acum, ai un vot (in plus) asigurat. Te prinde foarte bine alb-rosu! icon_lol.gif
cghimbasan
alkaid, merci pentru vot...convinge-ti si prietenii sa faca acelasi lucru :D HAITA_DINAMO.gif
paddy
QUOTE(cghimbasan @ 19 Jun 2006, 9:29) *
paddy, merci. din pacate te dezamagesc..de la nunti si botezuri nu am inca. poate ii chem pe dinamovisti la nunta mea, si o sa iti trimit si tie poze, ok? :D

Nu ma dezamagesti icon_redface.gif chiar ma bucur bananasmile.gif imi pare rau ca nu ai inteles mesajul meu drunk.gif
cghimbasan
paddy, imi pare rau dar nu am inteles...explica-te :)
anmini
ei, paddy e un neinteles...........o sa te obisnuiesti cu el daca mai stai pe forum si dupa ce se termina concursul de miss. in rest, frumoase poze........ beerchug.gif
cghimbasan
anmini, te cred pe cuvant..inseamna ca trebuie sa mai stau pe forum ca sa il inteleg si eu :D
ma bucur ca iti plac pozele :-*
marcher
QUOTE(anmini @ 20 Jun 2006, 15:43) *
ei, paddy e un neinteles...........o sa te obisnuiesti cu el daca mai stai pe forum si dupa ce se termina concursul de miss. in rest, frumoase poze........ beerchug.gif

Cred ca n-a dat inca de postarea asta. Sa-mi spui si mie prin pm cand iti raspunde, sa inchid pc-ul sa nu explodeze. 010.gif 010.gif 010.gif
anmini
ei, uite ca n-o sa-ti spun, n-ai decat sa astepti mult si bine. busted_blue.gif
red_dog997
Uitati aici dovada faptului ca dinamovistele is mai tari ca stelistele sau ca rapidistele... HAITA_DINAMO.gif Steaua si Rapidu-s pline de naspeturi! 010.gif
Cai Lun
Un topic scurt si la obiect. Este conform cu regulamentul concurului Miss DinamoMania, astfel ca printe optiunile de vot se va regasi si Carmen. Felicitari si mult succes!

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.