Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Noul capitan de la Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
larisa
HAITA_DINAMO.gif Florentin Petre
ALEXANDRA
moti sau danculescu

HAITA_DINAMO.gif
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
paddy
Primul mesaj, primul topic 010.gif niciodata nu am cerut inchiderea unui topic, dar acum simt nevoia offtopic.gif offtopic.gif offtopic.gif dupa cum stim cu toti, F Petre nu mai joaca la Dinamo, asa ca nu are cum sa mai fie viitorul capitan gunshot.gif de unde ati aparut copiii lui tata 010.gif se pare ca soarele afecteaza din ce in ce mai multe tartacute..............
De unde pina unde tiganul ala borit de Danciulescu capitan la Dinamo diablo.gif cum poti sa pui un spurcat capitan la Dinamo .... blacksheep.gif blacksheep.gif sau ati uitat cind a jurat credinta Zdelei..............nu stiu ce draku imi bat eu gura cu boracii astia ........
reddogforever84
Eu l-as dori pe Alexa. Cred ca s-ar impune mai mult in fata celorlalti.
DarkRed
MOTI !!! diablo.gif
red_dog997
Il vreau pe Danciulescu!
RED75
Dintre cei de mai sus, Alexa
reddogforever84
Si din tot lotul cine sa fie ? Ca m-ai facut curios :)
free ya mind
Cred ca Alexa ar merita..... HAITA_DINAMO.gif
st_an
Alexa, Moti sau Danciu.

P.S. de ar veni G. Kirita.......
Max
QUOTE(paddy @ 15 Jun 2006, 20:47) *
de unde ati aparut copiii lui tata 010.gif se pare ca soarele afecteaza din ce in ce mai multe tartacute..............
De unde pina unde tiganul ala borit de Danciulescu capitan la Dinamo diablo.gif cum poti sa pui un spurcat capitan la Dinamo .... blacksheep.gif blacksheep.gif sau ati uitat cind a jurat credinta Zdelei..............nu stiu ce draku imi bat eu gura cu boracii astia ........

Si inca soarele nu'si face de cap..stai sa vezi ce debiteaza cand or fi 40 de grade la umbra...or sa-l transfere si pe Ronaldinho rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Despre capitan , n'am ce zice decat ca , dupa meciul de la Ploiesti acesta ar fi Danciulescu.. icon_rolleyes.gif
Sergiulica
MARGARITESCU
Cai Lun
...ma intreb cum ti-a venit ideea acestui sondaj? crazy.gif Topic Inschis! Subiect expirat!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.