Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Privitul excesiv la televizor dauneaza grav performanelor
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
f_rares
Privitul excesiv la televizor dauneaza grav performanelor

Iaca au mai trecut 4 ani , a mai inceput un mondial . Germania e in sarbatoare . Luna aceasta Germania primeste zeci de mii de suporteri din toate colturile lumii . Dar , nu si romani . Nici in 2006 n-avem parte de un turneu final .
Din nou tricolorii nu ne aduc fericirea promisa inaintea fiecarei campanii . Din nou stam si ne uitam la televizor cum altii sarbatoresc sportul rege in lume .
De ce oare??Din ’98 ne afundam tot mai mult in mocirla fotbalului european , cu fiecare an pierdem puncte in clasamentul FIFA , cu fiecare calificare pierduta ne scad sperantele la performanta , la un Mondial , sau cel putin la Europene…
Mutu , Chivu , Lobont sau răţoi reprezinta pentru copii care descopera fotbalul idoli, reprezinta fotbalisti de vis , adevarate modele de urmat…dar oare ei stiu ca si datorita lor Romania sta acasa…Lobont fumeaza , Mutu se droga, cine stie, poate inca mai practica acest obicei…răţoi a provocat un mare scandal cu Piturca…iar Chivu e mai tot timpul accidentat .
De conducere ce sa mai vorbim…Nasule…cand o sa intelegi ca e mai important pentru Romania in momentul de fata sa joace cat mai multe meciuri , sa se uneasca toti jucatorii, fie ca sunt din veceha garda, sau sunt debutanti…Romania trebuie sa se califice la EUROPENELE din 2008 , altfel nu o sa mai iesim din anonimatul in care ne afundam incet-incet .Domnule Mircea Sandu , Romaniei nu-i trebuiesc urgent banii care s-au castigat cu ocazia turneului din America …Romaniei ii trebuiesc meciuri pe care jucatorii sa le aiba in picioare , sa existe o echipa de baza adevarata la Nationala , pe care Piturca sa se bazeze!!!Victor Piturca trebuie sa duca tricolorii la Euro 2008…oricare ar fi sacrificiile…
Uitandu-ma la meciul de deschidere de la Mondial…am realizat ce-am pierdut in ultimii ani…sute sau mii de minute sub reflectoarele unui turneu mondial…momente de fericire ca suntem ROMANI….momente de entuziasm si de mandrie ca suntem ROMANI!!!
As fi fericit doar sa onoram cu prezenta un turneu final , si mi s-ar parea o performanta notabila … dar NU…in stilul caracteristic roman…ne complicam existenta cum nu se poate mai rau…
Urmeaza , dupa alt Mondial la care absentam…inca o campanie de calificare , de aceasta data la Euro 2008 . Intr-o grupa in care teoretic suntem favoritii numarul 2 , TREBUIE sa ne calificam!!!Bulgarii sunt net sub noi daca jucam ca la carte…Trebuie sa nu mai comitem erori MAJORE care sa ne afunde in zona mediocra a fotbalului european si mondial !!!Trebuie sa ne mai ferim de accidente gen “Armenia”…. altfel…vom ramane doar cu privitul…la televizor…

PPS:Sper sa va placa beerchug.gif
Diabolik_kidd
Privitul excesiv la televizor dauneaza sanatatii!!! 010.gif 010.gif 010.gif 010.gif oare cand o sa mai fin si noi pe acolo? damm.gif damm.gif damm.gif ?
alexyutza
Ai mare dreptate . in loc sa terecem la antrenamente ,noi ne imbatam cu vise si sperante .

rares nu stiam ca ai si talent de jurnalist 010.gif 010.gif 010.gif

thumb.gif
f_rares
ma bucur ca-ti place beerchug.gif

si sa pun si un sondaj HAITA_DINAMO.gif
free ya mind
Cata dreptate ai !!Daca ar gandi asa si cei care pot face ceva pentru a schimba situatia,dar nu is mult prea ocupati ptr nimicuri din astea 149.gif
Frumos articol,bvo thumb.gif
POOL
Imi place rares... Da' ar mai fi cateva de precizat.... beerchug.gif
MosIonRoata
Fals. Privitul la Televizor poate imbunatati performantele
intrucat se pot vedea echipe ca Trinidad-Tobago, Coreea,
Australia si Croatia de la care noi avem multe de invatat.

Sanatate!
alexyutza
@MosIonRoata : tu crezi ca Trinidad - Tobago si Coreea joaca nesperat de bine pt ca au urmarit Mondialele la televizor??? sa fim seriosi .... 010.gif
Doar nu crezi ca in toti anii in care au lipsit de la CM au facut studiu pe casetele de la CM . Parca ii si vad in fata televizoarelor ( vai de ei ca de abia au tv- uri) studiind faza cu faza de la CM din ultimii 20 de ani icon_lol.gif
f_rares
MosIonRoata...si critica e buna , dar parerea mea e urmatoarea:Croatia e echipa buna , nu face parte din grupul echipelor enumerate de tine.Au jucatori de valoare care pot face performanta cu adevarat beerchug.gif
bianco_rossa
Dar nu numai privitul la televizor dauneaza grav performantellor...ca daca as auzi si eu....ca Mutu....Lobont...si alti granzi ai echipei nationale au intarziat la antrenamente...ca s'au uitat la un meci amical dintre Brazilia si Germania...sau altceva...as considera ca poate vor sa faca o fapta buna(prin absurd vorbesc acum)...dar cand ei fug de munca....si fac numai promisiuni desarte sperand ca o sa'i iertam de fiecare data pentru esecurile Romaniei...ar trebui sa fie un sen de intrebare pentru toti cei care conduc fotbalul in tara asta....
Oare ei nu'si dau seama ca ne ducem tot mai jos?....si culmea e ca se tot repete..nu este un accident...
Nu am nimic impotriva faptului ca isi petrec noptile pe unde vor ei....atata timp cat isi fac treaba in teren....si ajung la anumite performante cu care ar trebui sa se mandreasca orice tara care creeaza jucatori de valoare.....
Ar fi multe de spus pe tema asta....dar...ca de fiecare data....ne aprindem la inceput....aruncam cu acuzatii....ii certam..si apoi punem capul in pamant ..resemnati ca mai trec niste ani...in care privim la televizor fotbalul de calitate....
Censys
Nu cred in chestia aceasta, avand in vede ca a inceput campionatul mondial, pentru ca daca ar sta mai marii nostri jucatori sa priveasca la meciurile disputate, poate ar invata si ei ce este aceea o echipa (nu sa stea sa caute in dictionare), ar invata si ei ce e aceea o demarcare sau cine stie cate alte chestii sau tactici de atac si aparare. Concluzia? Nu privitul la televizor dauneaza performantelor, ci statul in cluburi, alcoolul, tutunul si cine stie ce alte tampenii mai fac ei!!! :) diablo.gif
red_dogvitan
Ar fi o cauza principala privitul excesiv la TV deoarece oboseste persoanele care sunt dependente iar din punct de vedere al ratarilor calificarii ar fi viata de noapte a fotbalistilor mai ales cei ai nationalei care dupa pierderea unui meci mai ales petrec in cluburi beau fumeaza etc diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.