Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De ce se poate spune ca nu a fost un sezon ratat
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
IceByt
Stiu..o sa ma injurati cand veti vedea titlul.Sau cel putin veti spune ca a fost un sezon care s-a dus pe apa sambetei..Poate. Dar la fel de bine, poate am fost singura echipa din capitala care a jucat corect.Fata de altii care au furat ca in codru.Noi nu am jucat in culise, ba chiar am fost darnici. Am dat un campionat de buna-voie adversarelor noastre. Spun adversare referindu-ma la o singura echipa, nu la doua cum s-ar presupune in mod normal.
N-a fost un sezon ratat pentru ca am avut ocazia sa-i multumim lui FLORENTIN PETRE pentru tot ce a facut pentru DINAMO.Asta a fost ce a contat, dupa toate magariile care i s-au facut. Ne-am luat la revedere cum se cuvine, pe stadionul Astra din orasul meu de resedinta.
N-a fost un sezon ratat pentru ca, de bine, de rau, la anul suntem in Europa. Iar acum avem si un antrenor care, spun eu, a dovedit ca isi cunoaste meseria.Domnul Rednic mai are 2 calitati...Este un dinamovist si nu lasa pe nimeni sa se amestece in ce tine de meciuri. Ceea ce, sa recunoastem, e un lucru bun. Poate ceva ce nici Ando n-a reusit. Si, ca sa termin in aceeasi nota optimista, Mircea Rednic e un produs al "scolii de antrenorat" Mircea Lucescu, la fel ca Andone.
Divizia A s-a incheiat intr-un fel murdar..Cei care merita sa fie la coada au ocupat prima pozitie, insa, in aceasta luna, sa ne bucuram de ce are fotbalul mai bun sa ne ofere.Un campionat mondial, cu o nationala "selecao" favorita, dar cu echipe capabile sa nu lase imprimarea celei de-a sasea stele pe tricoul galben-verde. Intreb eu acum..pe cand oare o stea pe tricoul tricolor?
Diabolik_kidd
Deoarece la toate nebunia si debandada petrecuta la club in ultima vreme , mai exact returul campionatului trecut , puteam ramane pe dinafara compplet fara cupa , fara campionat si unde mai pui si fara o prezenta in europa.Asa ca totusi este un sezon dezamagitor dar nu un esec total
nunweiller
Gresiti. E un sezon ratat, ratat, ratat, ratat ... De ce?

1. se inchegase o echipa pe termen lung. Acum echipa se destrama si va reincepe reconstructia.
2. au fost goniti doi mari dinamovisti: andone si petre.
3. actionarii au facut cadou un titlu care trebuia cistigat usor.
4. dinamo si-a pierdut identitatea, identitate care a fost recistigata de gesturile lui petre si ale galeriei la meciul cu national.
5. jucatori care au insemnat f mult pt dinamo au fost umiliti pe propriul lor stadion de propriii suporteri: petre, alexa, barcauan, niculescu, zicu.
6. nu exista un plan de viitor si juniorii clubului dispar pe la nantes: vezi cazul lui guda.
7. pentru porcaria asta de cupa uefa jucatori ca i badea sau cl dragan(care au trecut pe la dinamo) au facut totul ca steaua sa ia campionatul. nu cred ca borcea sau netoiu sint straini de asta. inclusiv noul antrenor vine la echipa cu povara blatului din ultima etapa.
etc

daca mai vreti si alte argumente voi continua. 256.gif
RED75
Este intradevar un sezon ratat!
Poate o miniscula consolare: Giovani, marele actionar, s-a carat de la Dinamo (dar ce a lasat dupa el...)
nunweiller
Asa e red. asta e singurul punct bun. plecarea lui giovani.
omul asta e ca gripa aviara. se-ntinde repede, face prapad si mai are consecinte si dupa ce pleaca.
sper ca efectul becali sa dureze la noi doar astea sase luni. sa nu mai continue ca e nasol.
red_dogvitan
A fost un sezon ratat incepand de la demiterea lui IOAN ANDONE din functia de antrenor de la sfarsitul turului de campionat de catre IOAN BECALI de acolo a urmat ce a fost puTEAM sa fim si noi campioni!!!! 256.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.