Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care sunt problemele la Dinamo!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Censys
Ar fi cazul sa fim seriosi sa recunoastem o data in viata, sa "scriem" cu mana p inima ce nu ne convine, nu sa strigam cine stie ce lozinci sau sa demolam stadioane, poate acesta este un mod in care ne putem face auziti. Asa ca ar fi cazul sa raspundeti sincer, fara sa va ascundeti dupa deget!!! Vreti parerea mea?Eu voi fi cat se poate de sincer, desi poate unii o sa spuna ca nu sunt caine!!!

In conducerea Dinamo este o singura problema: exista actionari(asa ceva nu se poarta, deoarece exista divergente, si probleme pe care fiecare le interpreteaza asa cum doreste - doar d-aia traim intr-o tara libera). O rezolvare rapida?Venirea unui singur conducator (alias Gigi Becali - nu spun sa vina el, pt ca este ultimul lucru pe care mi-l doresc, dar se vede clar, daca e singur face ce vrea cu banii, ia decizii fara sa i se strige cine stie ce aiureli)

In echipa Dinamo sunt mai multe probleme: toti spun ca sunt o familie (unde e familia asta?in vacanta la mare?) daca ar fi asa cum spun ei s-ar gasi pe teren, ar combina, nu ar mai trage fiecare de capul lui, fiecare joca pentru el, pentru a arata suporterilor ca el este mai bun, in speranta ca daca va inscrie, va primi o prima mai babana sau ca va fi remercat si ar putea pleca la un club mai puternic unde se castiga mai mult marafet (bani) tongue.gif si poate ca ar mai fi cateva, dar ele sunt minore.

In galeria Dinamo exista o mareeeee problema, de cate ori ne impotmolim nu stiu decat sa strige lozinci impotriva echipei pe care spun ca o venereaza, ca o iubesc, ca sunt alaturi de ea pana la moarte si dincolo de ea icon_evil.gif

Ma apuca diablo.gif diablo.gif diablo.gif cand vad asemenea oameni!!!

Asta e parerea mea, si poate parerea multora, dar le e frica sa o recunoasca, sa o lase scris, pt ca pana la urma vorbele plutesc in vant si ramn o simpla amintire (poate nici atat), dar ce e scris aici se va regasi in arhiva.

Abia atunci cand vom avea curajul sa spunem ca respectam o alta echipa decat cea pe care o iubim, cand vom fi alturi de echipa noastra la bine si la rau, abia atunci putem sa spunem ca suntem Dinamovisti.

HAITA_DINAMO.gif FORTZA DINAMO!!! HAITA_DINAMO.gif
red_dogvitan
Actionarii de la DINAMO sunt in primul rand de vina deoarece fiecare dintre ei incearca sa fie cel mai mare din club!!!! diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.