Stiu..o sa ma injurati cand veti vedea titlul.Sau cel putin veti spune ca a fost un sezon care s-a dus pe apa sambetei..Poate. Dar la fel de bine, poate am fost singura echipa din capitala care a jucat corect.Fata de altii care au furat ca in codru.Noi nu am jucat in culise, ba chiar am fost darnici. Am dat un campionat de buna-voie adversarelor noastre. Spun adversare referindu-ma la o singura echipa, nu la doua cum s-ar presupune in mod normal.
N-a fost un sezon ratat pentru ca am avut ocazia sa-i multumim lui FLORENTIN PETRE pentru tot ce a facut pentru DINAMO.Asta a fost ce a contat, dupa toate magariile care i s-au facut. Ne-am luat la revedere cum se cuvine, pe stadionul Astra din orasul meu de resedinta.
N-a fost un sezon ratat pentru ca, de bine, de rau, la anul suntem in Europa. Iar acum avem si un antrenor care, spun eu, a dovedit ca isi cunoaste meseria.Domnul Rednic mai are 2 calitati...Este un dinamovist si nu lasa pe nimeni sa se amestece in ce tine de meciuri. Ceea ce, sa recunoastem, e un lucru bun. Poate ceva ce nici Ando n-a reusit. Si, ca sa termin in aceeasi nota optimista, Mircea Rednic e un produs al "scolii de antrenorat" Mircea Lucescu, la fel ca Andone.
Divizia A s-a incheiat intr-un fel murdar..Cei care merita sa fie la coada au ocupat prima pozitie, insa, in aceasta luna, sa ne bucuram de ce are fotbalul mai bun sa ne ofere.Un campionat mondial, cu o nationala "selecao" favorita, dar cu echipe capabile sa nu lase imprimarea celei de-a sasea stele pe tricoul galben-verde. Intreb eu acum..pe cand oare o stea pe tricoul tricolor?