Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maria
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
maria09dinamovista
http://img224.imageshack.us/img224/966/mary3mh.jpg
Cai Lun
Maria, o poza mai mare n-ai gasit?? icon_rolleyes.gif

Incearca sa pui poze care sa poata fi vazute fara a fi nevoie de scrool.. si citeste regulamentele inainte...
radu
Mama e plina poza de alb si rosu!!!! banned.gif
red_dog 4 ever
A facuto cai lun in sange sa fie rosie 010.gif
alexyutza
cum sa fie in sange ???? Numai friptura poate fii sau nu in sange :)))))))))

Nu-i baga in seama Maria , asa sunt ei mai carcotasi icon_lol.gif
Apropo : bine ai venit beerchug.gif
bianco_rossa
Sedere Placuta!!!.....pune poze cat mai multe cu..... HAITA_DINAMO.gif
nunweiller
cam tacuta maria.
red_dog_ditza207
Welcome Maria...mai pune si tu poze cu tine in culorile alb-rosu...Succes!!!
marcher
Mario...nu vii cu scooter,nu?
maria09dinamovista
am citit regulamentul...nu credeam ca o sa se faca chiar asa mare poza :D.Nu sunt nici cu Scooter nici cu oile lui jiji sunt un adevarat caine rosu iar cand mai am timp o sa pun niste poze cu mai mult alb-rosu!!
bianco_rossa
hai sa'ti dau un sfat..pune mai repede...ca acusi sunt gata inscrierile HAITA_DINAMO.gif
paddy
Asa Mario thumb.gif nu te lasa rapusa de teapa lui Marcher, forumul are nevoie de tine beerchug.gif ......te-as minti daca ti-as spune ca poza e misto icon_redface.gif imbracate cu ceva mai vesel, chiar nu mai aveti poze decit de la nunti , botezuri si parastase.......imbracate cu ceva mai lejer "sport" ceva rosu si alb, parul buclat, o buza rosie si una alba, fa ceva traznit ca sa poti fi votata, oricum sa stii ca ai un admirator din umbra .... thumb.gif .......si inca ceva sa nu te puna dracu sa bagi in poza cheliosi si babaci 010.gif
marcher
Teapa lui marcher,nu-i ptr fete minore 010.gif 010.gif 010.gif
bianco_rossa
bai da ce teapa inteligenta ai tu.... 010.gif 010.gif
...merge la un botez..nunta...alea alea 010.gif
marcher
Merge la ce vreau eu. La tine...,da 010.gif 010.gif 010.gif
radu
Si pui teapa asa la dispozitia orisicui sa inteleg? diablo.gif
bianco_rossa
i'ai pus picioare marcher?..ca sa mearga? 010.gif 010.gif
marcher
Ce sa faceti si voi...muriti de grija tepii mele. De prun...bien sur
red_dog_rahova
nu-i baga in seama marcher......sunt invidiosi pe tine.....:P beerchug.gif
marcher
Stai linistit red-dog-ule, d-astia mananc 5 la masa 010.gif 010.gif

QUOTE(radu @ 16 Jun 2006, 22:52) *
Si pui teapa asa la dispozitia orisicui sa inteleg? diablo.gif

Bai raducule, pe probe nu iau bani. Daca nu ti-o place, sa-mi spui mie Cutzu. O dau si cu seu, ca sa intre-n .... tau 010.gif 010.gif beerchug.gif
radu
Nene marchere lasa te prind eu live nu in spatele tastaturii si iti iau teapa pe botu' tanchetei mele... 010.gif
reddogforever84
Hmmm .. Deci sa recapitulam .... : teapa , seu ca sa intre ... unde-o intra , intalniri live , BOTURI (aici e de rau 010.gif )... Mai baieti ... vedeti ca era un test pe topicul lui bianco_rossa busted_blue.gif
DUMMY
010.gif
Cai Lun
Acest topic nu este conform cu regulamentul concursului Miss DinamoMania si nu poate participa la concurs.

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.