Nu stiu cati au aflat pentru ca cei din giulesti au incercat sa musamalizeze incidentul. Din surse apropiate galeriei rapidiste am aflat ca duminica, dupa meciul rapid-national a avut o altercatie intre galeriile celor doua echipe care au fost despartite intr-un final de fortele de ordine.Interventia tardiva a acestora a avut urmari in ambele tabere:" Los Platanos" si-au pirdut o trompeta si 4 membri ai galeriei au fost raniti;cei din "legione granata" au iesit mai sifonati din scandal corsicanu primind o lovitura puternica cu o toba si necesitand 2 zile de spitalizare la fel ca alti 6 suporteri rapidisti.
Sabin
Apr 1 2004, 02:55 AM
E buna asta... Rapidisti batutzi de marea galerie ultras Los Platanos. Aia nu-s in stare sa sperie nici o musca.
Rosso
Apr 1 2004, 12:03 PM
Deja mi-e frica de ce o sa iasa la meciu' cu nationalu'...Trompete si tobe zburand.Trebuie neaparat sa mergem in numar mare ca altfel ne inconjoara aia 15 suporteri ai progresului si am pus-o :)
skilly
Apr 1 2004, 12:35 PM
din cei 15 suporteri fideli ai nationalului 4 vor lipsi din motive medicale(altercatia cu legione granata) si 5 vor lipsi din motive financiare(e zi de pensie).Asadar sambata va trebui sa infruntam o galerie formata din cel putin 6 ultrasi periculosi.Am putea sa nici nu ne ducem la meci,rezervele lui dinamo putand completa cu succes lipsa noastra.