Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani Anmini!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
antisteaua
Astazi e ziua ei ..... La Multi Ani Anmini. Bafta , sanatate, succese, bucurii

a si inca ceva. http://callme.nm.ru/schild.swf?namee=La%20Multi%20Ani!
Diabolik_kidd
La multi ani anmini si multa bafta in continuare
bianco_rossa
LA MULTI ANI ANMINI!!!!.....sanatate....fie ca toate visele sa ti se indeplineasca toate dorintele...si cele mai ascunse:)
Astept cinsteaaa beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif ....
rednorth
Sa ne traiesti si sa ne infloresti....vesela si frumoasa ca o floare-n glastra.
La Multi Ani!!!
COSMIN C
La Multi Ani, soro !!! Sa ai parte numai de bucurii, sanatate si fericire !!! Si bineinteles ... BANI !!! beerchug.gif beerchug.gif
red_dog 4 ever
La multi ani si tot ce iti doresti sa se indeplineasca. bananasmile.gif
anmini
Multumesc mult. sa curga berea. beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
p.s.antisteaua, nu stiam ca te misti atat de bine........recunosc ca m@x avea dreptate........... rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
dumi
La Multi Ani....multa sanatate....sa fii iubita si fericita!
POOL
La Multi Ani!!!! Da' totusi cati ani faci??? icon_rolleyes.gif
anmini
29 anisori si 24 de luni. rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
POOL
Deci 31 de anishori... beerchug.gif Multi inainte. thumb.gif
Aditza10mai
La multi ani!
DarkSide
La multi ani! HAITA_DINAMO.gif

Multa sanatate si fericire pentru tine ca la mine merge cu beerchug.gif

P.S. Cine-i mortu' din poza lui antisteaua? icon_twisted.gif
FarfelkugeL
La multi ani!
andy-mereudinamo
LA MULTI ANI!!!
reddogforever84
La multi ani ! beerchug.gif
free ya mind
La multi ani ,Anmini!!! beerchug.gif
HAITA_DINAMO.gif
ALEXANDRA
la multi ani ! multa sanatate si succes in viata
Cai Lun
QUOTE(POOL @ 15 Jun 2006, 9:10) *
Deci 31 de anishori... beerchug.gif Multi inainte. thumb.gif

Bai da' n-am vazut asa ceva! Esti culmea! 149.gif Repede tragi tu concluzia! E las' ca de acuma' am sa am eu grija ca in ziua cand vei implini 81 de ani sa arat la tot forumul ce fata de octogenar ai! tongue2.gif ..ce? Eu o sa am ...85? Nu conteaza! 010.gif

La multi ani, doamna profesoara! beerchug.gif [...ca tot sunt la moda desconspirarile... 010.gif ] Eu iti urez o vacanta in care sa ai parte numai de zile ca asta! thumb.gif
RED75
La multi ani Anmini beerchug.gif
paddy
[quote name='Cai Lun' date='15 Jun 2006, 10:14' post='67553']

La multi ani, doamna profesoara! beerchug.gif [...ca tot sunt la moda desconspirarile... 010.gif
anmini
esti sigur ca nu ma izbeste nimic? rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
paddy
010.gif 010.gif 010.gif Nu stiu, tocmai de aia te las pe tine prima sa o deschizi 010.gif 010.gif
anmini
beerchug.gif beerchug.gif
alexyutza
La Multi ani anmini !

beerchug.gif
Nexus
La multi ani!!!
beerchug.gif beerchug.gif
redlady08
La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti.......sanatate multa si vacanta frumoasa bananasmile.gif
sa curga berea beerchug.gif beerchug.gif drink.gif drink.gif
red_dog_ditza207
Hey..la multi ani...!!!..cam tarziu m-am trezit...da asta e...am fost plecata...!!!

so inca o data LA MULTI ANI...!!!...si...sa nu iti uiti preferatii...si sponsorii... chiar daca deocamdata sunt cam saraci 010.gif

beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
DAN RED DOG35
La multi ani anmini !!!!!!!!!!!
marcher
La 31 de ani o femeie e giugiuc. Sa te mentii, cel putin in forma de acum. La multi ani beerchug.gif
bigbobo
LA MULTI ANI ANMINI SI SA NE TRAIESTI

Scuze pentru intarziere dar stii ca sunt ocupat cu varuielile si toate cele 010.gif 010.gif
Ai grija ce lecturezi si mai ales CAT!!!
Berea o bem in iulie la Cucaracea sau in Club 21 beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif

Inca o data LA MULTI ANI si toate cele bune!!!!
anmini
010.gif 010.gif week-end-ul asta suntem prinsi......poate celalalt vizitam portul........ beerchug.gif
paddy
Vezi sa nu uite fularul pe dulap 010.gif 010.gif
anmini
persoana a I plural o foloseam pentru mine si sotul meu...... 010.gif 010.gif 010.gif dar, ca de obicei, de la berea aia iti trec idei nastrusnice....... beerchug.gif beerchug.gif
red_dog77
Cu scuzele de rigoare pt. ca am intarziat cu mesajul - LA MULTI ANI!!!!! beerchug.gif
BandiT
la multi ani si din partea mea!
FarfelkugeL
Cata promptitudine :)
Cai Lun
Dupa trei zile si trei nopti de petreceri si bairame.. a venit si finalul.. icon_evil.gif

Uite o urare de incheiere: la cat mai multe topicuri de genul asta pe numele tau!!! beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.