In conducerea Dinamo este o singura problema: exista actionari(asa ceva nu se poarta, deoarece exista divergente, si probleme pe care fiecare le interpreteaza asa cum doreste - doar d-aia traim intr-o tara libera). O rezolvare rapida?Venirea unui singur conducator (alias Gigi Becali - nu spun sa vina el, pt ca este ultimul lucru pe care mi-l doresc, dar se vede clar, daca e singur face ce vrea cu banii, ia decizii fara sa i se strige cine stie ce aiureli)
In echipa Dinamo sunt mai multe probleme: toti spun ca sunt o familie (unde e familia asta?in vacanta la mare?) daca ar fi asa cum spun ei s-ar gasi pe teren, ar combina, nu ar mai trage fiecare de capul lui, fiecare joca pentru el, pentru a arata suporterilor ca el este mai bun, in speranta ca daca va inscrie, va primi o prima mai babana sau ca va fi remercat si ar putea pleca la un club mai puternic unde se castiga mai mult marafet (bani)
In galeria Dinamo exista o mareeeee problema, de cate ori ne impotmolim nu stiu decat sa strige lozinci impotriva echipei pe care spun ca o venereaza, ca o iubesc, ca sunt alaturi de ea pana la moarte si dincolo de ea
Ma apuca
Asta e parerea mea, si poate parerea multora, dar le e frica sa o recunoasca, sa o lase scris, pt ca pana la urma vorbele plutesc in vant si ramn o simpla amintire (poate nici atat), dar ce e scris aici se va regasi in arhiva.
Abia atunci cand vom avea curajul sa spunem ca respectam o alta echipa decat cea pe care o iubim, cand vom fi alturi de echipa noastra la bine si la rau, abia atunci putem sa spunem ca suntem Dinamovisti.