Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Guardia Oradea nu va dispare!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Guardia_Oradea
Guardia Oradea a fost prezenta de 2 ori la Buc. in acest sezon,la meciurile cu Brugge si cu steaua,dar la nici unul n-am dus bannerul cu noi. Noi nu suntem in conflict cu nici un grup din peluza, ba chiar colaboram cu unii baieti de la Boys si Mad Men . Din cate am inteles cei de la Boys s-au legat de acel protest scris de Guardia Muscel si a avut ceva treaba cu ei. Eu le dau dreptate celor din Muscel cu tot ce-au scris acolo. Cat despre G.Mures, chiar nu mai stiu nimik de ei...Oricum,stati linistiti ca Guardia Oradea nu dispare...urmeaza meciul de la timisoara cu poli unde o sa mergem in numar mare! Si sezonul trecut am fost fan-clubul cu cele mai multe deplasari!
Ultras Dinamo www.guardiaoradea.coolfreepage.com
Anonymous
Ma bucura sa aud ca mai existati, eu cel putin. As vrea sa vad mai multe grupari din provincie venind la meciuri. Stiu ca mai veneau baietii din Galati, cei din Tauni - Alba, Guardia Mures ... dar in ultima vreme vedem tot mai putini suporteri pe stadion ... din pacate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.